[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - تدریس زبان گیلکی در مدارس چه اهمیتی دارد ؟

تدریس زبان گیلکی در مدارس چه اهمیتی دارد ؟

مطالب عمومی و متفرقه و مقالات تاریخی مربوط به استان را در این بخش قرار دهید

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

پستتوسط nima_beckham » سه شنبه سپتامبر 25, 2012 9:46 pm

[quote:788372b476="sepidroudi"][color=black:788372b476]تمام نظرات رو خوندم .... منم میخواستم نظرمو بگم
1. هر نوع صحبت کردنی به 3 دسته تقسیم میشه:1.زبان 2.گویش 3. لهجه
در مورد لهجه دوستان توضیح دادند که یک زبان با حالت های گفتاری مختلف صحبت بشه مثل تهرانی و اصفهانی و مشهدی و یزدی و........... حتی وقتی ما گیلک ها وقتی فارسی صحبت میکنیم با لحن خودمون صحبت میکنیم که مثلا میگن لهجه ی گیلکی داری حرف میزنی.
گویش یعنی ساختار آن (فعل و فاعل و جمله بندی) با زبان مورد نظر فرق میکنه ولی از تمامی کلمات اون زبان استفاده میشه , که گیلکی امروزی متاسفانه همچین شکلی به خود گرفته
اما زبان یعنی ساختار و کلمات منحصر به فرد داشته باشه مثل ترکی یا عربی و فارسی که هر کدام زبان جدایی است
اما گیلکی چیست؟ اون چیزی که ما گیلانیها امروزه از آن برای برقراری ارتباط استفاده میکنیم یک گویش از زبان فارسی است اما گیلکی در واقع یک زبان بوده که ساختار و کلماتش با فارسی متفاوت بوده ولی به مرور زمان وکم توجهی خود ما گیلانیها لغات اصیل آن جای خود را به لغات فارسی داده است
پس گیلکی یک زبان بوده ولی اون چیزی که ما الان صحبت میکنیم بیشتر به گویشی از زبان فارسی نزدیکتر است تا یک زبان مستقل
برای روشن شدن بیشتر این موضوع مثالی میزنم : جالبه که بدونید سازمان فرهنگی سازمان ملل وقتی که به دسته بندی زبانهای دنیا اقدام کرد فارسی رو گویشی از زبان عربی!!!!!!!!!!!!!! قرار داد واستدلالش این بود که اکثر کلماتی که در فارسی بکار میره عربی است فقط با ساختاری متفاوت[/color:788372b476][/quote:788372b476]

سازمان ملل سیاست های خودش رو داره ! و دلیل های سیاسی داره واسه این کارا !!! تنها کار ممکن تو این وضعیت اینه که محقق های گیلان اقدام بکنند واسه زنده کردند زبان گیلکی ... نه اینکه بگیم چون اینجوری شده دیگه ما هم ایرانی هستیم و همه چیز رو فراموش کنیم !
[align=center][/align]
نماد کاربر
nima_beckham
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 14, 2010 12:00 am

پستتوسط sepidroudi » سه شنبه سپتامبر 25, 2012 9:48 pm

ضمنا یه چیز دیگه هم میخواستم بگم و با اینکه خیلی حرف میتونم در موردش بگم ولی فکر میکنم رو در رو صحبت بشه بهتره!!!

تو این مدت با بعضی از دوستان بیشتر آشنا شدم که نیمای عزیز یکی از اونهاست

فقط میخواستم بگم این که میگین من ایرانی نیستم و خون گیلانی تو رگامه!!!!!!
فقط میتونم بگم که هنوز .................. , ول کن وابده فقط امیدوارم این حس ناسیونالیستی افراطی ...........
اگر سپیدرود بخشکد ماهیها می میرند
نماد کاربر
sepidroudi
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه مه 16, 2011 12:00 am

پستتوسط nima_beckham » سه شنبه سپتامبر 25, 2012 10:03 pm

به قول یکی از دوستان اگه ما چند نفر افراطی نباشیم دیگه چیزی باقی نمیمونه ! در ضمن این مهمه که افراط رو چجوری معنی کنی . به نطر من ایرانیا افراطی هستند ! وگرنه ما که فقط داریم تلاش میکنیم واسه حقمون ! حق گرفتنیه ... همین داماش گورستان سرداران و سربازان هخامنشی هست ... این یه نمونش هست ! دیگه این واقعیتی هست که گیلکا همیشه گیلانی بودند و هستند و خواهند بود ولی یه عده افراطی هستند و تعصب دارند به ایرانی های * که حرکت این عده جالبه ! ولی بهتر هست وارد بحث نشد که من بار ها بحث های زیادی اینجا و جاهای مختلف دیدم که آخرش به نتیجه نرسیدند !
[align=center][/align]
نماد کاربر
nima_beckham
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط khorami201 » سه شنبه سپتامبر 25, 2012 10:17 pm

[quote:a52811f8d2="sepidroudi"]ضمنا یه چیز دیگه هم میخواستم بگم و با اینکه خیلی حرف میتونم در موردش بگم ولی فکر میکنم رو در رو صحبت بشه بهتره!!!

تو این مدت با بعضی از دوستان بیشتر آشنا شدم که نیمای عزیز یکی از اونهاست

فقط میخواستم بگم این که میگین من ایرانی نیستم و خون گیلانی تو رگامه!!!!!!
فقط میتونم بگم که هنوز .................. , ول کن وابده فقط امیدوارم این حس ناسیونالیستی افراطی ...........[/quote:a52811f8d2]

[color=black:a52811f8d2][size=14:a52811f8d2]عزیزجان ، دلیل این حس ناسیونالیستی افراطی که گفتید ، میدونید از کجاست؟؟ تو 100سال اخیر باید جستجوکرد. تو ظلمهایی که به گیلک ها شده. یادمون نره آل بویه چه حس ایران دوستی داشت و چطور بسیاری از ناکسان رو در جاهای مختلف این آب وخاک سرجاشون نشوند. اما در قبالش ؟این چیزی که الان تو بعضی گیلکها به وجود اومده در اصل نوعی اعتراضه .اعتراض به نژادپرستیهایی که متاسفانه فارسها نسبت به قومیتها بخصوص گیلکها رواداشته اند. راحت تر بگم نوعی نفرته البته متاسفانه ..ناسیونالیستی افراطی به خودی خودچیز جالبی نیست ولی وقتی به دلایلش نگاه کنیم شاید کمی به فکر فروبریم و اندکی تامل. [/size:a52811f8d2].[/color:a52811f8d2]
نماد کاربر
khorami201
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه اکتبر 21, 2011 12:00 am

پستتوسط havosh » سه شنبه سپتامبر 25, 2012 10:28 pm

من به شخصه یکی از آرزو هام اینه که بتونم زبان گیلکی رو کامل یاد بگیرم و صحبت کنم الان 4 سالی هم هست که درگیرش هستم ولی این چیزایی که یاد گرفتم خیلی سطحیه و اون واژه های اصیلی که انتظارشو داشتم رو هیچ جا نشنیدم. برام جالب بود ، روی خیلی از ترکیب ها بین خیلی از دوستان اختلاف بود . به شخصه لذت می برم وقتی آقای حامد اگه اشتباه نکنم ، گیلکی اینجا کامنت می گذارند . به نظرم جالب و مفید هستش اگه ایشون یا سایر دوستان پیش قدم بشن واسه ایجاد تاپیکی در رابطه با تاریخچه و دستور این زبان و کاربرا هم توش به این زبان فقط صحبت کنن و غلط های گفتاری مون رو بتونیم به تدریج اصلاح کنیم . اَنَم اَمی پیشنهاد
نماد کاربر
havosh
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: يکشنبه اکتبر 30, 2011 12:00 am

پستتوسط sepidroudi » سه شنبه سپتامبر 25, 2012 10:29 pm

[quote:0f9846a1e8="nima_beckham"]به قول یکی از دوستان اگه ما چند نفر افراطی نباشیم دیگه چیزی باقی نمیمونه ! در ضمن این مهمه که افراط رو چجوری معنی کنی . به نطر من ایرانیا افراطی هستند ! وگرنه ما که فقط داریم تلاش میکنیم واسه حقمون ! حق گرفتنیه ... همین داماش گورستان سرداران و سربازان هخامنشی هست ... این یه نمونش هست ! دیگه این واقعیتی هست که گیلکا همیشه گیلانی بودند و هستند و خواهند بود ولی یه عده افراطی هستند و تعصب دارند به ایرانی های * که حرکت این عده جالبه ! ولی بهتر هست وارد بحث نشد که من بار ها بحث های زیادی اینجا و جاهای مختلف دیدم که آخرش به نتیجه نرسیدند ![/quote:0f9846a1e8]

عشق و علاقه به زادگاه و تلاش بی وقفه برای رشد و اعتلاش علی رغم تمام بی مهری هایی که بهش میشه بی نهایت زیباس و هر کسی که کوتاهی کنه تو این زمینه به نظر من بی غیرتی هستش ولی به چه قیمتی!!!!!!!

نظراتی که گذاشتی رو چند بار مرور کن نیما جان :
به نطر من ایرانیا افراطی هستند !
همین داماش گورستان سرداران و سربازان هخامنشی هست
یه عده افراطی هستند و تعصب دارند به ایرانی های نژاد پرست که حرکت این عده جالبه !
و ..............

حداقل نظرات کسی که عکسش به عنوان آواتارت هست و دیگر بزرگای همین دیار (گیلان عزیز) رو در مورد ایران مرور کن شاید به یه چیزایی رسیدی!!!

نیما جان خیلی جوونی مثل خودم منم مثل تو بودم ولی ........ , قبلا هم چندین بار گفتم مرزهای ایران امروزی حداقل 2600 سال هستش که دیگه از این کوچکتر نشده , تو تمام این هزاره ها تو غم و شادی و درد و رنج کنار هم بودیم , مذهبی و معتقد نیستم ولی نمونه های آخرش جنگ , زلزله ها و ........ حالا به خاطر نفهمی چند نفر که لقب فارس و ایرانی بهش دادین میگین ما ایرانی نیستیم , میگی به ما ظلم شده , به کی ظلم نشده , یه جوری میگین فارس ها آدم شک میکنه نکنه این فارسها خیلی ظالمن , کجای ایران دست فارس بود تواین 100 سال برادر خرمی عزیز , رهبر!!! , شاه سابق و پدرش !!!!! , قاجارها!!!!! , کدوم!!!!؟؟؟؟

به جز اصفهان کدوم شهر فارس نشین الان اوضاعش خوبه!!!! (نگو تهران که فارس ها تو اونجا تو اقلیت قومی هستن)
یه جوری در مورد فارسها صحبت میکنین که انگار اینا صاحب خونه ان و ما مستاجر و هر ظلمی به ما میشه زیر سر ایناس!!
اون میرزایی که عکساش رو جوونای گیلانی نسل جدید عاشقانه به در و دیوار خودشون میزنن نه تنها نگفت من ایرانی نیستم بلکه تمام دغدغش ایران بود وبس
در کل 1 بار ویرایش شده. اخرین ویرایش توسط sepidroudi در سه شنبه سپتامبر 25, 2012 10:32 pm .
نماد کاربر
sepidroudi
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط neye_kabir » سه شنبه سپتامبر 25, 2012 10:30 pm

اینکه ما به گیل یا دیلم بودن خودمون افتخار کنیم و با غرور بگیم که هیچ وقت جلوی زورگوها سر خم نکردیم.(البته تا زمان شاه عباس که از اون به بعد متاسفانه خیلی کوتاه اومدیم) یا اینکه دلمون بخواد زبان مادریمون تو سرزمین مادریمون جایگاه اصلی خودشو پس بگیره اصلا افراط نیست.وقتی یه آدم میخواد حقشو بگیره که نمیگن داری افراط میکنی.ما حقمونه که به اصالتمون احترام گذاشته بشه.ما حقمونه که بخوایم توهینهایی که به نژادمون میشه متوقف بشه.و باید اینم گفت که حق گرفتنیه عزیزان.ما باید از هر راهی که میتونیم برای بازیابی فرهنگ اصیلمون انجام بدیم.
باران
خیال خیس خورده ایست
که در اوج سقوطش
مرئی شده است...
نماد کاربر
neye_kabir
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه اکتبر 28, 2011 12:00 am

پستتوسط neye_kabir » سه شنبه سپتامبر 25, 2012 10:35 pm

[quote:d08e443947="sepidroudi"][quote:d08e443947="nima_beckham"]به قول یکی از دوستان اگه ما چند نفر افراطی نباشیم دیگه چیزی باقی نمیمونه ! در ضمن این مهمه که افراط رو چجوری معنی کنی . به نطر من ایرانیا افراطی هستند ! وگرنه ما که فقط داریم تلاش میکنیم واسه حقمون ! حق گرفتنیه ... همین داماش گورستان سرداران و سربازان هخامنشی هست ... این یه نمونش هست ! دیگه این واقعیتی هست که گیلکا همیشه گیلانی بودند و هستند و خواهند بود ولی یه عده افراطی هستند و تعصب دارند به ایرانی های * که حرکت این عده جالبه ! ولی بهتر هست وارد بحث نشد که من بار ها بحث های زیادی اینجا و جاهای مختلف دیدم که آخرش به نتیجه نرسیدند ![/quote:d08e443947]

عشق و علاقه به زادگاه و تلاش بی وقفه برای رشد و اعتلاش علی رغم تمام بی مهری هایی که بهش میشه بی نهایت زیباس و هر کسی که کوتاهی کنه تو این زمینه به نظر من بی غیرتی هستش ولی به چه قیمتی!!!!!!!

یه عده افراطی هستند و تعصب دارند به ایرانی های نژاد پرست که حرکت این عده جالبه !
و ..............

حداقل نظرات کسی که عکسش به عنوان آواتارت هست و دیگر بزرگای همین دیار (گیلان عزیز) رو در مورد ایران مرور کن شاید به یه چیزایی رسیدی!!!

نیما جان خیلی جوونی مثل خودم منم مثل تو بودم ولی ........ , قبلا هم چندین بار گفتم مرزهای ایران امروزی حداقل 2600 سال هستش که دیگه از این کوچکتر نشده , تو تمام این هزاره ها تو غم و شادی و درد و رنج کنار هم بودیم , مذهبی و معتقد نیستم ولی نمونه های آخرش جنگ , زلزله ها و ........ حالا به خاطر نفهمی چند نفر که لقب فارس و ایرانی بهش دادین میگین ما ایرانی نیستیم , میگی به ما ظلم شده , به کی ظلم نشده , یه جوری میگین فارس ها آدم شک میکنه نکنه این فارسها خیلی ظالمن , کجای ایران دست فارس بود تواین 100 سال برادر خرمی عزیز , رهبر!!! , شاه سابق و پدرش !!!!! , قاجارها!!!!! , کدوم!!!!؟؟؟؟

به جز اصفهان کدوم شهر فارس نشین الان اوضاعش خوبه!!!! (نگو تهران که فارس ها تو اونجا تو اقلیت قومی هستن)
یه جوری در مورد فارسها صحبت میکنین که انگار اینا صاحب خونه ان و ما مستاجر و هر ظلمی به ما میشه زیر سر ایناس!!
اون میرزایی که عکساش رو جوونای گیلانی نسل جدید عاشقانه به در و دیوار خودشون میزنن نه تنها نگفت من ایرانی نیستم بلکه تمام دغدغش ایران بود وبس[/quote:d08e443947]

ما بر خلاف ترکها اصلا قصدمون تجزیه ایران نیست.چه بخوایم و چه نخوایم ما جزئی از ایران هستیم.ما میخوایم فرهنگمون رو مجدد زنده کنیم.ما میخوایم زبانمون برگرده.ما به نژادهای دیگه کاری نداریم.تنها خواسته ما بالا کشیدن خودمونه نه پایین کشیدن دیگران.تو این راه هم باید تا حدی افراطی باشیم.
نماد کاربر
neye_kabir
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه اکتبر 28, 2011 12:00 am

پستتوسط khorami201 » سه شنبه سپتامبر 25, 2012 10:45 pm

[color=black:aef99c6643]sepidroudi جان ، متوجه عرایض من نشدید. من نمیگم ناسینالیستی افراطی خوبه. اصلا . من فقط گفتم از دلایل این ناسیونالیستی افراطی به قول شما ، همین مسایل موجوده که خب همه میدونیم. من خودم همیشه میگم گیلان جز ایرانه ولاغیر .سالیان ساله این مرزها همینه که هست. ما جزیی از ایرانیم و خواهیم بود شک نکنید. ولی سکوت در برابر تحقیر و تبعیض قومیتی اشتباه محضه.اگر همون روزهای اولی که این بحث " یه روز یه رشتیه . . " داشت رونق میگرفت بودند ناسیونالستهایی که محکم تو دهن یاوه گوها میزدند الان این بغض به وجود نمیومد.[/color:aef99c6643]
نماد کاربر
khorami201
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

پستتوسط hamed1992 » سه شنبه سپتامبر 25, 2012 10:47 pm

واقعا مرا از اَ تاپيك خوش بامو،آمان اول بار بايد از خودمان شروع بوكونيم
اوسي فار ايتا از اَمي جغلان ايتا چيزهايي بوگوفت ولي زود جه خاطرا شو

به اميد اٌ روزاني كي امان همتا گيلكي صحبت بوكونيم /8/
نماد کاربر
hamed1992
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: يکشنبه آگوست 21, 2011 12:00 am

پستتوسط sepidroudi » سه شنبه سپتامبر 25, 2012 10:53 pm

[quote:a3c777f30e="neye_kabir"]اینکه ما به گیل یا دیلم بودن خودمون افتخار کنیم و با غرور بگیم که هیچ وقت جلوی زورگوها سر خم نکردیم.(البته تا زمان شاه عباس که از اون به بعد متاسفانه خیلی کوتاه اومدیم) یا اینکه دلمون بخواد زبان مادریمون تو سرزمین مادریمون جایگاه اصلی خودشو پس بگیره اصلا افراط نیست.وقتی یه آدم میخواد حقشو بگیره که نمیگن داری افراط میکنی.ما حقمونه که به اصالتمون احترام گذاشته بشه.ما حقمونه که بخوایم توهینهایی که به نژادمون میشه متوقف بشه.و باید اینم گفت که حق گرفتنیه عزیزان.ما باید از هر راهی که میتونیم برای بازیابی فرهنگ اصیلمون انجام بدیم.[/quote:a3c777f30e]

نظرمو خوب خوندی ؟؟؟ من کی گفتم افتخار کردن به زادگاه و غرور داشتن و سر خم نکردن در برابر زورگویی و یا صحبت کردن به زبان مادری حتی به عنوان زبان اول و بعد زبان رسمی (فارسی) و گرفتن حق و خواستن احترام به اصالت و توقف توهین های نژادی افراط گریه!!!!!!!

(برات یه خاطره میگم تا بدونی حس من نسبت به زادگاهم چجوریه , تهران درس میخونم و خیلی از همکلاسیام تهرانین البته اصلیت اکثرشون فارس نیست وفقط ادعای بچه تهرونی رو دارن البته در مجموع بچه های خوبین , انقدر از رشت و میرزا و بزرگای رشت و داماش گفتم که منو آبرار صدا میکنن و کرکریشون تو فوتبال رو با من سر داماش دارن , تو ترم جدید یه نفر ورودیه جدید داشتیم که نیمسال دوم اومده بود تو کلاس بودیم که کلاس تموم شد ونشستیم داشتیم صحبت میکردیم که این ورودیه جدید شروع کرد به جک گفتن تا اینکه جک رشتی گفت قبل از اینکه من عکس العمل نشون بدم (نمیدونست من رشتی ام) چند نفر از همون بچه ها بهش پریدن و گفتن حق نداری در مورد رشتیها چرت بگی و گفتن که میرزا و خیلی از بزرگای ما رشتی هستن و در مجموع بهش گفتن خفه شو , این ورودیه جدید گفت میرزا هم همونجوریه , بلند شدم مستقیم رفتم جلوش چنان مشتی به صورتش زدم و 4 نفری ریختیم سرش تا میخورد زدیمش که کار اون به بیمارستان کشید و کار من و اون 3 تااز بچه های تهران به اخراج از دانشگاه کشید که البته اخراج نشدیم و 1 ترم معلق شدیم خلاصه داستانش مفصل از بازداشت و ............)

من فقط میگم توهین به نام ایران و ایرانی و ایرانی ندونستن خودمون توهین به خودمونه , همین وبس!!!!!!
نماد کاربر
sepidroudi
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط nima_beckham » سه شنبه سپتامبر 25, 2012 11:00 pm

[quote:1b5b7403d6="sepidroudi"][quote:1b5b7403d6="nima_beckham"]به قول یکی از دوستان اگه ما چند نفر افراطی نباشیم دیگه چیزی باقی نمیمونه ! در ضمن این مهمه که افراط رو چجوری معنی کنی . به نطر من ایرانیا افراطی هستند ! وگرنه ما که فقط داریم تلاش میکنیم واسه حقمون ! حق گرفتنیه ... همین داماش گورستان سرداران و سربازان هخامنشی هست ... این یه نمونش هست ! دیگه این واقعیتی هست که گیلکا همیشه گیلانی بودند و هستند و خواهند بود ولی یه عده افراطی هستند و تعصب دارند به ایرانی های * که حرکت این عده جالبه ! ولی بهتر هست وارد بحث نشد که من بار ها بحث های زیادی اینجا و جاهای مختلف دیدم که آخرش به نتیجه نرسیدند ![/quote:1b5b7403d6]

و ..............

اون میرزایی که عکساش رو جوونای گیلانی نسل جدید عاشقانه به در و دیوار خودشون میزنن نه تنها نگفت من ایرانی نیستم بلکه تمام دغدغش ایران بوnوبس[/quote:1b5b7403d6]

خیلی دوست ندارم زیاد تایپ کنم و شرمنده حرفام خیلی خلاصه شد منظورم از اینکه مردم ایران افراطی هستند اینه که چندین ساله خودشون رو برتر از اعراب میدونند و بهشون میگند سوسمار خور !در صورتی که خودشون کله پاچه میخورند .
داماش گورستان سرباز های هخامنشی هست منظورم از این حرف اینه که مردم گیلان هرگز ایرانی بودن رو دوست نداشتند و همیشه حکومت های مختلف آریایی می خاستند گیلانی ها رو سرکوب بکنند ! (دوران هخامنشی فکر کنم پادشاش ایرانی بود ! :wink: )
جمله سوم هم منظورم اینه که جای اینکه مردم گیلان به گیلانی بودن خودشون افتخار کنند به ایرانی بودن افتخار میکنند ...
من بحث های شما با بقیه رو خوندم بارها دیدم از این بحث ها و ترجیح میدم از این بحث ها نکنم چون هر کی حرف خودشُ میزنه ...
[align=center][/align]
نماد کاربر
nima_beckham
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط sepidroudi » سه شنبه سپتامبر 25, 2012 11:05 pm

[quote:a80034bbe2="khorami201"][color=black:a80034bbe2]sepidroudi جان ، متوجه عرایض من نشدید. من نمیگم ناسینالیستی افراطی خوبه. اصلا . من فقط گفتم از دلایل این ناسیونالیستی افراطی به قول شما ، همین مسایل موجوده که خب همه میدونیم. من خودم همیشه میگم گیلان جز ایرانه ولاغیر .سالیان ساله این مرزها همینه که هست. ما جزیی از ایرانیم و خواهیم بود شک نکنید. ولی سکوت در برابر تحقیر و تبعیض قومیتی اشتباه محضه.اگر همون روزهای اولی که این بحث " یه روز یه رشتیه . . " داشت رونق میگرفت بودند ناسیونالستهایی که محکم تو دهن یاوه گوها میزدند الان این بغض به وجود نمیومد.[/color:a80034bbe2][/quote:a80034bbe2]

آبرار گل (یه روز یه رشتیه .....) رو کی و چه شخصی برای انتقام گیری از ما و تحقیر شخصیت ما رواج داد , فارس ها بودن؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!

چرا فکر میکنین فارس ها صاحب ایران هستن و ما مهمونشون !!!!!

اونا همونقدر از ایران سهم دارن که ما داریم , چرا فکر میکنیم که فارسها دارن علیه ما ظلم میکنن , دوباره میپرسم : رهبر .. شاه سابق و پدرش یا قاجارها فارس بودن؟؟؟؟؟؟

دیگه ادامه نمیدم , فکر کنم منظرمو در حد بضاعت کلامیم و دانشم رسوندم , به هر حال امیدوارم روزی نرسه که اسم ایران یه خاطره بشه واسه صده های بعد!!!!!
نماد کاربر
sepidroudi
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط khorami201 » سه شنبه سپتامبر 25, 2012 11:13 pm

[quote:c81921e167="sepidroudi"][quote:c81921e167="nima_beckham"]به قول یکی از دوستان اگه ما چند نفر افراطی نباشیم دیگه چیزی باقی نمیمونه ! در ضمن این مهمه که افراط رو چجوری معنی کنی . به نطر من ایرانیا افراطی هستند ! وگرنه ما که فقط داریم تلاش میکنیم واسه حقمون ! حق گرفتنیه ... همین داماش گورستان سرداران و سربازان هخامنشی هست ... این یه نمونش هست ! دیگه این واقعیتی هست که گیلکا همیشه گیلانی بودند و هستند و خواهند بود ولی یه عده افراطی هستند و تعصب دارند به ایرانی های * که حرکت این عده جالبه ! ولی بهتر هست وارد بحث نشد که من بار ها بحث های زیادی اینجا و جاهای مختلف دیدم که آخرش به نتیجه نرسیدند ![/quote:c81921e167]

و ..............

اون میرزایی که عکساش رو جوونای گیلانی نسل جدید عاشقانه به در و دیوار خودشون میزنن نه تنها نگفت من ایرانی نیستم بلکه تمام دغدغش ایران بود وبس[/quote:c81921e167]

[color=black:c81921e167][size=14:c81921e167][b:c81921e167]آبرار ، من این نظراتو ندادما :roll: فکر کنم وقتی ویرایش کردی و اسم من رو توش گذاشتی جوابایی که به نیماجان میخواستی بدی همه برگشت به من ! :? یه اصلاحی بکنش چون من بی گناهم :o [/b:c81921e167][/size:c81921e167][/color:c81921e167]
نماد کاربر
khorami201
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

پستتوسط khorami201 » سه شنبه سپتامبر 25, 2012 11:19 pm

[color=black:66e42f693a][b:66e42f693a]sepidroudi[/b:66e42f693a][/color:66e42f693a][size=12:66e42f693a][color=black:66e42f693a] [b:66e42f693a]عزیز[/b:66e42f693a][/color:66e42f693a][/size:66e42f693a]
[color=black:66e42f693a][b:66e42f693a]احتمالا من نتونستم منظورمو درست برسونم چون من با شما همسو هستم با کمی تفاوت نظر اونم توی دلیل این افراطها . همین[/b:66e42f693a].[/color:66e42f693a] /13/
در کل 1 بار ویرایش شده. اخرین ویرایش توسط khorami201 در سه شنبه سپتامبر 25, 2012 11:21 pm .
نماد کاربر
khorami201
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

قبليبعدي

بازگشت به فقط گیلان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 1 مهمان