[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - فوری: حميد درخشان سرمربي داماش گيلان شد

فوری: حميد درخشان سرمربي داماش گيلان شد

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

پستتوسط alex00755 » چهارشنبه سپتامبر 19, 2012 6:38 am

سکوت من سرشار از سخنان نا گفته است از حرکات نا کرده ، اعتراف به عشق های نهان و شگفتی های بر زبان نیامده...
واقعا نمیدونم باید چی بگم...موفقیت تیم و سربلندی شهرم یگانه آرزوی منه... :idea:
نماد کاربر
alex00755
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: دوشنبه آگوست 08, 2011 12:00 am

پستتوسط samblack » چهارشنبه سپتامبر 19, 2012 6:41 am

واقعا متاسفم.بیشتر واسه خودم.بازم یه عده آشغالای تهرانی اودم دارن تیمو به گند میگشن و همه فقط دارن نگاه میکنن.روزیو میبینم که چاوشی و مهدوی بشینن رو نیمکت و دیپورت شده های پرسپولیس بازی کنن.
همیشه ما غریبه پرست بودیم و همیشه زدیم تو سر همشهریای خودمون.
عشق است داماش
نماد کاربر
samblack
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: سه شنبه آگوست 28, 2012 12:00 am

پستتوسط alex00755 » چهارشنبه سپتامبر 19, 2012 6:45 am

[quote:2fd002a622="armin8651"][quote:2fd002a622="ali126"]یکی دیگه هم اضافه شد حالا تو هر مصاحبه درخشان از پرسپولیس حرف میزنه.[/quote:2fd002a622]

تایید، میخواستم هیمن رو بگم که دیدم شما گفتید[/quote:2fd002a622]

چه گرفتاری شدیم...چه گیری کردیم.مردشور ببره این لنگو...چرا نمیفهمن که ما دلمون نمیخواد شهرمون آلوده به اسم کثیف این دوتا تیم دره پیت پایتخت بشه؟؟؟
نماد کاربر
alex00755
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: دوشنبه آگوست 08, 2011 12:00 am

پستتوسط samblack » چهارشنبه سپتامبر 19, 2012 6:51 am

شاید خیلی ها از این حرف من ناراحت بشن.ولی بخاطر همین زباله ها و بی غیرت هایی که از تهران اومدن به تیم، آخر فصل با آبروریزی تمام باید بریم دسته 2.چون اینا دلشون با تیم نیست.یه چشمشون اینجاسب یه چشمشون پرسپولیسو میبینه.
مگه علی کریمی آدمه؟ تو همون پرسپولیش نمیتونه هیچ غلطی بکنه.بد انتظار دارین اینجا بیاد با تعصب بازی کنه.یعنی این از آبشکو حاجتیو سهرابی بهتره؟ بخدا بازیکنای امیدمون از اون سرترن.
امید خان غیرت داشت.به بچه ها هم درس تعصب و مردونگیو یاد می داد.تا اینجاهم اگه اینقدر امتیاز جمع کردیم به همت امید خان و تعصب بازیکنای بومیمون بوده
عشق است داماش
نماد کاربر
samblack
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

پستتوسط ali126 » چهارشنبه سپتامبر 19, 2012 6:57 am

[quote:13ea28e36f="samblack"]شاید خیلی ها از این حرف من ناراحت بشن.ولی بخاطر همین زباله ها و بی غیرت هایی که از تهران اومدن به تیم، آخر فصل با آبروریزی تمام باید بریم دسته 2.چون اینا دلشون با تیم نیست.یه چشمشون اینجاسب یه چشمشون پرسپولیسو میبینه.
مگه علی کریمی آدمه؟ تو همون پرسپولیش نمیتونه هیچ غلطی بکنه.بد انتظار دارین اینجا بیاد با تعصب بازی کنه.یعنی این از آبشکو حاجتیو سهرابی بهتره؟ بخدا بازیکنای امیدمون از اون سرترن.
امید خان غیرت داشت.به بچه ها هم درس تعصب و مردونگیو یاد می داد.تا اینجاهم اگه اینقدر امتیاز جمع کردیم به همت امید خان و تعصب بازیکنای بومیمون بوده[/quote:13ea28e36f]
یعنی نظر شما اینه که علی کریمی از حاجتی بدتره؟ :roll: /این و یادت باشه عابدینی مدیر عامله نمیزاره علی کریمی هر کاری بخواد بکنه
تصوير
ali126
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 20, 2011 12:00 am

پستتوسط samblack » چهارشنبه سپتامبر 19, 2012 7:04 am

[quote:b365a131b3="ali126"][quote:b365a131b3="samblack"]شاید خیلی ها از این حرف من ناراحت بشن.ولی بخاطر همین زباله ها و بی غیرت هایی که از تهران اومدن به تیم، آخر فصل با آبروریزی تمام باید بریم دسته 2.چون اینا دلشون با تیم نیست.یه چشمشون اینجاسب یه چشمشون پرسپولیسو میبینه.
امید خان غیرت داشت.به بچه ها هم درس تعصب و مردونگیو یاد می داد.تا اینجاهم اگه اینقدر امتیاز جمع کردیم به همت امید خان و تعصب بازیکنای بومیمون بوده[/quote:b365a131b3]
یعنی نظر شما اینه که علی کریمی از حاجتی بدتره؟ :roll: /این و یادت باشه عابدینی مدیر عامله نمیزاره علی کریمی هر کاری بخواد بکنه[/quote:b365a131b3]

بله که بدتره.حاجتی یکی از بهترین بازیکنای ماست.پاس گل و بازی با پرسپولیس کی داد؟هرچی نباشه با تعصب و غیرت بازی میکنه.مثل اون زباله های تیم های دیگه نیست که هروقت بازیشون تموم میشه و هیچ تیمی اونارو نمیخواد، رشت رو بهترین جا برای پول مفد گرفتن انتخاب میکنن.تا کی میخوایم بزاریم یه مشت غریبه واسه تیم تصمیم بگیرن

عابدینیم تو این چند سال دیدیم که چگونه نگذاشت بازیکنای بی غیرتی مثل محمدی و زنیدپور و ... تو تیم هرکاری بکنن!!!!
نماد کاربر
samblack
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

پستتوسط ali126 » چهارشنبه سپتامبر 19, 2012 7:08 am

[quote:f251aba9b1="samblack"][quote:f251aba9b1="ali126"][quote:f251aba9b1="samblack"]شاید خیلی ها از این حرف من ناراحت بشن.ولی بخاطر همین زباله ها و بی غیرت هایی که از تهران اومدن به تیم، آخر فصل با آبروریزی تمام باید بریم دسته 2.چون اینا دلشون با تیم نیست.یه چشمشون اینجاسب یه چشمشون پرسپولیسو میبینه.
امید خان غیرت داشت.به بچه ها هم درس تعصب و مردونگیو یاد می داد.تا اینجاهم اگه اینقدر امتیاز جمع کردیم به همت امید خان و تعصب بازیکنای بومیمون بوده[/quote:f251aba9b1]
یعنی نظر شما اینه که علی کریمی از حاجتی بدتره؟ :roll: /این و یادت باشه عابدینی مدیر عامله نمیزاره علی کریمی هر کاری بخواد بکنه[/quote:f251aba9b1]

بله که بدتره.حاجتی یکی از بهترین بازیکنای ماست.پاس گل و بازی با پرسپولیس کی داد؟هرچی نباشه با تعصب و غیرت بازی میکنه.مثل اون زباله های تیم های دیگه نیست که هروقت بازیشون تموم میشه و هیچ تیمی اونارو نمیخواد، رشت رو بهترین جا برای پول مفد گرفتن انتخاب میکنن.تا کی میخوایم بزاریم یه مشت غریبه واسه تیم تصمیم بگیرن[/quote:f251aba9b1]
حاجتی فقط بلده سانت کنه نه پا به توپش نه سرعتش/ هر وقت اومد نتیجه نگرفت بعد قضاوت کن داداش
تصوير
ali126
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط zxzx » چهارشنبه سپتامبر 19, 2012 7:11 am

با تمام علاقه شدیدی که من و تمامی بچه ها نسبت به امید خان هرندی داریم ولی باید قبول کنیم که دیگر سرمربی تیم نیست لج بازی کردن هوادار با مدیرعامل وکادر فنی جدید هم فقط حاشیه رو به تیم وارد خواهدکرد دوستان توجه کنید اول باید تیم واسمون مهم باشه بعد نفرات اول باید داماشی وجود داشته باشه تا سالهای بعد امیدخان هرندی دوباره سکان دار این تیم پرطرفدار باشه :P
پس حتی از روی اجبار و فقط به خاطر تیم شهرم از کادر فنی جدید حمایت خواهیم کرد
داماش تا ابد جاویدان
نماد کاربر
zxzx
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: دوشنبه سپتامبر 12, 2011 12:00 am

پستتوسط samblack » چهارشنبه سپتامبر 19, 2012 7:14 am

[quote:d961b0f0eb="ali126"][quote:d961b0f0eb="samblack"][quote:d961b0f0eb="ali126"][quote:d961b0f0eb="samblack"]شاید خیلی ها از این حرف من ناراحت بشن.ولی بخاطر همین زباله ها و بی غیرت هایی که از تهران اومدن به تیم، آخر فصل با آبروریزی تمام باید بریم دسته 2.چون اینا دلشون با تیم نیست.یه چشمشون اینجاسب یه چشمشون پرسپولیسو میبینه.
امید خان غیرت داشت.به بچه ها هم درس تعصب و مردونگیو یاد می داد.تا اینجاهم اگه اینقدر امتیاز جمع کردیم به همت امید خان و تعصب بازیکنای بومیمون بوده[/quote:d961b0f0eb]
یعنی نظر شما اینه که علی کریمی از حاجتی بدتره؟ :roll: /این و یادت باشه عابدینی مدیر عامله نمیزاره علی کریمی هر کاری بخواد بکنه[/quote:d961b0f0eb]

بله که بدتره.حاجتی یکی از بهترین بازیکنای ماست.پاس گل و بازی با پرسپولیس کی داد؟هرچی نباشه با تعصب و غیرت بازی میکنه.مثل اون زباله های تیم های دیگه نیست که هروقت بازیشون تموم میشه و هیچ تیمی اونارو نمیخواد، رشت رو بهترین جا برای پول مفد گرفتن انتخاب میکنن.تا کی میخوایم بزاریم یه مشت غریبه واسه تیم تصمیم بگیرن[/quote:d961b0f0eb]
حاجتی فقط بلده سانت کنه نه پا به توپش نه سرعتش/ هر وقت اومد نتیجه نگرفت بعد قضاوت کن داداش[/quote:d961b0f0eb]

اون موقع که بخوام قضاوت کنم دیگه تیمو به لجن کشیدن و منتظر قرعه کشی رقابت دسته 1 باید بمونم
میگم که فقط میتونم به حال تیمم گریه کنم و تاسف بخورم که یه عده لاشخور دور و بر تیم محبوب شهرم جمع شدن
در کل 1 بار ویرایش شده. اخرین ویرایش توسط samblack در چهارشنبه سپتامبر 19, 2012 7:15 am .
نماد کاربر
samblack
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

پستتوسط samblack » چهارشنبه سپتامبر 19, 2012 7:20 am

ali126:
اون موقع که بخوام قضاوت کنم دیگه تیمو به لجن کشیدن و منتظر قرعه کشی رقابت دسته 1 باید بمونم
میگم که فقط میتونم به حال تیمم گریه کنم و تاسف بخورم که یه عده لاشخور دور و بر تیم محبوب شهرم جمع شدن
عشق است داماش
نماد کاربر
samblack
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

پستتوسط ali126 » چهارشنبه سپتامبر 19, 2012 7:20 am

[quote:27332e4220="samblack"][quote:27332e4220="ali126"][quote:27332e4220="samblack"][quote:27332e4220="ali126"][quote:27332e4220="samblack"]شاید خیلی ها از این حرف من ناراحت بشن.ولی بخاطر همین زباله ها و بی غیرت هایی که از تهران اومدن به تیم، آخر فصل با آبروریزی تمام باید بریم دسته 2.چون اینا دلشون با تیم نیست.یه چشمشون اینجاسب یه چشمشون پرسپولیسو میبینه.
امید خان غیرت داشت.به بچه ها هم درس تعصب و مردونگیو یاد می داد.تا اینجاهم اگه اینقدر امتیاز جمع کردیم به همت امید خان و تعصب بازیکنای بومیمون بوده[/quote:27332e4220]
یعنی نظر شما اینه که علی کریمی از حاجتی بدتره؟ :roll: /این و یادت باشه عابدینی مدیر عامله نمیزاره علی کریمی هر کاری بخواد بکنه[/quote:27332e4220]

بله که بدتره.حاجتی یکی از بهترین بازیکنای ماست.پاس گل و بازی با پرسپولیس کی داد؟هرچی نباشه با تعصب و غیرت بازی میکنه.مثل اون زباله های تیم های دیگه نیست که هروقت بازیشون تموم میشه و هیچ تیمی اونارو نمیخواد، رشت رو بهترین جا برای پول مفد گرفتن انتخاب میکنن.تا کی میخوایم بزاریم یه مشت غریبه واسه تیم تصمیم بگیرن[/quote:27332e4220]
حاجتی فقط بلده سانت کنه نه پا به توپش نه سرعتش/ هر وقت اومد نتیجه نگرفت بعد قضاوت کن داداش[/quote:27332e4220]

میگم که فقط میتونم به حال تیمم گریه کنم و تاسف بخورم که یه عده لاشخور دور و بر تیم محبوب شهرم جمع شدن[/quote:27332e4220]
تو بگو ما تا 4 هفته آخر 15 لیگ باشیم عابدینی با خریدن داور با هر باند بازیی نمیزاره تیم بیفته شما میبینید که علی کریمی توی استیل آذین همچین کارایی کرد چون یه مدیرعامل جدی بالا سرش نبود میلاد زنید پور و محمدی هم از دستش در رفت چون موقع مشکلات مالی بود سرش شلوغ بود.
تصوير
ali126
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط samblack » چهارشنبه سپتامبر 19, 2012 7:24 am

[quote:439abd402b="ali126"][quote:439abd402b="samblack"][quote:439abd402b="ali126"][quote:439abd402b="samblack"][quote:439abd402b="ali126"][quote:439abd402b="samblack"]شاید خیلی ها از این حرف من ناراحت بشن.ولی بخاطر همین زباله ها و بی غیرت هایی که از تهران اومدن به تیم، آخر فصل با آبروریزی تمام باید بریم دسته 2.چون اینا دلشون با تیم نیست.یه چشمشون اینجاسب یه چشمشون پرسپولیسو میبینه.
امید خان غیرت داشت.به بچه ها هم درس تعصب و مردونگیو یاد می داد.تا اینجاهم اگه اینقدر امتیاز جمع کردیم به همت امید خان و تعصب بازیکنای بومیمون بوده[/quote:439abd402b]
یعنی نظر شما اینه که علی کریمی از حاجتی بدتره؟ :roll: /این و یادت باشه عابدینی مدیر عامله نمیزاره علی کریمی هر کاری بخواد بکنه[/quote:439abd402b]

بله که بدتره.حاجتی یکی از بهترین بازیکنای ماست.پاس گل و بازی با پرسپولیس کی داد؟هرچی نباشه با تعصب و غیرت بازی میکنه.مثل اون زباله های تیم های دیگه نیست که هروقت بازیشون تموم میشه و هیچ تیمی اونارو نمیخواد، رشت رو بهترین جا برای پول مفد گرفتن انتخاب میکنن.تا کی میخوایم بزاریم یه مشت غریبه واسه تیم تصمیم بگیرن[/quote:439abd402b]
حاجتی فقط بلده سانت کنه نه پا به توپش نه سرعتش/ هر وقت اومد نتیجه نگرفت بعد قضاوت کن داداش[/quote:439abd402b]

میگم که فقط میتونم به حال تیمم گریه کنم و تاسف بخورم که یه عده لاشخور دور و بر تیم محبوب شهرم جمع شدن[/quote:439abd402b]
تو بگو ما تا 4 هفته آخر 15 لیگ باشیم عابدینی با خریدن داور با هر باند بازیی نمیزاره تیم بیفته شما میبینید که علی کریمی توی استیل آذین همچین کارایی کرد چون یه مدیرعامل جدی بالا سرش نبود میلاد زنید پور و محمدی هم از دستش در رفت چون موقع مشکلات مالی بود سرش شلوغ بود.[/quote:439abd402b]

پس خودتم قبول داری که آقای عابدینی همه کاراش با باند بازی پیش میره.منم دارم از همین نامردیاش میگم داداش.میدونی چرا؟ چون سر کسیو که یه عمر واسه فوتبال شهرم زحمت کشید جلو چشام با بی رحمیه تمام برید.و کسایی سکوت کردن که واسه این شهر بودن و همیشه دور و بر عابدینی دارن دم تکون میدن
نماد کاربر
samblack
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

پستتوسط ali126 » چهارشنبه سپتامبر 19, 2012 7:28 am

[quote:bacb707616="samblack"][quote:bacb707616="ali126"][quote:bacb707616="samblack"][quote:bacb707616="ali126"][quote:bacb707616="samblack"][quote:bacb707616="ali126"][quote:bacb707616="samblack"]شاید خیلی ها از این حرف من ناراحت بشن.ولی بخاطر همین زباله ها و بی غیرت هایی که از تهران اومدن به تیم، آخر فصل با آبروریزی تمام باید بریم دسته 2.چون اینا دلشون با تیم نیست.یه چشمشون اینجاسب یه چشمشون پرسپولیسو میبینه.
امید خان غیرت داشت.به بچه ها هم درس تعصب و مردونگیو یاد می داد.تا اینجاهم اگه اینقدر امتیاز جمع کردیم به همت امید خان و تعصب بازیکنای بومیمون بوده[/quote:bacb707616]
یعنی نظر شما اینه که علی کریمی از حاجتی بدتره؟ :roll: /این و یادت باشه عابدینی مدیر عامله نمیزاره علی کریمی هر کاری بخواد بکنه[/quote:bacb707616]

بله که بدتره.حاجتی یکی از بهترین بازیکنای ماست.پاس گل و بازی با پرسپولیس کی داد؟هرچی نباشه با تعصب و غیرت بازی میکنه.مثل اون زباله های تیم های دیگه نیست که هروقت بازیشون تموم میشه و هیچ تیمی اونارو نمیخواد، رشت رو بهترین جا برای پول مفد گرفتن انتخاب میکنن.تا کی میخوایم بزاریم یه مشت غریبه واسه تیم تصمیم بگیرن[/quote:bacb707616]
حاجتی فقط بلده سانت کنه نه پا به توپش نه سرعتش/ هر وقت اومد نتیجه نگرفت بعد قضاوت کن داداش[/quote:bacb707616]

میگم که فقط میتونم به حال تیمم گریه کنم و تاسف بخورم که یه عده لاشخور دور و بر تیم محبوب شهرم جمع شدن[/quote:bacb707616]
تو بگو ما تا 4 هفته آخر 15 لیگ باشیم عابدینی با خریدن داور با هر باند بازیی نمیزاره تیم بیفته شما میبینید که علی کریمی توی استیل آذین همچین کارایی کرد چون یه مدیرعامل جدی بالا سرش نبود میلاد زنید پور و محمدی هم از دستش در رفت چون موقع مشکلات مالی بود سرش شلوغ بود.[/quote:bacb707616]

پس خودتم قبول داری که آقای عابدینی همه کاراش با باند بازی پیش میره.منم دارم از همین نامردیاش میگم داداش.میدونی چرا؟ چون سر کشیو که یه عمر واسه فوتبال شهرم زحمت کشید جلو چشام با بی رحمیه تمام برید.و کسایی سکوت کردن که واسه این شهر بودن و همیشه دور و بر عابدینی دارن دم تکون میدن[/quote:bacb707616]
الان تمام قهرمانی های استقلال-پرسپولیس با باند بازیه/ما عاشق امید خان بودیم و هستیم ولی امید خان با یه کار اشتباه خودش و تباه کرد
کدوم سر مربی میاد مشت میزاره زیر چشم سرپرست؟!!
تصوير
ali126
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط Inja-Rasht » چهارشنبه سپتامبر 19, 2012 7:31 am

[quote:02b252cd1a="samblack"][quote:02b252cd1a="ali126"][quote:02b252cd1a="samblack"][quote:02b252cd1a="ali126"][quote:02b252cd1a="samblack"]شاید خیلی ها از این حرف من ناراحت بشن.ولی بخاطر همین زباله ها و بی غیرت هایی که از تهران اومدن به تیم، آخر فصل با آبروریزی تمام باید بریم دسته 2.چون اینا دلشون با تیم نیست.یه چشمشون اینجاسب یه چشمشون پرسپولیسو میبینه.
امید خان غیرت داشت.به بچه ها هم درس تعصب و مردونگیو یاد می داد.تا اینجاهم اگه اینقدر امتیاز جمع کردیم به همت امید خان و تعصب بازیکنای بومیمون بوده[/quote:02b252cd1a]
یعنی نظر شما اینه که علی کریمی از حاجتی بدتره؟ :roll: /این و یادت باشه عابدینی مدیر عامله نمیزاره علی کریمی هر کاری بخواد بکنه[/quote:02b252cd1a]

بله که بدتره.حاجتی یکی از بهترین بازیکنای ماست.پاس گل و بازی با پرسپولیس کی داد؟هرچی نباشه با تعصب و غیرت بازی میکنه.مثل اون زباله های تیم های دیگه نیست که هروقت بازیشون تموم میشه و هیچ تیمی اونارو نمیخواد، رشت رو بهترین جا برای پول مفد گرفتن انتخاب میکنن.تا کی میخوایم بزاریم یه مشت غریبه واسه تیم تصمیم بگیرن[/quote:02b252cd1a]
حاجتی فقط بلده سانت کنه نه پا به توپش نه سرعتش/ هر وقت اومد نتیجه نگرفت بعد قضاوت کن داداش[/quote:02b252cd1a]

میگم که فقط میتونم به حال تیمم گریه کنم و تاسف بخورم که یه عده لاشخور دور و بر تیم محبوب شهرم جمع شدن[/quote:02b252cd1a]

چند وقتی هست سعی میکنم جوابت ندم. ولی مثل اینکه شما فقط دنبال حاشیه درست کردنی. تا حالا ندیدم یک کامنتی در جهت صلاح تیم بذاری. قبلا میگفتم شاید سلیقه ها متفاوته و شاید فکرت اینجوریه ولی واقعا چرا حتی یکدونه کامنت نزدیک به بچه های این سایت نذاشتی؟(البته منظورم در مواقع بحرانی هست). برای من جالبه الان که بچه ها به این نتیجه رسیدن که فعلا سکوت بهترین کاره شما یکدفعه داغ کردی؟؟؟!!!!!!!!! این نظرات برای رشتی زشته. اینجا رشته پسر جان به هیچ قومیتی به چشم بد نگاه نمیکنن. یعنی چی زباله های تهرانی؟ اون زمان که عابدینی یک تنه پشت تیم واستاده بود و همین آقایی که همه سنگش به سینه میزنید در کمال بی شرمی علیه تیم شهرش دروغ گفت همه فحشش میدادن. الان چطور بعد 6 هفته عزیز شد؟ این آقایی که سنگش به سینه میزنید اگر به فکر تیم بود و خودخواه نبود مثل مجید جهانپور سعی میکرد حاشیه های تیم رو کم کنه نه اینکه حاشیه بسازه. به نظر من سرمربی که نتونه مسائل تیم رو مدیریت کنه برکناریش کار درستی هست. تنها اشتباه عابدینی انتخاب درخشان بود که در مورد اون هنوز قضاوت زوده گرچه باز هم معتقدم باید هوادارها جوری درخشان رو محدود کنن که نتونه گندای شاهین رو اینجا بزنه. ضمنا این آقایی که سنگش به سینه میزنید بجای اینکه برای بازیکناش تبلیغ کنه و بگه در حد تیم ملی هستن فقط کوبید تو سر تیم و گفت من بازیکن خوب ندارم، من پرسپولیس بردم، من پیکان رو 5 تا زدم. این من ها بود که این آقا و آینده همه مربی های بومی رشت رو نابود کرد.
نماد کاربر
Inja-Rasht
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: دوشنبه سپتامبر 19, 2011 12:00 am

پستتوسط samblack » چهارشنبه سپتامبر 19, 2012 7:37 am

[quote:ed2497b2f6="ali126"][quote:ed2497b2f6="samblack"][quote:ed2497b2f6="ali126"][quote:ed2497b2f6="samblack"][quote:ed2497b2f6="ali126"][quote:ed2497b2f6="samblack"][quote:ed2497b2f6="ali126"][quote:ed2497b2f6="samblack"]شاید خیلی ها از این حرف من ناراحت بشن.ولی بخاطر همین زباله ها و بی غیرت هایی که از تهران اومدن به تیم، آخر فصل با آبروریزی تمام باید بریم دسته 2.چون اینا دلشون با تیم نیست.یه چشمشون اینجاسب یه چشمشون پرسپولیسو میبینه.
امید خان غیرت داشت.به بچه ها هم درس تعصب و مردونگیو یاد می داد.تا اینجاهم اگه اینقدر امتیاز جمع کردیم به همت امید خان و تعصب بازیکنای بومیمون بوده[/quote:ed2497b2f6]
یعنی نظر شما اینه که علی کریمی از حاجتی بدتره؟ :roll: /این و یادت باشه عابدینی مدیر عامله نمیزاره علی کریمی هر کاری بخواد بکنه[/quote:ed2497b2f6]

بله که بدتره.حاجتی یکی از بهترین بازیکنای ماست.پاس گل و بازی با پرسپولیس کی داد؟هرچی نباشه با تعصب و غیرت بازی میکنه.مثل اون زباله های تیم های دیگه نیست که هروقت بازیشون تموم میشه و هیچ تیمی اونارو نمیخواد، رشت رو بهترین جا برای پول مفد گرفتن انتخاب میکنن.تا کی میخوایم بزاریم یه مشت غریبه واسه تیم تصمیم بگیرن[/quote:ed2497b2f6]
حاجتی فقط بلده سانت کنه نه پا به توپش نه سرعتش/ هر وقت اومد نتیجه نگرفت بعد قضاوت کن داداش[/quote:ed2497b2f6]

میگم که فقط میتونم به حال تیمم گریه کنم و تاسف بخورم که یه عده لاشخور دور و بر تیم محبوب شهرم جمع شدن[/quote:ed2497b2f6]
تو بگو ما تا 4 هفته آخر 15 لیگ باشیم عابدینی با خریدن داور با هر باند بازیی نمیزاره تیم بیفته شما میبینید که علی کریمی توی استیل آذین همچین کارایی کرد چون یه مدیرعامل جدی بالا سرش نبود میلاد زنید پور و محمدی هم از دستش در رفت چون موقع مشکلات مالی بود سرش شلوغ بود.[/quote:ed2497b2f6]

پس خودتم قبول داری که آقای عابدینی همه کاراش با باند بازی پیش میره.منم دارم از همین نامردیاش میگم داداش.میدونی چرا؟ چون سر کشیو که یه عمر واسه فوتبال شهرم زحمت کشید جلو چشام با بی رحمیه تمام برید.و کسایی سکوت کردن که واسه این شهر بودن و همیشه دور و بر عابدینی دارن دم تکون میدن[/quote:ed2497b2f6]
الان تمام قهرمانی های استقلال-پرسپولیس با باند بازیه/ما عاشق امید خان بودیم و هستیم ولی امید خان با یه کار اشتباه خودش و تباه کرد
کدوم سر مربی میاد مشت میزاره زیر چشم سرپرست؟!![/quote:ed2497b2f6]

پسر خوب اینا همه بهانست.میدونی چرا همیشه این شهر پاتوق اینجور آدماست.چون راحت سر امسالی مثل منو تورو شیره میمالن تا به اهدافشون برسن.یعنی واقعا تو همشهرتو ول کردی و سنگ کسی که همیشه دلش واسه پرسپولیس میتپه رو به سینه میزنی!!!!
این آقای عابدینی تا وقتی که پول نداشت و صندلیشو لغزان میدید، هوادارا یاران وفادارش بودن.ولی وقتی که پول اومد دیگه هوادارا بی فرهنگ و بد دهن شدن.
میدونی چیه دوست من، واقعا از ماست که بر ماست.ما همیشه با نابود کردن نخبه های شهرمون هیچوقت نتونستیم به اون جایگاه واقعیمون بریسیم
نماد کاربر
samblack
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

قبليبعدي

بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: Bing [Bot] و 4 مهمان