
بلوک نشیم فقط

سیر واویج (غذای گیلانی)
مواد لازم:
برگ سیر خورد شده نیم کیلو
تخم مرغ 2عدد
روغن یا کره به مقدار لازم
نمک، فلفل، زردچوبه به مقدار لازم
طرز تهیه :
برگ سیر را که خوب ریز شده همراه روغن یا کره و زردچوبه تفت میدهیم. اصلاً لازم نیست خیلی سرخ شود. نمک، فلفل و تخم مرغها را یکی یکی اضافه میکنیم. بعد از بستن تخم مرغها مواد را با هم مخلوط میکنیم.
[b:478808294b]پیشنهاد برای سرو سیرواویج :
این غذا در عین سادگی بسیار خوش مزه است. برنج کته و بورانی اسفناج فراموش نشود.
بهتر است به جای تخم مرغ از تخم اردک استفاده شود[/b:478808294b]
آلومسما (غذای گیلانی) :
مواد لازم :
پیاز یک کیلو
مرغ 400 گرم
آلو بخارا یک فنجان
زعفران کمی
روغن به مقدار لازم
نمک فلفل زردچوبه به مقدار لازم
طرز تهیه :
ابتدا پیازها را به صورت خلالهای باریک خرد میکنیم و با روغن و زردچوبه سرخ میکنیم. (پیاز باید کاملاً طلایی و خشک شود) حالا مرغ را که به قطعات کوچک خورشتی درآورده ایم به پیاز اضافه کرده و تفت میدهیم نمک فلفل و آلو ها را نیز اضافه میکنیم و پس از تفت دادن حدود یک لیوان آب به خورشت اضافه میکنیم و میگذاریم با حرارت کم بپزد. در انتها فلفل و زعفران را میافزاییم. دقت کنید این خورشت اصلاً نباید آب داشته باشد.
ترشی تره :
مواد لازم:
سبزی آش (اسفناج بیشتر باشد) 5/0 کیلو
برنج 4/1 پیمانه
سیر 5 حبه
تخمم مرغ 3 عدد
آب غوره نصف پیمانه
روغن به مقدار لازم
نمک، فلفل، زردچوبه به مقدار لازم
طرز تهیه :
برنجی که از قبل خیس کرده ایم را به همراه سبزی و یک لیوان آب میپزیم (برنج برای غلظت دادن استفاده میشه). سیر را له کرده به همراه روغن و زردچوبه تفت میدهیم. حالا برنج و سبزی که خوب پخته شده و به غلظت ماست درآمده (بهتر است با هم کوبیده شوند) را به سیر اضافه میکنیم. آب غوره را هم اضافه کرده و میگذاریم تا آب اضافه غذا کشیده شود. زمانی که غذا به اصطلاح جا افتاد نمک و فلفل را اضافه کرده و وسط ظرف را خالی کرده و تخمم مرغها را یکی یکی اضافه کرده صبر میکینم تا بسته شوند. بعد همه مواد را هم زده و در ظرف مناسب میکشیم.