[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - قیام عادلشاه،شاه غریب گیلان(حتما بخوانید)

قیام عادلشاه،شاه غریب گیلان(حتما بخوانید)

مطالب عمومی و متفرقه و مقالات تاریخی مربوط به استان را در این بخش قرار دهید

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

پستتوسط abarar1989 » يکشنبه سپتامبر 11, 2011 10:25 am

گیلکی زبانه برار.ریشاش هم فارسی نیست.اینو مطمئن باش
نماد کاربر
abarar1989
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه جولاي 04, 2011 12:00 am

پستتوسط matishka » يکشنبه سپتامبر 11, 2011 10:31 am

خاکــــــــ بر سرمــــــ...چونــــــ گیلکیـــــــ دستور خاصیـــــــ ندارهــــ...یعنیــــــ دارایــــــ قواعد نیستــــــ ازشـــــ بهــــــ عنوانــــــ لهجهــــــ یاد میکننــــــ...زبانــــ باید قاعدهـــــ داشتــــــهـ باشهــــ..مثلــــــــ اینــــــــ عربا کهــــ زبانشونو هیچکیــــــ نمیفهمهــــــ اونجوریــــــــ...
نماد کاربر
matishka
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: يکشنبه آگوست 28, 2011 12:00 am

پستتوسط MEHRDAD » يکشنبه سپتامبر 11, 2011 10:41 am

miladcivil : قبل از هر چیز بگم که آبرار با تعصب خودش یکی از مدیران این سایت هست .. این رو گفتم که فکر نکنید بنده فقط مدیرسایت هستم.
برادر من اینکه نظرها نسبت به هم متفاوت باشه چیز بدی نیست بالاخره وجود داره اما به شما توصیه میکنم سه مطلب که توسط دوست خوبمون antiros توی لینک های زیر وجود داره با دقت بخونی و بعد تو یه مواردی اظهار نظر داشته باشی ... متاسفانه من فکر میکنم شما خودت توی همه چیز دانا و آگاه میدونی
http://www.varesh-sport.com/ftopicp-31893.html#31893

http://www.varesh-sport.com/ftopicp-31923.html#31923

http://www.varesh-sport.com/ftopicp-31870.html#31870
در درجه دوم من گفتم زبان و لهجه خودمون... یعنی دو تا کلمه رو با هم بکار بردم اما چرا اینطور گفتم... !
گیلکی یک زبان هست که در طول زمان و بر اثر یک سری مسائل در کشور کم کم و در روندی طولانی به لهجه نزدیک تر شده اما همین زبان که داره به یک لهجه تبدیل میشه هم داره توسط خودمون ازدست میره.
اینکه میگی شاید یه غیر استانی 90درصد حرف هامون رو بفهمه کاملا مخالفم... اون کلماتی از گیلکی که به فارسی نزدیک شده و یه لهجه به خودش گرفته رو شاید بفهمند اما باقیش رو نه...
در ایران ما چهار زبان دیگه به غیر از فارسی داریم ( گیلکی ، کردی ، ترکی و عربی) .
اما به اصفهانی ، لری ، بختیاری و آبادانی .
... میگن لهجه!
تصوير

نماد کاربر
MEHRDAD
مدیر سایت
مدیر سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am

پستتوسط miladcivil » يکشنبه سپتامبر 11, 2011 12:19 pm

[quote:793181c8da="onlyrasht"]اقای miladcivil ببین استانت چه وضعی داره ...بد برو به جاهایه دیگه برس ... ببین میتونی پیشرفت گیلانو اصفهانو با هم مقایسه کنی ... گیلان که پیشرفت نکرده هیچ ..پسرفت هم کرده ... چرا نمیان یه کارخانه دولتی تو این استان نمیزنن ..چرا این استان یه راه اهن نداره ... مردم این استان تو شهراشون چه تفریحی دارن ...
میگی گیلکی لهجه ای از زبان فارسیه ... اگه یکی بخواد پیش تو گیلکی اصیل صحبت شاید خیلی از حرفاشو ندونی چی میگه... زبان گیلکی زبانه مقدسیه ... و به همین خاطر میخوان از بین ببرنش ... این زبان واسه هرچیز یه کلمه خاص داره ... الان شاید خیلیا نمیتونند اونطور صحبت کنند ...ماها گیلکی صحبت میکنیم ولی نه گیلکی اصیل .. نه اونطوری که تمام قوائدشو بدونیم ...
...[/quote:793181c8da]
دوست من شما طوری داری میگی انگار من از شهر دیگه اومدم یا مشکلات و گرفتاریهای مردم رو نمیبینم.اما همین هم از فرهنگ و خوی اصیل ما گیلکها(مخصوصا" رشتیا)هست.ما نژادمون معلومه و به پاک خویی معروفه!استانهای دیگر هم هستن که پیشرفت عالیی کردن،خب تو ایران میخوای موفق باشی نمیشه صاف راه بری(راه راست)مثلا" تو مربیگری:موفقترین مربی ما تو دهه اخیر کیه؟امیر قلعه نویی!حرکات و رفتار و شخصیت و ...... ببین.از بحث منحرف نشیم،بعد از انقلاب گیلان(رشت)جزء 3،4 استان آخر از لحاظ پیشرفته،مشکلمون کجاست؟مدیران ما بی غیرتن،هر کی میاد میخواد جیبشو پر کنه بره.تنها کسی که به اندازه سر سوزن واسه گیلان دلسوزی کرد همین مهندس قهرمانی بود.یه موضوع جالب راجع به بودجه استان در سال قبل که نماینده ولی فقیه پسش داده بود رو قطعا" همه شنیدن،اما اگه استان دیگه بود اینطور میشد؟وقتی از رشت تو جاده لاهیجان میریم در راه تنها کارخانه میبینیم که تعطیل شده و تبدیل به انبار و یا متروکه شده،وقتی میری شهر صنعتی هم تقریبا" چنین اوضاعی برقراره.شما از کامنت قبلی من بد برداشت کردی که مثلا" پیشرفت اصفهان و ..... من گفته بودم وقتی نظام و دولتی آنچنان آثاری رو تخریب میکنن و اهمیت نمیدن،زبان فارسی رو هم اهمیت نمیدن و وقتی به زبان فارسی اهمیت نمیدن،انتظار دارین به زبان گیلکی اهمیت بدن؟در مورد زبان گیلکی هم تو پاسخ به دوستمون(Aberare_ba_tasob)گفتم که گیلکی فعلی رایج،لهجه ای از زبان فارسیه.اما حق با شماست،من یه اشتباهی کردم و لغت فعلی(گیلکی فعلی)رو جا انداختم.به نظر من تنها آثار باقیمانده از زبان گیلکی رو میشه طرفای تالش پیدا کرد.اما در مورد قسمت آخر حرفت متوجه نشدم،لطفا" توضیح بیشتر بده(یه چی دیگه ... اینو میدونی چرا هر چی کار خوبه و باعث پیشرفت یه استان میشه اول از استانایه دیگه شروع میکنن ولی بر عکس این اول از اینجا شروع میشه؟امیدوارم روزی همه به فکر گیلانه عزیزمون باشه)
نماد کاربر
miladcivil
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am

پستتوسط miladcivil » يکشنبه سپتامبر 11, 2011 12:58 pm

[quote:073fc0d34e="MEHRDAD"]miladcivil : قبل از هر چیز بگم که آبرار با تعصب خودش یکی از مدیران این سایت هست .. این رو گفتم که فکر نکنید بنده فقط مدیرسایت هستم.برادر من اینکه نظرها نسبت به هم متفاوت باشه چیز بدی نیست بالاخره وجود داره اما به شما توصیه میکنم سه مطلب که توسط دوست خوبمون antiros توی لینک های زیر وجود داره با دقت بخونی و بعد تو یه مواردی اظهار نظر داشته باشی ... متاسفانه من فکر میکنم شما خودت توی همه چیز دانا و آگاه میدونی
http://www.varesh-sport.com/ftopicp-31893.html#31893
http://www.varesh-sport.com/ftopicp-31923.html#31923
http://www.varesh-sport.com/ftopicp-31870.html#31870
در درجه دوم من گفتم زبان و لهجه خودمون... یعنی دو تا کلمه رو با هم بکار بردم اما چرا اینطور گفتم... !
گیلکی یک زبان هست که در طول زمان و بر اثر یک سری مسائل در کشور کم کم و در روندی طولانی به لهجه نزدیک تر شده اما همین زبان که داره به یک لهجه تبدیل میشه هم داره توسط خودمون ازدست میره.اینکه میگی شاید یه غیر استانی 90درصد حرف هامون رو بفهمه کاملا مخالفم... اون کلماتی از گیلکی که به فارسی نزدیک شده و یه لهجه به خودش گرفته رو شاید بفهمند اما باقیش رو نه... در ایران ما چهار زبان دیگه به غیر از فارسی داریم ( گیلکی ، کردی ، ترکی و عربی) .
اما به اصفهانی ، لری ، بختیاری و آبادانی.
... میگن لهجه![/quote:073fc0d34e]
دوست عزیزم من شما رو مدیر سایت خطاب میکنم،چون زیر اسمت نوشته مدیر سایت.دیگر دوستان هم چنین خطاب میکنم.مثلا" دوستمون Aberare_ba_tasob رو متعصب سایت خطاب میکنم،همین و منظورم افراد شریک در مدیریت نبود.در مورد حرف شما که گفتی(متاسفانه من فکر میکنم شما خودت توی همه چیز دانا و آگاه میدونی)من تو کدوم کامنتم حرفی از دانایی و آگاهی زدم؟فقط هرجا نظرم رو بیان کردم و در مواردیکه دوستان در مورد نظرم نقل قول کردن و پاسخ دادن،بیشتر توضیح دادم تا شاید شبهه ایجاد شده رفع بشه.شما منو با یک دوست دیگه که مدعی بزرگتری برای 1000 نفر و ........ از اینجور ادعاها بود اشتباهگرفتی.تنها دفعه ای که من به کسی توصیه ای کردم یکبار بود و اون هم به این دلیل که اگه غریبه ای سایت مارو بخونه واسه وجهه ما خوب نیست یه کاربر قدیمی و حرفه ای با لحن نه جندان مناسب مربی رو خطاب کنه،همین.اگه فکر میکنین که کارم اشتباه یا آگاهی یا دانایی ........ بود،نظر شما رو قبول میکنم و از این به بعد به دوستان در این سایت اگه حرف نامناسبی زده شد و شما نبودی فیلتر کنی،گوشزد نمیکنم. 3 لینک رو مطالعه کردم،مگه من حرفی غیر از اینا و فرهنگ گیلان و گیلانی و اصالت و بزرگی و ....... زدم؟در مورد قسمت آخر حرفات،من گفتم اگه یه غیر استان دقت بکنه،نه اینکه فقط گوش بکنه.((مثلا" ما بگیم:کتاب میشین ایسه،خب یه آدمی که فارسی بلد باشه میفهمه که کتاب کتابه،میشین ایسه هم یعنی ماله من هست.))راحت نیست اما دقت میخواد.در کل نظرات محترمه،نظر شما برای من و مطمئنم نظر من برای شما.
نماد کاربر
miladcivil
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط MEHRDAD » يکشنبه سپتامبر 11, 2011 5:01 pm

عزیز شما اینجا زندگی میکنی و اینطور فکر میکنی... به غیر از کتاب هیچکدوم از این دو کلمه رو اگر یکی از غیر هم استانی ها بشنوند متوجه نمیشند مگر اینکه از قبل پیش زمینه داشته باشند و فیلم های گیلان رو دیده باشند یا با گیلانی ها نشست و برخواست داشته باشند :roll:
من این حرف رو بی دلیل نمیگم چون با غیر هم استانی های زیادی برخورد داشتم و در ارتباط بوده و هستم و خارج از استان هم بودم.
تصوير

نماد کاربر
MEHRDAD
مدیر سایت
مدیر سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am

پستتوسط onlyrasht » يکشنبه سپتامبر 11, 2011 7:21 pm

راجع به اون موضوع نمیخوام صحبت کنم ... چون صحبت به جاهایه بی ربط میره...برو جلویه کسی که واسه گیلان نیست ..همینطور صحبت کن ...ببین اگه فهمید .... خود ما تو همین دانشگاه خودمون 6.7 تا همکلاسی ترک داریم ... میگفتیم جانه قوربان نمیفهمید ... ما جلوش صحبت میکردیم ... بهش میگفتیم میفهمی ... میگفت نه ... اونم همینطور .. اونا ترکی حرف میزدند ما نمیفهمیدیم ... خود ما شاید فکر کنیم اونا میفهمند ... ولی اونا نمیفهمند تو داری چی میگی .....
2.3 نفر تهرانی هم هستند ..اونا هم همینطور
شهر باران های نقره ای

سرور تاج و لنگایی /// داماش ما رشتیایی

ابشک سسک فابرگاس
نماد کاربر
onlyrasht
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: سه شنبه نوامبر 23, 2010 12:00 am

پستتوسط miladcivil » يکشنبه سپتامبر 11, 2011 10:51 pm

[quote:84b630b66c="onlyrasht"]راجع به اون موضوع نمیخوام صحبت کنم ... چون صحبت به جاهایه بی ربط میره...برو جلویه کسی که واسه گیلان نیست ..همینطور صحبت کن ...ببین اگه فهمید .... خود ما تو همین دانشگاه خودمون 6.7 تا همکلاسی ترک داریم ... میگفتیم جانه قوربان نمیفهمید ... ما جلوش صحبت میکردیم ... بهش میگفتیم میفهمی ... میگفت نه ... اونم همینطور .. اونا ترکی حرف میزدند ما نمیفهمیدیم ... خود ما شاید فکر کنیم اونا میفهمند ... ولی اونا نمیفهمند تو داری چی میگی .....
2.3 نفر تهرانی هم هستند ..اونا هم همینطور[/quote:84b630b66c]
دوست من شما خودت میگی ترک :lol: چشم،حق با شماست . دیگران متوجه نمیشن.حالا یه سوال،دوست من کدوم دانشگاه و چی میخونی؟البته اگه دوست نداری و فکر میکنی سوال جالبی نیست،بیخیال،فقط جهت کنجکاوی بود.
نماد کاربر
miladcivil
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط antiros » دوشنبه سپتامبر 12, 2011 5:39 am

منکه وقتی جلوی دو تا غیر استانی گیلکی صحبت می کنم با دوستان یا فامیل جلو اونایی که قبلا با گیلکا رفت و امد نداشتند , چیزی از حرف ما متوجه نمی شند.حالا ماها به زبان گیلکی صحبت نمی کنیم , ماها از تلفیق زبان گیلکی با پارسی صحبت می کنیم . حالا این نظر من بود و مشاهدات خودم بنظرم افراد غیر استانی متوجه نمی شند مگر اینکه شخص متکلم بصورت بسیار ارام و مبتیان گیلکی صحبت کنه که اون فرد متوجه بشه و یا اون افراد قبلا با گیلکا هم صحبت بوده باشند
antiros
کاندیدا
کاندیدا

تاريخ عضويت: جمعه سپتامبر 24, 2010 12:00 am

قبلي

بازگشت به فقط گیلان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 1 مهمان