[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - فوری: حميد درخشان سرمربي داماش گيلان شد

فوری: حميد درخشان سرمربي داماش گيلان شد

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

پستتوسط miladcivil » چهارشنبه سپتامبر 19, 2012 7:42 am

[quote:3d676a53b2="armin8651"][quote:3d676a53b2="ali126"]یکی دیگه هم اضافه شد حالا تو هر مصاحبه درخشان از پرسپولیس حرف میزنه.[/quote:3d676a53b2]

تایید، میخواستم هیمن رو بگم که دیدم شما گفتید[/quote:3d676a53b2]

اون دو ، سه خط اول حذف بشه ، دیگه قشنگ همش در مورد مشکلات پرسپولیس و ژوزه و ... هست
:lol: :lol: :lol: :lol:
بعد این طرف میخواد بشه غمخوار و مشکل گشای ما !
خدا بخیر بگذرونه بازی پرسپولیس - داماش در آزادی .
just DAMASH

نماد کاربر
miladcivil
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am

پستتوسط ali126 » چهارشنبه سپتامبر 19, 2012 7:45 am

[quote:13b471ed05="samblack"][quote:13b471ed05="ali126"][quote:13b471ed05="samblack"][quote:13b471ed05="ali126"][quote:13b471ed05="samblack"][quote:13b471ed05="ali126"][quote:13b471ed05="samblack"][quote:13b471ed05="ali126"][quote:13b471ed05="samblack"]شاید خیلی ها از این حرف من ناراحت بشن.ولی بخاطر همین زباله ها و بی غیرت هایی که از تهران اومدن به تیم، آخر فصل با آبروریزی تمام باید بریم دسته 2.چون اینا دلشون با تیم نیست.یه چشمشون اینجاسب یه چشمشون پرسپولیسو میبینه.
مگه علی کریمی آدمه؟ تو همون پرسپولیش نمیتونه هیچ غلطی بکنه.بد انتظار دارین اینجا بیاد با تعصب بازی کنه.یعنی این از آبشکو حاجتیو سهرابی بهتره؟ بخدا بازیکنای امیدمون از اون سرترن.
امید خان غیرت داشت.به بچه ها هم درس تعصب و مردونگیو یاد می داد.تا اینجاهم اگه اینقدر امتیاز جمع کردیم به همت امید خان و تعصب بازیکنای بومیمون بوده[/quote:13b471ed05]
یعنی نظر شما اینه که علی کریمی از حاجتی بدتره؟ :roll: /این و یادت باشه عابدینی مدیر عامله نمیزاره علی کریمی هر کاری بخواد بکنه[/quote:13b471ed05]

بله که بدتره.حاجتی یکی از بهترین بازیکنای ماست.پاس گل و بازی با پرسپولیس کی داد؟هرچی نباشه با تعصب و غیرت بازی میکنه.مثل اون زباله های تیم های دیگه نیست که هروقت بازیشون تموم میشه و هیچ تیمی اونارو نمیخواد، رشت رو بهترین جا برای پول مفد گرفتن انتخاب میکنن.تا کی میخوایم بزاریم یه مشت غریبه واسه تیم تصمیم بگیرن[/quote:13b471ed05]
حاجتی فقط بلده سانت کنه نه پا به توپش نه سرعتش/ هر وقت اومد نتیجه نگرفت بعد قضاوت کن داداش[/quote:13b471ed05]

اون موقع که بخوام قضاوت کنم دیگه تیمو به لجن کشیدن و منتظر قرعه کشی رقابت دسته 1 باید بمونم
میگم که فقط میتونم به حال تیمم گریه کنم و تاسف بخورم که یه عده لاشخور دور و بر تیم محبوب شهرم جمع شدن[/quote:13b471ed05]
تو بگو ما تا 4 هفته آخر 15 لیگ باشیم عابدینی با خریدن داور با هر باند بازیی نمیزاره تیم بیفته شما میبینید که علی کریمی توی استیل آذین همچین کارایی کرد چون یه مدیرعامل جدی بالا سرش نبود میلاد زنید پور و محمدی هم از دستش در رفت چون موقع مشکلات مالی بود سرش شلوغ بود.[/quote:13b471ed05]

پس خودتم قبول داری که آقای عابدینی همه کاراش با باند بازی پیش میره.منم دارم از همین نامردیاش میگم داداش.میدونی چرا؟ چون سر کشیو که یه عمر واسه فوتبال شهرم زحمت کشید جلو چشام با بی رحمیه تمام برید.و کسایی سکوت کردن که واسه این شهر بودن و همیشه دور و بر عابدینی دارن دم تکون میدن[/quote:13b471ed05]
الان تمام قهرمانی های استقلال-پرسپولیس با باند بازیه/ما عاشق امید خان بودیم و هستیم ولی امید خان با یه کار اشتباه خودش و تباه کرد
کدوم سر مربی میاد مشت میزاره زیر چشم سرپرست؟!![/quote:13b471ed05]

پسر خوب اینا همه بهانست.میدونی چرا همیشه این شهر پاتوق اینجور آدماست.چون راحت سر امسالی مثل منو تورو شیره میمالن تا به اهدافشون برسن.یعنی واقعا تو همشهرتو ول کردی و سنگ کسی که همیشه دلش واسه پرسپولیس میتپه رو به سینه میزنی!!!!
این آقای عابدینی تا وقتی که پول نداشت و صندلیشو لغزان میدید، هوادارا یاران وفادارش بودن.ولی وقتی که پول اومد دیگه هوادارا بی فرهنگ و بد دهن شدن.
میدونی چیه دوست من، واقعا از ماست که بر ماست.ما همیشه با نابود کردن نخبه های شهرمون هیچوقت نتونستیم به اون جایگاه واقعیمون بریسیم[/quote:13b471ed05]
شما موقع بی پولی تیم کجا بودید به خدا به قران همین عابدینی کاری کرد تیم نیفته شاهین بوشهر چی از ما کم داشت ولی افتاد چون مدیری مث ما نداشت و در مورد پرسپولیسی بودنش که نمیشه کاری کرد . و خودخواه بودنش. ولی در هر صورت بهترین مدیر عامل ایرانه کار های اشتباه زیادی میکنه ولی باز مدیر عامل خوبیه فقط مشکلش اینه که از بزرگان فوتبال رشت استقبال نمیکنه که مشکل بزرگیه!!!
تصوير
ali126
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 20, 2011 12:00 am

پستتوسط Inja-Rasht » چهارشنبه سپتامبر 19, 2012 7:45 am

عابدینی داور میخره؟؟! به همین دلیل ما بیشتر گلهامون روی پنالتی ها و ضربه آزادهایی هست که به ناحق علیه تیم گرفته شده؟؟!! خوشم میاد ایده های مل ملی اینجا رواج پیدا کرده. یارو تو 8تا بازی 6 تا پنالتی زده میذاره به حساب بازیکنا و تاکتیک تیمش با باندبازی فولاد تو لیگ موندن و سقوط نکردن بهش افتخار میکنن. شماها دیگه چه رو و وجدانی دارید بابا!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
دنیا فقط رشت
نماد کاربر
Inja-Rasht
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: دوشنبه سپتامبر 19, 2011 12:00 am

پستتوسط ali126 » چهارشنبه سپتامبر 19, 2012 7:48 am

[quote:614eb94afc="Inja-Rasht"]عابدینی داور میخره؟؟! به همین دلیل ما بیشتر گلهامون روی پنالتی ها و ضربه آزادهایی هست که به ناحق علیه تیم گرفته شده؟؟!! خوشم میاد ایده های مل ملی اینجا رواج پیدا کرده. یارو تو 8تا بازی 6 تا پنالتی زده میذاره به حساب بازیکنا و تاکتیک تیمش با باندبازی فولاد تو لیگ موندن و سقوط نکردن بهش افتخار میکنن. شماها دیگه چه رو و وجدانی دارید بابا!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/quote:614eb94afc]
اگه منظورت با منه کسی نگفت داور میخره به هیچ وجه نمیزاره تیم بیفته منظور من این بود
تصوير
ali126
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط Inja-Rasht » چهارشنبه سپتامبر 19, 2012 7:52 am

[quote:3bdf803426="ali126"][quote:3bdf803426="Inja-Rasht"]عابدینی داور میخره؟؟! به همین دلیل ما بیشتر گلهامون روی پنالتی ها و ضربه آزادهایی هست که به ناحق علیه تیم گرفته شده؟؟!! خوشم میاد ایده های مل ملی اینجا رواج پیدا کرده. یارو تو 8تا بازی 6 تا پنالتی زده میذاره به حساب بازیکنا و تاکتیک تیمش با باندبازی فولاد تو لیگ موندن و سقوط نکردن بهش افتخار میکنن. شماها دیگه چه رو و وجدانی دارید بابا!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/quote:3bdf803426]
اگه منظورت با منه کسی نگفت داور میخره به هیچ وجه نمیزاره تیم بیفته منظور من این بود[/quote:3bdf803426]

منظور اصلیم با تو نبود آبرار منظور من با کسایی هست که امثال شما رو تحریک میکنن تا این حرفا رو بزنین. آخه این چه حرفیه؟! عابدینی اگر باندباز بود مثل مدیرعامل بعضی تیما میرفت میشد غلام حلقه به گوش وزارت ورزش که تو 8تا بازی 6تا پنالتی واسش بگیرن. ما داریم چوب مخالفت عابدینی با مدیران ورزشی کشور میخوریم اونوقت شما با این حرفا آتو میدی دست یکسری آدم بی صل و نسب که نمیدونن ترکن یا گیلک؟ نمیدونن مال کدوم استانن؟ نمیدونن اسم شهرشون چیه؟
نماد کاربر
Inja-Rasht
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

پستتوسط samblack » چهارشنبه سپتامبر 19, 2012 7:56 am

[quote:c80d53a144="Inja-Rasht"][quote:c80d53a144="samblack"][quote:c80d53a144="ali126"][quote:c80d53a144="samblack"][quote:c80d53a144="ali126"][quote:c80d53a144="samblack"]شاید خیلی ها از این حرف من ناراحت بشن.ولی بخاطر همین زباله ها و بی غیرت هایی که از تهران اومدن به تیم، آخر فصل با آبروریزی تمام باید بریم دسته 2.چون اینا دلشون با تیم نیست.یه چشمشون اینجاسب یه چشمشون پرسپولیسو میبینه.
مگه علی کریمی آدمه؟ تو همون پرسپولیش نمیتونه هیچ غلطی بکنه.بد انتظار دارین اینجا بیاد با تعصب بازی کنه.یعنی این از آبشکو حاجتیو سهرابی بهتره؟ بخدا بازیکنای امیدمون از اون سرترن.
امید خان غیرت داشت.به بچه ها هم درس تعصب و مردونگیو یاد می داد.تا اینجاهم اگه اینقدر امتیاز جمع کردیم به همت امید خان و تعصب بازیکنای بومیمون بوده[/quote:c80d53a144]
یعنی نظر شما اینه که علی کریمی از حاجتی بدتره؟ :roll: /این و یادت باشه عابدینی مدیر عامله نمیزاره علی کریمی هر کاری بخواد بکنه[/quote:c80d53a144]

بله که بدتره.حاجتی یکی از بهترین بازیکنای ماست.پاس گل و بازی با پرسپولیس کی داد؟هرچی نباشه با تعصب و غیرت بازی میکنه.مثل اون زباله های تیم های دیگه نیست که هروقت بازیشون تموم میشه و هیچ تیمی اونارو نمیخواد، رشت رو بهترین جا برای پول مفد گرفتن انتخاب میکنن.تا کی میخوایم بزاریم یه مشت غریبه واسه تیم تصمیم بگیرن[/quote:c80d53a144]
حاجتی فقط بلده سانت کنه نه پا به توپش نه سرعتش/ هر وقت اومد نتیجه نگرفت بعد قضاوت کن داداش[/quote:c80d53a144]

اون موقع که بخوام قضاوت کنم دیگه تیمو به لجن کشیدن و منتظر قرعه کشی رقابت دسته 1 باید بمونم
میگم که فقط میتونم به حال تیمم گریه کنم و تاسف بخورم که یه عده لاشخور دور و بر تیم محبوب شهرم جمع شدن[/quote:c80d53a144]

چند وقتی هست سعی میکنم جوابت ندم. ولی مثل اینکه شما فقط دنبال حاشیه درست کردنی. تا حالا ندیدم یک کامنتی در جهت صلاح تیم بذاری. قبلا میگفتم شاید سلیقه ها متفاوته و شاید فکرت اینجوریه ولی واقعا چرا حتی یکدونه کامنت نزدیک به بچه های این سایت نذاشتی؟(البته منظورم در مواقع بحرانی هست). برای من جالبه الان که بچه ها به این نتیجه رسیدن که فعلا سکوت بهترین کاره شما یکدفعه داغ کردی؟؟؟!!!!!!!!! این نظرات برای رشتی زشته. اینجا رشته پسر جان به هیچ قومیتی به چشم بد نگاه نمیکنن. یعنی چی زباله های تهرانی؟ اون زمان که عابدینی یک تنه پشت تیم واستاده بود و همین آقایی که همه سنگش به سینه میزنید در کمال بی شرمی علیه تیم شهرش دروغ گفت همه فحشش میدادن. الان چطور بعد 6 هفته عزیز شد؟ این آقایی که سنگش به سینه میزنید اگر به فکر تیم بود و خودخواه نبود مثل مجید جهانپور سعی میکرد حاشیه های تیم رو کم کنه نه اینکه حاشیه بسازه. به نظر من سرمربی که نتونه مسائل تیم رو مدیریت کنه برکناریش کار درستی هست. تنها اشتباه عابدینی انتخاب درخشان بود که در مورد اون هنوز قضاوت زوده گرچه باز هم معتقدم باید هوادارها جوری درخشان رو محدود کنن که نتونه گندای شاهین رو اینجا بزنه. ضمنا این آقایی که سنگش به سینه میزنید بجای اینکه برای بازیکناش تبلیغ کنه و بگه در حد تیم ملی هستن فقط کوبید تو سر تیم و گفت من بازیکن خوب ندارم، من پرسپولیس بردم، من پیکان رو 5 تا زدم. این من ها بود که این آقا و آینده همه مربی های بومی رشت رو نابود کرد.[/quote:c80d53a144]

من فقط یک بار جواب تورو میدم دیگه هم هیچی نمیگم.چون ممکنه مثل بعضی های دیگه که تو این سایت انگ انزلیچی بودن رو بهشون زدن، به منم بزنن
پس صلاح تیم و شما میفهمی و من(یا هر کس غیر خودت که نظرش با تو متفاوت باشه ) نمیفهمم!!!!
باشه من بی ادب!!! ولی کامنت خودتو بخون.تو اصلا میل نداری اسم همشهریتو بیاری.میگی این آقای که...
این آقا الان دیگه شده خودخواه.ولی من میگم واقعا مرد بود.چه انتظاری ازش داری که با آبروش بازی کنن، و خودش سکوت کنه.چرا عابدینی مرد نبود که بیاد تو نود جلوش حرف بزنه.
پس عابدینی یک تنه پشت تیم بود؟ مگه هرندی نبود که اول فصل تیمو جمع کرد.اون موقع امید خان شده بود.الان دگه دوست نداری اسمشو بیاری.این بود رسم میرزا.اینه مردانگی که از میرزا ما به ارث بردیم؟
باشه پسر خوب من دیگه هیچی نمیگم.فقط دوران پگاه یادت بیاد که چجوری پر شده بود از آدمای غیر بومی و...
فقط همین آقای سراوانیو نگاه کنن که الان چجوری لب تابشو گم کرده.چرا ما همیشه زبر همه خالی میکنیم؟ بابا بخدا ما رشتی هستیم خون میرزا تو رگهامونه.تا کی باید از سادگی ما سو استفاده کنن؟
باشه آقا اصلا تمام بچه های رشتو از تیم بیرون کنن و بازیکنای "تاپ تهرانی" بیان تو تیم.انشا الله که شما و امیر تیم موفق باشین
و در آخر در صحبت کردنت یه خورده ادبو رعایت کنن.فکر نمیکنم همچین حقی به تو داده باشن که تو این سایت هرچی از دهنت در بیادو به کاربر دیگه بزنی
آخرين ويرايش توسط samblack on چهارشنبه سپتامبر 19, 2012 8:01 am, ويرايش شده در 2.
نماد کاربر
samblack
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: سه شنبه آگوست 28, 2012 12:00 am

پستتوسط mehrshad » چهارشنبه سپتامبر 19, 2012 7:57 am

دوستم عزيز لاشه خور اوني هستش 90 دقيقه فحش داد
نماد کاربر
mehrshad
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: دوشنبه ژوئن 06, 2011 12:00 am

پستتوسط ali126 » چهارشنبه سپتامبر 19, 2012 8:01 am

[quote:bbf01d6036="samblack"][quote:bbf01d6036="Inja-Rasht"][quote:bbf01d6036="samblack"][quote:bbf01d6036="ali126"][quote:bbf01d6036="samblack"][quote:bbf01d6036="ali126"][quote:bbf01d6036="samblack"]شاید خیلی ها از این حرف من ناراحت بشن.ولی بخاطر همین زباله ها و بی غیرت هایی که از تهران اومدن به تیم، آخر فصل با آبروریزی تمام باید بریم دسته 2.چون اینا دلشون با تیم نیست.یه چشمشون اینجاسب یه چشمشون پرسپولیسو میبینه.
امید خان غیرت داشت.به بچه ها هم درس تعصب و مردونگیو یاد می داد.تا اینجاهم اگه اینقدر امتیاز جمع کردیم به همت امید خان و تعصب بازیکنای بومیمون بوده[/quote:bbf01d6036]
یعنی نظر شما اینه که علی کریمی از حاجتی بدتره؟ :roll: /این و یادت باشه عابدینی مدیر عامله نمیزاره علی کریمی هر کاری بخواد بکنه[/quote:bbf01d6036]

بله که بدتره.حاجتی یکی از بهترین بازیکنای ماست.پاس گل و بازی با پرسپولیس کی داد؟هرچی نباشه با تعصب و غیرت بازی میکنه.مثل اون زباله های تیم های دیگه نیست که هروقت بازیشون تموم میشه و هیچ تیمی اونارو نمیخواد، رشت رو بهترین جا برای پول مفد گرفتن انتخاب میکنن.تا کی میخوایم بزاریم یه مشت غریبه واسه تیم تصمیم بگیرن[/quote:bbf01d6036]
حاجتی فقط بلده سانت کنه نه پا به توپش نه سرعتش/ هر وقت اومد نتیجه نگرفت بعد قضاوت کن داداش[/quote:bbf01d6036]

میگم که فقط میتونم به حال تیمم گریه کنم و تاسف بخورم که یه عده لاشخور دور و بر تیم محبوب شهرم جمع شدن[/quote:bbf01d6036]

چند وقتی هست سعی میکنم جوابت ندم. ولی مثل اینکه شما فقط دنبال حاشیه درست کردنی. تا حالا ندیدم یک کامنتی در جهت صلاح تیم بذاری. قبلا میگفتم شاید سلیقه ها متفاوته و شاید فکرت اینجوریه ولی واقعا چرا حتی یکدونه کامنت نزدیک به بچه های این سایت نذاشتی؟(البته منظورم در مواقع بحرانی هست). برای من جالبه الان که بچه ها به این نتیجه رسیدن که فعلا سکوت بهترین کاره شما یکدفعه داغ کردی؟؟؟!!!!!!!!! این نظرات برای رشتی زشته. اینجا رشته پسر جان به هیچ قومیتی به چشم بد نگاه نمیکنن. یعنی چی زباله های تهرانی؟ اون زمان که عابدینی یک تنه پشت تیم واستاده بود و همین آقایی که همه سنگش به سینه میزنید در کمال بی شرمی علیه تیم شهرش دروغ گفت همه فحشش میدادن. الان چطور بعد 6 هفته عزیز شد؟ این آقایی که سنگش به سینه میزنید اگر به فکر تیم بود و خودخواه نبود مثل مجید جهانپور سعی میکرد حاشیه های تیم رو کم کنه نه اینکه حاشیه بسازه. به نظر من سرمربی که نتونه مسائل تیم رو مدیریت کنه برکناریش کار درستی هست. تنها اشتباه عابدینی انتخاب درخشان بود که در مورد اون هنوز قضاوت زوده گرچه باز هم معتقدم باید هوادارها جوری درخشان رو محدود کنن که نتونه گندای شاهین رو اینجا بزنه. ضمنا این آقایی که سنگش به سینه میزنید بجای اینکه برای بازیکناش تبلیغ کنه و بگه در حد تیم ملی هستن فقط کوبید تو سر تیم و گفت من بازیکن خوب ندارم، من پرسپولیس بردم، من پیکان رو 5 تا زدم. این من ها بود که این آقا و آینده همه مربی های بومی رشت رو نابود کرد.[/quote:bbf01d6036]

من فقط یک بار جواب تورو میدم دیگه هم هیچی نمیگم.چون ممکنه مثل بعضی های دیگه که تو این سایت انگ انزلیچی بودن رو بهشون زدن، به منم بزنن
پس صلاح تیم و شما میفهمی و من(یا هر کس غیر خودت که نظرش با تو متفاوت باشه ) نمیفهمم!!!!
باشه من بی ادب!!! ولی کامنت خودتو بخون.تو اصلا میل نداری اسم همشهریتو بیاری.میگی این آقای که...
این آقا الان دیگه شده خودخواه.ولی من میگم واقعا مرد بود.چه انتظاری ازش داری که با آبروش بازی کنن، و خودش سکوت کنه.چرا عابدینی مرد نبود که بیاد تو نود جلوش حرف بزنه.
پس عابدینی یک تنه پشت تیم بود؟ مگه هرندی نبود که اول فصل تیمو جمع کرد.اون موقع امید خان شده بود.الان دگه دوست نداری اسمشو بیاری.این بود رسم میرزا.اینه مردانگی که از میرزا ما به ارث بردیم؟
باشه پسر خوب من دیگه هیچی نمیگم.فقط دوران پگاه یادت بیاد که چجوری پر شده بود از آدمای غیر بومی و...
فقط همین آقای سراوانیو نگاه کنن که الان چجوری لب تابشو گم کرده.چرا ما همیشه زبر همه خالی میکنیم؟ بابا بخدا ما رشتی هستیم خون میرزا تو رگهامونه.تا کی باید از سادگی ما سو استفاده کنن؟
باشه آقا اصلا تمام بچه های رشتو از تیم بیرون کنن و بازیکنای "تاپ تهرانی" بیان تو تیم.انشا الله که شما و امیر تیم موفق باشین[/quote:bbf01d6036]
من واقعا میگم من عاشق هرندیم به نظر من بهترین مربی برای داماش در حال هرندیه و اگه از اون اول با سرپرست دهن به دهن نمیشد سرمربی داماش بود و ما هیچ وقت هیچ وقت هرندی و فرا موش نمکنیم
تصوير
ali126
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط amirreza_pro » چهارشنبه سپتامبر 19, 2012 8:02 am

بفرمایید این هم یک مصاحبه جنجالی دیگه از امید هرندی!!دیگه کم کم بی سیاستیش داره برام اثبات میشه....به خدا اگه یکم سیاست داشت می تونست به بالاترین نقطه ها برسه....اما حیف که فرصت سوزی کرد و همه پلهای پشت سرش هم خراب کرد....
مصاحبه اش با برنامه نود کم بود این یکی هم بهش اضافه شد....
[color=darkblue:83f2ed52fc][b:83f2ed52fc]ایشون می تونست مصاحبه بکنه و بگند به خاطر علاقه خودم به تیم داماش و شهرم فعلا سکوت می کنم...اینطوری هم راه رو برای خودش باز می گذاشت و هم به تیم کمک می کرد تا به شرایط عادی برگرده..اما حیف که خودش رو در جایگاه بالاتری دید...با این کارا فقط داره خودش رو خراب میکنه و جایگاهی رو که در بین هوادارها داشت رو داره از دست میده[/b:83f2ed52fc][/color:83f2ed52fc]
من نمی دونم ایشون با این مصاحبه ها در این شرایط حساس دنبال چی هستند؟!!
ایشون با این مصاحبه ها فقط دارند به بحرانهای انبوه داماش اضافه می کنند...
واقعا در این شرایط هست که آدم قدر جهانپورها و جلالی ها می دونه که به خاطر تیم و علاقه ای که به اون داشتند سکوت کردند....
این هم مصاحبه امید خان:
http://www.goal.com/iran/news/1825/%D8% ... eakingnews
[align=center]تصوير[/align]
نماد کاربر
amirreza_pro
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: يکشنبه ژوئن 26, 2011 12:00 am

پستتوسط samblack » چهارشنبه سپتامبر 19, 2012 8:05 am

ali126 :
داداش من این آخر با شما نبودم.جواب Inja-Rasht دادم. من و شما با هم بحث کردیم و نظزات موافق و مخالف و دادیم.ولی مثل اینکه بعضی ها اصلا ظرفیت ندارن.وهمیشه دوست دارن به آدم تهمت بزنن.همیشه افکار خودشون خوبه و دیگران بی اصل و نسبن
عشق است داماش
نماد کاربر
samblack
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

پستتوسط samblack » چهارشنبه سپتامبر 19, 2012 8:09 am

من ترجیح میدم دیگه ازین به بعد خیلی کم تو این سایت کامنت بزارم.چون مثل اینکه بعضی ها اصلا حالیشون نیست که در چه محیطی هستن.و بدترین توهینو به آدم میکنن. دیگه کم مونده به خانواده آدم توهین کنن
عشق است داماش
نماد کاربر
samblack
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

پستتوسط pedram_1367 » چهارشنبه سپتامبر 19, 2012 8:13 am

[quote:ff876765f1="amirreza_pro"]بفرمایید این هم یک مصاحبه جنجالی دیگه از امید هرندی!!دیگه کم کم بی سیاستیش داره برام اثبات میشه....به خدا اگه یکم سیاست داشت می تونست به بالاترین نقطه ها برسه....اما حیف که فرصت سوزی کرد و همه پلهای پشت سرش هم خراب کرد....
مصاحبه اش با برنامه نود کم بود این یکی هم بهش اضافه شد....
[color=darkblue:ff876765f1][b:ff876765f1]ایشون می تونست مصاحبه بکنه و بگند به خاطر علاقه خودم به تیم داماش و شهرم فعلا سکوت می کنم...اینطوری هم راه رو برای خودش باز می گذاشت و هم به تیم کمک می کرد تا به شرایط عادی برگرده..اما حیف که خودش رو در جایگاه بالاتری دید...با این کارا فقط داره خودش رو خراب میکنه و جایگاهی رو که در بین هوادارها داشت رو داره از دست میده[/b:ff876765f1][/color:ff876765f1]
من نمی دونم ایشون با این مصاحبه ها در این شرایط حساس دنبال چی هستند؟!!
ایشون با این مصاحبه ها فقط دارند به بحرانهای انبوه داماش اضافه می کنند...
واقعا در این شرایط هست که آدم قدر جهانپورها و جلالی ها می دونه که به خاطر تیم و علاقه ای که به اون داشتند سکوت کردند....
این هم مصاحبه امید خان:
http://www.goal.com/iran/news/1825/%D8% ... eakingnews[/quote:ff876765f1]

دوست عزیز شما داری یک چیزایی میگی که اصلا آدم رو دیوونه میکنه !!!! عزیز من شما مصاحبه عابدینی با همین سایت رو تو صفحه اصلی بخوان تا ببینی اگه هرندی ساکت بشینه چه چیزهایی بهش چسبونده میشه !!!! بابا انصاف هم خوب چیزیه ... من واقعا متوجه نمی شم چرا انتظار داریم هرندی ساکت بمونه ؟!؟ واقعا چرا ؟!؟! چرا وقتی عابدینی میگه نمی خواستم تخریبش کنم نباید بهش بگیم زیادی خودت رو بزرگ کردی ؟! چرا وقتی میگه من بازیکن های زیادی فرستادم سر تمرین و هرندی ردش کرد نباید بهش بگیم آقای مهندس فرهاد خیرخواه هایی که تو فرستادی اگه هرندی برشون می داشت الان همه بهش شاکی می شدیم ؟؟! چرا و چراهایی از این دست ...
تو رو خدا اینقدر به هرندی نگید چه بکنه و چه نکنه .... من توی گفتگوی آزاد هم پیشنهاد دادم که با هرندی مصاحبه انجام بشه ؛ ولی به احتمال قوی انجام نمیشه
هرندی همونطوری که این همه سال نبود و یک دفعه اومد ، الان هم با سربلندی رفت و همه ماها یادش تو خاطرمون میمونه ...
نماد کاربر
pedram_1367
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am

پستتوسط Inja-Rasht » چهارشنبه سپتامبر 19, 2012 8:14 am

[quote:d38ca11ba5="samblack"]ali126 :
داداش من این آخر با شما نبودم.جواب Inja-Rasht دادم. من و شما با هم بحث کردیم و نظزات موافق و مخالف و دادیم.ولی مثل اینکه بعضی ها اصلا ظرفیت ندارن.وهمیشه دوست دارن به آدم تهمت بزنن.همیشه افکار خودشون خوبه و دیگران بی اصل و نسبن[/quote:d38ca11ba5]

شما مثل اینکه ملوانی هستی پسر خوب چون هر کسی به سادگی میفهمه منظور من از اون حرفا فقط هوادارهای مل مل بود و حتی منظورم به همه انزلی چی ها نبود. پس اگر مل ملی هستی بیخود اینجا نظر دادی و نوش جونت و اگر هم نیستی بیخودی به خودت نگیر من فقط فکر میکنم تو یک حاشیه سازی.
نماد کاربر
Inja-Rasht
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

پستتوسط meraj130 » چهارشنبه سپتامبر 19, 2012 8:14 am

تحت هیچ شرایطی کسی حق توهین رو نداره و در صورت تکرار شدیدا برخورد میشه.

البته تو این ماجرا فک نمیکنم توهینی به کسی شده باشه و هرکسی نظر خودشو بیان کرده .

در ضمن هرکس باید نظر خودشو بیان کنه نه اینکه با متلک و تیکه اندازی به کاربرهای دیگه اعلام وجود و نظر کنه.

تشکر از همه شما /13/
نماد کاربر
meraj130
کاندیدا
کاندیدا

تاريخ عضويت: دوشنبه سپتامبر 06, 2010 12:00 am

پستتوسط popo131 » چهارشنبه سپتامبر 19, 2012 8:16 am

[quote:2bc29750a8="ali126"][quote:2bc29750a8="samblack"][quote:2bc29750a8="Inja-Rasht"][quote:2bc29750a8="samblack"][quote:2bc29750a8="ali126"][quote:2bc29750a8="samblack"][quote:2bc29750a8="ali126"][quote:2bc29750a8="samblack"]شاید خیلی ها از این حرف من ناراحت بشن.ولی بخاطر همین زباله ها و بی غیرت هایی که از تهران اومدن به تیم، آخر فصل با آبروریزی تمام باید بریم دسته 2.چون اینا دلشون با تیم نیست.یه چشمشون اینجاسب یه چشمشون پرسپولیسو میبینه.
امید خان غیرت داشت.به بچه ها هم درس تعصب و مردونگیو یاد می داد.تا اینجاهم اگه اینقدر امتیاز جمع کردیم به همت امید خان و تعصب بازیکنای بومیمون بوده[/quote:2bc29750a8]
یعنی نظر شما اینه که علی کریمی از حاجتی بدتره؟ :roll: /این و یادت باشه عابدینی مدیر عامله نمیزاره علی کریمی هر کاری بخواد بکنه[/quote:2bc29750a8]

بله که بدتره.حاجتی یکی از بهترین بازیکنای ماست.پاس گل و بازی با پرسپولیس کی داد؟هرچی نباشه با تعصب و غیرت بازی میکنه.مثل اون زباله های تیم های دیگه نیست که هروقت بازیشون تموم میشه و هیچ تیمی اونارو نمیخواد، رشت رو بهترین جا برای پول مفد گرفتن انتخاب میکنن.تا کی میخوایم بزاریم یه مشت غریبه واسه تیم تصمیم بگیرن[/quote:2bc29750a8]
حاجتی فقط بلده سانت کنه نه پا به توپش نه سرعتش/ هر وقت اومد نتیجه نگرفت بعد قضاوت کن داداش[/quote:2bc29750a8]

میگم که فقط میتونم به حال تیمم گریه کنم و تاسف بخورم که یه عده لاشخور دور و بر تیم محبوب شهرم جمع شدن[/quote:2bc29750a8]

چند وقتی هست سعی میکنم جوابت ندم. ولی مثل اینکه شما فقط دنبال حاشیه درست کردنی. تا حالا ندیدم یک کامنتی در جهت صلاح تیم بذاری. قبلا میگفتم شاید سلیقه ها متفاوته و شاید فکرت اینجوریه ولی واقعا چرا حتی یکدونه کامنت نزدیک به بچه های این سایت نذاشتی؟(البته منظورم در مواقع بحرانی هست). برای من جالبه الان که بچه ها به این نتیجه رسیدن که فعلا سکوت بهترین کاره شما یکدفعه داغ کردی؟؟؟!!!!!!!!! این نظرات برای رشتی زشته. اینجا رشته پسر جان به هیچ قومیتی به چشم بد نگاه نمیکنن. یعنی چی زباله های تهرانی؟ اون زمان که عابدینی یک تنه پشت تیم واستاده بود و همین آقایی که همه سنگش به سینه میزنید در کمال بی شرمی علیه تیم شهرش دروغ گفت همه فحشش میدادن. الان چطور بعد 6 هفته عزیز شد؟ این آقایی که سنگش به سینه میزنید اگر به فکر تیم بود و خودخواه نبود مثل مجید جهانپور سعی میکرد حاشیه های تیم رو کم کنه نه اینکه حاشیه بسازه. به نظر من سرمربی که نتونه مسائل تیم رو مدیریت کنه برکناریش کار درستی هست. تنها اشتباه عابدینی انتخاب درخشان بود که در مورد اون هنوز قضاوت زوده گرچه باز هم معتقدم باید هوادارها جوری درخشان رو محدود کنن که نتونه گندای شاهین رو اینجا بزنه. ضمنا این آقایی که سنگش به سینه میزنید بجای اینکه برای بازیکناش تبلیغ کنه و بگه در حد تیم ملی هستن فقط کوبید تو سر تیم و گفت من بازیکن خوب ندارم، من پرسپولیس بردم، من پیکان رو 5 تا زدم. این من ها بود که این آقا و آینده همه مربی های بومی رشت رو نابود کرد.[/quote:2bc29750a8]

باشه آقا اصلا تمام بچه های رشتو از تیم بیرون کنن و بازیکنای "تاپ تهرانی" بیان تو تیم.انشا الله که شما و امیر تیم موفق باشین[/quote:2bc29750a8]
من واقعا میگم من عاشق هرندیم به نظر من بهترین مربی برای داماش در حال هرندیه و اگه از اون اول با سرپرست دهن به دهن نمیشد سرمربی داماش بود و ما هیچ وقت هیچ وقت هرندی و فرا موش نمکنیم[/quote:2bc29750a8]

آقایان ببخشید وارد بحثتون میشم ................ولی کلا ..این تن بمیره وابدید ما وضعیت خوبی نداریم بخدا اگه بخوایم به این شکل ادامه بدیم به مشکل برمیخوریم

تیم کم حاشیه نداره بعد ماروی سکو ها هم حاشیه درست کنیم ...خواهشن وابدید.الان وقت حمایت از تیممونه......تشکر
DAMASH per tutta la mia vita

popo131
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه مه 20, 2012 12:00 am

قبليبعدي

بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: Bing [Bot] و 2 مهمان