[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - تدریس زبان گیلکی در مدارس چه اهمیتی دارد ؟

تدریس زبان گیلکی در مدارس چه اهمیتی دارد ؟

مطالب عمومی و متفرقه و مقالات تاریخی مربوط به استان را در این بخش قرار دهید

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

پستتوسط sepidroudi » سه شنبه سپتامبر 25, 2012 11:19 pm

[quote:2995872367="khorami201"][quote:2995872367="sepidroudi"][quote:2995872367="nima_beckham"]به قول یکی از دوستان اگه ما چند نفر افراطی نباشیم دیگه چیزی باقی نمیمونه ! در ضمن این مهمه که افراط رو چجوری معنی کنی . به نطر من ایرانیا افراطی هستند ! وگرنه ما که فقط داریم تلاش میکنیم واسه حقمون ! حق گرفتنیه ... همین داماش گورستان سرداران و سربازان هخامنشی هست ... این یه نمونش هست ! دیگه این واقعیتی هست که گیلکا همیشه گیلانی بودند و هستند و خواهند بود ولی یه عده افراطی هستند و تعصب دارند به ایرانی های * که حرکت این عده جالبه ! ولی بهتر هست وارد بحث نشد که من بار ها بحث های زیادی اینجا و جاهای مختلف دیدم که آخرش به نتیجه نرسیدند ![/quote:2995872367]

عشق و علاقه به زادگاه و تلاش بی وقفه برای رشد و اعتلاش علی رغم تمام بی مهری هایی که بهش میشه بی نهایت زیباس و هر کسی که کوتاهی کنه تو این زمینه به نظر من بی غیرتی هستش ولی به چه قیمتی!!!!!!!

نظراتی که گذاشتی رو چند بار مرور کن نیما جان :
به نطر من ایرانیا افراطی هستند !
همین داماش گورستان سرداران و سربازان هخامنشی هست
یه عده افراطی هستند و تعصب دارند به ایرانی های نژاد پرست که حرکت این عده جالبه !
و ..............

حداقل نظرات کسی که عکسش به عنوان آواتارت هست و دیگر بزرگای همین دیار (گیلان عزیز) رو در مورد ایران مرور کن شاید به یه چیزایی رسیدی!!!

نیما جان خیلی جوونی مثل خودم منم مثل تو بودم ولی ........ , قبلا هم چندین بار گفتم مرزهای ایران امروزی حداقل 2600 سال هستش که دیگه از این کوچکتر نشده , تو تمام این هزاره ها تو غم و شادی و درد و رنج کنار هم بودیم , مذهبی و معتقد نیستم ولی نمونه های آخرش جنگ , زلزله ها و ........ حالا به خاطر نفهمی چند نفر که لقب فارس و ایرانی بهش دادین میگین ما ایرانی نیستیم , میگی به ما ظلم شده , به کی ظلم نشده , یه جوری میگین فارس ها آدم شک میکنه نکنه این فارسها خیلی ظالمن , کجای ایران دست فارس بود تواین 100 سال برادر خرمی عزیز , رهبر!!! , شاه سابق و پدرش !!!!! , قاجارها!!!!! , کدوم!!!!؟؟؟؟

به جز اصفهان کدوم شهر فارس نشین الان اوضاعش خوبه!!!! (نگو تهران که فارس ها تو اونجا تو اقلیت قومی هستن)
یه جوری در مورد فارسها صحبت میکنین که انگار اینا صاحب خونه ان و ما مستاجر و هر ظلمی به ما میشه زیر سر ایناس!!
اون میرزایی که عکساش رو جوونای گیلانی نسل جدید عاشقانه به در و دیوار خودشون میزنن نه تنها نگفت من ایرانی نیستم بلکه تمام دغدغش ایران بود وبس[/quote:2995872367]

[color=black:2995872367][size=14:2995872367][b:2995872367]آبرار ، من این نظراتو ندادما :roll: فکر کنم وقتی ویرایش کردی و اسم من رو توش گذاشتی جوابایی که به نیماجان میخواستی بدی همه برگشت به من ! :? یه اصلاحی بکنش چون من بی گناهم :o [/b:2995872367][/size:2995872367][/color:2995872367][/quote:2995872367]

آبرار اتفاقا مخاطب صحبتام تو اون قسمت از حرفام شما بودی که فرمودی: عزیزجان ، دلیل این حس ناسیونالیستی افراطی که گفتید ، میدونید از کجاست؟؟ تو 100سال اخیر باید جستجوکرد. تو ظلمهایی که به گیلک ها شده. :wink:
اگر سپیدرود بخشکد ماهیها می میرند
نماد کاربر
sepidroudi
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه مه 16, 2011 12:00 am

پستتوسط sepidroudi » سه شنبه سپتامبر 25, 2012 11:28 pm

آبرار خرمی گل و بزرگوار چندین بار نظرات شما رو خوندم و به قول شما نظراتمون همسو هستش با کمی تفاوت در دلیل این حس نفرت به ایران و ناسیونالیستی قومی که من معتقدم که فارس ها حداقل در این مرد کمترین نقش رو در ایجاد این حس بین نسل جدید ما گیلکها دارن با توجه به این 100 سال اخیر
اگر سپیدرود بخشکد ماهیها می میرند
نماد کاربر
sepidroudi
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه مه 16, 2011 12:00 am

پستتوسط khorami201 » سه شنبه سپتامبر 25, 2012 11:47 pm

[color=black:0bca1f7e58][size=13:0bca1f7e58]از نظرات تک تک بچه ها استفاده کردم و چیز یاد گرفتم. اگه نظری دادم که موافقش بودید بدونید که فقط درس پس دادم و اگر کلامی گفتم که آزرده شدید به بزرگی و کَرمِ خودتون بنده حقیر ببخشید. انشا... داماش و سپیدرود هم در سایه لطف ما هوادارا موفق باشند و مایه سرافرازی. گیلانی ، آبادانی گیلان یادت نره[/size:0bca1f7e58].[/color:0bca1f7e58] /3/
[color=black:0bca1f7e58][size=13:0bca1f7e58]از [b:0bca1f7e58]نیمای[/b:0bca1f7e58] عزیز به بخاطر ایجاد این تایپیک خوب و بجا تشکر و قدردانی میکنم که بانی خیر شد تا کاربرای عزیز بیان و در کمال آرامش و دوستی و ادب و احترام نظرات خودشون رو بگن و متحد و یکپارچه باشند . [/size:0bca1f7e58][/color:0bca1f7e58].
نماد کاربر
khorami201
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه اکتبر 21, 2011 12:00 am

پستتوسط nima_beckham » چهارشنبه سپتامبر 26, 2012 12:19 am

[quote:5cf38361d7="khorami201"][color=black:5cf38361d7][size=13:5cf38361d7]از نظرات تک تک بچه ها استفاده کردم و چیز یاد گرفتم. اگه نظری دادم که موافقش بودید بدونید که فقط درس پس دادم و اگر کلامی گفتم که آزرده شدید به بزرگی و کَرمِ خودتون بنده حقیر ببخشید. انشا... داماش و سپیدرود هم در سایه لطف ما هوادارا موفق باشند و مایه سرافرازی. گیلانی ، آبادانی گیلان یادت نره[/size:5cf38361d7].[/color:5cf38361d7] /3/
[color=black:5cf38361d7][size=13:5cf38361d7]از [b:5cf38361d7]نیمای[/b:5cf38361d7] عزیز به بخاطر ایجاد این تایپیک خوب و بجا تشکر و قدردانی میکنم که بانی خیر شد تا کاربرای عزیز بیان و در کمال آرامش و دوستی و ادب و احترام نظرات خودشون رو بگن و متحد و یکپارچه باشند . [/size:5cf38361d7][/color:5cf38361d7].[/quote:5cf38361d7]

هدف سربلندی گیلان هست ... ما هم از کامنت های شما و بقیه دوستان همیشه استفاده میکنیم ...
[align=center][/align]
نماد کاربر
nima_beckham
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 14, 2010 12:00 am

پستتوسط siabagh » چهارشنبه سپتامبر 26, 2012 7:28 am

با سلام خدمت همه دوستاي عزيز؛ از اينكه ميبينم؛ هر روز جووناي رشت بيشتر پيگير حقوق خود هستند بسيار اميدوار و خوشحال ميشم، يادمه يكسال پيش وقتي تاپيك هاي با عنوان زبان گيلكي و گيلان ميذاشتيم استقبال كم بود؛ ولي الان حقيقتش شوكه شدم(مثبت البته) از اينكه ديدم رشتيا اينقدر با تعصب دارن پيش ميرن براي گرفتن حق رشت و گيلان ، مطمئن باشيد اگه همينطوري ادامه بديم شهرهاي ديگه هم بيدار ميشن حتي همين انزلي چيها؛ بايد بگم جوانان و محققين دو شهر لاهيجان و رشت در اين زمينه پيشتاز بودند؛

[color=green:02c567a20f][size=18:02c567a20f]ايتا پيشنهاد : اگه زاكان پا ايسيد من اموزش خط گيلكي هيه شمه ره بنم ، چون من خودوم خيلي زماتان گيلكي تايپ كونم(بهترين رسم الخط گيلكي لاتين ايسه) مي سيستم سر كيبورد گيلكي هم نصب بوگودم و خيلي هم راحت و راضي ايسم[/color:02c567a20f][/size:02c567a20f]
تا قبله مي شين مردومه من قبله نمايم
نماد کاربر
siabagh
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: سه شنبه آگوست 16, 2011 12:00 am

پستتوسط antiros » چهارشنبه سپتامبر 26, 2012 7:39 am

[align=center:093f45940a][/align:093f45940a]
زنده باد عادل شاه کبیر ...زنده باد میرزا جنگلی کبیر
antiros
کاندیدا
کاندیدا

تاريخ عضويت: جمعه سپتامبر 24, 2010 12:00 am

پستتوسط siabagh » چهارشنبه سپتامبر 26, 2012 8:12 am

[quote:dd5843ec8d="antiros"][align=center:dd5843ec8d][/align:dd5843ec8d][/quote:dd5843ec8d]

فقط اي سري تغييرات بوجود بومو ؛ ويرايش جديد از سايت ورگ v6rg.com

[img:dd5843ec8d]http://up.vatandownload.com/images2/ofwd5os11g6rcuc5vs23.jpg[/img:dd5843ec8d]

[img:dd5843ec8d]http://up.vatandownload.com/images2/i5x0ucynpyb0idaz5tlp.jpg[/img:dd5843ec8d]

[img:dd5843ec8d]http://up.vatandownload.com/images2/6fux7u1uxq2muggdltxw.jpg[/img:dd5843ec8d]

[img:dd5843ec8d]http://up.vatandownload.com/images2/1y9pmwu38ho3qe3poz09.jpg[/img:dd5843ec8d]
نماد کاربر
siabagh
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

پستتوسط MAZIYAR » چهارشنبه سپتامبر 26, 2012 8:16 am

[b:4b93cc3152][color=black:4b93cc3152]بحث های قومیتی رو تمام کنید!
این فقط مربوط به زبان ما هست،پس سعی نکنید موضوع تایپیک رو به سمتی دیگر ببرید،در غیر این صورت بر خلاف میلم قفل می شود![/color:4b93cc3152][/b:4b93cc3152]
"آبرار اَ خاک میرزا جاجیگایه / همیشه خنجرُ خون روبرایه"

"حواسَ خُب بَنَه می حرفَ بشنو / منو تو یک سریم ، دوشمن سیوایه"
نماد کاربر
MAZIYAR
مدیر انجمن
مدیر انجمن

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 07, 2010 12:00 am

پستتوسط siabagh » چهارشنبه سپتامبر 26, 2012 8:27 am

خط جديد براي نوشتن زبان گيلكي به نام خط كيسوم كاري از امين حسن پور و بهرام كريمي KISUMӨ XӨT

http://v6rg.com/?p=6341

نرم افزار كيبورد گيلكي حتما نصب كنيد؛

مشكلي پيش اومد بگيد، يا به لينك بالا بريد و از خود تهيه كننده اين نرم افزار كمك بخواهيد
نماد کاربر
siabagh
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

پستتوسط siabagh » چهارشنبه سپتامبر 26, 2012 8:31 am

[quote:cf85f04651="MAZIYAR"][b:cf85f04651][color=black:cf85f04651]بحث های قومیتی رو تمام کنید!
این فقط مربوط به زبان ما هست،پس سعی نکنید موضوع تایپیک رو به سمتی دیگر ببرید،در غیر این صورت بر خلاف میلم قفل می شود![/color:cf85f04651][/b:cf85f04651][/quote:cf85f04651]
مازيار جان وهل فقط در مورد گيلكي بحث ببه هر كي قوميتي و نژاد پرستانه و سياسي گب بزه سريع بلوكه بوكون چون نياز داريم به آموزش گيلكي
نماد کاربر
siabagh
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

پستتوسط siabagh » چهارشنبه سپتامبر 26, 2012 8:37 am

اولين واژه يَ خودوم نيويسم:

خايم زاكان باييد باهم تمرين بوكونيم گيلكي نيويشتنِ ره:

[color=blue:ae0779c528][size=18:ae0779c528]DAMAŠ[/color:ae0779c528][/size:ae0779c528]
نماد کاربر
siabagh
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

پستتوسط siabagh » چهارشنبه سپتامبر 26, 2012 8:43 am

نحوه چينش الفباي گيلكي در كيبورد:تقريبا 90 درصد مشابه با كيبورد انگليسي:
[img:d8fe0b453a]http://up.vatandownload.com/images2/0qugulaamal3ybznb9y6.png[/img:d8fe0b453a]

[img:d8fe0b453a]http://up.vatandownload.com/images2/mywen164wi1ls0hpmd0.png[/img:d8fe0b453a]

[img:d8fe0b453a]http://up.vatandownload.com/images2/v41xs83ozfvgp4siyct.png[/img:d8fe0b453a]
نماد کاربر
siabagh
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

پستتوسط 333 » چهارشنبه سپتامبر 26, 2012 9:48 am

زبان گیلکی باید بنیادی مثل فرهنگستانی که برای فارسی هست برای گیلکی دولت و مجلس ایجاد کنند تا احیا بشه

وضعیت واقعا بحرانی هست و همین هم اهمیت رو نشون میده باید بیشتر از سایر زبانهای قومی به گیلکی اهمیت بدند

وقتی مجلس قبلی و شورای عالی انقلاب فرهنگی تدریس دو واحدی زبان گیلکی رو تصویب کردند در دانشگاه و جای زبان گیلکی خالی بود 13 نماینده گیلان کجا بودند؟ خواب بودند؟

البته در زبان بودن گیلکی هیچ شکی نیست این زیان خودش چندین گویش و ده ها لهجه داره بعضی ها فارسی حرف زدن با ته لحجه گیلکی رو با زبان گیلکی که اصلا ساختار جدا داره اشتباه گرفتن
نماد کاربر
333
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: پنج شنبه مه 17, 2012 12:00 am

پستتوسط pedram_1367 » چهارشنبه سپتامبر 26, 2012 10:07 am

من نظرات دوستان رو نخواندم و از روی اسم تاپیک نظرم رو میگم ...
به نظر من اگه بنا بر یادگیری زبان گیلکی هست باید اولا و از همه مهمتر این زبان در بین مردم صحبت بشه ... متاسفانه خیلی از خانواده های ما اصلا گیلکی صحبت نمی کنند یا در یاد دادن گیلکی به فرزندانشون زیاد اصرار نمی کنند !!!!
من توی فامیل خودم کسانی رو دارم که وقتی ساده ترین لغات رو استفاده می کنیم ، نمی تونه متوجه بشه و واسه من خیلی عجیب هست !! در حالیکه خانواده اش کاملا گیلکی صحبت می کنند اما با بچه هاشون به پارسی ترین شکل موجود صحبت می کنند و بچه فکر می کنه گیلکی برای خرید تورب و ماهی شور یا در مواقع دعوا به دردش می خوره !!!
این بزرگترین مشکل ما هست و اگه اینطوری جلو بریم ، زبان گیلکی اگه هم بیاد تو مدارس ما میشه مثل عربی دوران مدرسه که همه ما با ناراحتی سر کلاسهاش می نشستیم و آخرش نفهمیدیم به چه دردمون خورد ؟! الان بخوای بری عربستان هم با انگلیسی صحبت کردن مشکل حل میشه ... نمی دونم عرب ها هم پارسی می خوانند ؟!!؟
شاید این تاپیک از درخواست ترک ها برای تدریس ترکی در مدارسشون متاثر شده باشه ؛ ولی باید توجه کنیم که شاید کمتر از 1% از کودکان متولد در مناطق ترک نشین ، ترکی باهاشون صحبت نشه و بقیه از بچگی ترکی صحبت می کنند ...
نماد کاربر
pedram_1367
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am

پستتوسط SajjaD_46 » چهارشنبه سپتامبر 26, 2012 10:26 am

دستُ بلند کرد يه قاپاس زد به من
گفت : گيلکي ره، گيلکي گب بزن!

تي اصليت تَرَ فراموش نَبه
امي زبان مادري نميره، خاموش نَبه

تا دور بوبوستي تو از اَ حوالي
ميگي مَرا تي گب نمي شه حالي؟!

تي زاکَ ياد ديهي لهجه ي فارسي
هَسَ بوبوست گيلکي بي کلاسي؟

نسل جديد در اَمي مورد چي گه؟
آيندگانِ هويت پس چي به؟

چِره بايد کاري کودن اشتباه
نا ببه گيلکِ اصالت تباه؟

هَ خاکِ گيلان امي پِر و ماره
گيلکي هم امي پيله براره

برار مگر برارَ از بين بره؟
به عاقبت فکر بوکودي هي ذره؟
ه روزي که گيلکي از بين بشه؟
جواب آينده يَ پس کي دِهه؟

زبان گيلکي مي افتخاره
از امي تاريخ ايتا يادگاره

تاريخي که پُر از دلاوران بو
ميرزا کوچک ايرانِ قهرمان بو

شيون اَمي شاعرِ شاعران بو
محمودِ نامجو پيله پهلوان بو

شوت زه ئي انزلیچی جه ميانِ ميدان
هَلهَلِ شادي شويي تا آسمان

زيست شناسي پِر، امي دوکتور بهزاد
اَشَنه روح همه دانه شادِ شاد

گيلان هَ امروزم ايسه پر غرور
چِره هَسَ بايد بيشيم راهِ دور؟

سميعي و رضا و اکبرزاده
نمونه کم نيه ، خيلي زياده

صبح به اگر نام ببرم تک تکَ
اوشان که سربلند کونيد گيلکَ

اوشان که گيلکانه افتخاريد
مايه ي عزت امي دياريد

تو هم بيا با هم همه دست به دست
امي گيلانَ چکونيم بي شکست

بيا اَمي زبانَ حرمت بَنيم
کوچي زاکانَ گيلکي ياد بَديم

حفظ بوکونيم اصالت و فرهنگَ
اَ نسلِ رو نَنيم اَ لکّه ننگَ

فردا زاکان نيگيد امي پِر و مار
هيچي جه تاريخ نَنَييد يادگار

با هم اراده بوکونيم چه راحت
دينگ دينگ دينگ... صداي زنگ ساعت!

پريدم از خواب، نه نه نه! ، ويريشتم
مي تختِ رو ايبچه ذره بينيشتم

اَنه گبان مي ديلِ رو بينيشته
حساب ساعت از مي دست جيويشته

بيدم اونه گبان همه طلا بو
قيمتي بو، همتاي کيميا بو( به ياد شيون...)

=================================

ببخشید اگه می کامنت ایبچه طولانی بوبو.از بس کی شعرش قشنگ بو ، می دیل نَمو کی انَ وَوینم.
اخبار روز IT ، آموزش و ترفند در : http://shorumsoft.blogfa.com

آبای همیشه زیر مایی
سرور هرچی مرده . . آبرار گیله مرده
فقط دامــــاش + + سپیــــدرود
نماد کاربر
SajjaD_46
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: دوشنبه فبريه 27, 2012 12:00 am

قبليبعدي

بازگشت به فقط گیلان

چه کسي حاضر است ؟