من دوس ندارم نظر تندی بدم و شاید از این خوشحالم که اونا توی جاهلیت باشن .آخه وقتی اونا خوب باشن ما باید چی باشیم ؟یعنی دوس دارید مساوی باشیم ؟پس من آرزوی دانان بودن اونا رو دارم و دوس دارم همچنان این خصلت های بد از اونا سر بزنه .
دوستان اگه دقت کنید رامسر گیلان دیلی برای معروف بودن نداره جز دریا یا این که کیا شهر زیبا دلیلی برای جذابیت نداره جز مرداب یا دریاش همین دریا رو انزلی داره حالا با این تفاوت که به انزلی میرسن و به کیاشهر نرسیدن.این کار ها این اتفاقات ناخوشایند باعث میشه که کم کم دست از این شهرک بکشن و به سواحل دیگه اهمیت بدن .مثل دریا رشت (زیبا کنار)حالا توی زیبا کنار کم کم داره جا میوفته که یه دریا باحال با وجود امنیت هست بر عکس حاجی بکنده یا دریا ها شهرک.
در ضمن رشت که تقریبا منابع طبیعی مثل دریا توی مرکز شهرش نیت (توی حومه زبیا کنار داریم البته )معروف تر از همه جای شمال ایرانه اون هم برای فهم و شعور و فرهنگ مردمش هستش با این همه مهاجر.فرض کنید یه شهر چقدر میتونه فرهنگش بنیادینه شده باشه که به مهاجر ها هم غالب بشه .الان میتونم تالش رو مثال بزنم که همه دارن ترکی حرف میزنن نه تالشی به دلیل وجود مهجرت ترک ها.ما توی یه چیزی کم تلاش میکنیم گیلکی حرف زدن هست که اونم بخاطر میل یا بهتر بگم عادت بد پدر مادر ها بوده که تازه گی ها همه داریم بر این اتفاق غلبه میکنیم.