[color=black:14672aacf5]مديرعامل داماش گيلان در تهديدش به استعفا جدي است. او طي نامهاي به استاندار گيلان شرايط بحراني داماش را توضيح داده و علاوه بر آن اعلام كرده است در صورت رفع نشدن مشكلات، از تيم كنارهگيري ميكند. امير عابديني كه اين روزها به زمين و زمان ميزند تا يك منبع مالي براي داماش پيدا كند، روي حرف خود مصر و مدعي است كه اگر مسئولان استان كمك نكنند از داماش ميرود.
بحث استعفاي شما پيش آمده است. اين موضوع چقدر جدي است؟
ببينيد من يك نامه براي استاندار محترم گيلان نوشتهام كه اگر كمك نكنند، من ديگر نيستم. خلاصه اينكه خودشان بايد بيايند تيم را جمع كنند.
اين يعني تهديد به استعفا؟
اين استعفا نيست، چرا كه استعفا را براي استاندار گيلان نبايد بنويسم. استعفا را من براي مجموعه و سيستم خودم بايد بنويسم، اما اين نامه دست كمي از استعفا ندارد.
شما كه تا الان ماندهايد چرا تا آخر ادامه نميدهيد؟
من وظيفه داشتم كه تيم را ببندم و انزلیچی دهم تا نگويند عابديني تا مشكلها را ديد گذاشت و رفت. من تيم را بستم و آماده بازيها كردم. حالا از اينجا به بعد نوبت آقايان است. بايد بيايند جلو و براي تيم شهرشان وقت بگذارند و كمك كنند. نگهداري تيم با اين شرايط مقدور نيست. تيم هزينه رفت و آمد دارد، هزينه هتل و اقامت دارد، هزينه ناهار و شام داد، هزينه پرداخت حقوق و دستمزد بازيكن و مربي دارد و...اگر پول نباشد نميتوانيد كاري بكنيد. مسئولان استان بايد قدم جلو بگذارند.
تكليف اسپانسر يا خريدار چه شد؟
نميدانم! يك جورايي همه چيز طلسم شده است. هر كسي كه ميآيد بعد از يك مدت كنار ميكشد. منتظرم ببينم چه ميشود كرد؟ باور كنيد خسته شدهام.
گويا پريروز با بازيكنان جلسه داشتيد. خروجي آن چه بود؟
بازيكنان و كادر فني آمدند دفترم و با آنها صحبت كردم و شرايط را به طور كامل برايشان توضيح دادم. حتي ناظر قضايي هم آمده بود اما متاسفانه بچهها دست خالي برگشتند. آنها تا الان هم مردانگي كردهاند.
اگر استاندار نامه شما را قبول نكند چه كار ميكنيد؟
ميروم! خيلي راحت هم ميروم.
تيم را به چه كسي ميدهيد؟
تيم را تحويل استانداري ميدهم تا خودش تيم را بگرداند. اگر هم نخواست تيم را اداره كند، آن را بفروشد يا هر كاري كه خواست با آن بكند. من ديگر نميكشم.
اما خيلي از اين بچهها به خاطر شما آمدهاند و به نوعي امير عابديني را ميشناسند؟
قبول دارم، ولي من كارم را انجام دادم. وقتي پول نيست چه كار كنم؟متاسفانه آقايان مسئول خيلي دل گندهاند و اصلا دلشان به حال تيم شهر خودشان نميسوزد. براي همين تا آنجايي كه بتوانم ميمانم و كمك ميكنم. هر جايي هم كه ببينم نميشود، خداحافظي ميكنم.
مثل اينكه خيلي جدي هستيد؟
من هميشه جدي بودم و هستم. با من بميرم و تو بميري كه نميشود تيم اداره كرد. اگر پول بيايد يا بشود كار اقتصادي كرد و هزينههاي تيم را در آورد ميمانم و تا آخرش هستم، ولي نميتوانم با توجه به اين هزينهها جلو بروم. شما براي برگزاري بازي خانگي هم احتياج به پول داري كه ما نداريم.
منبع : نود[/color:14672aacf5]