[quote:190471658e="SoHeiL-MusicIroni"][quote:190471658e="Aberare_ba_tasob"]دمت گرم آبرار.من بین غذاهای گیلانی از سیرقله بیشتر خوشم میاد[/quote:190471658e]
به عشق مازیار
سیرقلیه (غذای گیلانی)
مواد لازم:
برگ سیر خورد شده نیم کیلو
مرغ نیم کیلو
لپه یک فنجان
تخم مرغ 2عدد
روغن به مقدار لازم
نمک، فلفل، زردچوبه به مقدار لازم
طرز تهیه :
برگ سیر را که خوب ریز شده همراه روغن و زردچوبه سرخ میکنیم (از سبزی قورمه کمتر سرخ شود) بعد مرغ را که به قطعات کوچک تقسیم کردیم اضافه کرده و 3-4 دقیقه تفت میدهیم. لپه را از قبل خیس کرده و میپزیم. حالا لپه را اضافه کرده و به همراه یک لیوان آب، نمک و فلفل میگذاریم تا با هم بپزند. وقتی مرغ خوب پخت و خورشت اصطلاحاً به روغن افتاد تخم مرغها را در ظرف دیگری هم زده و به خورشت اضافه میکنیم. بعد از حدود 5 دقیقه خورشت آماده است.[/quote:190471658e]
شرمنده بوکودی آبرار.
ولی خداییش هیچ غذایی عین ماهی اشبل و پالا با باقلا به؟
باقالای مازندران

(یادش بخیر)