[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - گیلان انزلیچی....

گیلان انزلیچی....

مطالب عمومی و متفرقه و مقالات تاریخی مربوط به استان را در این بخش قرار دهید

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

پستتوسط The_King_of_rasht » يکشنبه نوامبر 27, 2011 8:48 pm

من دوست دارم آگه رفتیم آسیا یه تیم از عربستان بیاد اینجا ،گرفتن حال عربها از نوع سعودی های بی فرهنگ از نون شب برای ما ایرانی ها واجب تره ،
آخ چه حالی میده بعد از برد نشون مثل کار ذوبی ها توی ورزشگاه ملک فهد ریاض که رقص شمشیر اونها رو مسخره می کردند توی عضدی هم آبشک و جهانبخش رقص شمشیر راه بندازند :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
ما باز میگردیم

نماد کاربر
The_King_of_rasht
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: پنج شنبه اکتبر 20, 2011 12:00 am

پستتوسط Fan » يکشنبه نوامبر 27, 2011 8:54 pm

[quote:3f7d0d018b="antiros"]من هر چی فکر می کنم اصلا یادم نمیاد که عربا به ما کاری کرده باشند که نمی خوایند زنده بزاریشون !!!!!!!!!!!! :roll: :roll: :roll:
اون بد بختها خودشونو کشتند که گیلان رو مثل خیلی جاهای دیگه بگیرند ولی فهمیدن که کارشون نیست این کار ...[/quote:3f7d0d018b]

قبل از هر چيزي ما ايراني هستيم . antiros عزيز در طول تاريخ اين جماعت آزارشون به ما رسيده كه اينجا جا بحثش نيست. فكر ميكنم تنها كسي باشي كه از عربا بدت نياد ...
نماد کاربر
Fan
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: دوشنبه ژوئن 27, 2011 12:00 am

پستتوسط antiros » يکشنبه نوامبر 27, 2011 9:08 pm

خوب ایرانی هستیم درست ولی عربا تا جایی که من میدونم با فارس ها بدند و من حاظر نیستم به خاطر فارس هایی که از قدیم الایام با ما گیلکها بد بودند نه کاری بکنم نه خودمو اذیت کنم خوب البته عربا با توجه به عقلشون مثل خیلیا فکر می کنند تمام ایرانیها فارس تشریف دارند!! . همین فارس هایی که اسم دریا کاسپین ما رو زیر سوال بردند ولی در عوض برای حفظ نام خلیج فارس دارند هر کاری می کنند !! مگه ما ایرانی نیستیم؟؟؟ مگه روی دریا شمال اسم یه قومیت ایرانی نیست؟؟ پس چرا از اسم دریا کاسپین دفاع نمی کنند؟؟ جواب من اینه ,ما ایرانی هستیم ولی فارس نیستیم و نزاد ما کاسپی هست نه اریایی , به خاطر همین اسم دریا ما رو زیر سوال بردند و انواع اسمهای دیگه رو گذاشتند و اصلا از این اسم واقعیشش استفاده نمی کنند ... من این چیزا رو می بینم و برای دفاع از فارس دلیلی نمی بینم چون از زمان زرتشت تا همین الان مورد توهین قرار گرفتیم و اعقاید من از این افکارم سرچشمه می گیره و مرض ندارم الکی حرف بزنم . در اخر من از اعراب هم اصلا خوشم نمیاد
زنده باد عادل شاه کبیر ...زنده باد میرزا جنگلی کبیر
antiros
کاندیدا
کاندیدا

تاريخ عضويت: جمعه سپتامبر 24, 2010 12:00 am

پستتوسط MEHRDAD » يکشنبه نوامبر 27, 2011 9:11 pm

antiros : تو چرا همه چی رو به اینجور مسائل فارس و ایران و گیلان می چسبونی :D
بحث فوتبالی و ورزشیه ایشالا میریم جام باشگاه ها به این تیم ها می خوریم بعد بازم به حرفم می رسی . :wink:
تصوير

نماد کاربر
MEHRDAD
مدیر سایت
مدیر سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am

پستتوسط sepidrod » يکشنبه نوامبر 27, 2011 9:31 pm

[quote:42945310f3="MEHRDAD"]antiros : تو چرا همه چی رو به اینجور مسائل فارس و ایران و گیلان می چسبونی :D
بحث فوتبالی و ورزشیه ایشالا میریم جام باشگاه ها به این تیم ها می خوریم بعد بازم به حرفم می رسی . :wink:[/quote:42945310f3]

امیدوارم قهرمان جام حذفی بشیم و بریم آسیا چون خیلی وقته رشتی ها طالب اسیایی شدن هستند البته قبل از عربها اگر در بازی با فینال احتمالی با استقلال یا پرسپولیس افتادیم مثل اونسال که با پگاه رفتیم فینال اسیر زد و بدنهای پشت پرده همونهایی که انتی *# اشاره کرد نشیم !!!

در واقع رد شدن از فیلتر یا گاو بندی اینها سختر از عربها هست
نماد کاربر
sepidrod
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: پنج شنبه سپتامبر 16, 2010 12:00 am

پستتوسط Sina » يکشنبه نوامبر 27, 2011 9:47 pm

[quote:5bb473be46="antiros"]خوب ایرانی هستیم درست ولی عربا تا جایی که من میدونم با فارس ها بدند و من حاظر نیستم به خاطر فارس هایی که از قدیم الایام با ما گیلکها بد بودند نه کاری بکنم نه خودمو اذیت کنم خوب البته عربا با توجه به عقلشون مثل خیلیا فکر می کنند تمام ایرانیها فارس تشریف دارند!! . همین فارس هایی که اسم دریا کاسپین ما رو زیر سوال بردند ولی در عوض برای حفظ نام خلیج فارس دارند هر کاری می کنند !! مگه ما ایرانی نیستیم؟؟؟ مگه روی دریا شمال اسم یه قومیت ایرانی نیست؟؟ پس چرا از اسم دریا کاسپین دفاع نمی کنند؟؟ جواب من اینه ,ما ایرانی هستیم ولی فارس نیستیم و نزاد ما کاسپی هست نه اریایی , به خاطر همین اسم دریا ما رو زیر سوال بردند و انواع اسمهای دیگه رو گذاشتند و اصلا از این اسم واقعیشش استفاده نمی کنند ... من این چیزا رو می بینم و برای دفاع از فارس دلیلی نمی بینم چون از زمان زرتشت تا همین الان مورد توهین قرار گرفتیم و اعقاید من از این افکارم سرچشمه می گیره و مرض ندارم الکی حرف بزنم . در اخر من از اعراب هم اصلا خوشم نمیاد[/quote:5bb473be46]

فیفا یه سازمان غیر دولتی و سیاسی که خیلی‌ سعی‌ می‌کنه مردم جهانو به هم نزدیک کنه اصلا فوتبال ورزش صلحه، و مخالف نژاد پرستیه، متأسفانه همون بحثای قدیمی‌ بیهوده بازم اینجا جاریه
نماد کاربر
Sina
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: سه شنبه نوامبر 23, 2010 12:00 am

پستتوسط RASHTBOY » دوشنبه نوامبر 28, 2011 5:50 am

ضمن عرض تبریک به کلیه همشهریان عزیزم ، من فقط وقت اضافه رو دیدم و چند نکته ای در خصوص بازی دیروز بود ، خواستم عنوان کنم :
1- محمد جی جی بوفون باید یک دوره کلاس آموزشی دروازه بانی برای محمد محمدی برگزار کنه .
2- دیروز یه عده از دوستان ، عقیده داشتند گلی که خوردیم ، تقصیر دفاع بود و عده ای دروازبان رو مقصر می دونستند ؛ به نظر من دفاع توپ را بد دفع کرد ولی محمدی هم مقصر بود .
3- همان جریانهایی که مهدوی کیا رو به داماش کشاند ، الان پیگیر، انتقال محمدی به پس پس هستش ، هرچه زودتر بره بهتره چون ایشان لیاقت حضور در شهر باران رو نداره . بره مرکز فساد ایران - تهرووووووون.
4- از اول اعتقاد داشتم که رسول خطیبی با لابی به این جا رسیده ، آفرین به خودم که درست حدس زده بودم و آفرین به این تورک اوغلی که پنالتی رو خراب کرد.
5- بازیکن های بومی ما هر دو گل بازی رو به ثمر رساندند ، یعنی رشت سرور آذربایجان .
6- خودمونیم ، این ابو با این ترکیب نزدیک بود ما رو به چنگ بده ، آخه آبشک ذخیره !!!!!
7- به امید برد برابر شهرداری و داشکای تبریز در ورزشگاه بی روح این ش ه ر
نماد کاربر
RASHTBOY
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه آگوست 28, 2011 12:00 am

پستتوسط MAZIYAR » دوشنبه نوامبر 28, 2011 6:26 am

گيله مردان ديار ميرزا،در آذربايجان،پرچم گيلان را برافراشتند

نه لونگي نه تاجي=داماش آسيايي
"آبرار اَ خاک میرزا جاجیگایه / همیشه خنجرُ خون روبرایه"

"حواسَ خُب بَنَه می حرفَ بشنو / منو تو یک سریم ، دوشمن سیوایه"
نماد کاربر
MAZIYAR
مدیر انجمن
مدیر انجمن

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 07, 2010 12:00 am

پستتوسط mahyarmaya » دوشنبه نوامبر 28, 2011 10:09 am

من با آنتی *# موافقم .تا الان دم فارس رو گرم نگه داشتیم اینی شد که همه میدونیم ککه نیازی به گففتن نداره .این نسل ما باید افراطی باشه تا نسل بعد ما به خودش بیاد .من با افراط وو تفریط مخالفم و توی زندگیم کم میاد افراط و تفریط کنم اما در مورد رشتی بودن و گیلانی بودن باید افراطیی بود.دیروز توی کتابخونه داشتیم در موردش میحرفیم و همه بچه ها موافق هستیم و پتانسیل رو داریم اما نیاز به رقه هستش.به امید روزی که یه روزی که همه ردوست پسر ها و دوست دخترها مثل پدر مادرها گیلکی حرف بزنن.
نماد کاربر
mahyarmaya
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه مه 21, 2011 12:00 am

پستتوسط MAZIYAR » دوشنبه نوامبر 28, 2011 11:13 am

من هم با حرف مهيار و پويان موافقم و اميدوارم روزي بعضي از دوستان به خودشون بيان و ظلم هايي كه اين افراد به ما ميكنند ببينند و اينقدر خودشون رو قاطي اونا نكنند.
بهتره ديگه اينجا بحثش انجام نشه.
"آبرار اَ خاک میرزا جاجیگایه / همیشه خنجرُ خون روبرایه"

"حواسَ خُب بَنَه می حرفَ بشنو / منو تو یک سریم ، دوشمن سیوایه"
نماد کاربر
MAZIYAR
مدیر انجمن
مدیر انجمن

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 07, 2010 12:00 am

پستتوسط MEHRDAD » دوشنبه نوامبر 28, 2011 1:02 pm

مسئله ای که مهیار گفت هیچ ربطی به مسئله ای که پویان گفت نداشت و من تا حد زیادی باهاش موافقم که باید به گیلانی بودنمون و رشتی بودنمون بیشتر از اینها عرق داشته باشیم .
الان اینجا این حرف بود که یکی میگفت حال اعراب رو بگیریم و مثلا پویان گفت ما دشمنی نداریم..!
من نمی فهمم گیلان پرستی چه ربطی به نژادپرستی و یا توهین داره ؟!
اگر قراره کسی از در مسائل نژادی وارد بشه 15-16 ماهه که میگیم این سایت جاش نیست و تو سایت های دیگه اینجور مسائل رو مطرح کنید. ما اینجا به غیر از ورزش داریم از تاریخ و فرهنگمون دفاع می کنیم نه اینکه به عرب و عجم وفارس و ترک و... حمله کنید.
متاسفانه نمی دونم چقدر باید این مسائل رو گفت...!
من لااقل از مدیرانمون انتظار دارم که مسائل رو با هم قاطی نکنند هر چیزی رو به هر چیزی ربط ندن .
تصوير

نماد کاربر
MEHRDAD
مدیر سایت
مدیر سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am

پستتوسط shahreman » دوشنبه نوامبر 28, 2011 4:32 pm

ساحل افتاده گفت گرچه بسی زیستم
هیچ نه معلوم شد آه که من کیستم
موج زخود رفته ای تیز خرامیدوگفت
هستم اگر میروم گرنروم نیستم
عزیزان ما تا رسیدن به آرزوهامون راهی رو پیش رو داریم که چندان هم بی خطر نیست تلاش برای رسیدن به موفقیت یکی از آیتم هاست اما با هم بودن تو دوره ای که جدا کردن دوست و دشمن تو سفرپیش رو خیلی سخته مهمتره. اینجا مردمانی پرورش پیداکردن که هیچکس در تاریخ بیاد نداره که زیر بار ننگ رفته باشن ما میراثی رو از گذشتگان به یادگار داریم که تا آخر عمر هممون ,با ما ماندگار و اون عشق وتعصب به سرزمینی هستش که به هیچ کجا شبیه نیست وهیچ جا نمیشه احساس زیبایی رو که وقتی تو کوچه ها و خیابوناش قدم میزنی تجربه کرد مردمی صلح طلب هستیم که صبر وبردباری از خصصوصیات بارزمونه ومتانت و نجابتمون از نکات مثبتیه که مورد بخل و حسد دیگر اقوام قرار میگیره تاریخ گواهی داده که هر زمان که نیاز بوده چنان محکم پای میراثمون و ارزشهامون واستادیم که کمتر آسیبی رو متحمل شدیم البته هرزمان که نیاز بوده ...
کاش این بهانه قشنگ اینروزهامون یعنی حمایت از دوست داشتنی ترین رخداد ورزشی شهرپاک وبا اصالتمون رشت یعنی داماش ما رو به جهتی سوق بده که بیشتر از قبل به ارزشهامون پی ببریم و سعی در حفظ ریشه ای کنیم که سالهاست مورد تهاجم اقوامی قرار گرفته که در شناساندن خودشون به دیگران از ارائه بیش از چند سطر عاجزند کاش این فرصت مجالی باشه واسه بزرگ شدن تمامی بزرگیهایی که خودمون از بی خبری بهش بی توجهی کردیم
ممنون از اینکه وقت گذاشتین ..
نماد کاربر
shahreman
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: دوشنبه آگوست 22, 2011 12:00 am

پستتوسط antiros » دوشنبه نوامبر 28, 2011 4:50 pm

[quote:31148a9430="MEHRDAD"]مسئله ای که مهیار گفت هیچ ربطی به مسئله ای که پویان گفت نداشت و من تا حد زیادی باهاش موافقم که باید به گیلانی بودنمون و رشتی بودنمون بیشتر از اینها عرق داشته باشیم .
الان اینجا این حرف بود که یکی میگفت حال اعراب رو بگیریم و مثلا پویان گفت ما دشمنی نداریم..!
من نمی فهمم گیلان پرستی چه ربطی به نژادپرستی و یا توهین داره ؟!
اگر قراره کسی از در مسائل نژادی وارد بشه 15-16 ماهه که میگیم این سایت جاش نیست و تو سایت های دیگه اینجور مسائل رو مطرح کنید. ما اینجا به غیر از ورزش داریم از تاریخ و فرهنگمون دفاع می کنیم نه اینکه به عرب و عجم وفارس و ترک و... حمله کنید.
متاسفانه نمی دونم چقدر باید این مسائل رو گفت...!
من لااقل از مدیرانمون انتظار دارم که مسائل رو با هم قاطی نکنند هر چیزی رو به هر چیزی ربط ندن .[/quote:31148a9430] مهرداد جان من گفتم به فارس ها توهین کنیم؟!!!!!! من منظورم این بود که دلیلی ندیدم که از عربا بدم بیاد و دلیلی هم نمی بینم که عاشق عربا باشم و نسبت بهشون خیلی بی تفاوت هستم , اون دوستمون به من گفت که تنها کسی باشی که از عربا بدت نمیاد یعنی اینکه عربها رو دوست دارم که من هم اخر اون کامنتم گفتم اصلا از اعراب خوشم نمیاد که اشتباه برداشت نشه ولی من هیچ احساسی نسبت به عربا ندارم . من اول فکر کردم دوستان به دلیل اینکه عربا به رشتیا بدی کردن می خواند باهاشون با بدی رفتار کنند که خوب اشتباه از من بود اینا منظورشون یه چیز دیگه بود . یا علی
antiros
کاندیدا
کاندیدا

تاريخ عضويت: جمعه سپتامبر 24, 2010 12:00 am

پستتوسط Rashti0131 » دوشنبه نوامبر 28, 2011 4:55 pm

دیگه من مطمئنم ما هر کاری بکنیم استقلال پرسپولیس قهرمان میشن. :x :x :x
افتخار مي کنيم که داماش مان را با نام مقدس رشت مي شناسند ، نه نام شهرمان را با تيم مان!
نماد کاربر
Rashti0131
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه اکتبر 30, 2011 12:00 am

پستتوسط miladcivil » دوشنبه نوامبر 28, 2011 5:44 pm

[quote:e65d8144e9="Rashti0131"]دیگه من مطمئنم ما هر کاری بکنیم استقلال پرسپولیس قهرمان میشن. :x :x :x[/quote:e65d8144e9]

به لطف خدا امسال داماش قهرمانه ، دیگه ابراهیم تقی پوری وجود نداره که ....... مگر اینکه عباس آقایی یا محمد محمدی :lol:
نماد کاربر
miladcivil
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am

قبليبعدي

بازگشت به فقط گیلان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 1 مهمان