[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - فوری: حميد درخشان سرمربي داماش گيلان شد

فوری: حميد درخشان سرمربي داماش گيلان شد

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

پستتوسط miladcivil » سه شنبه سپتامبر 18, 2012 3:51 pm

[quote:0aee402804="pouri_sb"]آقایونی که می گن باید پشت این انتخاب وایستیم! فقط بخاطره داماش مگه همین تراکتوریا نبودن که بعد از معرفی مظلومی آنچنان موج اعتراضی رو راه انداختن که بعد از اعلام خبر یه روزه برکنارش کردن؟ به نظرم ما هم باید فشار بیاریم رو مدیر عامل![/quote:0aee402804]

من به شخصه میگم نباید پشت این انتخاب بود ، اما میگم داماش نباید بیش از این کوچیک بشه .
ما که یه غم داریم و اون هم رفتن هرندی هست ، دیگه غممون دوتا نشه که داماش بره پایین !!!
هرچند مطمئنم عابدینی هرچی اعتبار و هر راهی تو این فوتبال کثیف بلده ، مایه میزاره تا این تیم
با مربیگری درخشان نیوفته !!!
just DAMASH

نماد کاربر
miladcivil
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am

پستتوسط navidmadan » سه شنبه سپتامبر 18, 2012 3:51 pm

من از برکناری هرندی واقعا ناراحت شدم ، واقعا حقش این نبود که با این نتیجه ای که تا الان گرفته (غیر از بازیه آخر) اینقدر زود بهش ظلم بشه ، واقعا دیشب سر برنامه 90 دلم واسش سوخت، واقعا حقش نبود،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،، ولی یه خواهشی از همه دوستان دارم ، بالاخره کاریه که شده، درخشان الان سرمربیه تیممون شده،،،،،،،،، خواهشا دیگه فراخوان حضور سر تمرینو تشویق هرندی رو نذارید ،،،، چون فقط و فقط جو منفی به تیم میده ،،،،،،،،،،، اولا شاید خیلی از بازیکنا شیفته هرندی باشنو با شعارای ما فکر کم کاری به سرشون بزنه تا درخشانم زودتر برکنار شه ،،،،،،،،،،،،،، ثانیا در حق درخشانم جفاس که هنوز کارو شروع نکرده بخواهیم سر ناسازگاری باهاش بذاریمو شمشیرو واسش از رو ببندیم ،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،، در اینکه همه ما امید هرندی رو دوست داریم هیچ شکی نیست ولی اینم در نظر بگیریم که دیگه وقت زیادی هم واسه جبران نداریم ،،،،،، هرطور شده باید از کل مجموعه تیم حمایت کنیم تا از قافله عقب نمونیم،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،، به نظرم 3-4 هفته به درخشان فرصت بدیمو واسش جو منفی درست نکنیم ،،، اگه خوب نبود بعد هرکی خواست بره امید هرندی رو تشویق کنه......................
نماد کاربر
navidmadan
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: پنج شنبه اکتبر 20, 2011 12:00 am

پستتوسط gilan-astaneh » سه شنبه سپتامبر 18, 2012 3:52 pm

با اینکه با انتخاب درخشان مخالفم اما برای سربلندی داماش وتمام شدن حاشیه ها و برخلاف میل باطنیم مجبورم از تصمیم عابدینی حمایت کنم ! /15/
در کوی نیک نامان ما را گذر ندادند
گرتو نمی پسندی تغییر ده قضا را
gilan-astaneh
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: جمعه مه 11, 2012 12:00 am

پستتوسط rashtlove » سه شنبه سپتامبر 18, 2012 3:53 pm

روزی که هرندی مربی شد نفهمیدم یه مربی بومی یعنی چی گفتم متاسفم

اما اینبار میدونم دارم چی میگم تیمم شاید نتیجه بگیره ما متاسفم واسه تیمم واسه خودم که این ادم شده مربی تیمم

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
www.iranufc.biz
نماد کاربر
rashtlove
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: دوشنبه آپريل 09, 2012 12:00 am

پستتوسط amirreza_pro » سه شنبه سپتامبر 18, 2012 3:57 pm

متاسفانه جناب هرندی سیاست نداشتند و با مصاحبه دیشب خودشون همه پلهای پشت سرشون رو خراب کردند.....
دیگه همه چیز گذشت و الان داماش در یک فصل جدیده...همه با هم کمک کنیم تا داماش امسال در جایگاه معقول و منطقی قرار بگیره....
[align=center]تصوير[/align]
نماد کاربر
amirreza_pro
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: يکشنبه ژوئن 26, 2011 12:00 am

پستتوسط gilan-astaneh » سه شنبه سپتامبر 18, 2012 4:00 pm

[quote:abdef0e330="navidmadan"]من از برکناری هرندی واقعا ناراحت شدم ، واقعا حقش این نبود که با این نتیجه ای که تا الان گرفته (غیر از بازیه آخر) اینقدر زود بهش ظلم بشه ، واقعا دیشب سر برنامه 90 دلم واسش سوخت، واقعا حقش نبود،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،، ولی یه خواهشی از همه دوستان دارم ، بالاخره کاریه که شده، درخشان الان سرمربیه تیممون شده،،،،،،،،، خواهشا دیگه فراخوان حضور سر تمرینو تشویق هرندی رو نذارید ،،،، چون فقط و فقط جو منفی به تیم میده ،،،،،،،،،،، اولا شاید خیلی از بازیکنا شیفته هرندی باشنو با شعارای ما فکر کم کاری به سرشون بزنه تا درخشانم زودتر برکنار شه ،،،،،،،،،،،،،، ثانیا در حق درخشانم جفاس که هنوز کارو شروع نکرده بخواهیم سر ناسازگاری باهاش بذاریمو شمشیرو واسش از رو ببندیم ،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،، در اینکه همه ما امید هرندی رو دوست داریم هیچ شکی نیست ولی اینم در نظر بگیریم که دیگه وقت زیادی هم واسه جبران نداریم ،،،،،، هرطور شده باید از کل مجموعه تیم حمایت کنیم تا از قافله عقب نمونیم،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،، به نظرم 3-4 هفته به درخشان فرصت بدیمو واسش جو منفی درست نکنیم ،،، اگه خوب نبود بعد هرکی خواست بره امید هرندی رو تشویق کنه......................[/quote:abdef0e330]
منم ضمن تایید این حرف بگم دیگه بیشتر از این فقط به ضرر خودمون میشه با اینکه میدونم سخته اما کاریش نمیشه کرد و باید با درخشان کنار بیام و از تیم وکادر فنی حمایت کنیم چون هدف ما فقط باید سربلندی داماش باشه ولاغیر...
gilan-astaneh
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: جمعه مه 11, 2012 12:00 am

پستتوسط Damash1 » سه شنبه سپتامبر 18, 2012 4:09 pm

[b:1246482c1c] به نظرم هر ماجرا یا تصمیمی که گرفته شده زیاد روش مانور نباید داده بشه
فقط از الان باید حمایت کرد تا تیم نتیجه بگیره
دوست داشتیم هرندی باشه اما حالا دیگه کاری که شده
امیدوارم تیم خوب نتیجه بگیره از این به بعد[/b:1246482c1c]
تصوير
نماد کاربر
Damash1
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: چهارشنبه آگوست 03, 2011 12:00 am

پستتوسط ali126 » سه شنبه سپتامبر 18, 2012 4:10 pm

امیدوارم تیم رو به لیگه یک نبره چون شاهین بوشهر و که تیمی که از لحاظ بازیکن از حال فعلی داماش بدتر نبود و انداخت!!!!
تصوير
ali126
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 20, 2011 12:00 am

پستتوسط miladcivil » سه شنبه سپتامبر 18, 2012 4:11 pm

من نمیگم از درخشان حمایت بشه ولی نمیگم بهش فحاشی و حاشیه سازی هم بشه ، چون اونموقع هست که اگه نتیجه نگیره میندازه به گردن همین مسائل !!!
بهترین کار اینه داماش و بازیکنا تشویق بشن تا تیم این فصل بخیر بگذرونه ، واسه سال بعد هیکل خیلیا باید درست بشه /7/
اما خدا وکیلی از این به بعد هرکی بخواد امثال عابدین و درخشان تشویق بکنه ، نمیدونم چه واژه ای باید بهش نسبت داد !؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟
just DAMASH

نماد کاربر
miladcivil
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am

پستتوسط hamed3 » سه شنبه سپتامبر 18, 2012 4:13 pm

[quote:7cc721c38a="meelad"]پس هرندی راست میگفت ..

اینکه اینقدر زود مربی پیدا کردن و به توافق رسیدن و قــرارِ امشب قرار دادش امضاء بشه و فردا بیاد سر تمرین , نشون میده همه ی جریانات از قبل برنامه ریزی شده بود .. :?:[/quote:7cc721c38a]
[b:7cc721c38a][size=16:7cc721c38a][color=red:7cc721c38a]پـَـــ نـَـــ پـَــــ دروغ گفتی![/color:7cc721c38a][/size:7cc721c38a][/b:7cc721c38a]
نماد کاربر
hamed3
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه دسامبر 16, 2011 12:00 am

پستتوسط mostafa » سه شنبه سپتامبر 18, 2012 4:17 pm

[quote:73a114747d="eparsi"]حاللا من درباره اینکه خوب شد و یا بد شد حرف نمیزنم ولی دست عابدینی درد نکنه الان دو دستگی در هوادارا ایجاد کرد یعنی از این به بعد به جای علی دایی در تیم پرسپولیس ما شاهد شعار هرندی خواهیم بود این بلامانع خواهد بود چون طوری که علی دایی از پرسپولیس جدا شد کاملا منطبق با این جدایی هرندی است و تاسف من این هست که راهی که یکبار سوگلی پایتخت به این روز انداخته نصیب ما بشه بخدا دوستان از این به بعد کار خیلی مشکل میشه چون عابدینی به هوادارا پشت کرد سروانی اونطور پشت سر هوادارا حرف زد به قول خود عابدینی پس از مصاحبه در بازی ملوان او فقط به صحبت های فرمانده اش گوش می دهد بقیه حرف ها بهانه هست کلا امیدوارم این پیش بینی غلط در بیاد و ما باز با همدلی و خوشی بریم بازی داماش ببینیم چون فرد برای ما مهم نیست تیم مهم هست همین[/quote:73a114747d]

خدا عالم هستش ولی شاید اصلا همه اون مصاحبه های تند علیه هوادارانن بعد بازی مل مل و استقبال از محرومیت از بازی مقابل هواداران، در راستای همین پروژه برکناری امیدخان و جلوگیری از پس لرزه های احتمالیش (اعتراض هوادارن در بازی های خانگی به مربی جدید و کادرفنی) بوده باشه، که اینجوری "مدیریت" شد!
با این حال هرچه که هست ایشاالله ختم به خیر میشه ماجرا و شر افراد نامرد (حالا هر کسی کخ میخواد باشه) به خودشون برگرده.
نماد کاربر
mostafa
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه مارس 04, 2011 12:00 am

پستتوسط pouri_sb » سه شنبه سپتامبر 18, 2012 4:19 pm

آقا این درخشان بهادر عبدی دومه! باهاش به هیچ جا نمی رسیم! 4 بازی آینده هم که تو رشت نیست...

تا اون موقع اجبارا صبر می کنیم اما من یکی اصلا به این مرتیکه دلال امیدی ندارم! 4 بازی - 12 امتیاز مفت داریم از دست می دیم!
نماد کاربر
pouri_sb
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: شنبه آگوست 13, 2011 12:00 am

پستتوسط 777 » سه شنبه سپتامبر 18, 2012 4:28 pm

درخشان حیاکن ........................................داماشورهاکن /9/ /9/ /9/ /9/ /9/ /9/ /9/ /9/ /9/ /9/ /9/
نماد کاربر
777
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: سه شنبه مه 01, 2012 12:00 am

پستتوسط 777 » سه شنبه سپتامبر 18, 2012 4:35 pm

کارنامه حمید درخشان چیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اخراج شدن ازهرتیم کافیست به حافظه تان یاری دهید ویادرموردش تحقیق کنید بااخراج میشه یاجایگزین میشوداونهم بالابی بازی همین دوفصل پیش بشکل عجیبی جایگزین سرمربی وقت شهرداری تبریزشد درنیم فصل که دراونوقت شهرداری تبریز میانه جدول بود ودرپایان فصل بامربی گری همین اقا بزوروبالطف امتیازات نیم فصل اول درلیگ ماند همین فصل قبل هم که شاهین بوشهررانابودکرد افتضاحات اودرپیکان ازیادهیچکسی هنوزنرفته که چطورخودش رومیخاست درتیم پیکان جاکند واقعا کارنامه درخشانی دارد این اقای درخشان /9/
نماد کاربر
777
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: سه شنبه مه 01, 2012 12:00 am

پستتوسط cabana » سه شنبه سپتامبر 18, 2012 4:36 pm

واقعا به این زودی انتخاب درخشان نشان دهنده جریان از پیش طراحی شده است. واقعا حیف شد هرندی رو خراب کردند.متاسفم
نماد کاربر
cabana
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: پنج شنبه آگوست 25, 2011 12:00 am

قبليبعدي

بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 2 مهمان