[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - امیدوارم حرکت جوانمردانه ی بازیکنان داماش را فردوسی پور ببیند...

امیدوارم حرکت جوانمردانه ی بازیکنان داماش را فردوسی پور ببیند...

مطالب عمومی و متفرقه و مقالات تاریخی مربوط به استان را در این بخش قرار دهید

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

امیدوارم حرکت جوانمردانه ی بازیکنان داماش را فردوسی پور ببیند...

پستتوسط rashti_sarvar » يکشنبه نوامبر 03, 2013 10:27 am

خیلی از دوستان به دلیل نداشتن شبکه ی کرمان نتونستن بازی مس کرمان و داماش رو ببینن.در کل بازی سردی شاید بودیم از دو تا تیم و موقعیتهای داماش نسبت به مس بیشتر بود.همچی بر میگرده به 10 دقیقه ی پایانی وقتی ادینهو موفق به گل زنی میشه چند دقیقه بعد داور یه پنالتی واسه داماش مگیره و نظیفکار گل تساوی رو واسه داماش به ثمر میرسونه.چیزی به پایان بازی نمونده بود که داور 4 دقیقه وقت اضافی میگیره بازیکنای داماش مدام به دروازه ی مس کرمان حمله میکردن که در دقایق پایانی بازی برخورد مسعود حسن زاده با رودباریان باعث مصدومیت رودباریان میشه و رودباریان دچار شکستگی دندان و خونریزی شدید از دهان میشه که بلافاصله با دروازبان دوم تیم مس کرمان تعویض میشه یک دقیقه از ورود دروازبان دوم تیم مس نمیگذشت که دروازبان تعویضی مس کرمان به دلایل فحاشی به بازیکنای خود و به دلایل نامعلومی کارت قرمز میگیره اخراج میشه و تیغ نورد بازیکن مس درون دروازه قرار میگیره... داستان از اینجا اغاز میشه شاید کمتر کسی به این صحنه ی بازیکنای داماش خصوصا حاجتی پی ببره و این صحنه رو دیده باشه دقایق پایانی بازی بود که یه کرنر داور واسه داماش میگیره و حاجتی لبخندزنان میره کرنر بزنه و جالب اینجاست که هیچ بازیکنی تو محوطه ی جریمه ی مس کرمان نبود داماش به راحتی میتونست تو اون لحضات که مس 10 نفره بود و دروازبان نداشتن گل بزنه که حاجتی با یک حرکت جوانمردانه و نمایشی یه سانتر میکنه و بر میگرده به زمین تیم خودش و گزارشگر بازی هم که این صحنه رو دید گفت حرکت بازیکنان داماش نمایشی بود. امیدوارم رسانها سایتها فردوسی پورها جوانمردی یاران شهر باران را ببیند و به جای محرومیتهای ناجوانمردانه ی کمیته ی انظباتی علیه این تیم شاهد تشویق بازیکنان داماش باشیم... درود بر جوانمردی و مردانگی یاران میرزا
نماد کاربر
rashti_sarvar
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: دوشنبه آپريل 18, 2011 12:00 am

پستتوسط mahmood1331 » يکشنبه نوامبر 03, 2013 10:35 am

[size=18:f4e2e7cca3][color=black:f4e2e7cca3]ممنون از تاپيكي كه ايجاد كردين
به نظر من همه ماها كه اين موضوع رو ديديم و متوجه شديم،حالا وظيفه داريم به هر جايي كه امكان داره اين موضوع رو ارسال كنيم
برنامه 90،ورزش و مردم ،سكوي خودمون و تمام خبرگزاريها و سايتهايي كه ميتونند اين خبر رو درست و كامل و بزرگ نمايش بدَن[/color:f4e2e7cca3]

[color=green:f4e2e7cca3]اينه وجود و مرام مَردم سرزمين بارانهاي نقره اي[/color:f4e2e7cca3][/size:f4e2e7cca3]
کوروش کبیر: من برای متنفر بودن از کسانیکه از من متنفرند وقتی ندارم، زیرا گرفتار دوست داشتن کسانی هستم که مرا دوست دارند
mahmood1331
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه آپريل 13, 2013 12:00 am

پستتوسط majid13 » يکشنبه نوامبر 03, 2013 10:38 am

من که بازی ندیدم اما این حرکتی که توو گفتی حرکت ناشیانه بازیکنای ما میرسونه!!! خب چرا جلو نیومدن بازی که رو روال طبیعیش بود :?:
تصوير
نماد کاربر
majid13
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه ژانويه 07, 2012 12:00 am

پستتوسط M0H3N » يکشنبه نوامبر 03, 2013 10:41 am

ینی چی جوانمردی ؟ ما ایرانیا کلا جو گیریم !

بیاییم یه بیانه بدیم کلا کارت قرمز رو حذف کنیم از فوتبال چون اگه خدای نکرده یکی بنا به اشتباهش تو زمین اخراج شد ناجوانمردی شده !!!! :| باید از موقعیت استفاده میکردن جای فردین بازی
نماد کاربر
M0H3N
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: پنج شنبه ژوئن 23, 2011 12:00 am

پستتوسط navidmadan » يکشنبه نوامبر 03, 2013 10:45 am

[color=black:1f6415c273]یعنی اگه مس از دقیقه 1 دروازبانش اخراج میشد دلیل بود که ما تا آخر بازی جوانمردانه بازی کنیم؟!! ،،،،،،،، یعنی در این حالت بازی جوانمردانه یعنی اینکه ما فقط گل نزنیم؟؟؟ مس داشت بعد از اون صحنه گل میزد!!!! یعنی اگه اونا گل میزدن پس باز هم ما باید جوانمردانه بازی میکردیمو گل نمیزدیم دیگه نه؟! فقط اونا تلاش بکنن واسه گل زدن؟؟!!!! ،،،،،،،،،،،، من فکر میکنم اصلاً بحث جوانمردانه بازی کردن در کار نبوده ،،،،،، این بی تفاوتی بازیکنا توی دقایق آخر فقط واسه سیر بودن از بردن بود ،،،،، قبل از اخراج دروازبانشون هم تیم عقب کشیده بود وقتی 1-1 شد بازی[/color:1f6415c273]
آخرين ويرايش توسط navidmadan on يکشنبه نوامبر 03, 2013 10:47 am, ويرايش شده در 2.
نماد کاربر
navidmadan
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: پنج شنبه اکتبر 20, 2011 12:00 am

پستتوسط Majid_Rasht » يکشنبه نوامبر 03, 2013 10:45 am

دوستای گلم از من ناراحت نشید ولی خواهشا به بازیکنای داماش حداقل یاد بدید که یا بازی جوانمردانه رو کنار بزارن ( فقط به عنوان شوخی بیان کردم) یا حداقل جوری انجام بدن که این تصور به وجود نیاد که از روی خستگی کسی حاضر نشد برای سانتری بی دقت به هوا بلند بشه فکر کنم برای حرکات جوانمردانه راه های بهتری هم از سانتر روی دروازه حریف وجود داشت!!!!! /4/
نماد کاربر
Majid_Rasht
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: شنبه دسامبر 17, 2011 12:00 am

پستتوسط mahmood1331 » يکشنبه نوامبر 03, 2013 10:48 am

[quote:6c69d93bc1="majid13"]من که بازی ندیدم اما این حرکتی که توو گفتی حرکت ناشیانه بازیکنای ما میرسونه!!! خب چرا جلو نیومدن بازی که رو روال طبیعیش بود :?:[/quote:6c69d93bc1]
[quote:6c69d93bc1="navidmadan"][color=black:6c69d93bc1]یعنی اگه مس از دقیقه 1 دروازبانش اخراج میشد دلیل بود که ما تا آخر بازی جوانمردانه بازی کنیم؟!! ،،،،،،،، یعنی در این حالت بازی جوانمردانه یعنی اینکه ما فقط گل نزنیم؟؟؟ مس داشت بعد از اون صحنه گل میزد!!!! یعنی اگه اونا گل میزدن پس باز هم ما باید جوانمردانه بازی میکردیمو گل نمیزدیم دیگه نه؟! فقط اونا تلاش بکنن واسه گل زدن؟؟!!!! ،،،،،،،،،،،، من فکر میکنم اصلاً بحث جوانمردانه بازی کردن در کار نبوده ،،،،،، این بی تفاوتی بازیکنا توی دقایق آخر فقط واسه سیر بودن از بردن بود ،،،،، قبل از اخراج دروازبانشون هم تیم عقب کشیده بود وقتی 1-1 شد بازی[/color:6c69d93bc1][/quote:6c69d93bc1]

[quote:6c69d93bc1="M0H3N"]ینی چی جوانمردی ؟ ما ایرانیا کلا جو گیریم !

بیاییم یه بیانه بدیم کلا کارت قرمز رو حذف کنیم از فوتبال چون اگه خدای نکرده یکی بنا به اشتباهش تو زمین اخراج شد ناجوانمردی شده !!!! :| باید از موقعیت استفاده میکردن جای فردین بازی[/quote:6c69d93bc1]

[color=black:6c69d93bc1][size=18:6c69d93bc1]دوستاي گل و خوبم حالا درست يا غلط اين اتفاق افتاده و هيچ برگشتي هم نداره
بيايم به جاي گير دادن ،از اين موقعيت به عنوان يه فرصت تبليغاتي واسه باشگاه و تيممون استفاده كنيم
نه نتيجه و نه اون دقايق ديگه برميگرده
اگه تُركها يا تهرانيها اين حركت رو انجام داده بودند تا همين الانشم تمام سايتها و خبرگزاريهارو تركونده بودند[/size:6c69d93bc1][/color:6c69d93bc1]
کوروش کبیر: من برای متنفر بودن از کسانیکه از من متنفرند وقتی ندارم، زیرا گرفتار دوست داشتن کسانی هستم که مرا دوست دارند
mahmood1331
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

پستتوسط mehdi_damash » يکشنبه نوامبر 03, 2013 10:50 am

آقا من که میگم از روی ترس جلو نیومدن واسه حفظ نتیجه این حرفا چیه
نماد کاربر
mehdi_damash
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: سه شنبه اکتبر 18, 2011 12:00 am

پستتوسط miladcivil » يکشنبه نوامبر 03, 2013 10:52 am

[color=blue:7e529c8036]حرکت جوانمردانه کیلو چنده؟ مگه ما داشتیم چیزی غیر قوانین مکتوب و قوانین غیرمکتوب فوتبالی ارائه میدادیم؟[/color:7e529c8036]
[color=black:7e529c8036]جوانمردانه علیه کی؟ وقتی داور پنالتی صحیح و به حقی برای ما اعلام میکنه، این مردک مو مصنوعی و نوچه های
کناریش، هی قصد داشتن با اعتراض و شلوغ بازی آرامش و جو حاکم به بازی به تقلید از دایی و قلعه نویی به نفع خودشون برگردوندند.[/color:7e529c8036]
[color=brown:7e529c8036]من که معتقدم این حرکت و چنان کرنری که از سمت کادر فنی صادر شد نه برای بازی جوانمردانه بلکه برای رضایت از
وضع و نتیجه بود، وگرنه مگه بازیکن تیم ما اخراج بشه، کسی میاد توپ بزنه بیرون؟ اصلا کجای دنیا چنین اتفاقی لقب جوانمردانه میگیره؟[/color:7e529c8036]
[size=24:7e529c8036][color=green:7e529c8036]من معتقدم که ما معنی جوانمردانه نمیدونم.[/color:7e529c8036][/size:7e529c8036]
[color=red:7e529c8036]اگه هم اینطور باشه، کسی که مثلا مسلک جوانمردی داره، باید در تمام مراحل و زمینه های کاری وزندگیش اینطور نباشه، نه بخاطر مانور
تبلیغاتی و پخش تلویزیونی و .......[/color:7e529c8036]
just DAMASH

نماد کاربر
miladcivil
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am

پستتوسط nima_beckham » يکشنبه نوامبر 03, 2013 10:55 am

[color=black:fd1d1debe9]آبراران من فکر نکنم بازی جوانمردانه بود . از کی تا حالا تلاش نکردن(شما بخونید لاس زدن) بازی جوانمردانه شده ؟ با این تاپیک داریم کار اشتباه بازیکنامون رو تایید میکنیم و براش بهترین اسم رو انتخاب کردیم ! /15/

حاجتی با 4 تا پاس کوتاه می تونست به دروازه مس نزدیک بشه و راحت 3 امتیاز بازی رو بگیریم . متاسفانه کل تیم ما علاقه ای به برد نداشت ... الانم همشون خوش حالند که از مس 1 امتیاز گرفتند /15/

متاسفانه بازی های خارج از خونه اصلا روحیه جنگندگی همیشگی خودشون رو ندارند . :( از رشت خارج میشند یادشون میره چندین هزار نفر تو گیلان دارند نتیجه بازی رو دنبال میکنند .[/color:fd1d1debe9]
در کل 1 بار ویرایش شده. اخرین ویرایش توسط nima_beckham در يکشنبه نوامبر 03, 2013 10:57 am .
[align=center][/align]
نماد کاربر
nima_beckham
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 14, 2010 12:00 am

پستتوسط miladcivil » يکشنبه نوامبر 03, 2013 10:56 am

[quote:3d481b22bb="mahmood1331"][quote:3d481b22bb="majid13"]من که بازی ندیدم اما این حرکتی که توو گفتی حرکت ناشیانه بازیکنای ما میرسونه!!! خب چرا جلو نیومدن بازی که رو روال طبیعیش بود :?:[/quote:3d481b22bb]
[quote:3d481b22bb="navidmadan"][color=black:3d481b22bb]یعنی اگه مس از دقیقه 1 دروازبانش اخراج میشد دلیل بود که ما تا آخر بازی جوانمردانه بازی کنیم؟!! ،،،،،،،، یعنی در این حالت بازی جوانمردانه یعنی اینکه ما فقط گل نزنیم؟؟؟ مس داشت بعد از اون صحنه گل میزد!!!! یعنی اگه اونا گل میزدن پس باز هم ما باید جوانمردانه بازی میکردیمو گل نمیزدیم دیگه نه؟! فقط اونا تلاش بکنن واسه گل زدن؟؟!!!! ،،،،،،،،،،،، من فکر میکنم اصلاً بحث جوانمردانه بازی کردن در کار نبوده ،،،،،، این بی تفاوتی بازیکنا توی دقایق آخر فقط واسه سیر بودن از بردن بود ،،،،، قبل از اخراج دروازبانشون هم تیم عقب کشیده بود وقتی 1-1 شد بازی[/color:3d481b22bb][/quote:3d481b22bb]

[quote:3d481b22bb="M0H3N"]ینی چی جوانمردی ؟ ما ایرانیا کلا جو گیریم !

بیاییم یه بیانه بدیم کلا کارت قرمز رو حذف کنیم از فوتبال چون اگه خدای نکرده یکی بنا به اشتباهش تو زمین اخراج شد ناجوانمردی شده !!!! :| باید از موقعیت استفاده میکردن جای فردین بازی[/quote:3d481b22bb]

[color=black:3d481b22bb][size=18:3d481b22bb]دوستاي گل و خوبم حالا درست يا غلط اين اتفاق افتاده و هيچ برگشتي هم نداره
بيايم به جاي گير دادن ،از اين موقعيت به عنوان يه فرصت تبليغاتي واسه باشگاه و تيممون استفاده كنيم
نه نتيجه و نه اون دقايق ديگه برميگرده
اگه تُركها يا تهرانيها اين حركت رو انجام داده بودند تا همين الانشم تمام سايتها و خبرگزاريهارو تركونده بودند[/size:3d481b22bb][/color:3d481b22bb][/quote:3d481b22bb]

[color=green:3d481b22bb]نه اتفاقا دوست عزیزم mahmood1331؛ [/color:3d481b22bb][color=blue:3d481b22bb]چطور بازیکن وقتی برای طلب حقش مصاحبه میکنه و به مذاق عده ای خوش نمیاد
به اصطلاح باند عقرب باید متلاشی بشه، اما وقتی یه عده بله قربان گو، هر خبط و خطایی در تیم ما بکنند، ما باید بگذریم؟!؟[/color:3d481b22bb]
[size=24:3d481b22bb][color=red:3d481b22bb]آقای ناظمی (اگه تصمیم گیرندست) باید جوابگو باشه.[/color:3d481b22bb][/size:3d481b22bb]
just DAMASH

نماد کاربر
miladcivil
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am

پستتوسط mahmood1331 » يکشنبه نوامبر 03, 2013 11:05 am

[color=black:029bb812c5]من خودم به شخصه وقتي اين موضوع اتفاق افتاد عصباني شدم و از شما چه پنهون كه داد زدم و بد و بيراه هم گفتم . . .
ولي بنده عرض خودمو دوباره تكرار ميكنم ،اگه اين موضوع تو تراكتور،سپاهان يا استقلال و پرسپوليس و يا حتي تو فجر شيراز مي افتاد ،كار رو به بهترين حركت جوانمردانه سال تو فيفا ميرسوندند ولي ما گيلك ها اين مشكل هميشگي ماست

حالا ما تا فردا بشينيم و داد و فرياد بزنيم ، تقي و نقي رو مقصر بدونيم
بابا اتفاق افتاد تموم شد رفت ،نه كرنر و نه بازي برميگرده
چرا ما مثل بقيه جاها اين داستان رو واسه خودمون ،يه امتياز مثبت نميزنيم

يه بار ديگه هم ميگم من خودم شايد تو اون لحظه از همه شما عصبانيتر بودم
خُب كه چي ؟؟؟؟؟؟؟؟؟[/color:029bb812c5]
mahmood1331
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

پستتوسط soroosh8 » يکشنبه نوامبر 03, 2013 11:48 am

به این کار نمیگن جوانمردی,میگن...
"دنیا فقط رشت و داماش"
نماد کاربر
soroosh8
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه آگوست 20, 2012 12:00 am

پستتوسط rashti_sarvar » يکشنبه نوامبر 03, 2013 2:29 pm

حالا اگه بازیکنا اشتباه کردن و نباید جوانمردانه بازی میکردن بماند...بیاین همه با هم این حرکت بازیکنای داماش رو رسانه ای کنیم /3/
...VIVA DAMASH...
نماد کاربر
rashti_sarvar
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: دوشنبه آپريل 18, 2011 12:00 am

پستتوسط sepidroudi » يکشنبه نوامبر 03, 2013 2:44 pm

کجای این حرکت جوانمردانه بود؟! :roll: /4/

سانتر کرد حاجتی و فقط هم دو تا بازیکن رفتند تو محوطه - بیشتر از روی راضی بودن از نتیجه و لاس زدن بود تا حرکت جوانمردانه!
اگر سپیدرود بخشکد ماهیها می میرند
نماد کاربر
sepidroudi
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه مه 16, 2011 12:00 am

بعدي

بازگشت به فقط گیلان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 1 مهمان