[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - فوری: حميد درخشان سرمربي داماش گيلان شد

فوری: حميد درخشان سرمربي داماش گيلان شد

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

پستتوسط navid_rasht » چهارشنبه سپتامبر 19, 2012 8:17 am

البته امید هرندی در مصاحبه با 90 گفت: ( من که میگم منظور تیم ماست.ما پرسپولیس بردیم.)
در کل 1 بار ویرایش شده. اخرین ویرایش توسط navid_rasht در چهارشنبه سپتامبر 19, 2012 8:18 am .
نماد کاربر
navid_rasht
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: شنبه دسامبر 17, 2011 12:00 am

پستتوسط samblack » چهارشنبه سپتامبر 19, 2012 8:17 am

[quote:fd44ec96f0="Inja-Rasht"][quote:fd44ec96f0="samblack"]ali126 :
داداش من این آخر با شما نبودم.جواب Inja-Rasht دادم. من و شما با هم بحث کردیم و نظزات موافق و مخالف و دادیم.ولی مثل اینکه بعضی ها اصلا ظرفیت ندارن.وهمیشه دوست دارن به آدم تهمت بزنن.همیشه افکار خودشون خوبه و دیگران بی اصل و نسبن[/quote:fd44ec96f0]

شما مثل اینکه ملوانی هستی پسر خوب چون هر کسی به سادگی میفهمه منظور من از اون حرفا فقط هوادارهای مل مل بود و حتی منظورم به همه انزلی چی ها نبود. پس اگر مل ملی هستی بیخود اینجا نظر دادی و نوش جونت و اگر هم نیستی بیخودی به خودت نگیر من فقط فکر میکنم تو یک حاشیه سازی.[/quote:fd44ec96f0]

میگم که داداش هرگی بر خلاف نظرات شما حرف بزنه انزلیچی و ملوانی هست و فقط شما رشتی هستی و دلت واسه تیمت میتپه!!!!
اگه هم دوست داری سر تمرین همدیگرو ببینیم.یا میتونی از آقا مازیار بپرسی.البته اگه سر تمرین میای
در کل 1 بار ویرایش شده. اخرین ویرایش توسط samblack در چهارشنبه سپتامبر 19, 2012 8:22 am .
نماد کاربر
samblack
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: سه شنبه آگوست 28, 2012 12:00 am

پستتوسط Inja-Rasht » چهارشنبه سپتامبر 19, 2012 8:19 am

[quote:dc75d10087="pedram_1367"][quote:dc75d10087="amirreza_pro"]بفرمایید این هم یک مصاحبه جنجالی دیگه از امید هرندی!!دیگه کم کم بی سیاستیش داره برام اثبات میشه....به خدا اگه یکم سیاست داشت می تونست به بالاترین نقطه ها برسه....اما حیف که فرصت سوزی کرد و همه پلهای پشت سرش هم خراب کرد....
مصاحبه اش با برنامه نود کم بود این یکی هم بهش اضافه شد....
[color=darkblue:dc75d10087][b:dc75d10087]ایشون می تونست مصاحبه بکنه و بگند به خاطر علاقه خودم به تیم داماش و شهرم فعلا سکوت می کنم...اینطوری هم راه رو برای خودش باز می گذاشت و هم به تیم کمک می کرد تا به شرایط عادی برگرده..اما حیف که خودش رو در جایگاه بالاتری دید...با این کارا فقط داره خودش رو خراب میکنه و جایگاهی رو که در بین هوادارها داشت رو داره از دست میده[/b:dc75d10087][/color:dc75d10087]
من نمی دونم ایشون با این مصاحبه ها در این شرایط حساس دنبال چی هستند؟!!
ایشون با این مصاحبه ها فقط دارند به بحرانهای انبوه داماش اضافه می کنند...
واقعا در این شرایط هست که آدم قدر جهانپورها و جلالی ها می دونه که به خاطر تیم و علاقه ای که به اون داشتند سکوت کردند....
این هم مصاحبه امید خان:
http://www.goal.com/iran/news/1825/%D8% ... eakingnews[/quote:dc75d10087]

دوست عزیز شما داری یک چیزایی میگی که اصلا آدم رو دیوونه میکنه !!!! عزیز من شما مصاحبه عابدینی با همین سایت رو تو صفحه اصلی بخوان تا ببینی اگه هرندی ساکت بشینه چه چیزهایی بهش چسبونده میشه !!!! بابا انصاف هم خوب چیزیه ... من واقعا متوجه نمی شم چرا انتظار داریم هرندی ساکت بمونه ؟!؟ واقعا چرا ؟!؟! چرا وقتی عابدینی میگه نمی خواستم تخریبش کنم نباید بهش بگیم زیادی خودت رو بزرگ کردی ؟! چرا وقتی میگه من بازیکن های زیادی فرستادم سر تمرین و هرندی ردش کرد نباید بهش بگیم آقای مهندس فرهاد خیرخواه هایی که تو فرستادی اگه هرندی برشون می داشت الان همه بهش شاکی می شدیم ؟؟! چرا و چراهایی از این دست ...
تو رو خدا اینقدر به هرندی نگید چه بکنه و چه نکنه .... من توی گفتگوی آزاد هم پیشنهاد دادم که با هرندی مصاحبه انجام بشه ؛ ولی به احتمال قوی انجام نمیشه
هرندی همونطوری که این همه سال نبود و یک دفعه اومد ، الان هم با سربلندی رفت و همه ماها یادش تو خاطرمون میمونه ...[/quote:dc75d10087]

آقا پدرام عزیز دیگه ساکت موندن یا نموندن هرندی چه فرقی به حال تیم میکنه؟! انتظار ما این بود که سیاستمدار باشه و بهانه دست کسی نده و گند نزنه به آینده مربیانی مثل افشین ناظمی. حالا که اینقدر بچه گانه قافیه رو باخته نباید بیخودی یک تیم فداش بشه. صحبت اکثر بچه ها همینه. مگر جهانپور برای فوتبال این شهر و استان زحمت نکشید مگر چند بار تیم رو لیگ برتر نیاورد و برکنارش نکردن؟! پس چرا اون اینقدر خودش رو صاحب حق نمیدونه که هرندی میدونه؟
نماد کاربر
Inja-Rasht
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: دوشنبه سپتامبر 19, 2011 12:00 am

پستتوسط Inja-Rasht » چهارشنبه سپتامبر 19, 2012 8:22 am

[quote:63f2114b08="samblack"][quote:63f2114b08="Inja-Rasht"][quote:63f2114b08="samblack"]ali126 :
داداش من این آخر با شما نبودم.جواب Inja-Rasht دادم. من و شما با هم بحث کردیم و نظزات موافق و مخالف و دادیم.ولی مثل اینکه بعضی ها اصلا ظرفیت ندارن.وهمیشه دوست دارن به آدم تهمت بزنن.همیشه افکار خودشون خوبه و دیگران بی اصل و نسبن[/quote:63f2114b08]

شما مثل اینکه ملوانی هستی پسر خوب چون هر کسی به سادگی میفهمه منظور من از اون حرفا فقط هوادارهای مل مل بود و حتی منظورم به همه انزلی چی ها نبود. پس اگر مل ملی هستی بیخود اینجا نظر دادی و نوش جونت و اگر هم نیستی بیخودی به خودت نگیر من فقط فکر میکنم تو یک حاشیه سازی.[/quote:63f2114b08]

میگم که داداش هرگی بر خلاف نظرات شما حرف بزنه انزلیچی و ملوانی هست و فقط شما رشتی هستی و دلت واسه تیمت میتپه!!!![/quote:63f2114b08]

صحبت سر ملوانی و انزلی چی نیست عزیز دل. من میگم مگه تو ملوانی هستی که بهت بر خورد؟ منظور من شخص تو نبود. واقعا سخته متوجه بشی منظور من شخص تو نبود؟ منظور من یک جماعتی بود که آرزوی زمین خوردن رشت رو باید به گور ببرن.
نماد کاربر
Inja-Rasht
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

پستتوسط popo131 » چهارشنبه سپتامبر 19, 2012 8:22 am

[quote:5e3d99a840="ali126"][quote:5e3d99a840="samblack"][quote:5e3d99a840="Inja-Rasht"][quote:5e3d99a840="samblack"][quote:5e3d99a840="ali126"][quote:5e3d99a840="samblack"][quote:5e3d99a840="ali126"][quote:5e3d99a840="samblack"]شاید خیلی ها از این حرف من ناراحت بشن.ولی بخاطر همین زباله ها و بی غیرت هایی که از تهران اومدن به تیم، آخر فصل با آبروریزی تمام باید بریم دسته 2.چون اینا دلشون با تیم نیست.یه چشمشون اینجاسب یه چشمشون پرسپولیسو میبینه.
مگه علی کریمی آدمه؟ تو همون پرسپولیش نمیتونه هیچ غلطی بکنه.بد انتظار دارین اینجا بیاد با تعصب بازی کنه.یعنی این از آبشکو حاجتیو سهرابی بهتره؟ بخدا بازیکنای امیدمون از اون سرترن.
امید خان غیرت داشت.به بچه ها هم درس تعصب و مردونگیو یاد می داد.تا اینجاهم اگه اینقدر امتیاز جمع کردیم به همت امید خان و تعصب بازیکنای بومیمون بوده[/quote:5e3d99a840]
یعنی نظر شما اینه که علی کریمی از حاجتی بدتره؟ :roll: /این و یادت باشه عابدینی مدیر عامله نمیزاره علی کریمی هر کاری بخواد بکنه[/quote:5e3d99a840]

بله که بدتره.حاجتی یکی از بهترین بازیکنای ماست.پاس گل و بازی با پرسپولیس کی داد؟هرچی نباشه با تعصب و غیرت بازی میکنه.مثل اون زباله های تیم های دیگه نیست که هروقت بازیشون تموم میشه و هیچ تیمی اونارو نمیخواد، رشت رو بهترین جا برای پول مفد گرفتن انتخاب میکنن.تا کی میخوایم بزاریم یه مشت غریبه واسه تیم تصمیم بگیرن[/quote:5e3d99a840]
حاجتی فقط بلده سانت کنه نه پا به توپش نه سرعتش/ هر وقت اومد نتیجه نگرفت بعد قضاوت کن داداش[/quote:5e3d99a840]

اون موقع که بخوام قضاوت کنم دیگه تیمو به لجن کشیدن و منتظر قرعه کشی رقابت دسته 1 باید بمونم
میگم که فقط میتونم به حال تیمم گریه کنم و تاسف بخورم که یه عده لاشخور دور و بر تیم محبوب شهرم جمع شدن[/quote:5e3d99a840]

چند وقتی هست سعی میکنم جوابت ندم. ولی مثل اینکه شما فقط دنبال حاشیه درست کردنی. تا حالا ندیدم یک کامنتی در جهت صلاح تیم بذاری. قبلا میگفتم شاید سلیقه ها متفاوته و شاید فکرت اینجوریه ولی واقعا چرا حتی یکدونه کامنت نزدیک به بچه های این سایت نذاشتی؟(البته منظورم در مواقع بحرانی هست). برای من جالبه الان که بچه ها به این نتیجه رسیدن که فعلا سکوت بهترین کاره شما یکدفعه داغ کردی؟؟؟!!!!!!!!! این نظرات برای رشتی زشته. اینجا رشته پسر جان به هیچ قومیتی به چشم بد نگاه نمیکنن. یعنی چی زباله های تهرانی؟ اون زمان که عابدینی یک تنه پشت تیم واستاده بود و همین آقایی که همه سنگش به سینه میزنید در کمال بی شرمی علیه تیم شهرش دروغ گفت همه فحشش میدادن. الان چطور بعد 6 هفته عزیز شد؟ این آقایی که سنگش به سینه میزنید اگر به فکر تیم بود و خودخواه نبود مثل مجید جهانپور سعی میکرد حاشیه های تیم رو کم کنه نه اینکه حاشیه بسازه. به نظر من سرمربی که نتونه مسائل تیم رو مدیریت کنه برکناریش کار درستی هست. تنها اشتباه عابدینی انتخاب درخشان بود که در مورد اون هنوز قضاوت زوده گرچه باز هم معتقدم باید هوادارها جوری درخشان رو محدود کنن که نتونه گندای شاهین رو اینجا بزنه. ضمنا این آقایی که سنگش به سینه میزنید بجای اینکه برای بازیکناش تبلیغ کنه و بگه در حد تیم ملی هستن فقط کوبید تو سر تیم و گفت من بازیکن خوب ندارم، من پرسپولیس بردم، من پیکان رو 5 تا زدم. این من ها بود که این آقا و آینده همه مربی های بومی رشت رو نابود کرد.[/quote:5e3d99a840]

من فقط یک بار جواب تورو میدم دیگه هم هیچی نمیگم.چون ممکنه مثل بعضی های دیگه که تو این سایت انگ انزلیچی بودن رو بهشون زدن، به منم بزنن
پس صلاح تیم و شما میفهمی و من(یا هر کس غیر خودت که نظرش با تو متفاوت باشه ) نمیفهمم!!!!
باشه من بی ادب!!! ولی کامنت خودتو بخون.تو اصلا میل نداری اسم همشهریتو بیاری.میگی این آقای که...
این آقا الان دیگه شده خودخواه.ولی من میگم واقعا مرد بود.چه انتظاری ازش داری که با آبروش بازی کنن، و خودش سکوت کنه.چرا عابدینی مرد نبود که بیاد تو نود جلوش حرف بزنه.
پس عابدینی یک تنه پشت تیم بود؟ مگه هرندی نبود که اول فصل تیمو جمع کرد.اون موقع امید خان شده بود.الان دگه دوست نداری اسمشو بیاری.این بود رسم میرزا.اینه مردانگی که از میرزا ما به ارث بردیم؟
باشه پسر خوب من دیگه هیچی نمیگم.فقط دوران پگاه یادت بیاد که چجوری پر شده بود از آدمای غیر بومی و...
فقط همین آقای سراوانیو نگاه کنن که الان چجوری لب تابشو گم کرده.چرا ما همیشه زبر همه خالی میکنیم؟ بابا بخدا ما رشتی هستیم خون میرزا تو رگهامونه.تا کی باید از سادگی ما سو استفاده کنن؟
باشه آقا اصلا تمام بچه های رشتو از تیم بیرون کنن و بازیکنای "تاپ تهرانی" بیان تو تیم.انشا الله که شما و امیر تیم موفق باشین[/quote:5e3d99a840]
من واقعا میگم من عاشق هرندیم به نظر من بهترین مربی برای داماش در حال هرندیه و اگه از اون اول با سرپرست دهن به دهن نمیشد سرمربی داماش بود و ما هیچ وقت هیچ وقت هرندی و فرا موش نمکنیم[/quote:5e3d99a840]

آقایان ببخشید وارد بحثتون میشم ................ولی کلا ..این تن بمیره وابدید ما وضعیت خوبی نداریم بخدا اگه بخوایم به این شکل ادامه بدیم به مشکل برمیخوریم

تیم کم حاشیه نداره بعد ماروی سکو ها هم حاشیه درست کنیم ...خواهشن وابدید.الان وقت حمایت از تیممونه......تشکر

popo131
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه مه 20, 2012 12:00 am

پستتوسط amirreza_pro » چهارشنبه سپتامبر 19, 2012 8:23 am

[quote:27038a96e6="pedram_1367"][quote:27038a96e6="amirreza_pro"]بفرمایید این هم یک مصاحبه جنجالی دیگه از امید هرندی!!دیگه کم کم بی سیاستیش داره برام اثبات میشه....به خدا اگه یکم سیاست داشت می تونست به بالاترین نقطه ها برسه....اما حیف که فرصت سوزی کرد و همه پلهای پشت سرش هم خراب کرد....
[color=darkblue:27038a96e6][b:27038a96e6]ایشون می تونست مصاحبه بکنه و بگند به خاطر علاقه خودم به تیم داماش و شهرم فعلا سکوت می کنم...اینطوری هم راه رو برای خودش باز می گذاشت و هم به تیم کمک می کرد تا به شرایط عادی برگرده..اما حیف که خودش رو در جایگاه بالاتری دید...با این کارا فقط داره خودش رو خراب میکنه و جایگاهی رو که در بین هوادارها داشت رو داره از دست میده[/b:27038a96e6][/color:27038a96e6]
واقعا در این شرایط هست که آدم قدر جهانپورها و جلالی ها می دونه که به خاطر تیم و علاقه ای که به اون داشتند سکوت کردند....
این هم مصاحبه امید خان:
http://www.goal.com/iran/news/1825/%D8% ... eakingnews[/quote:27038a96e6]

دوست عزیز شما داری یک چیزایی میگی که اصلا آدم رو دیوونه میکنه !!!! عزیز من شما مصاحبه عابدینی با همین سایت رو تو صفحه اصلی بخوان تا ببینی اگه هرندی ساکت بشینه چه چیزهایی بهش چسبونده میشه !!!! بابا انصاف هم خوب چیزیه ... من واقعا متوجه نمی شم چرا انتظار داریم هرندی ساکت بمونه ؟!؟ واقعا چرا ؟!؟! چرا وقتی عابدینی میگه نمی خواستم تخریبش کنم نباید بهش بگیم زیادی خودت رو بزرگ کردی ؟! چرا وقتی میگه من بازیکن های زیادی فرستادم سر تمرین و هرندی ردش کرد نباید بهش بگیم آقای مهندس فرهاد خیرخواه هایی که تو فرستادی اگه هرندی برشون می داشت الان همه بهش شاکی می شدیم ؟؟! چرا و چراهایی از این دست ...
تو رو خدا اینقدر به هرندی نگید چه بکنه و چه نکنه .... من توی گفتگوی آزاد هم پیشنهاد دادم که با هرندی مصاحبه انجام بشه ؛ ولی به احتمال قوی انجام نمیشه
هرندی همونطوری که این همه سال نبود و یک دفعه اومد ، الان هم با سربلندی رفت و همه ماها یادش تو خاطرمون میمونه ...[/quote:27038a96e6]

من نگفتم هرندی برای همیشه سکوت کنه ....به نظر شما الان موقع(تاکید میکنم الان موقع ) مطرح کردنه این مسائل است؟!!به خدا اگه عاشق تیمش بود و شهر تیمش رو بالاتر از خودش میدید این مصاحبه ها رو نمی کرد ولی احساس میکنم ایشون اسیر خودخواهی خودشون شدند که در این شرایط دارند اینطوری مصاحبه میکنند...چه طور آن موقع زدند تو گوش سرپرست تیم یادشون نبود که از قراردادشون کسر میشه الان یادشون افتاد؟!!!متاسفانه ایشون اصلا سیاست نداشت وگرنه می تونست هوشمندانه همه مشکلات رو دور بزنه.....
نماد کاربر
amirreza_pro
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: يکشنبه ژوئن 26, 2011 12:00 am

پستتوسط miladcivil » چهارشنبه سپتامبر 19, 2012 8:23 am

[quote:2d24ea8d97="samblack"][quote:2d24ea8d97="Inja-Rasht"][quote:2d24ea8d97="samblack"][quote:2d24ea8d97="ali126"][quote:2d24ea8d97="samblack"][quote:2d24ea8d97="ali126"][quote:2d24ea8d97="samblack"]شاید خیلی ها از این حرف من ناراحت بشن.ولی بخاطر همین زباله ها و بی غیرت هایی که از تهران اومدن به تیم، آخر فصل با آبروریزی تمام باید بریم دسته 2.چون اینا دلشون با تیم نیست.یه چشمشون اینجاسب یه چشمشون پرسپولیسو میبینه.
مگه علی کریمی آدمه؟ تو همون پرسپولیش نمیتونه هیچ غلطی بکنه.بد انتظار دارین اینجا بیاد با تعصب بازی کنه.یعنی این از آبشکو حاجتیو سهرابی بهتره؟ بخدا بازیکنای امیدمون از اون سرترن.
امید خان غیرت داشت.به بچه ها هم درس تعصب و مردونگیو یاد می داد.تا اینجاهم اگه اینقدر امتیاز جمع کردیم به همت امید خان و تعصب بازیکنای بومیمون بوده[/quote:2d24ea8d97]
یعنی نظر شما اینه که علی کریمی از حاجتی بدتره؟ :roll: /این و یادت باشه عابدینی مدیر عامله نمیزاره علی کریمی هر کاری بخواد بکنه[/quote:2d24ea8d97]

بله که بدتره.حاجتی یکی از بهترین بازیکنای ماست.پاس گل و بازی با پرسپولیس کی داد؟هرچی نباشه با تعصب و غیرت بازی میکنه.مثل اون زباله های تیم های دیگه نیست که هروقت بازیشون تموم میشه و هیچ تیمی اونارو نمیخواد، رشت رو بهترین جا برای پول مفد گرفتن انتخاب میکنن.تا کی میخوایم بزاریم یه مشت غریبه واسه تیم تصمیم بگیرن[/quote:2d24ea8d97]
حاجتی فقط بلده سانت کنه نه پا به توپش نه سرعتش/ هر وقت اومد نتیجه نگرفت بعد قضاوت کن داداش[/quote:2d24ea8d97]

اون موقع که بخوام قضاوت کنم دیگه تیمو به لجن کشیدن و منتظر قرعه کشی رقابت دسته 1 باید بمونم
میگم که فقط میتونم به حال تیمم گریه کنم و تاسف بخورم که یه عده لاشخور دور و بر تیم محبوب شهرم جمع شدن[/quote:2d24ea8d97]

چند وقتی هست سعی میکنم جوابت ندم. ولی مثل اینکه شما فقط دنبال حاشیه درست کردنی. تا حالا ندیدم یک کامنتی در جهت صلاح تیم بذاری. قبلا میگفتم شاید سلیقه ها متفاوته و شاید فکرت اینجوریه ولی واقعا چرا حتی یکدونه کامنت نزدیک به بچه های این سایت نذاشتی؟(البته منظورم در مواقع بحرانی هست). برای من جالبه الان که بچه ها به این نتیجه رسیدن که فعلا سکوت بهترین کاره شما یکدفعه داغ کردی؟؟؟!!!!!!!!! این نظرات برای رشتی زشته. اینجا رشته پسر جان به هیچ قومیتی به چشم بد نگاه نمیکنن. یعنی چی زباله های تهرانی؟ اون زمان که عابدینی یک تنه پشت تیم واستاده بود و همین آقایی که همه سنگش به سینه میزنید در کمال بی شرمی علیه تیم شهرش دروغ گفت همه فحشش میدادن. الان چطور بعد 6 هفته عزیز شد؟ این آقایی که سنگش به سینه میزنید اگر به فکر تیم بود و خودخواه نبود مثل مجید جهانپور سعی میکرد حاشیه های تیم رو کم کنه نه اینکه حاشیه بسازه. به نظر من سرمربی که نتونه مسائل تیم رو مدیریت کنه برکناریش کار درستی هست. تنها اشتباه عابدینی انتخاب درخشان بود که در مورد اون هنوز قضاوت زوده گرچه باز هم معتقدم باید هوادارها جوری درخشان رو محدود کنن که نتونه گندای شاهین رو اینجا بزنه. ضمنا این آقایی که سنگش به سینه میزنید بجای اینکه برای بازیکناش تبلیغ کنه و بگه در حد تیم ملی هستن فقط کوبید تو سر تیم و گفت من بازیکن خوب ندارم، من پرسپولیس بردم، من پیکان رو 5 تا زدم. این من ها بود که این آقا و آینده همه مربی های بومی رشت رو نابود کرد.[/quote:2d24ea8d97]

من فقط یک بار جواب تورو میدم دیگه هم هیچی نمیگم.چون ممکنه مثل بعضی های دیگه که تو این سایت انگ انزلیچی بودن رو بهشون زدن، به منم بزنن
پس صلاح تیم و شما میفهمی و من(یا هر کس غیر خودت که نظرش با تو متفاوت باشه ) نمیفهمم!!!!
باشه من بی ادب!!! ولی کامنت خودتو بخون.تو اصلا میل نداری اسم همشهریتو بیاری.میگی این آقای که...
این آقا الان دیگه شده خودخواه.ولی من میگم واقعا مرد بود.چه انتظاری ازش داری که با آبروش بازی کنن، و خودش سکوت کنه.چرا عابدینی مرد نبود که بیاد تو نود جلوش حرف بزنه.
پس عابدینی یک تنه پشت تیم بود؟ مگه هرندی نبود که اول فصل تیمو جمع کرد.اون موقع امید خان شده بود.الان دگه دوست نداری اسمشو بیاری.این بود رسم میرزا.اینه مردانگی که از میرزا ما به ارث بردیم؟
باشه پسر خوب من دیگه هیچی نمیگم.فقط دوران پگاه یادت بیاد که چجوری پر شده بود از آدمای غیر بومی و...
فقط همین آقای سراوانیو نگاه کنن که الان چجوری لب تابشو گم کرده.چرا ما همیشه زبر همه خالی میکنیم؟ بابا بخدا ما رشتی هستیم خون میرزا تو رگهامونه.تا کی باید از سادگی ما سو استفاده کنن؟
باشه آقا اصلا تمام بچه های رشتو از تیم بیرون کنن و بازیکنای "تاپ تهرانی" بیان تو تیم.انشا الله که شما و امیر تیم موفق باشین
و در آخر در صحبت کردنت یه خورده ادبو رعایت کنن.فکر نمیکنم همچین حقی به تو داده باشن که تو این سایت هرچی از دهنت در بیادو به کاربر دیگه بزنی[/quote:2d24ea8d97]

آقای Inja-Rasht شما برمیگردی به یکی دیگه میگی : همش در حال حاشیه درست کردنی ؟!؟!؟!؟!؟
احتمالا یا معنی حاشیه نمیدونی یا اونطوری که خودت دوست داری یرداشت میکنی !
با چه رویی نسبت به هرندی این حرفارو زدی ؟ پس تو رشتی نیستی دیگه ، حتی اگه بر فرض محال
هرندی مقصر باشه ، تو حق نداری با این الفاظ خطابش کنی .
نسل مربی های این شهر همون (حاجی) که تو و امثال سراوانی دوستش دارن از بین برد ......
سراوانی کجاست تو این برهه زمانی ؟ بقول بچه ها لب تاپش زیر درخت هلو گم شده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اینجا رشت هست و به هیچ قومیتی بد گفته نمیشه ، اما این نال گذشته بود ، امروز تغییر کرده و شده :
( اینجا رشت هست و به هیچ قومیتی بد گفته نمیشه ، مگر اینکه خلافش ثااااابت بشه )
خوشبختانه الانم خلافش ثابت شده اما یه عده چشمشونو بستن و فکر میکنن با تریپ روشنفکری همه
چیز حل میشه !
تو تمام کامنتها و نظرات خود شما هم موضع گیری بسیار بد علیه شخص هرندیه ، چراااااا ؟
هرندی چه دروغی با کمال بی شرمی گفت ؟
یعنی میگی تیم ما (داماش) مشکل بازیکنی نداره ؟ تو همین 90 گفت من پرسپولیس بردم یعنی تیم من ....
من کاری به اون کسی که میگی نیت سوء داره ، ندارم . حتی شاید حق باهات باشه ، اما در مورد هرندی
میخوای هر نظر و صحبتی داشته باشی ، بااااااااید رعایت ادب کنی ، نه تو ، نه من ، بلکه همه کسانیکه
خواهان رشت و داماش هستن ، چون برامون زحمت کشید و با توطئه یکسری دیگه تو ذهن بعضیا خراب شد !
در پایان هم بگم ، نمیدونم چه خصومتی با هرندی داری که از همون روز بعد شکست داری یکسره علیهش میگی
بابا وجدان هم چیز خوبیه ، من نمیگم کارهاش عااااالی بود و به به و چَه چَه ، اما در بدترین شرایط ، بهترین کارایی
برامون داشت ، حتی از اون (حاجی) شما هم مردانگیش بیشتره و کاملااااااااااا اثباتش کرد.
just DAMASH

نماد کاربر
miladcivil
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am

پستتوسط meraj130 » چهارشنبه سپتامبر 19, 2012 8:24 am

سیاست چیز خوبیه که متاسفانه ما رشتیا اصلا ازش برخوردار نیستیم .

بخدا انزلیچیا با سیاست دارن تو ورزشگاهشون تشویق میشن ( الان شدن بهترین ایران بگفته درودگر و اطمینان دارم کم کم همه به این نتیجه خواهند رسید !!!! )

الان فقط حمایت از تیم مهمه دوستان دیگه بحث هرندی رو کنار بزارید توروخدا .
امسال ما نباید جز 5 تیم آخر باشیم - امسال رو بگذریم دیگه جاودان میشیم.

الان و امسال جایی برای ایجاد حاشیه نیست - هوشیار باشید و کمی مثل انزلیچیا سیاست داشته باشید.

درسته هرندی رو دوست داریم ولی این تیمه که مهمه برای ما نه اسم ها .......
نماد کاربر
meraj130
کاندیدا
کاندیدا

تاريخ عضويت: دوشنبه سپتامبر 06, 2010 12:00 am

پستتوسط navid_rasht » چهارشنبه سپتامبر 19, 2012 8:25 am

[quote:7de13fce4a="Inja-Rasht"][quote:7de13fce4a="pedram_1367"][quote:7de13fce4a="amirreza_pro"]بفرمایید این هم یک مصاحبه جنجالی دیگه از امید هرندی!!دیگه کم کم بی سیاستیش داره برام اثبات میشه....به خدا اگه یکم سیاست داشت می تونست به بالاترین نقطه ها برسه....اما حیف که فرصت سوزی کرد و همه پلهای پشت سرش هم خراب کرد....
[color=darkblue:7de13fce4a][b:7de13fce4a]ایشون می تونست مصاحبه بکنه و بگند به خاطر علاقه خودم به تیم داماش و شهرم فعلا سکوت می کنم...اینطوری هم راه رو برای خودش باز می گذاشت و هم به تیم کمک می کرد تا به شرایط عادی برگرده..اما حیف که خودش رو در جایگاه بالاتری دید...با این کارا فقط داره خودش رو خراب میکنه و جایگاهی رو که در بین هوادارها داشت رو داره از دست میده[/b:7de13fce4a][/color:7de13fce4a]
این هم مصاحبه امید خان:
http://www.goal.com/iran/news/1825/%D8% ... eakingnews[/quote:7de13fce4a]

به هر فردی حق بدیم که برای خودش تصمیم بگیره. نمیشه دقیق گفت اینکه جهانپور صحبت نکرده یا الآن هرندی داره کمی صحبت میکنه کدومش درست تره.
مشکل از جهانپورها و هرندی ها نیست مشکل از طرف افراد با مسئولیت بالاتر هستن که فکر میکنن عقل کلن.

هرندی همونطوری که این همه سال نبود و یک دفعه اومد ، الان هم با سربلندی رفت و همه ماها یادش تو خاطرمون میمونه ...[/quote:7de13fce4a]

آقا پدرام عزیز دیگه ساکت موندن یا نموندن هرندی چه فرقی به حال تیم میکنه؟! انتظار ما این بود که سیاستمدار باشه و بهانه دست کسی نده و گند نزنه به آینده مربیانی مثل افشین ناظمی. حالا که اینقدر بچه گانه قافیه رو باخته نباید بیخودی یک تیم فداش بشه. صحبت اکثر بچه ها همینه. مگر جهانپور برای فوتبال این شهر و استان زحمت نکشید مگر چند بار تیم رو لیگ برتر نیاورد و برکنارش نکردن؟! پس چرا اون اینقدر خودش رو صاحب حق نمیدونه که هرندی میدونه؟[/quote:7de13fce4a]
نماد کاربر
navid_rasht
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: شنبه دسامبر 17, 2011 12:00 am

پستتوسط 777 » چهارشنبه سپتامبر 19, 2012 8:31 am

درخشان: داماش جزو 6 تيم برتر ليگ مي‌شود

سرمربي جديد تيم فوتبال داماش گيلان با اشاره به اينکه هرچه مشکلات پرسپوليس ديرتر برطرف شود، جمع کردن آن سخت‌تر مي‌شود، گفت: مانوئل ژوزه با اظهارنظرهاي خود تنها صورت مسئله را پاک مي‌کند.
[درخشان: داماش جزو 6 تيم برتر ليگ مي‌شود]

حميد درخشان در مورد دلايل قطع همکاري‌اش با باشگاه پرسپوليس و همچنين پذيرش سرمربيگري تيم فوتبال داماش، ضمن بيان مطب فوق گفت: عصر سه‌شنبه نشستي چهار ساعته با عابديني داشتم که در نهايت در خصوص هدايت تيم داماش براي دو فصل از رقابت‌هاي ليگ برتر به توافق رسيديم.

وي در مورد شرايطي که عابديني در اين جلسه مطرح کرده است، اظهار داشت: از عابديني خواستم براي ارتقاي موقعيت و جايگاه تيم، يکسري امکانات در اختيارم قرار گيرد و حتي به وي گفتم براي تقويت تيم داماش در سه پست مهاجم، دفاع و هافبک چپ نياز به سه بازيکن جديد داريم که خوشبختانه در آن نشست عابديني با شرايط و خواسته‌هاي من موافقت کرد.

سرمربي جديد تيم داماش در خصوص وضعيت اين تيم گيلاني تصريح کرد: داماش تيمي خوب است که از پتانسيل بالايي بهره مي‌برد. اين تيم تنها به تقويت در بعضي پست‌ها و ترميم کارهاي فني نياز دارد. هدف اصلي‌ام براي حضور در تيم داماش اين است که تيمم در پايان رقابت‌هاي ليگ برتر جزو 6 تيم برتر جدول قرار گيرد.

وي در پاسخ به اين پرسش که "آيا با حضور در تيم فوتبال داماش گيلان با باشگاه پرسپوليس قطع همکاري مي‌کنيد؟"، افزود: هر کمکي که از دستم بر مي‌آمد بر حسب وظيفه براي باشگاه پرسپوليس انجام دادم اما با توجه به مسئوليت جديدم در داماش از پرسپوليس دور خواهم شد و ديگر نمي‌توانم به اين تيم کمک کنم. به خاطر اين مسئله بايد هواداران و مسئولان پرسپوليس مرا ببخشند.

درخشان در ادامه تاکيد کرد: البته من به مسئولان پرسپوليس از جمله رويانيان گفته بودم درصورتي مي‌توانم به اين تيم کمک تاثيرگذاري داشته باشم که اختياراتي به من واگذار شود و اگر قرار باشد در اين تيم بيکار بوده و در حد مشاور باشم، حضورم براي پرسپوليس فايده‌اي نخواهد داشت.

وي در پاسخ به اين پرسش که "در پرسپوليس چه اختياراتي مي‌‍خواستيد؟"، خاطرنشان کرد: اختياراتي که من به عنوان يک مربي انتظار داشتم اين بود که تصميم گيرنده باشم و در ارنج تيم و مسائل فني دخالت کنم. اين معناي واقعي کمک مربي بودن است وگرنه کمک مربي بودن آنهم فقط در اسم به چه دردي مي‌خورد؟!

عضو پيشين کميته فني باشگاه پرسپوليس با اشاره به اينکه سرمربي اختيار دارد خودش کمک‌هايش انتخاب کند، افزود: وقتي مانوئل ژوزه چهار مربي را همراه خود به ايران مي‌آورد اين موضوع نشان مي‌دهد اعتقادي به مربي ايراني ندارد. اگر قرار باشد يک کمک مربي ايراني در کنار مانوئل ژوزه باشد، او بايد از اين مربي در مورد مسائل فني و ترکيب تيم نظر بخواهد و حتي مربي ايراني اجازه دخالت در برخي امور را داشته باشد و گرنه حضور کمک مربي ايراني در کنار مانوئل چه مفهومي دارد؟!

"کدام مربي شاغل در ليگ برتر شهامت اين را داشته که هدايت تيم هجدهم ليگ را برعهده بگيرد و اجازه ندهد اين تيم به دسته پايين‌تر سقوط کند؟!"، وي با يادآوري اين موضوع تاکيد کرد: البته نبايد از اين نکته غافل شد خود من هم راضي نبودم فعاليتم در باشگاه پرسپوليس در حد مشاور فني مديرعامل باشد، زيرا کارنامه‌ام در پرسپوليس مشخص است و در اين تيم امتحان پس داده‌ام.

درخشان در مورد آينده پرسپوليس در رقابت‌هاي اين فصل ليگ برتر اظهار داشت: اميدوارم مشکلات اين تيم برطرف شود، زيرا پرسپوليس تيم بزرگي است و هر چه ديرتر مشکلاتش برطرف شود، جمع کردن تيم سخت‌تر خواهد شد.‌

وي در پاسخ به اين پرسش که "در حال حاضر مشکل اصلي تيم پرسپوليس را چه چيزي مي‌دانيد؟"، گفت: مديرعامل باشگاه پرسپوليس آنچه را که بايد انجام مي‌داد، به خوبي انجام داده و همه امکانات را براي مانوئل ژوزه فراهم کرده است. در اينجا تنها وظيفه سرمربي تيم است تغييرات جديدي را در تيم به وجود آورد اما متاسفانه طي هشت هفته‌اي که از ليگ گذشته، مانوئل نتوانسته تغيير خاصي را روند حرکتي تيم پرسپوليس ايجاد کند.

سرمربي جديد تيم داماش در پاسخ به اين موضوع که "مديرعامل باشگاه اعتقاد دارد مشکلات فعلي پرسپوليس مربوط به دو يا سه بازيکن خاص بوده و ربطي به عملکرد سرمربي تيم ندارد"، تاکيد کرد: نبايد به طور مطلق مشکلات تيم پرسپوليس را بر گردن دو يا سه بازيکن تيم بياندازيم زيرا در تيمي مانند پرسپوليس که 25 بازيکن دارد، نمي‌توان گفت که فقط دو يا سه بازيکن تصميم گيرنده بوده و تاثيرگذار هستند.

وي صحبت‌هايش را اينگونه ادامه داد: بر فرض اينکه دو يا سه بازيکن تيم شرايط خاصي داشته باشند. اين وظيفه سرمربي است که با درايت و هوش خود بتواند مشکلات آن دو يا سه بازيکني که شرايط خاصي دارند را شناسايي کرده و برطرف کند. در واقع يک سرمربي حرفه‌اي بايد بداند به چه شکل و روشي از حداکثر پتانسيل و توانايي‌هاي بازيکنان خود استفاده کند.

درخشان خاطرنشان کرد: درفوتبال حرفه‌اي، سه هفته براي يک مربي حرفه‌اي فرصتي کافي براي شناخت تيمي است که هدايت آن را برعهده گرفته است. در واقع مي‌توان گفت گذشت هشت هفته از ليگ فرصت بسيار خوبي براي مانوئل ژوزه بوده که نسبت به بازيکنان تيم خود و شرايط ليگ ايران شناخت پيدا کند.

وي اضافه کرد: اينکه ژوزه در مصاحبه‌هاي خود مي‌گويد پرسپوليس خوب بسته نشده و در يک پست هفت بازيکن داشته و در پستي ديگر هيچ بازيکن ندارد، فرافکني است چون پرسپوليس بازيکناني دارد که حتي توانايي بازي در سه پست متفاوت را دارند. در اين شرايط بايد گفت مانوئل با اين اظهارنظرها تنها صورت مسئله را پاک مي‌کند.

عضو پيشين کميته فني باشگاه پرسپوليس در مورد اينکه تا کجا بايد از مانوئل ژوزه حمايت شود، گفت: براي فوتبال حد و مرزي وجود ندارد که بتوان زماني را براي حمايت از يک مربي تعيين کرد اما اگر مانوئل ژوزه تا دو هفته ديگر در ليگ نتيجه نگيرد، چه جوابي مي‌خواهد به هواداران پرسپوليس بدهد؟ در آنجا اين هواداران پرسپوليس هستند که در خصوص عملکرد مانوئل ژوزه تصميم خواهند گرفت.

اینم که فقط لنگی میکنه 4خطحرف زد 3خطش درباره لنگ بوده ان د چی ........ :(
نماد کاربر
777
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: سه شنبه مه 01, 2012 12:00 am

پستتوسط popo131 » چهارشنبه سپتامبر 19, 2012 8:31 am

[quote:341defae6b="meraj130"]سیاست چیز خوبیه که متاسفانه ما رشتیا اصلا ازش برخوردار نیستیم .

بخدا انزلیچیا با سیاست دارن تو ورزشگاهشون تشویق میشن ( الان شدن بهترین ایران بگفته درودگر و اطمینان دارم کم کم همه به این نتیجه خواهند رسید !!!! )

الان و امسال جایی برای ایجاد حاشیه نیست - هوشیار باشید و کمی مثل انزلیچیا سیاست داشته باشید.

درسته هرندی رو دوست داریم ولی این تیمه که مهمه برای ما نه اسم ها .......[/quote:341defae6b]

آبره حرف دل منو زدی .....بخدا باید از تیم حمایت کرد ....به خدا به دین به مذهب به منم از رفتن هرندی ناراحتم ولی کاری که شده الان باید خودمونو نشون بدیم

و از تیم و شهرمون حمایت کنیم نه از اشخاص مختلف.....اگه این جوری بشه تیم ضربه میخوره
DAMASH per tutta la mia vita

popo131
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط ali126 » چهارشنبه سپتامبر 19, 2012 8:31 am

[quote:a092eaae7c="meraj130"]سیاست چیز خوبیه که متاسفانه ما رشتیا اصلا ازش برخوردار نیستیم .

درسته هرندی رو دوست داریم ولی این تیمه که مهمه برای ما نه اسم ها .......[/quote:a092eaae7c]
با تشکر از معراج عزیز/دیگه تموم شد هرندی رفت فقط میتونیم براش دعا کنیم که تو یه تیم دیگه به کارش ادامه بده/ الان فقط و فقط باید تیمه خدمون و تشویق کنیم و حواشی نسازیم.
تصوير
ali126
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 20, 2011 12:00 am

پستتوسط popo131 » چهارشنبه سپتامبر 19, 2012 8:35 am

[quote:18eec1a8bc="popo131"][quote:18eec1a8bc="meraj130"]سیاست چیز خوبیه که متاسفانه ما رشتیا اصلا ازش برخوردار نیستیم .

درسته هرندی رو دوست داریم ولی این تیمه که مهمه برای ما نه اسم ها .......[/quote:18eec1a8bc]

آبره حرف دل منو زدی .....بخدا باید از تیم حمایت کرد ....به خدا به دین به مذهب به منم از رفتن هرندی ناراحتم ولی کاری که شده الان باید خودمونو نشون بدیم

و از تیم و شهرمون حمایت کنیم نه از اشخاص مختلف.....اگه این جوری میخواین ادامه بدین تیم ضربه میخوره[/quote:18eec1a8bc]
DAMASH per tutta la mia vita

popo131
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط mehdi369 » چهارشنبه سپتامبر 19, 2012 8:38 am

منم از این جابجایی دل خوشی ندارم
البته هیچکس خوشحال نمیشه که همشهریش رو از مسند قدرت پایین بکشند
اما بچه ها یه موضوع مهمی هست که خیلی باید دقت کرد
اگه هوادار رشتی رو سکوها میشه
اگه هوادار رشتی پای تلویزیون بازی رو میبینه و دلش میتپه
اگه هوادار رشتی دلش برای تیم میسوزه
فراموش نکنید توی زمین خیلی بومی و رشتی هست که دارند برای داماش جوون میذارند
حالا اینکه رهبر اونا (هرندی) از تیم رفته دلیل بر این نیست که تیم دیگه بومی نداره
اون بچه ها به اتکای داماش و رشت و هوادار رشتی قرارداد بستند و آینده شون رو تو این تیم گذاشتند
اون بچه ها نیاز به حمایت دارند تا درخشان و امثال اون بفهمند حالا که اومده توی تیم جای هر کاری و باند بازی نیست اگه چاووشی خوب بازی میکنه حقشه که بازی کنه
باید بازیکنان بومی به حقشون برسند
امید هرندی هرچی بود دل ما رو سوزوند و رفت
اومدنش محاله...اما پیکر و نام تیم ما رو فراموش نکنیم
این بازیکنان که داخل زمین هستند نیاز به تشویق 90 دقیقه ای دارند که تک تک اسمشون رو سکوها بیاد
تا درخشان بفهمه اگه هرندی رفته ما هنوز هستیم و بازیکنان او رو رو چشم و دل خودمون میذاریم
سر سکوها اگه شعار حیا کن و رها کن بیاد هیچ چیزی حل نمیشه و فقط با این کار تیم خودمون رو به چالش میکشیم
تیم ما مال شهر ماست امید هرندی هم بچه شهر عزیز ما یعنی شهر رشته
اگه از اون هم بپرسیم راضی نیست حیا کن و رها کن از سر سکوها به گوش برسه
ما همه در حمایت از تیم عزیز و بازیکن های بومی و با غیرت خودمون که پارسال با جون و دل تیم رو نگه داشتند حمایت می کنیم.
یادمون نره او پایی که باید گل بزنه مال بچه های رشته حالا میخواد از بالا دخالت بشه یا نه
حالا میخواد مربی با اون بازیکن مشکل داشته باشه یا نه
مهم اینه که بازیکن رشتی و گیلانی باید تماماً تشویق بشه.
درضمن من سال گذشته معجزه بازیکن باغیرت رشتی رو توی استادیوم آزادی بازی با پرسپولیس دیدم اینا بودند که تیم رو نگه داشتند نه آقای تاتار با اون همه حاشیه سازی ها.
بچه های با وجود شهر عزیزم (رشـــــــت) :
فقط یه خواهش : از همتون می خوام اولا جلوی فحاشی رو بگیرید که اصلا به اصالت ما نمیاد
دوما فقط تشویق بازیکنان شهر خودمون و گیلان همیشه سرافراز
سوما خدا همیشه با تیم ما بود.
یاعلی
نماد کاربر
mehdi369
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: دوشنبه جولاي 04, 2011 12:00 am

پستتوسط Inja-Rasht » چهارشنبه سپتامبر 19, 2012 8:48 am

miladcicvil: من توهینی به هرندی نکردم. روز اول که اومد گفتم عابدینی اشتباه کرد ولی بعد بخاطر تیم و مصالح تیم و آینده مربیای بومی طرفدار پر و پا قرصش بودم. اگر به متن حرفام توجه کنی من تو این قضیه مطمئنم هرندی بازی خورد و ناراحتیم از اینه که خیلی راحت بازی خورد. کسی که یک مسئولیت به عهده میگیره حق نداره با سادگی و احساسات گند زنه به همه چیز. ضمنا من هیچوقت امثال تو رو به حاشیه سازی محکوم نکردم. حاشیه سازهای این سایت خودشون تابلو هستن و نیازی به معرفی من ندارن ولی چندوقت یکبار یادشون میارم که یکوقت فکر نکنن خودشون باهوشن و ما هم هالو. ضمنا دروغ هرندی اون زمانی بود که ما مل مل له کرده بودیم و اون بخاطر اینکه تو تیم کاره ای نبود سعی کرد علیه تیم حرف بزنه که از عابدینی انتقام بگیره. این یعنی تعصب؟؟!!!!! من از غرور هرندی خوشم میومد شاهدشم کامنتهایی هست که در گذشته گذاشتم اما اینجاش دیگه بدجور خراب کرد. تعصب نباید مانع از پذیرفتن واقعیات بشه. اونم تعصب به یک شخص.
دنیا فقط رشت
نماد کاربر
Inja-Rasht
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

قبليبعدي

بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 2 مهمان