[quote:ed2497b2f6="ali126"][quote:ed2497b2f6="samblack"][quote:ed2497b2f6="ali126"][quote:ed2497b2f6="samblack"][quote:ed2497b2f6="ali126"][quote:ed2497b2f6="samblack"][quote:ed2497b2f6="ali126"][quote:ed2497b2f6="samblack"]شاید خیلی ها از این حرف من ناراحت بشن.ولی بخاطر همین زباله ها و بی غیرت هایی که از تهران اومدن به تیم، آخر فصل با آبروریزی تمام باید بریم دسته 2.چون اینا دلشون با تیم نیست.یه چشمشون اینجاسب یه چشمشون پرسپولیسو میبینه.
مگه علی کریمی آدمه؟ تو همون پرسپولیش نمیتونه هیچ غلطی بکنه.بد انتظار دارین اینجا بیاد با تعصب بازی کنه.یعنی این از آبشکو حاجتیو سهرابی بهتره؟ بخدا بازیکنای امیدمون از اون سرترن.
امید خان غیرت داشت.به بچه ها هم درس تعصب و مردونگیو یاد می داد.تا اینجاهم اگه اینقدر امتیاز جمع کردیم به همت امید خان و تعصب بازیکنای بومیمون بوده[/quote:ed2497b2f6]
یعنی نظر شما اینه که علی کریمی از حاجتی بدتره؟

/این و یادت باشه عابدینی مدیر عامله نمیزاره علی کریمی هر کاری بخواد بکنه[/quote:ed2497b2f6]
بله که بدتره.حاجتی یکی از بهترین بازیکنای ماست.پاس گل و بازی با پرسپولیس کی داد؟هرچی نباشه با تعصب و غیرت بازی میکنه.مثل اون زباله های تیم های دیگه نیست که هروقت بازیشون تموم میشه و هیچ تیمی اونارو نمیخواد، رشت رو بهترین جا برای پول مفد گرفتن انتخاب میکنن.تا کی میخوایم بزاریم یه مشت غریبه واسه تیم تصمیم بگیرن[/quote:ed2497b2f6]
حاجتی فقط بلده سانت کنه نه پا به توپش نه سرعتش/ هر وقت اومد نتیجه نگرفت بعد قضاوت کن داداش[/quote:ed2497b2f6]
اون موقع که بخوام قضاوت کنم دیگه تیمو به لجن کشیدن و منتظر قرعه کشی رقابت دسته 1 باید بمونم
میگم که فقط میتونم به حال تیمم گریه کنم و تاسف بخورم که یه عده لاشخور دور و بر تیم محبوب شهرم جمع شدن[/quote:ed2497b2f6]
تو بگو ما تا 4 هفته آخر 15 لیگ باشیم عابدینی با خریدن داور با هر باند بازیی نمیزاره تیم بیفته شما میبینید که علی کریمی توی استیل آذین همچین کارایی کرد چون یه مدیرعامل جدی بالا سرش نبود میلاد زنید پور و محمدی هم از دستش در رفت چون موقع مشکلات مالی بود سرش شلوغ بود.[/quote:ed2497b2f6]
پس خودتم قبول داری که آقای عابدینی همه کاراش با باند بازی پیش میره.منم دارم از همین نامردیاش میگم داداش.میدونی چرا؟ چون سر کشیو که یه عمر واسه فوتبال شهرم زحمت کشید جلو چشام با بی رحمیه تمام برید.و کسایی سکوت کردن که واسه این شهر بودن و همیشه دور و بر عابدینی دارن دم تکون میدن[/quote:ed2497b2f6]
الان تمام قهرمانی های استقلال-پرسپولیس با باند بازیه/ما عاشق امید خان بودیم و هستیم ولی امید خان با یه کار اشتباه خودش و تباه کرد
کدوم سر مربی میاد مشت میزاره زیر چشم سرپرست؟!![/quote:ed2497b2f6]
پسر خوب اینا همه بهانست.میدونی چرا همیشه این شهر پاتوق اینجور آدماست.چون راحت سر امسالی مثل منو تورو شیره میمالن تا به اهدافشون برسن.یعنی واقعا تو همشهرتو ول کردی و سنگ کسی که همیشه دلش واسه پرسپولیس میتپه رو به سینه میزنی!!!!
این آقای عابدینی تا وقتی که پول نداشت و صندلیشو لغزان میدید، هوادارا یاران وفادارش بودن.ولی وقتی که پول اومد دیگه هوادارا بی فرهنگ و بد دهن شدن.
میدونی چیه دوست من، واقعا از ماست که بر ماست.ما همیشه با نابود کردن نخبه های شهرمون هیچوقت نتونستیم به اون جایگاه واقعیمون بریسیم