[quote:d35ab44590="RASHTBOY"]تقريباً در تمام دنيا حضور يك كادر فني يا مربي جديد با استقبال هواداران روبرو مي شه و شخص مستعفي يا اخراجي با دلي اندوهگين و خوشحالي هواداران براي هميشه اون تيم رو ترك مي كنه ،
اما چه زيباست اميد خان هرندي با عزت ، احترام و اشك هواداران از تيم جدا شد ، چقدر خوبه همه رفتن ها بدين شكل با احساس دلتنگي همراه باشه و نه با تف و لعنت ؛
آره اميد شهر باران با سربلندي و بعنوان يك اسطوره از داماش جدا شد ، در عوض كسايي موندند كه پرونده خود رو ممهور به مهر بي اعتمادي و احترام متقابل مزين كردند !!!
چقدر ابهت داره تو تيم نباشي اما تو دل هوادارن براي هميشه ماندگار و ستودني باشي ، اميد خان هرندي هميشه در قلب هواداران داماش جا داري ،
لياقت شما بيش از اين تشكيلات هست ، مطمئنم كه خيلي ها لياقت همياري افرادي نظير شما و جهانپور رو ندارند چون ذاتاً كوچك هستند اگرچه در ظاهر اسم بزرگي دارند
مطالب فوق رو به هيچ عنوان در جهت تضعيف درخشان ننوشتم ، صرفاً در جهت حمايت از يك شخص مظلوم كه دچار خصومت و نيرنگ يك عده قرار گرفت ، نوشتم.شايد هم خود درخشان در تارهاي يك عنكبوت ديگر ، توي يك شهر ديگه گرفتار بشه .
كسايي كه به اشتباه تصور مي كنند خيلي زرنگ و بزرگ تشريف دارند در صورتي كه بزرگي فقط در فكر و قلب مردم بودن هست ولاغير .

[/quote:d35ab44590]
عالی بود آبرار ،حرف دل من رو زدی
من امشب ذوق شاعرانه ام گل کرده،این بیت از حضرت سعدی شیرازی هست
"ریاست به دست کسانی خطاست
که از دستشان ،دستها بر خداست"
خدای من جای حق نشسته مطمئنا به زودی شاهد فروریختن کاخ های پوشالی آقایون میمونیم ،تهرانی ها بد یا خوب از اینجا میرن ولی اون همشهری ای خیانت کرده که میمونه ،میخوام بدونم روش میشه توی چشم همشهریهاش نگاه کنه؟امیدوارم یه روز لپ تاپش رو پیدا کنه واون روزی باشه که داره با خجالت شهر رو ترک میکنه!!!!