[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - درخواست مردم رامسر و شهسوار : ما را به گیلان برگردانید.

درخواست مردم رامسر و شهسوار : ما را به گیلان برگردانید.

مطالب عمومی و متفرقه و مقالات تاریخی مربوط به استان را در این بخش قرار دهید

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

پستتوسط armin_gilan » شنبه جولاي 16, 2011 6:47 am

[quote:3eac229ff0="raincityboy"][quote:3eac229ff0="armin_gilan"]تو با محمد مختاری اومدی من با محمد آبشک.دهنم رو سرویس کرد
160 تا سرعت همه رو لایی می کشید /17/ [b][/quote:3eac229ff0]

تازه کجاش دیدی رفتیم بیرون غذاهم خوردیم هاهاها :lol: :wink:

قسمت نبود با کسی بری او از افشه ایتنم از ابشک :wink:[/quote:3eac229ff0]
یه ماجرایی پیش اومد از غذا خوردن هم جذاب تر بعدا بهت میگم
نوش جان
نماد کاربر
armin_gilan
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: يکشنبه جولاي 10, 2011 12:00 am

پستتوسط pezhman-paskiyabi » شنبه جولاي 16, 2011 7:54 am

ابرار باید رامسر به گیلان بدن عشقست نژاد کاسپین
تارنمای هواداران سپیدرود رشت
http://www.FCSepidrood.com
نماد کاربر
pezhman-paskiyabi
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: پنج شنبه اکتبر 28, 2010 12:00 am

پستتوسط rainrasht » شنبه جولاي 16, 2011 2:50 pm

زنده باد گیلان باید کل ایرانو بدن به گیلان /23/ /16/
ولی بازم کمه با یه چندتاجنگ باید همسایه هارو هم بگیریم
تا ایران قدیم دوباره شکل بگیره
پس همه آماده لشکرکشی باشید زنده باد ایران وگیلان /11/ /16/
افتخارم اينه خون ميرزا توي رگهامه وعاشق تيم شهرمم
نماد کاربر
rainrasht
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: سه شنبه ژانويه 11, 2011 12:00 am

پستتوسط Sepidrood » شنبه جولاي 16, 2011 3:15 pm

[quote:9b81067d34="armin_gilan"]تو با محمد مختاری اومدی من با محمد آبشک.دهنم رو سرویس کرد
160 تا سرعت همه رو لایی می کشید /17/ [b][/quote:9b81067d34]

از کجا؟
[img:9b81067d34]http://varesh-sport.com/modules/Forums/images/smiles/icon_tafakor.gif[/img:9b81067d34]
میــــرزا
راحـت بوخوس ،
گیل مردان بیداریم...
نماد کاربر
Sepidrood
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه جولاي 02, 2011 12:00 am

پستتوسط armin_gilan » شنبه جولاي 16, 2011 5:20 pm

[quote:fe4b0c2034="Sepidrood"][quote:fe4b0c2034="armin_gilan"]تو با محمد مختاری اومدی من با محمد آبشک.دهنم رو سرویس کرد
160 تا سرعت همه رو لایی می کشید /17/ [b][/quote:fe4b0c2034]

از کجا؟
[img:fe4b0c2034]http://varesh-sport.com/modules/Forums/images/smiles/icon_tafakor.gif[/img:fe4b0c2034][/quote:fe4b0c2034]
زمين تمرين دانسگاه
جاده تهران
نماد کاربر
armin_gilan
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: يکشنبه جولاي 10, 2011 12:00 am

پستتوسط MAZIYAR » پنج شنبه سپتامبر 01, 2011 8:51 am

[color=black:cc5f5ba2f1]مردم غرب مازندران شبکه باران را به طبرستان ترجیح میدهند!

به گفته قائم مقام شبکه طبرستان بیش از یک میلیون نفر در مازندران از شبکه استانی خود رضایت ندارند !!!
چندی قبل صمدی قائم مقام شبکه طبرستان درباره میزان رضایتمندی مردم مازندران از شبکه طبرستان گفت که با ۲۴ ساعته شدن برنامه های شبکه طبرستان، میزان رضایتمندی مردم مازندران به این شبکه به ۶۵ درصد رسیده است. و به دنبال انتشار این خبر ساخت خبری تحلیلی دریا نیوز نیز به گونه ای مخالفت خود را با این درصد که نظر حداکثری مردم بوده را انعکاس داد
تمام اینها در حالی است که جمعیت استان مازندران طبق اخرین سرشماری نفوس و مسکن ۲ میلیون و ۹۲۰ هزار و ۶۵۷ نفر بوده است که با کسر این ۶۵ درصد ، ۳۵ درصد این جمعیت که چیزی بالغ بر ۱ میلیون نفر خواهدبود از این شبکه رضایت ندارند و قطعا شبکه های دیگر را ترجیح می دهند . حال اگر فرض را هم بر این بگذاریم که ۶۵ درصد مردم مازندران از شبکه طبرستان رضایت دارند که قطعا ندارند تکلیف بیش از ۱ میلیون نفر ساکن این استان چه می شود ؟ آیا این تعداد رقم کمی است ؟
بر اساس گزارش های مردمی تهیه شده و بررسی های انجام شده این حرف را می پذیرم که ۲۴ ساعته کردن این شبکه تاثیر بالایی بر افزایش مخاطب ان داشته است ولی جناب آقای صمدی هیچ بر آورد کرده اید که چرا این آمار رو به افزایش است ؟ به نظر نگارنده این امر کاملا واضح است با افزایش ساعات شبکه از برنامه هایی با گویش های اصیل شرق استانی کاسته شده و شبکه به سمت فیلم های شبکه تهران سوق پیدا کرده است و بیشترین آمار بینندگان به دلیل سریال های شبکه تهران است نه صرفا شبکه مازندران کاش این شبکه از ابتکار بیشتری بهره می برد و نه تنها از برنامه های شبکه های دیگر استفاده نمی کرد بلکه از سخن گفتن به گویش شرق استانی هم دست می کشید و کمی هم به گویش ها و آداب و رسوم و خصوصا مشکلات غرب استان می پرداخت .
نصیری یکی از اساتید دانشکده پرستاری مامایی رامسر در این زمینه با اشاره به تماشای ۱۰ درصدی خود از شبکه طبرستان گفت : من به طور کل ۱۰ درصد از زمان تماشای تلویزیون خود را به این شبکه اختصاص می دهم و آن نیز بیشتر به دلیل سریال هایی است که از شبکه تهران انتخاب کرده و در این شبکه پخش می کنند ولی در مجموع این شبکه ، شبکه ای ایستا است و هیچ گونه ابتکاری در آن دیده نمی شود و این خود سطح آن را کاهش داده است وی افزود : اگر بخواهیم مقایسه ای بین شبکه طبرستان و شبکه باران گیلان داشته باشیم اکثر خانواده ما ترجیح می دهند که از شبکه باران استفاده کنند چرا که از ابتکار و تنوع بالایی برخوردار است و حتی جنبه آموزشی آن نیز بیشتر است .
جهانشاهی از تنکابن در این زمینه گفت : من شاید کمتر از ۵ درصد وقت خود را صرف این شبکه کنم چرا که برنامه های کسل کننده و خشکی را دنبال می کند و گویش غرب استان را در خود جای نداده است و تمامی آداب و رسوم منطقه شرق مازندران را معرفی می کند .
نسرین نوابی از تنکابن نیز از گیرنده های این شبکه گله داشت و گفت : اصلا گیرنده خوبی ندارد و برنامه های مفید و نابی در این شبکه نمایش داده نمی شود و همیشه سعی بر آن است که به معرفی آداب و رسوم و سنن مردم بپردازد ولی هیچ یک از اینها شباهتی به آداب و رسوم ما ندارد و حتی در اخبار ها نیز کمتر از منطقه رامسر ، تنکابن و عباس آباد و … سخن گفته می شود که در زمینه اخبار به تازگی کمی بهتر شده است .
محدثه میر احمدی از رامسر نیز که تقریبا ۲۰ درصد از زمان خود را صرف دیدن برنامه های این شبکه می کند گفت : من به شخصه برنامه های نوروز را خیلی دوست دارم و همیشه تماشا می کنم ولی این لهجه را من که دانشجوی آمل بودم متوجه می شوم وخانواده من متوجه حرف های آنان نمی شوند و به تازگی با توجه به اینکه سریال های شبکه تهران از این شبکه پخش می شود طرف دار بیشتری پیدا کرده است ولی کاش این شبکه خود به دنبال تولید و حتی ابتکار بود و از شبکه های دیگر پیروی نمی کرد .
[size=18:cc5f5ba2f1]حسن مرادخانی یکی دیگر از شهروندان رامسری نیز گفت : ما اصلا شبکه مازندران نداریم تازه اگر هم داشته باشیم شبکه باران را ترجیح می دهیم .[/size:cc5f5ba2f1]
واقعا تکلیف این مردم چیست ۱ میلیون نفر در استانی با جمعیت حدود ۳ میلیون نفری کم نیست و باید توجه خاصی در این زمینه صورت پذیرد هر چند این رقم بسیار بالاتر خواهد بود .کاش مسئولین ما در بیان امار ها بررسی های میدانی را نیز مطالعه نمایند و حتی از رسانه ها ی دیگر نیز بهره گیرند تا هم آمار های واقعی تری را شاهد باشیم و هم اینکه همگی با تلاش و همتی مضاعف و ارائه برنامه های مفید تر و خلاق تر در جذب هر چه بیشتر بینندگان کوشا باشیم .
رامسر : خدیجه سیاسرنژاد[/color:cc5f5ba2f1]
نماد کاربر
MAZIYAR
مدیر انجمن
مدیر انجمن

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 07, 2010 12:00 am

پستتوسط MAZIYAR » پنج شنبه سپتامبر 01, 2011 8:57 am

من خودم از شبکه باران راضی نیستم ولی خداییش شبکه طبرستان رو نگاه میکنم قدر شبکه باران رو میگیرم.همش فارسی صحبت میکنند و اصلا هم به شهرهای غرب مازندران نمیرسند و من آرزو به دل موندم که یه بار از این شبکه رامسر و شهسوار و یا حتی چالوس رو ببینم
"آبرار اَ خاک میرزا جاجیگایه / همیشه خنجرُ خون روبرایه"

"حواسَ خُب بَنَه می حرفَ بشنو / منو تو یک سریم ، دوشمن سیوایه"
نماد کاربر
MAZIYAR
مدیر انجمن
مدیر انجمن

پستتوسط behnamy » پنج شنبه سپتامبر 01, 2011 9:36 am

[quote:f62ef02c71="Aberare_ba_tasob"]من خودم از شبکه باران راضی نیستم ولی خداییش شبکه طبرستان رو نگاه میکنم قدر شبکه باران رو میگیرم.همش فارسی صحبت میکنند و اصلا هم به شهرهای غرب مازندران نمیرسند و من آرزو به دل موندم که یه بار از این شبکه رامسر و شهسوار و یا حتی چالوس رو ببینم[/quote:f62ef02c71]

شبكه باران هم خيلي تعريفي نداره ! تو سريال هاش معمولا هرچي آدم خل و چله گيلكي صحبت ميكنند و هرچي آدم حسابي و دكتر مهندسه فارس هستند.
نماد کاربر
behnamy
کاربر سایت
کاربر سایت

تاريخ عضويت: شنبه آگوست 13, 2011 12:00 am

پستتوسط raincityboy » پنج شنبه سپتامبر 01, 2011 9:40 am

شبکه باران خیلی سر تر از شبکه مازندران هستش نمیدونم سیگنالهای شبکه باران تا رامسر پوشش میده یعنی مردم رامسر میتونن شبکه 5ببینن؟
نماد کاربر
raincityboy
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am

پستتوسط MEHRDAD » پنج شنبه سپتامبر 01, 2011 9:43 am

خب من با وجودی که زیر 1 درصد ( :wink: ) از وقتی که برای تلویزیون میذارم رو به شبکه باران اختصاص میدم ،ولی خب به نظر می رسه شبکه باران از بیشتر شبکه های استانی ایران بیشتر بیننده داره.
تصوير

نماد کاربر
MEHRDAD
مدیر سایت
مدیر سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am

پستتوسط sepidrod » پنج شنبه سپتامبر 01, 2011 10:04 am

ببین شبکه مازندران چقدر آشغاله که اینها به شبکه گیلان بهش ترجیح می دن ما هر چی می کشیم از دست همین شبکه مذخرف باران می کشیم این شبکه نقش زیادی در گیلان گریزی مردم که به صورت هدایت شده در جامعه بوجود اومده داشت

مرگ بر شبکه ضد گیلان باران
نماد کاربر
sepidrod
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: پنج شنبه سپتامبر 16, 2010 12:00 am

پستتوسط onlyrasht » پنج شنبه سپتامبر 01, 2011 10:26 am

شبکه باران ..به همه زبانها اختصاص میده ...تالشی .. شرق گیلان ...غرب گیلان ..جنوب گیلان ..شمال گیلان ... کلا از این نظر خوبه
شهر باران های نقره ای

سرور تاج و لنگایی /// داماش ما رشتیایی

ابشک سسک فابرگاس
نماد کاربر
onlyrasht
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: سه شنبه نوامبر 23, 2010 12:00 am

پستتوسط abarar1989 » پنج شنبه سپتامبر 01, 2011 11:25 am

[quote:0b96820d23="onlyrasht"]شبکه باران ..به همه زبانها اختصاص میده ...تالشی .. شرق گیلان ...غرب گیلان ..جنوب گیلان ..شمال گیلان ... کلا از این نظر خوبه[/quote:0b96820d23]
تایید
نماد کاربر
abarar1989
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه جولاي 04, 2011 12:00 am

پستتوسط abarar1989 » پنج شنبه سپتامبر 01, 2011 11:27 am

[quote:dd5cb79c92="onlyrasht"]شبکه باران ..به همه زبانها اختصاص میده ...تالشی .. شرق گیلان ...غرب گیلان ..جنوب گیلان ..شمال گیلان ... کلا از این نظر خوبه[/quote:dd5cb79c92]
تایید
نماد کاربر
abarar1989
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه جولاي 04, 2011 12:00 am

پستتوسط MAZIYAR » پنج شنبه سپتامبر 01, 2011 1:20 pm

[quote:5557db15f8="onlyrasht"]شبکه باران ..به همه زبانها اختصاص میده ...تالشی .. شرق گیلان ...غرب گیلان ..جنوب گیلان ..شمال گیلان ... کلا از این نظر خوبه[/quote:5557db15f8]
کاملا حرف درستی زدی.با اینکه من گیلک هست ولی میگم باید به قومیت های دیگه ای هم که توی گیلان زندگی میکنند به خصوص تالش ها توجه بشه چون دقیقا اون کاری رو که فارس ها دارن با ما میکنند ما هم اون موقع با تالش ها داریم میکنیم.ولی خدا رو شکر بعد از 24 ساعته شدن کم و بیش بهشون توجه میشه.
ولی در کل گیلان با این ظرفیت فرهنگی و تاریخی شبکه ای در خور خود نداره
نماد کاربر
MAZIYAR
مدیر انجمن
مدیر انجمن

قبليبعدي

بازگشت به فقط گیلان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 1 مهمان