گاها دوستان لینکی در حمایت از خلیج فارس داده اند من یکی رقبتی برای استفاده از ان لینک نداشته ام و من هم توضیحاتی در این مورد دارم
یکی از اقداماتی که در دوره رضا پالانی یا همون پهلوی صورت می گرفت این بود که وقتی می دیدند که آن شهر اسم غیر فارسی دارد تا جایی که سعی داشتند سعی در جایگزین کردند اسامی فارسی به جای اسامی بومی آن شهر یا منطقه می کردند و در این بین بسیاری از شهرهایی که ریشه گیلکی - ترکی - عربی و.... داشت با اسامی جدید عموما فارسی یا فارسیزه شده عوض شد مثلا در همین گیلان ما انزلی شد پهلوی سوما سرا شد صعومه سرا لاجان شد لاهیجان سخت سر شد رامسر تنکابن بعد ها شهسوار و دوباره تنکابن شالوس شد چالوس و همین موصوله هم شد ماسوله در سایر مناطق هم مثلا استان خوزستان که تا قبل از آمدن رضا خان اسمش عربستان بود عوض شد و شهرهای الحواز شد اهواز محمره شد خرمشهر و خفاجیه شد سوسنگرد و عبادان هم شد آبادان و آذربایجان هم چنین مسائلی بود و.... حالا که آقای پهلوی اسم این مناطق را عوض می کرد چه خوبه که ما هم اسم ایشان را عوض کنیم و به جای رضا پهلوی بزاریم رضا پالانی
اگر ایران امروز کشوری متحدی نیست که واقعا هم نیست به خاطر همین مسائل فوق هست که یک عده ارازل و اوباش برای زبان های غیر فارسی ارزشی قائل نشده اند و به راحتی خواستند انکارشان کنند حالا این عده که خودشان در سانسور استاد مسلم هستند در مورد تحریف نام خلیج فارس از اقوام انتظار دارن که ازشون تا ابدا الاباد حمایت کنند !!! آیا با این اقدامات اینها جای انگیزه ای برای حمایت از آنها باقی می ماند