[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - فوری: حميد درخشان سرمربي داماش گيلان شد

فوری: حميد درخشان سرمربي داماش گيلان شد

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

پستتوسط toshiba » سه شنبه سپتامبر 18, 2012 5:18 pm

داداشای عزیزم میدونم که هرچند گفتنم بی فایده است درسته اقای هرندی حقش نبود اخراج بشه ولی شمارو به خدا اگه بخاین درخشانو حمایت نکنین ودر بازیها برعلیه درخشان شعار بدین جز اینکه گور تیمه خودمونو بادستایه خودمون بکنیم چیزه دیگه ای نیست ودر نهایت منجر به سقوط تیم بشه چیز دیگه ای نیست خواهش دارم تیمو بیشترازاین به حاشیه نبریم وهمینجا همه چیزو تموم کنیم
نماد کاربر
toshiba
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: دوشنبه جولاي 30, 2012 12:00 am

پستتوسط samblack » سه شنبه سپتامبر 18, 2012 5:21 pm

آقا من اینجا یه میخوام یه چیزی بگم.حالا هرکی میخواد بدش بیاد.چون اگه حرفه حقو نزنم رو دلم میمونه.
الان داشتم تو fb یه چرخی میزدم.دیدم این سراوانی مصاحبه عابدینیو گذاشته تو پیجش.بعدشم به شکل عجیبی داره از عابدینی حمایت میکنه و بشدت داره امیدخانو میکوبه.هرکیم اگه بر علیه عابدینی حرف بزنه پاکش میکنه.
من فقط میخوام بگم آقای سراوانی آدم همشهریشو بفروشه به چه قیمتی؟ آقا جان میبینم اون روزیو که این عابدینی به توهم رحم نمیکنه.و تو میمونی و یه عمر شرمساری جلوی همشهریات.
خیلی واسم جالبه که شما به نت دسترسی نداری و تو فیس بوک میگی من با آقای الماسخاله صحبت کردم و صحبت های هرندیو رد کرده، بعدشم میخوای بزاری تو پیجت که چی؟ که هرندیو خراب کنیو عابدینیو ببری بالا.واقعا خیلی خوب رسم شاگردیو ادا کردی.مبارکت باشه .به اون رئیست آقای عابدینی بگو همرو بتونی گول بزنی ولی ما مردم رشتو نمیتونی.ما تا اخرش به پای امید خان هستیم
عشق است داماش
نماد کاربر
samblack
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: سه شنبه آگوست 28, 2012 12:00 am

پستتوسط chile1369 » سه شنبه سپتامبر 18, 2012 5:27 pm

خب مبارکش باشه....امیدوارم بتونه کنار بیاد با حاشیه ها.
نماد کاربر
chile1369
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه آپريل 01, 2011 12:00 am

پستتوسط samblack » سه شنبه سپتامبر 18, 2012 5:27 pm

چندتا از کامنت های آقای سراوانی:
یعنی مشتی که بر دهان سرپرست تیم زده شد و فحش خواهر و مادر و زن و بچه ای که به او داده شد در جلوی دیدگان 20 بازیکن و 15 کادر توطئه عابدینی بود؟ بابا دست دایی جان ناپلئون از پشت بسته شده.

من از هفته گذشته سکوت کردم تا یک همشهری من در این جریانات آسیب نبینه من از هرندی خواهش کرده بودم خویشتن داری بکنه و فرصتی رو که خودش با فحاشی و ضرب و شتم نجفی از دست داد از افشین ناظمی نگیره اما متاسفانه فریب دوستان نادان خودش رو خورد و عرصه رو بر عابدینی برای حمایت از ناظمی بست باور نمی کنید از ناظمی بپرسید

قرار بر همین بود آقا پوریا نامه به هر دو نفر زده شد که در تمرین شرکت نکنند تا جلسه ای گذاشته شود و مسایل بررسی شود اما مصاحبه ها همه چیز را بر هم زد در مورد هفته پنجم برداشت آقای هرندی بودمن گفتگویی با آقای الماسخاله انجام دادم که به زودی در پیجم خواهم گذاشت که حرفهایی هرندی را نقض می کند

و...
در کل 1 بار ویرایش شده. اخرین ویرایش توسط samblack در سه شنبه سپتامبر 18, 2012 6:17 pm .
عشق است داماش
نماد کاربر
samblack
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

پستتوسط samblack » سه شنبه سپتامبر 18, 2012 5:29 pm

سراوانی:
الماسخاله: من نگفتم آقای قویدل قصد برکناری هرندی را داشت
صبح امروز با فرامرز الماسخاله رییس هیات فوتبال گیلان تماس گرفتم تا در خصوص صحبتهای امید هرندی در برنامه 90 سوالاتی را از ایشان بپرسم تا بلکه به شفاف سازی فضای موجود کمک شود.
الماسخاله گفت: من اصلا نگفتم که آقای قویدل بعد از هفته سوم میخواست هرندی را بردارد.
وی افزود: بعد از بازی داماش با ملوان آقای هرندی به دفترم آمد و از من به عنوان یک پیشک
سوت راهنمایی خواست و گفت میخواهم از داماش جدا شوم و نظر شما برایم مهم است.
رییس هیات فوتبال ادامه داد: من در پاسخ گفتم اگر از بیان این جمله و اینکار این انتظار را داری که آنها پس از استعفای تو مجددا ترا برگردانند راه اشتباهی می روی آنها به دنبال مربی بزرگ هستند و این کار به آنها این فرصت را خواهد داد.
وی افزود:به او گفتم تو هنوز در ابتدای راهی و کارنامه درخشانی نداری هنوز باید به کارنامه ات بیافزایی اما اگر میخواهی بروی الان برو تا آنها از دو هفته تعطیلی استفاده کرده و یک مربی بیاورند تا تیم ضربه نخورد و اگر میخواهی بمانی با قدرت و تلاش بیشتر بمان تا کارنامه ات پربارتر شود.
در کل 1 بار ویرایش شده. اخرین ویرایش توسط samblack در سه شنبه سپتامبر 18, 2012 5:34 pm .
عشق است داماش
نماد کاربر
samblack
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

پستتوسط samblack » سه شنبه سپتامبر 18, 2012 5:30 pm

سراوانی:
تیم پیکان ۱۳۴۸
پیکان 1348 یکی از بهترین تیم های باشگاهی تاریخ فوتبال ایران است.
به گزارش خبرآنلاین، این تیم که از ستارگان پرسپولیس تشکیل شده بود، در سال 1348 با اقتدار قهرمان جام باشگاه های تهران شد و چند روز بعد با شکست زسکا مسکو قهرمان ج
ام دوستی تهران شد که یکی از معتبرترین تورنمنت های فوتبال ما در اواخر دهه چهل بود. پیکان که از امکانات حرفه ای مثل زمین و استادیوم اختصاصی سود می برد، آلن راجرز انگلیسی را نیز در اختیار داشت که بعدها به پرسپولیس و آمد و با شاگردان سابقش در پیکان، پرسپولیس زلزله را ساخت. پیکان اما در شهریور ماه 1349 منحل شد و ستارگان پرسپولیسی این تیم دوباره به تیم سابق شان بازگشتند.
در این عکس تیمی جعفر کاشانی، حمید جاسمیان، مهدی عسگرخانی، حسین کلانی، مهراب شاهرخی و آلن راجرز در ردیف ایستاده، فریدون معینی، ناظم گنجاپور، همایون بهزادی در ردیف وسط و رضا وطن خواه، ابراهیم آشتیانی و علی پروین و [b:108ce88265]امیر عابدینی [/b:108ce88265]در ردیف نشسته مشخص هستند.
[b:108ce88265][/b:108ce88265]

که چی مثلا؟ میخوای بگی فوتبالیست بوده.باشه بابا اصلا عابدینی رونالدو بوده.چه ربطی به نامردیای الانش داره
عشق است داماش
نماد کاربر
samblack
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

پستتوسط sepidroudi » سه شنبه سپتامبر 18, 2012 5:39 pm

[quote:191294064b="samblack"]سراوانی:
تیم پیکان ۱۳۴۸
پیکان 1348 یکی از بهترین تیم های باشگاهی تاریخ فوتبال ایران است.
به گزارش خبرآنلاین، این تیم که از ستارگان پرسپولیس تشکیل شده بود، در سال 1348 با اقتدار قهرمان جام باشگاه های تهران شد و چند روز بعد با شکست زسکا مسکو قهرمان ج
ام دوستی تهران شد که یکی از معتبرترین تورنمنت های فوتبال ما در اواخر دهه چهل بود. پیکان که از امکانات حرفه ای مثل زمین و استادیوم اختصاصی سود می برد، آلن راجرز انگلیسی را نیز در اختیار داشت که بعدها به پرسپولیس و آمد و با شاگردان سابقش در پیکان، پرسپولیس زلزله را ساخت. پیکان اما در شهریور ماه 1349 منحل شد و ستارگان پرسپولیسی این تیم دوباره به تیم سابق شان بازگشتند.
در این عکس تیمی جعفر کاشانی، حمید جاسمیان، مهدی عسگرخانی، حسین کلانی، مهراب شاهرخی و آلن راجرز در ردیف ایستاده، فریدون معینی، ناظم گنجاپور، همایون بهزادی در ردیف وسط و رضا وطن خواه، ابراهیم آشتیانی و علی پروین و [b:191294064b]امیر عابدینی [/b:191294064b]در ردیف نشسته مشخص هستند.
[b:191294064b][/b:191294064b]

که چی مثلا؟ میخوای بگی فوتبالیست بوده.باشه بابا اصلا عابدینی رونالدو بوده.چه ربطی به نامردیای الانش داره[/quote:191294064b]

منم نفهمیدم این تاریخچه ی پیکان رو مثلا چرا تو پیج اش زده

کمی عزت نفس داشته باش آقای روابط عمومی , تو باید تو این شهر زندگی کنی . حیفه به خدا قدر خودتو بدون ارزش ات بیشتر از اینهاست , کمی عزت نفس داشته باش کمی ..................
اگر سپیدرود بخشکد ماهیها می میرند
نماد کاربر
sepidroudi
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه مه 16, 2011 12:00 am

پستتوسط Inja-Rasht » سه شنبه سپتامبر 18, 2012 5:40 pm

باید حواسمون باشه اگر پای دلالایی مثل انصاریان و منیعی عوضی (از واژه در خور شخصیتشون بخاطر قوانین سایت استفاده نکردم وگرنه دوست داشتم یک واژه ای برای این اشخاص بکار ببرم که دلم خنک بشه) باز شد چنان استقبالی ازشون بکنیم که هرچی نامرد عوضی دمش بذاره رو کولش و گورش از رشت گم کنه. جناب عابدینی کاش رفته بودی پس پس جونت. من تا دیشب ازت حمایت کردم ولی با این انتخاب گندت(بازم واژه درخور رو بکار نبردم) مشخص شد همه این فیلم هندیا زیر سر شخص تو بود. خودتی و ...
دنیا فقط رشت
نماد کاربر
Inja-Rasht
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: دوشنبه سپتامبر 19, 2011 12:00 am

پستتوسط damash_fsz » سه شنبه سپتامبر 18, 2012 5:42 pm

بعضی دوستان از ابتدا در مورد شخصیت عابدینی صحبت میکردن ولی من باور نمیکردم.از اینکه تیممون از باند بازی پر شده احساس تنفر میکنم.و نمیتونم قبول کنم که ادم دلالی مثل درخشان بیاد توی تیم شهرم بعد در خلوت خوش به شعور ما بخنده.نمیدونم بعضی دوستان چطور میخوان درخشان رو تشویق کنن؟ الان دور ،دوره ادم های فاسده در فوتبال ما و به جرات میشه گفت تیم ما هم داره غرق این فساد میشه
[
نماد کاربر
damash_fsz
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: دوشنبه مارس 26, 2012 12:00 am

پستتوسط khorami201 » سه شنبه سپتامبر 18, 2012 5:45 pm

[color=black:03739a4d90]ب[/color:03739a4d90][color=black:03739a4d90]ا[size=14:03739a4d90] سیاست های جدید مدیر عامل تیم و تصمیمات و مصاحبه های چند وقت اخیر ایشون واقعا مشکل دارم و اصلا برام قابل هضم نیست ولی نمیتونم بخاطر اسمها از شهرم و تیم شهرم دل بکنم. نظرم رو در مخالفت با تصمیمات و سیاستهای چندوقت اخیر ایشان به صورت کاملا محترمانه ولی با قاطعیت و بی رودرواسی میگم ولی باز هم تیم شهرمو تشویق میکنم. این همه سال و ماه و روز و ساعت خون دل نخوردم تا به خاطر اسمها از تیمم بگذرم.
در مورد مدیر روابط عمومی هم باید بگم جالبه در حمایت از مدیر عامل ، هم دسترسی به نت دارند و هم لپ تابشون دیگه در باشگاه جا نگذاشتند!!!!
با همه این اوصاف در کنار گفتن حقیقتها ، نباید اتحاد و همدلی هواداران خدشه دار بشه . اول زنده باد رشت و داماش و هواداراش ، آخر هم زنده باد رشت و داماش و هواداراش [/size:03739a4d90][/color:03739a4d90]
نماد کاربر
khorami201
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه اکتبر 21, 2011 12:00 am

پستتوسط Inja-Rasht » سه شنبه سپتامبر 18, 2012 5:51 pm

[quote:cc55d7e0a7="khorami201"][color=black:cc55d7e0a7]ب[/color:cc55d7e0a7][color=black:cc55d7e0a7]ا[size=14:cc55d7e0a7] سیاست های جدید مدیر عامل محترم و تصمیمات و مصاحبه های چند وقت اخیر ایشون واقعا مشکل دارم و اصلا برام قابل هضم نیست ولی نمیتونم بخاطر اسمها از شهرم و تیم شهرم دل بکنم. نظرم رو در مخالفت با تصمیمات و سیاستهای چندوقت اخیر ایشان به صورت کاملا محترمانه ولی با قاطعیت و بی رودرواسی میگم ولی باز هم تیم شهرمو تشویق میکنم. این همه سال و ماه و روز و ساعت خون دل نخوردم تا به خاطر اسمها از تیمم بگذرم.
در مورد مدیر محترم روابط عمومی هم باید بگم جالبه در حمایت از مدیر عامل ، هم دسترسی به نت دارند و هم لپ تابشون دیگه در باشگاه جا نگذاشتند.
با همه این اوصاف در کنار گفتن حقیقتها ، نباید اتحاد و همدلی هواداران خدشه دار بشه . اول زنده باد رشت و داماش و هواداراش ، آخر هم زنده باد رشت و داماش و هواداراش [/size:cc55d7e0a7][/color:cc55d7e0a7][/quote:cc55d7e0a7]

از نظرات شما معلومه آدم پخته ای هستین. واقعا خوشحالم امثال شماها اینجا هستن.
نماد کاربر
Inja-Rasht
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: دوشنبه سپتامبر 19, 2011 12:00 am

پستتوسط popo131 » سه شنبه سپتامبر 18, 2012 5:56 pm

[quote:587810b106="khorami201"][color=black:587810b106]ب[/color:587810b106][color=black:587810b106]ا[size=14:587810b106] سیاست های جدید مدیر عامل محترم و تصمیمات و مصاحبه های چند وقت اخیر ایشون واقعا مشکل دارم و اصلا برام قابل هضم نیست ولی نمیتونم بخاطر اسمها از شهرم و تیم شهرم دل بکنم. نظرم رو در مخالفت با تصمیمات و سیاستهای چندوقت اخیر ایشان به صورت کاملا محترمانه ولی با قاطعیت و بی رودرواسی میگم ولی باز هم تیم شهرمو تشویق میکنم. این همه سال و ماه و روز و ساعت خون دل نخوردم تا به خاطر اسمها از تیمم بگذرم.
در مورد مدیر محترم روابط عمومی هم باید بگم جالبه در حمایت از مدیر عامل ، هم دسترسی به نت دارند و هم لپ تابشون دیگه در باشگاه جا نگذاشتند!!!!
با همه این اوصاف در کنار گفتن حقیقتها ، نباید اتحاد و همدلی هواداران خدشه دار بشه . اول زنده باد رشت و داماش و هواداراش ، آخر هم زنده باد رشت و داماش و هواداراش [/size:587810b106][/color:587810b106][/quote:587810b106]

آبره منم بهات موافقم فکر کنم دست کم 85 درصد بچه ها مخالف این موضوعات پیش اومده برای تیم هستن .... ولی باید بدونه هیچ توجه ای به اشخاص باید تیم شهرمون رو حمایت کنیم ....این آقایون از این که در موردشون صحبت بشه خوششون میاد و ما باید این خوشی با حمایت کرد از تیم شهرمون (((داماش))) بگیریم

زنده باد داماشو داماشی ..........به قول دوستان رشت شهر برتر :wink: :wink: VIVA DAMASH :wink: :wink:
در کل 1 بار ویرایش شده. اخرین ویرایش توسط popo131 در سه شنبه سپتامبر 18, 2012 5:58 pm .
DAMASH per tutta la mia vita

popo131
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه مه 20, 2012 12:00 am

پستتوسط sepidroudi » سه شنبه سپتامبر 18, 2012 5:57 pm

آقای سراوانی ادعا دارن که بچه های سایت با آقای عابدینی تلفنی صحبت کردن :roll:

میشه بدونیم کی صحبت کرده و نتیجش چی شده؟؟

ضمنا آقای سراوانی نظرات مخالف به زیبایی هرچه تمامتر پاک میکنن!!

از آبراران گل ali abed و hamid altafi که نظرات جالبی رو برای آقای سراوانی میفرستن هم ممنون /3/
اگر سپیدرود بخشکد ماهیها می میرند
نماد کاربر
sepidroudi
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه مه 16, 2011 12:00 am

پستتوسط hamidjavan » سه شنبه سپتامبر 18, 2012 6:02 pm

امیدوارم درخشان که امده باهاش اتمام حجت بشه وبا شناخت داماشو انتخاب کرده باشه وبعدا" نتیجحه نگرفت نگه تیمو من نبسته بودم ویا بعدا" کم بیاره.امیدوارم خوب توجیه شده باشه
hamidjavan
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: پنج شنبه دسامبر 16, 2010 12:00 am

پستتوسط 777 » سه شنبه سپتامبر 18, 2012 6:03 pm

درودبرkhorami201
[size=18:20cea3ad08]شمادرست میگی دیگه الان بایدبفکرتیممون باشیم وماباید وظیفه خودمون روخوب انجام بدیم منظورم حمایت حمایت هم فقط ازتیممون نه ازشخص واسمون فقط داماش مهم ما وظیفه خودمون روبایدانجام بدیم تاببینیم چی میشه اگه اونوقت جواب ندادباید دست بکاربشیم وکارها وتصمیمات غلط کادرمدیریت رودراستادیوم به رخشون بکشیم......[/size:20cea3ad08]
نماد کاربر
777
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: سه شنبه مه 01, 2012 12:00 am

قبليبعدي

بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: Bing [Bot] و 2 مهمان