[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - به تو که می‌گویی: گیلک بی‌غیرت است؛

به تو که می‌گویی: گیلک بی‌غیرت است؛

مطالب عمومی و متفرقه و مقالات تاریخی مربوط به استان را در این بخش قرار دهید

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

پستتوسط rashti_sarvar » دوشنبه ژانويه 02, 2012 5:09 pm

به نام خدایی که دریای همیشگی کاسپین را آفرید

به نام خدایی که گیلان را مهد تمدن و فرهنگ افرید

من گیلكم...من رشتیم...من گیلانی ام...به گیلانی بودنم افتخار میكنم...درود بر هر چی گیلك و رشتیه...

بله نارفیق، گیلک بی‌غیرت است و تو باغیرت.

اگر چشم‌گیر بودن عظمت سپاه دیلمیان در ارتش ایران باستان و اثرگذاری شگرف‌شان در شکست والرین، امپراتور روم بی‌غیرتی است، گیلک بی‌غیرت است. اگر دو و نیم قرن مقاومت در برابر هجوم اعراب در حالی که تمام ایران به چنگ تازیان افتاده بود و مبارزه دلیرانه «موتا» سردار دیلمی ِ سپاهیان ری و گیلان و آذربایجان در برابر اعراب بی‌غیرتی است، گیلک بی‌غیرت‌ترین ِ بی‌غیرت‌هاست.

اگر این موضوع که گیلکان برخلاف سایر نقاط ایران که اغلب با جنگ و شمشیر به اسلام رو آوردند، دو قرن و نیم بعد از هجوم اعراب و آن هم با فکر و اختیار، دین اسلام را از علویانی که برای نجات از خلفای عباسی به گیلان پناه آورده بودند پذیرفتند، اگر این امر بی‌غیرتی است، خوب بله، گیلک بی‌غیرت است.

اگر پیشتاز بودن در نهضت بیداری و مبارزات مشروطه و فتح تهران در کنار هم‌رزمان آذری و بختیاری بی‌غیرتی است، بی‌غیرت‌تر از گیلک وجود ندارد.

قومی که مردش میرزاکوچکِ بزرگ باشد که از بیم برادرکشی، از جنگ با قزاقان ایرانی طفره می‌رفت و حتا با اسیران جنگی نیز به صحبت و ارشاد می‌پرداخت و همین میرزا در مقابل عناصر وابسته و بیگانه چون ببر می‌غرید و قومی که زنش «هیبت» باشد که پابه‌پای شوهرش شش‌لول و پاتاوه می‌بست و در جنگل‌های سیاهکل و دیلمان می‌جنگید و پس از دستگیری نیز زیر شکنجه‌های ماموران مشیرالدوله لب از لب وا ننمود، قوم بی‌غیرتی بیش نیست!

اگر به دلیل ارتباط با کشورهای اروپایی، گذار از مناسبات عشیره‌ای و قبیله‌ای و حرکت در مسیر مدرنیسم و صاحب فکر بودن و نگرش بی‌تعصب به مسائل داشتن و انسان دیدن ِ زن، بی‌غیرتی است، گیلک بی‌غیرت است و اگر حیوان دیدن ِ زن و خوش‌بینانه‌تر، ضعیفه و منزل و بی‌ادبی و... دیدن زن غیرت است، اگر خشک‌مذهبی و خشک‌مغزی و کور و تعصبی و جَوگیر بودن غیرت است، تو باغیرت‌ترین باغیرتان عالمی!

اگر در گرما و سرما پا را تا زیر زانو در آب فرو کردن و زالوهای بیجار (شالیزار) را از پای کندن و تابستان زیر تیغ آفتاب درو کردن محصول و جان کندن و پیش‌فروش و پیش‌خور کردن میوه روی درخت و محصول روی زمین از فرط نداری بی‌غیرتی است و اگر در انحصار داشتن تمام امکانات رفاهی و تحصیلی و صنعتی و اشتغالی و دو قورت و نیم باقی داشتن و ادعای مستعد بودن، غیرت است، البته که گیلک بی‌غیرت است و تو باغیرت.

اگر مشارکتِ دوشادوش و برابر مرد و زن در تولید و برابری در مدیریت اقتصادی خانواده، بی‌غیرتی است، از گیلک‌ها بی‌غیرت‌تر نخواهی یافت.

اگر قرن‌ها پناه‌گاه آزادی‌خواهان و معارضان با قدرت‌های استبدادی بودن، بی‌غیرتی است، گیلان کُنام بی‌غیرتان است و اگر نعل نمودن پای عادل‌شاه (غریب‌شاه) گیلانی و به تیرکمان تیرباران نمودنش (آن‌چه که شاه صفی کرد) و قتل‌عام قیام‌های دهقانی گیلان به دست مبارک شاه عباس «کبیر»! غیرت است، تو عین غیرتی نارفیق!

اگر مهمان‌نوازی و دست خویش را پیش مهمان رو کردن و ظرفیت بالای فرهنگی در پذیرش و همزیستی با مهاجران از ارمنی و کرد و آذری گرفته تا فارس و *# و ترکمن و... بی‌غیرتی است، چه کسی بی‌غیرت‌تر از گیلک؟

و البته، آذری را خر خواند و لُر را بی‌فرهنگ دانستن و گیلک را بی‌غیرت نامیدن، تنها از تو بی‌غیرت برمی‌آید که خود را مرکز و محور همه امور و قیم و ازمابهتران می‌دانی.

اصلا جایی که تو را باغیرت بنامند، باید که من ِ گیلک را بی‌غیرت نامید!

آری میرزا كوچك خان بی غیرت بود كه پیشنهاد پادشاهی انگلیسی ها را نپذیرفت و هرگز با ارتش ایران نجنگید زیرا می گفت گلوله گیلك خون كسی را كه درست یا غلط در زیر پرچم مقدس ایران می جنگد نمی كشد... میرزا بی غیرت بود كه در زمان نهضت جنگل به علت افزایش قیمت برنج ترتیبی اتخاذ كرد تا امنای محلات تهران به طور مستقیم از نمایندگان جنگل برنج تهیه كنند تا نكند بر مركز نشینان فشاری وارد آید. آیا فراموش کرده اید که در دوره رضا شاه سواک وقتی به زور انزلیچی از سر زنان مسلمان ایرانی میکشیدند میرزا کوچک جنگلی مرد غیرتمند رشتی با خیلی از مردم گیلان بپاخواستند و جمهوری دمکراتیک و خودمختار اسلامی گیلان را تشکیل دادند . آری گیلك بی غیرت است و تو ای مركز نشین با غیرتی. آری پروفسور سمیعی پروفسور فضل االله رضا پروفسور عین الله رضا پروفسور اكبرپور پروفسرو بهزاد و . . . هم بی غیرتند. جهان پهلوان نامجو هم بی غیرت است. دكتر حشمت لاهیجی هم بی غیرت است. ما همه بی غیرتیم و تو ای مركز نشین با غیرتی!!! پس ای مركز نشینان با غیرت همین راه را بپیمایید كه درست آمده اید!!!
این گونه متن ها شاید مرهمی کوچک بر زخم هائی که از دیگران بر ما گیلانیان رواشده. باشد. ولی واقعیت این است که زخمی که ازخودمان بر ما روا می شود بس عمیق تر و کاری تر است . همیشه این واقعیت که ما گیلانیها فرافکن و بیگانه پرست هستیم بیشترین ضربه را به ما زده است وجود مدیریت های غیربومی ، سرمایه گذاران بیرونی و عدم وجود مدیران گیلانی در سطوح کلان کشوری ....این موضوع را به گیلانی القاء نموده که ما گیلانیها لایق اداره یک ارگان یا ..... نیستیم که صد البته قصور اصلی فقط متوجه ما گیلانیهاست
ملتها به چهار چیز نابود می شوند خار شمردن بزرگان بزرگ شمردن خاران پرداختن به فرعیات و دوری جستن از اصلیات. دیگه چیزی نمیتونم بگم چون مطمئنم باعث غرور هر گیلکی میشود. ( این مطلبو قبلا گذاشته بودم اما خواهشن قفل نکنینش. به خاطر حرفهایی که تو قسمت نظر بازدیدکنندها تو سایت گل زده شد و سایت گل هم بدون سانسور مطلب بازدیدکنندهای بدخاهای رشت رو گذاشت. این مطلبم پاسخی به سایت گل و تمام کسایی که تو سایت گل بی احترامی کردند به رشت و گیلان)
نماد کاربر
rashti_sarvar
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: دوشنبه آپريل 18, 2011 12:00 am

پستتوسط rashti_sarvar » دوشنبه ژانويه 02, 2012 5:21 pm

دنیا فقط رشت /3/
...VIVA DAMASH...
نماد کاربر
rashti_sarvar
متعصب سایت
متعصب سایت

پستتوسط rashti_sarvar » دوشنبه ژانويه 02, 2012 5:26 pm

گیلان سرور اذربایجان
...VIVA DAMASH...
نماد کاربر
rashti_sarvar
متعصب سایت
متعصب سایت

پستتوسط Sepentamino » دوشنبه ژانويه 02, 2012 6:40 pm

[quote:f2d74cbf1a="rashti_sarvar"]گیلان سرور اذربایجان[/quote:f2d74cbf1a]
'گیلان و آذربایجان افتخار ایران
Sepentamino
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: سه شنبه نوامبر 01, 2011 12:00 am

پستتوسط mahyarmaya » دوشنبه ژانويه 02, 2012 6:47 pm

گیلان سرور اذربایجان
گیلان سرور اذربایجان
گیلان سرور اذربایجان
گیلان سرور اذربایجان
نماد کاربر
mahyarmaya
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه مه 21, 2011 12:00 am

پستتوسط antiros » دوشنبه ژانويه 02, 2012 8:14 pm

گیلان سرور اذربایجان
گیلان سرور کل دنیا
رشتی ابراره :P
زنده باد عادل شاه کبیر ...زنده باد میرزا جنگلی کبیر
antiros
کاندیدا
کاندیدا

تاريخ عضويت: جمعه سپتامبر 24, 2010 12:00 am

پستتوسط zizoo » دوشنبه ژانويه 02, 2012 8:26 pm

من .. بخواد به رشتیا توهین کنه :(
نماد کاربر
zizoo
کاربر سایت
کاربر سایت

تاريخ عضويت: شنبه سپتامبر 17, 2011 12:00 am

پستتوسط antiros » دوشنبه ژانويه 02, 2012 8:37 pm

zizoo: به قوانین سایت احترام بزارید و توهین نکنید , از کلمات رکیک استفاده نکنید یا به جای کلمات رکیک از ... و بعد ادامش از جملاتی استفاده نکنید که منظور فحاشیتونو برسونید ... .
ویرایش شد نظرتون.

پ.ن : بچه ها نظراتی که به هر نحوی شامل فحاشی باشه , اگر مشاهده کنیم حتما ویرایش می کنیم پس لطفا این کارو نکنید ...
زنده باد عادل شاه کبیر ...زنده باد میرزا جنگلی کبیر
antiros
کاندیدا
کاندیدا

تاريخ عضويت: جمعه سپتامبر 24, 2010 12:00 am

پستتوسط milad_gh » دوشنبه ژانويه 02, 2012 8:59 pm

خب این حرفا از زمان رضاشاه رو زبونا افتاد که گیلک و آذری رو تو ایران تنها کنن که تا حد زیادی موفق شدن که به دلیل ترس دولت مردا از این قوم ها بود و الانم اونایی که میگن رشتی بی غیرته به تمام شمال میگن رشت حتی به شهرای مازندران
زنده باد گیلان و گیلانی
درود بر هر چی ابرار با غیرت و با فرهنگ که تمام ایران به امی فرهنگ حسادت کونیدی و همتان از حسادت ترکستندریدی
نماد کاربر
milad_gh
کاربر سایت
کاربر سایت

تاريخ عضويت: چهارشنبه نوامبر 30, 2011 12:00 am

پستتوسط neye_kabir » دوشنبه ژانويه 02, 2012 9:14 pm

بی خیال ابلهانی که این حرفا رو میزنن.هر چی لایق خودشونه میگن.
باران
خیال خیس خورده ایست
که در اوج سقوطش
مرئی شده است...
نماد کاربر
neye_kabir
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه اکتبر 28, 2011 12:00 am

پستتوسط rashti_sarvar » سه شنبه ژانويه 03, 2012 8:37 am

من گیلانی ام ،یاد گرفته ام که کاسه ام گرچه خالی ست اما پرش کنم از مهربانی و از میهمان خودم پذیرایی کنم ..من از جنگلی ها یاد گرفته ام سر روبرو ی اجنبی به زور پایین نیاورم وکمر خم نکنم به نوکری ....اما نوکر هرچه مرد هستم و انسان و هرکه با زور بازو نان می خورد من خاک پای مردان خستگی ناپذیرشمالی ام من یاد گرفته ام روی پای خود بایستم تا مادر دوشا دوش پدر در شالیزار کارکند ....

من گیلکم زبانم حرف دلم است نه حرف ریا ...لهجه ام را بیشتراز خودم دوست دارم .من متنفرم از همه آنانی که لهجه ام را دست آویزچند لحظه خوشی خود می کند.

...شالیزارم را سجاده بندگی خدایم میکنم ودریایم را ضامن دعایم .....

من خدا را لای گلبرگ های گل محمدی می بینم ..و می دانم که سروها ایستاده می میرند

من از نسل میرزا یم /3/
...VIVA DAMASH...
نماد کاربر
rashti_sarvar
متعصب سایت
متعصب سایت

پستتوسط aryanrecord » سه شنبه ژانويه 03, 2012 9:43 am

ای خدا زندگی تو رشت چه حالی میده کور شه هر کی نمیتونه ببینه خوشیه مارو
WE LOVE YOU RASHT :P
نماد کاربر
aryanrecord
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه اکتبر 16, 2011 12:00 am

پستتوسط mirzajanimilad » سه شنبه ژانويه 03, 2012 10:46 am

rashti_sarvar خوشهالم از اینکه لینقدر با منطق وزیبا جواب همه اونهایی که فکر میکنن خیلی با غیرت هستن رو دادی...
کسایی که توی شوخی های معمولی خودشوت با خواهر و مادر هم شوخی میکنن و بعد دم از غیرت میزنن.
/3/
نماد کاربر
mirzajanimilad
کاربر سایت
کاربر سایت

تاريخ عضويت: شنبه اکتبر 29, 2011 12:00 am

پستتوسط rashti_sarvar » سه شنبه ژانويه 03, 2012 12:26 pm

[quote:31827e541c="mirzajanimilad"]rashti_sarvar خوشهالم از اینکه لینقدر با منطق وزیبا جواب همه اونهایی که فکر میکنن خیلی با غیرت هستن رو دادی...
کسایی که توی شوخی های معمولی خودشوت با خواهر و مادر هم شوخی میکنن و بعد دم از غیرت میزنن.
/3/[/quote:31827e541c] مرسی ابرار باتعصب :)
نماد کاربر
rashti_sarvar
متعصب سایت
متعصب سایت

بازگشت به فقط گیلان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 1 مهمان