[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - درخواست مردم رامسر و شهسوار : ما را به گیلان برگردانید.

درخواست مردم رامسر و شهسوار : ما را به گیلان برگردانید.

مطالب عمومی و متفرقه و مقالات تاریخی مربوط به استان را در این بخش قرار دهید

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

پستتوسط rashti_sarvar » پنج شنبه ژانويه 05, 2012 6:02 pm

من دوسته رامسری دارم میگه ما گیلانی هستیم نه مازندرانی لهجمون گیلکیه /23/ فقط گیلان
...VIVA DAMASH...
نماد کاربر
rashti_sarvar
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: دوشنبه آپريل 18, 2011 12:00 am

پستتوسط rashti_sarvar » پنج شنبه ژانويه 05, 2012 6:04 pm

من مازندران رفتم. خیلی بدم میاد از اونجا بازم انزلیچیها خیلی بهترن نسبت به مازندرانیا. واسه همینه رامسریا دوست دارن جز گیلان شن.
...VIVA DAMASH...
نماد کاربر
rashti_sarvar
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: دوشنبه آپريل 18, 2011 12:00 am

پستتوسط civilboy » پنج شنبه ژانويه 05, 2012 7:01 pm

اون چیزی که واضح و مبرهنه اینه که رامسر در سالهای نه چندان دور جز گیلان بود و بعد از انقلاب و نفوذ مازنیا در سپاه و بیسجو مجلس و... این شهر جز مازندران شد
به هر حال حتی با واگذار شدن رامسر به گیلان چیزی به گیلان اضافه نشده از نظر زبان، فرهنگ، حتی غذاهای محلی و... رامسر قرابت بیشتری با گیلان داره و با ملحق شدن اون به گیلان برای مردم خود رامسر هم خوبه چون فاصله شون با رشت به مراتب کمتر از ساریه
در کل 1 بار ویرایش شده. اخرین ویرایش توسط civilboy در پنج شنبه ژانويه 05, 2012 7:20 pm .
...Thanks God
نماد کاربر
civilboy
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: جمعه آگوست 12, 2011 12:00 am

پستتوسط onelove » پنج شنبه ژانويه 05, 2012 7:15 pm

گیلان سرور کل ایران /16/
نماد کاربر
onelove
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه آگوست 13, 2011 12:00 am

پستتوسط siabagh » پنج شنبه ژانويه 05, 2012 7:59 pm

1-آقا طالقان يادتون نره ، طالقان الان جزو استان البرزه و زير نفوذ كرج ، طالقان بخشي از ديلمان بزرگه تاريخي هستش كه زبانشون هم گيلكي با لهجه ديلمي هستش،
2-الموت هم يادتون نره الموت هم دقيقا زبانش گيلكي بالهجه ديلمي هستش كه متاسفانه الان جزو قزوينه
3-تارم جزو گيلان بوده ولي متاسفانه الان زبانشون تركي شده و جزو زنجان ولي اگه جزو گيلان بشه سه سوته ميريزيم زبونشو گيلكي ميكنيم.
4-از چالوس تا رامسر هم كه جزو گيلان بايد باشه
زاكان زنده ببه پيله گيلان
تا قبله مي شين مردومه من قبله نمايم
نماد کاربر
siabagh
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: سه شنبه آگوست 16, 2011 12:00 am

پستتوسط Saeeed » پنج شنبه ژانويه 05, 2012 8:14 pm

گیلان بزرگگگگگگگگگگگگگ :!:
نماد کاربر
Saeeed
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه ژوئن 25, 2011 12:00 am

پستتوسط Sepentamino » پنج شنبه ژانويه 05, 2012 9:32 pm

در هر صورت مناطق شمال تراکم جمعیت بسیار بالایی دارند. و طول استان مازندران از خیلی از استانهای کویری بیشتر است و به نیازهای مردم پاسخگو نیست. از لنگرود تا نور مردمانی با ترکیب اقوام مختلف زندگی میکنند و نمیشود آنها را کلی سازی کرد و به یک قوم متعلق دانست. تو ایران هم در آینده باز به تعداد استان ها افزوده میشه. تو اروپا هم به خاطر تراکم جمعیت خیلی از استانها به اندازه یک شهرستان هم وسعت ندارند.
درود بر گلای (گیلها)
درود بر گیلک (لک گیلانی)
درود بر گلان (گیلان)
درود بر تمام اقوام ایران
Sepentamino
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: سه شنبه نوامبر 01, 2011 12:00 am

پستتوسط reza_932 » پنج شنبه ژانويه 05, 2012 10:40 pm

هرجا که مردمانشان زبانشان گیلکی است اهل گیلان هستند......
نه جای دیگر.
این درخت هایی که تو مازندران هستند از ریشه های درخت های گیلان به وجود امدند.
نماد کاربر
reza_932
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: چهارشنبه دسامبر 28, 2011 12:00 am

پستتوسط miladcivil » پنج شنبه ژانويه 05, 2012 10:50 pm

دوست عزیزمون Sepentamino همیشه نظراتش کلی بوده و بیشتر بوی آنتی رشتی و آنتی گیلانی میده تا رشتی و گیلانی بووووودن .
البته اینو هم بگم که این حسی هست که من از کامنتهای این عزیز میخونم ، شاید اشتباه کنم ، اما گفتم تا گفته باشم !
--------------------------------------------------------
من به شخصه فکر میکنم این نسل از بچه ها که مقیاس کوچکش همین سایته ، خیلی بچه های با عرق و تعصبی به آب و خاک و اصلیتمون هستن .
هرچند که در دوران گذشته هم چنین بوووووووده . امیدوارم ماها وقتی به سن پدرانمون میرسیم تونسته باشیم کاری واسه گیلانمون کرده باشیم و به قول بچه ها : (پرچم گیلانو مثل همیشه بالا نگه داریم) .
متاسفانه مدیریت اجتماع مونو دست ماها ندادن و نمیدن و این مردم هم با مشکلات کنار میان .........
ای خداااااا !! انشا الله بخیر میگذره .
just DAMASH

نماد کاربر
miladcivil
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am

پستتوسط mahyarmaya » جمعه ژانويه 06, 2012 12:27 am

Sepentamino ;شما دیگه زیر افکارت زیادی روشنه .حرفهات شبیه روشن فکرها هم نیست آخه هر وقت در مورد یه منطق یا بحت شهر شده عجیب ترین کامنت رو از تو دیدم .
اونی تو میگی ربطی به اینجا نداره عزیز من تنها جمعیت نیس که دلیل شدن استان هستش و تنها وسعت هم نیست که میتونه دلیل باشه . در ضمن اونی شما میگی همونی هستش که همین دوستهای دولتی میگن .الان توی استان همدان یه شهر از کرد رو چسبوندن به همدان و از بالا هم یه شهر کردی هم توی استان آذری ها چسبوندن .اونجا بودم همه شاکی بودن و همه اسیر زبان و حل اختلافاتشون بودن .این یعنی همون چیزی که میخوان .وقتی * که هویتم با ستانم جور در میاد باید ای کا رو انجام بدن .غیر این کار باعث اختلافات میشه که همین هم شده .
یا دولتی اصلا نمیدونن یا میدونن و خیلی خوب هــــــــــــــــــم میدونن که چرا استانها رو قرط میکنن.
تویی که اورپا رو مثل میزنی جهان اونها با ما فرق داره .من هر چقدر هم مدرن و روشن فکر باشم (مثل شما البته نه )نمیتونم کمکی کنم و نخواسته باید با این جهان سومی ها برخورد داشته باشم و همین بحث و جدل هست .
به نظر من برای از بین بردن این دعوا های ریشه ای یکیش همین دادن شهر های استانی هستش اینجوری هرگز اختلافی بوجود نمیاد .رامسری که فریاد گیلانی بودن میده رشتی که خواستار اینه که رامسر بیاد توی استانش هرگز اختلافی با هم نخواهن داشت .
اما اختلاف نداشت سیلست دولتی های عزیز ما نیست .
.....................
در ضمن من همه این اتفاقات رو بر اثر این میدونم که تا الان شخصی کاآمد نداشتیم توی دولت .بزرگترین کس ما نوبخت و قهرمانی بون .ما هم مشکل داریم دوستان .4سال پیش یادمه گفتم رای بدم چی بشه کی شهرمو درست میکنه اما ای کاش دقت میکردیم 4 سال عمرمون با این آدمهای بی لیاقت نمیرفت.
من با صراحت میگم آروزی من توی این انتخابات اینه که که قهرمانی رای بیاره تا شاید این همه عقب افتادگی رو جبران کنه.یادم نمیره این آدم توی این چند سال چقدر کار بلد بود و کمک کرد به شهرمون .یادم نمیره که برای چی اخراج شد (اعتراض به سهمیه کردن بوجه گیلان برای حوزه علمیه ).
اینا حرف 30یا30 نیستا .خاطرات از مرد با غیرتمون .
نماد کاربر
mahyarmaya
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه مه 21, 2011 12:00 am

پستتوسط mahyarmaya » جمعه ژانويه 06, 2012 12:34 am

Sepentamino ;شما دیگه زیر افکارت زیادی روشنه .حرفهات شبیه روشن فکرها هم نیست آخه هر وقت در مورد یه منطقه یا بحت شهر شده عجیب ترین کامنت رو از تو دیدم .
اونی تو میگی ربطی به اینجا نداره عزیز من تنها جمعیت نیس که دلیل شدن استان هستش و تنها وسعت هم نیست که میتونه دلیل باشه . در ضمن اونی شما میگی همونی هستش که همین دوستهای دولتی میگن .الان توی استان همدان یه شهر از کرد رو چسبوندن به همدان و از بالا هم یه شهر کردی هم توی استان آذری ها چسبوندن .اونجا بودم همه شاکی بودن و همه اسیر زبان و حل اختلافاتشون بودن .این یعنی همون چیزی که میخوان .وقتی * که هویتم با استانم جور در میاد باید این کا رو انجام بدن .غیر این کار باعث اختلافات میشه که همین هم شده .
یا دولتیها اصلا نمیدونن یا میدونن و خیلی خوب هــــــــــــــــــم میدونن که چرا استانها رو قرط میکنن.
تویی که اورپا رو مثل میزنی جهان اونها با ما فرق داره کل اروپا شده یه کشور در صورتی که توی آسیا جنگ هست و حتی توی قبیله نشین هاش حتی توی شهر های کشورش.من هر چقدر هم مدرن و روشن فکر باشم (مثل شما البته نه )نمیتونم کمکی کنم و نخواسته باید با این جهان سومی ها برخورد داشته باشم و همین بحث و جدل هست .
به نظر من برای از بین بردن این دعوا های ریشه ای یکیش همین دادن شهر های استانی هستش اینجوری هرگز اختلافی بوجود نمیاد .رامسری که فریاد گیلانی بودن میده رشتی که خواستار اینه که رامسر بیاد توی استانش هرگز اختلافی با هم نخواهن داشت .
اما اختلاف نداشت سیاست دولتی های عزیز ما نیست .
.....................
در ضمن من همه این اتفاقات رو بر اثر این میدونم که تا الان شخصی کارآمد نداشتیم توی دولت .بزرگترین کس ما نوبخت و قهرمانی بودن .ما هم مشکل داریم دوستان .4سال پیش یادمه گفتم رای بدم چی بشه کی شهرمو درست میکنه اما ای کاش دقت میکردیم 4 سال عمرمون با این آدمهای بی لیاقت نمیرفت.
من با صراحت میگم آروزی من توی این انتخابات اینه که که قهرمانی رای بیاره تا شاید این همه عقب افتادگی رو جبران کنه.یادم نمیره این آدم توی این چند سال چقدر کار بلد بود و کمک کرد به شهرمون .یادم نمیره که برای چی اخراج شد (اعتراض به سهمیه کردن بوجه گیلان برای حوزه علمیه ).
اینا حرف 30یا30 نیستا .خاطرات از مرد با غیرتمون .
نماد کاربر
mahyarmaya
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه مه 21, 2011 12:00 am

پستتوسط MAZIYAR » جمعه ژانويه 06, 2012 7:28 am

[color=black:f2e4f5f88e]با نهایت احترام به مردم شرق مازندران:

تنکابن (شهسوار)
تنکابن از قدیم به منطقه گفته میشد که اکنون شهر های رامسر (سخت سر) و شهسوار و خرم آباد و بخش ها و دهتهای ان را شامل میشد که انرا نمی توان فقط به شهر شهسوار منحصر کرد که البته شهسوار بخشی از ان بود و هست حاکم نشین منطقه تنکابن قبلا خرم آباد بوده منطقه در تنکابن وجود داشته به نام شهسوار محله که شاید نام شهر شهسوار از آن برگرفته شده باشد و علت نام گذاری ان این بود که رضا خان برخی از کرد های قبیله شهسوار را به انجا منتقل کرده است که پاره ای از این کرد ها هنوز در این جا ساکنندو نام شهسوار هیچ ربطی به شاهای پهلوی ندارد که لازم به تغییر نام ان باشد و ساکنان شهسوار شاید به سه دسته تقسیم شوند : 1.تنکابنی ها که اکثریت با آنهاست 2.کوچندگان گیلانی مخصوصاً از شهر های لاهیگان ولنگرود و رودسر 3. طالقانی ها که شهسوار را وطن دوم خود می داننداکثر غریب به اتفاق شهسواریهاخود را مازندرانی نمی دانند و به یکی از لهجه های شیرین گیلکی تکلم می کنند

علت جدایی تنکابن از گیلان :
تنکابن از زمانهای بسیار قدیم تا آغاز سلطنت آغا محمدخان قاجار همیشه سرزمینی از گیلان بود و رابینو جهان گرد اروپایی علت جدای ان را چنین یاد می کنند : ریاست بلوک تنکابن از آخر قرن هجدهم میلادی در خانواده سپدار اعظم موروثی بوده است و در ان موقع مهدی بیک خلعتبری به شیراز رفته تا از بد رفتاری قوی اوصلو حاکم تنکابن شکایت نمایید . کریم خان زند به وی عنوان خانی تنکابن را می دهد و همین مهدی خان بعدها یکی از طرف داران سرسخت محمد خان میشود و به سپاهیان او بر ضد هدایت الله خان گیلانی ملحق می شود .
به واسطه این اردو کشی عداوت سختی بیت سکنه رشت و مردم تنکابن پیداشده و بر طبق در خواست مهدی خان از گیلان جدا و ضمیمه مازندران می گردد.[/color:f2e4f5f88e]
"آبرار اَ خاک میرزا جاجیگایه / همیشه خنجرُ خون روبرایه"

"حواسَ خُب بَنَه می حرفَ بشنو / منو تو یک سریم ، دوشمن سیوایه"
نماد کاربر
MAZIYAR
مدیر انجمن
مدیر انجمن

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 07, 2010 12:00 am

پستتوسط siabagh » جمعه ژانويه 06, 2012 8:24 am

[quote:5f9ee0faa4="Sepentamino"]در هر صورت مناطق شمال تراکم جمعیت بسیار بالایی دارند. و طول استان مازندران از خیلی از استانهای کویری بیشتر است و به نیازهای مردم پاسخگو نیست. از لنگرود تا نور مردمانی با ترکیب اقوام مختلف زندگی میکنند و نمیشود آنها را کلی سازی کرد و به یک قوم متعلق دانست. تو ایران هم در آینده باز به تعداد استان ها افزوده میشه. تو اروپا هم به خاطر تراکم جمعیت خیلی از استانها به اندازه یک شهرستان هم وسعت ندارند.[/quote:5f9ee0faa4]
كي گفته از لنگرود تا نور اقوام مختلفي زندگي ميكنند آبره؛ ار رضوانشهر تا چالوس همه ميگن ما گيلكيم از اونور تا بهشهر و بقولي تا گرگان و گنبد هم خيلي ها ميگن ما مازندراني يا تبري هستيم كه البته چرت محض ميگن چون تا پنجاه سال پيش كسي نميدونست مازني يعني چي ، از پير مرد پير زناي مازندران مثلا ساري و بابل و امل بپرسين زبانتون چيه ميگن گِلِكي(Geleki) تازه دو سه نسله اين مازندرانيا خودشون جدا ميدونند و ميگن زبان ما تبري مازني يا تپوريه كه همش جعليه ، زبان همه مردم بومي شمال و جنوب البرز گونه هاي مختلف زبان گيلكي هستش كه خود گيلكي هم از دسته زبانهاي شمالغرب ايراني هست ؛ يعني زبانهاي اصطلاحا پهلوي
كه كوردي و تالشي و بلوچي هم هم خانوداه اين زبان هستند و يك نياي مشترك دارند منتها فرقش اينه كه زبان گيلكي كه ما صحبت ميكنيم ااز همه گويشهاي ديگه دست نخورده تر مونده و كمتر فارسيزه شده كه زبان ما هم تو اين 40-5- سال داره فارسيزه ميشه ولي در كل باز هم زبان ما اصيل تره ، زبان گيلكي مازندارن متاسفانه خيلي فارسيزه شده و درب و داغون ؛
زنده باد گيلان تاريخي (گيلان و غرب ماندران و تالقان- الموت -تارم) زنده باد مازندران تاريخي (مازندران- گرگان - شمال تهران و سمنان)
ضمنا هرقومي بجز گيلك و تالش در اين منطقه غير بوميه مثل( ترك هاي منجيل و آستارا -كردهاي عمارلو و مازندران- لرهاي لوشان - تركمن هاي گنبد و گلستان- زابلي هاي گلستان) همه سرزمين ما رو نشانه گرفتند هم مازندران هم گيلان ا ز هر سمت به سرزمين ما تهاجم داشتند و دارند پس فقط اتحاد
يه نكته ديگه تالش ها رو هم با ارفاق بومي ميدونيم چون همين الا برين مناطق تالش زبا فون و شفت و ماسال و هشتپر ؛ تالشا 40 -50 ساله از كوه اومدند پائين و هنوز بالاي كوه دام دارند و خونه ييلاقي ؛ ميخوام بگم تالشها كلا مال كوههاي غرب گيلان و اردبيل هستن نه جلگه هاي غرب گيلان متاسفاه اينقدر مهاجرت كردند كه بسياري از انزلیچی جلگه اي فومن و شفت و ماسال و سوما سرا و هشتپر تالش زبان شدند
نماد کاربر
siabagh
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

پستتوسط siabagh » جمعه ژانويه 06, 2012 8:28 am

mahyarmaya : آبرار موضوع بركناري قهرماني چيه من دقيقا نميدونم /4/
تا قبله مي شين مردومه من قبله نمايم
نماد کاربر
siabagh
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

پستتوسط MAZIYAR » جمعه ژانويه 06, 2012 8:34 am

با بیشتر حرفات موافقم و خیلی از واقعیات رو برملا کردی.
نزدیکترین قوم به گیلک ها همین تالش ها هستند ولی متاسفانه دارن هضم ترک ها میشن در حالی که آستارا تا دوران رضا پهلوی خائن همشون تالش بودند ولی الان ترک نشین شده و در حال پیشرفت هستند ولی اگر دقت کنید رشتی بر عکس تالش ها،ترک ها رو هضم خودشون کردند در حالی که اکثر ترک های رشت گیلکی صحبت کردن رو بلدن.
به خصوص ترک هایی که بچه هاشون در اینجا به دنیا میاد کاملا خودشون رو گیلک میدونند ولی یه مقدار طول میکشه تا فرهنگ رشتیا روشون تاثیر بذاره.
زنده باد گیلان از آستارا تا چالوس و از کاسپین تا طالقان
زنده باد گیلک از رضوانشهر تا گرگان از کاسپین تا طالقان و آبعلی و کوه های سمنان
زنده باد سزمین کاسپی ها از لنکران تا گرگان
"آبرار اَ خاک میرزا جاجیگایه / همیشه خنجرُ خون روبرایه"

"حواسَ خُب بَنَه می حرفَ بشنو / منو تو یک سریم ، دوشمن سیوایه"
نماد کاربر
MAZIYAR
مدیر انجمن
مدیر انجمن

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 07, 2010 12:00 am

قبليبعدي

بازگشت به فقط گیلان