[color=black:91951c2f5c]گفتگوی اختصاصی گیلانیان
- آقای جعفرزاده ! اخیرا در خبر ها آمده بود شما با آقای عابدینی مدیرعامل باشگاه داماش دیدار کردید در حالیکه پیش از آن هم سطح رشت را پر از پرده های تبلیغاتی تشکر از استاندار گیلان با امضاء هواداران داماش کرده بودند با این عنوان که ایشان مشکل داماش را حل کرده اند الان من نسخه ای از نامه جمعی از هواداران داماش را که از حل مشکلات این تیم نا امید شده اند آورده ام تا خدمت شما بدهم ، این هواداران حتی متوسل به آیت الله قربانی نیز شده اند ، شما بعنوان نماینده این همه هوادار چه کاری می توانید برای این تیم گیلانی بکنید ؟
این که برای یک مسئول استانی (بنر) زدند ! خوب است روشن شود این بنر ها را چه کسی زده ؟ چون یک شایعه ای بود که این ها را خودشان زدند !
من برای دل خودم و دل جوان ها سعی می کنم هر کاری از دستم بربیاید انجام بدهم ؛ با مسئول هیئت مدیره تیم داماش یک رأی زنی هایی کردم ؛ خودم به دلیل ارتباطاتی که با بعضی از بنگاه های اقتصادی کشور مثل : بنیاد مستضعفان و جاهای دیگر داشتم سعی کردم رأی زنی بکنم و اسپانسر هایی برای تیم داماش پیدا بکنم تا از این وضعیت اقتصادی خارج شود . حتی سعی کردم ملاقاتی با اقای هدایتی داشته باشم . می دانید که تا چند ساعت قبل از پخش خبر انعقاد قرارداد آقای هدایتی با تیم ملوان من تهران بودم . قرار بود با آقای عابدینی خدمت آقای هدایتی برویم . آقای هدایتی ۷۲ ساعت فرصت فکری خواسته بودند و ساعت ۵ غروب چهارشنبه هفته گذشته ، آقای عابدینی با من تماس گرفتند که آقای هدایتی با ملوان به توافق رسیده .
ما دنبال یک راهکاری می گردیم .
- این که آمده بودند با داماش معامله کنند ولی با ملوان قرار داد بستند باعث شد بخشی از افکار عمومی فکر کنند شاید مسئله ای پشت پرده باشد ؟
متاسفانه در مسائل استانی ورود کردند و یک بابی را برای ایشان در ملوان ایجاد کردند و وعده هایی را از بخش اقتصادی دادند . اما مطمئن باشید نمایندگان نظارت می کنند تا هیچ جا تخلفی صورت نگیرد .
- ملوان و داماش متعلق به بخش خصوصی است یا دولتی و آیا یک مدیر دولتی می تواند در مورد آنها ورود یا اظهار نظر نماید ؟
من نمی دانم مشخصا منظور شما از مدیر دولتی کیست ولی اگر مثلا فرض بکنید منظور کمک باشد ..
- کمک خیر ، تغییر مدیریت !
نه . نمی توانند .
- در خبرها از قول یکی از مسئولین آمده بود که آقای فلانی – مشخصا – باید برود !
آن را دیگر باید از ایشان پرسید چون ما خیلی از بحث های ایشان را متوجه نمی شویم.
- ما صورت قانونی اش را میخواهیم از شما جویا شویم که می تواند چنین کاری بکند یا نه ؟
من فکر نمی کنم جایگاه قانونی به ایشان این اجازه را بدهد .[/color:91951c2f5c]
متن کامل مصاحبه جعفرزاده در گیلانیان
http://guilanian.ir/%DA%AF%D9%81%D8%AA% ... %8C%D9%86/