[quote:edc2ef6f35="amir131"][quote:edc2ef6f35="reza-malavanfc"][quote:edc2ef6f35="MEHRDAD"]آقا رضا به عنوان یکی از کاربران اینجا دارم این جواب رو بهت میدم نه به عنوان یکی از مدیران سایت جدید هواداران ملوان یا یک انزلیچی پس این رو به این حساب نذار... چون معمولا شما اینطور برداشت میکنی این رو گفتم. و دوستان دیگه هم لطفا به این پاسخ من کاری نداشته باشند چون حرف من و ایشون هست..
دوست عزیز یه بار دوست تون اومد و تو پیغام خصوصی یه همچین چیزایی رو گفت و گفت چرا اینقدر کاربراتون آنلاین میمونند یا تعداد آنلاین ها و بازدیدها غیر واقعیه این پاسخ رو میدم چون میدونم شما هم مثل ایشون فکر میکنی...
اول اینکه تمام این یوزرها شخصیت های متفاوت هستند و یک نفر چند تا یوزر نیست! دوم اینکه بعضی ها کمتر کامنت میدن و بیشتر آنلاین میمونند این به من ربط نداره. شما اگر نصف شب بیای یا دم صبح میبینی که یوزرها میرن یا میان ولی تو ساعات شلوغ هستند. سوم بازدیدهای سایت غیر واقعی نیست و شما میتونید چند رفرش داشته باشید تا ببینی هر بار رفرش چند بازدید اضافه میکنه. و همینطور در مورد مطالب.
رنک این سایت تو الکسا رو هم میتونید ببینید که اگر مشکلات فنی فعلی مخصوصا در بحث سئو رو نداشتیم مطمئنا بهتر بود.
اما تفکرات شما در مورد سایت و یا بنده رو هم خوب میدونم و خوب دیدم ولی ترجیح میدم پاسخی ندم و اگر پاسخی خواستید از طریق پیغام خصوصی میگم.
به هر حال خوشحالم که شما به یکی از افرادی هستی که به دنبال اینه که فحاشی ها از دو استادیوم برداشته بشه.[/quote:edc2ef6f35]
آقا مهرداد سیستم نیوک یکی از قویترین سیستم های مدیریته و دست بردن تو بخش آما به هیچ عنوان ممکن نیست ، چون از چندین بخش تقسیم شده دست بردن تو آمار ممکن نیست، سیستم یکپارچه تالار گفتمان و صفحات استاتیک و پستها این امکان رو نمیده که بشه آمار سایت رو دستکاری کرد ، و من هم نگفتم آمار سایت غیرواقعی هستش ، من حرفم چیز دیگری بود . و منظورم به اون دوستی بود که سعی میکنه تایپیکی بزنه که آمار تایپیک بره بالا ، منظورم شما و دیگر مدیران سایت نبودید.[/quote:edc2ef6f35]
برار این تایپیک امارش بالا بره به من چیزی میرسه؟جایزه به من میدن؟ من فقط خواستم یه یادی از مرحوم قایقران بکنم[/quote:edc2ef6f35]
مرسی