[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - تاپيك مختص بزرگ مرد تاريخ گيلان،حضرت ميرزاكوچكِ كبير

تاپيك مختص بزرگ مرد تاريخ گيلان،حضرت ميرزاكوچكِ كبير

مطالب عمومی و متفرقه و مقالات تاریخی مربوط به استان را در این بخش قرار دهید

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

پستتوسط ali_damashi » جمعه نوامبر 30, 2012 6:24 pm

مازيار جان شعار دادن خوبه اما قافيه نداره .
نماد کاربر
ali_damashi
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه ژانويه 09, 2012 12:00 am

پستتوسط MAZIYAR » جمعه نوامبر 30, 2012 6:27 pm

یه شعار خوب درست کنید همون رو هماهنگ میکنیم و سر میدیم
"آبرار اَ خاک میرزا جاجیگایه / همیشه خنجرُ خون روبرایه"

"حواسَ خُب بَنَه می حرفَ بشنو / منو تو یک سریم ، دوشمن سیوایه"
نماد کاربر
MAZIYAR
مدیر انجمن
مدیر انجمن

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 07, 2010 12:00 am

پستتوسط siabagh » جمعه نوامبر 30, 2012 6:45 pm

[quote:b0c3c6e8ee="MAZIYAR"]امروز از شبکه باران سریال در چشم باد رو داشت نشون می داد که دیدن فیلم های میرزا برایم خیلی خاطره انگیز هست با اینکه می دانم تحریف شده است و واقعیت ها را نمی گویند ولی اگر هزار بار هم ببنیم به این افتخار می کنم از دیار میرزا هستم.
اما نظر شما در بازی با استقلال چی هست که شعاری به مناسبت سالگرد شهادت میرزا بدهیم؟
شعار دو طرفه ای مثل:میرز روحت شاد
یا
داماش داماش شعارمون،میرزاااا افتخارمون[/quote:b0c3c6e8ee]

يكيش بايد گيلكي باشه كه اصالت داشته باشه
يكيش فارسي باشه و جنبه تبليغاتي داشته باشه
نماد کاربر
siabagh
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: سه شنبه آگوست 16, 2011 12:00 am

پستتوسط sepidroudi » جمعه نوامبر 30, 2012 6:50 pm

دوستان اگه کسی دست به ادبیاتش خوبه یه جمله کوتاه در وصف میرزا و سالروز شهادتش بگه (برای پیامک) تا همه ما به دوستامون مخصوصا دوستان غیر گیلانیمون بدیم تا همه عشق و ارادت نسل جدید گیلکها به میرزا رو ببینن

ممنون /13/
اگر سپیدرود بخشکد ماهیها می میرند
نماد کاربر
sepidroudi
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه مه 16, 2011 12:00 am

پستتوسط sepidroudi » جمعه نوامبر 30, 2012 6:53 pm

[b:c54ea79a4c][color=black:c54ea79a4c]من استقلال ايران را خواهانم و بقاي اعتبارات كشور را طالبم ، آسايش ايراني و همه ي ابناء بشر را بدون تفاوت دين و مذهب شايسته است :arrow: [/color:c54ea79a4c]

[color=green:c54ea79a4c]ميرزا كوچك خان جنگلي[/b:c54ea79a4c][/color:c54ea79a4c] :P
نماد کاربر
sepidroudi
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط damashmylove2 » جمعه نوامبر 30, 2012 7:12 pm

بازدید وزیر ارشاد از خانه میرزا کوچک در رشت

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی از خانه میرزا کوچک خان جنگلی در رشت بازدید کرد.

به گزارش خبرگزاری فارس از رشت، سید محمد حسینی لحظاتی قبل از خانه میرزا کوچک خان جنگلی در محله استادسرای رشت بازدید کرد.

نمایشگاه دائمی نهضت جنگل نیز با حضور وزیر ارشاد در خانه میرزا کوچک خان افتتاح شد.

نمایشگاه دائمی نهضت جنگل حاوی اسناد، تمبر، پاکت نامه‌های سانسور نشده دوران نهضت جنگل، مهرهای دوران قاجاریه، ابزار جنگی مانند شمشیر تزار *# به سال 1917، کلاه و دستمال اواخر قاجاریه و ... است.

در بدو ورود به خانه میرزا کوچک جمله‌ای از این مبارز وطن‌پرست روی دیوار خانه‌اش حک شده است که نظر حاضران و بازدیدکنندگان را به خود جلب کرد.

میرزا کوچک گفته بود «من استقلال ایران را خواهانم و بقای اعتبارات کشور را طالبم».

در جمله‌ای دیگر از میرزا کوچک روی دیوار خانه‌اش نوشته شده بود: «من عاری از شرف می‌دانم کسی را که حقوق حاکمیت و استقلال را فدای شغل و مقام کند».
داماش عشق گیلانی هاست _ خدایا این عشق را از ما نگیر
damashmylove2
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: دوشنبه آپريل 23, 2012 12:00 am

پستتوسط damashmylove2 » جمعه نوامبر 30, 2012 7:14 pm

دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام:
میرزا کوچک فرمانده‌ای سیاست‌مدار بود
دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: میرزا کوچک جنگلی فرمانده‌ای لایق و سیاست‌مدار بود.

به گزارش خبرگزاری فارس از صومعه‌سرا، محسن رضایی در مراسم «گرامیداشت نهضت میرزا کوچک جنگلی» در مسجد جامع بخش گوراب‌زرمیخ این شهرستان، اظهار کرد: میرزا کوچک قهرمان فداکار ملت ایران بود.

وی با بیان اینکه میرزا کوچک فردی ارزشی و مؤثر در کشور است، افزود: در تصور بسیاری از افراد داخلی و خارجی نهضت جنگل پس از شهادت میرزا کوچک خاموش شده است.

دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام، انقلاب اسلامی و هشت سال جنگ تحمیلی را دلایل اصلی پابرجایی قیام میرزای جنگلی برشمرد و گفت: انقلاب اسلامی با پایه‌گذاری نهضت جنگل در راستای مبارزه با استکبار بنا گذاشته شد.

وی با اشاره به فعالیت و خدمات مردم گیلان در طول تاریخ برای مبارزه با مستکبران و مزدوران، یادآور شد: نهضت جنگل و پس از آن لشکر کشی لشکر قدس گیلان در دوران دفاع مقدس از مهم‌ترین نشانه‌های پایبندی مردم این استان به ارزش‌های ملی است.

رضایی اضافه کرد: حضور مقتدرانه گیلانی‌ها در دوران دفاع مقدس بار دیگر مبارزات نهضت جنگل را تجلی بخشید.

وی، میرزا کوچک را انسانی ارزشمند و بزرگ خواند و یادآور شد: در مقوله فیلم‌سازی و کتاب‌نویسی حق واقعی در باره مبارزه و قیام جنگل ادا نشده است.

دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام تصریح کرد: کتاب و فیلم‌های کنونی درباره سردار جنگل کافی و شایسته نیست.

وی، میرزا کوچک را فردی متدین، متواضع و اخلاق‌مدار خواند و خاطرنشان کرد: عدالت‌خواهی و تسلط بر اوضاع جهان از دیگر مشخصات سردار جنگل بود که وی را از بسیاری افراد دیگر متمایز می‌کرد.

رضایی، میرزا کوچک را فرمانده‌ای لایق و سیاست‌مدار نامید و افزود: سربازان و اطرافیان میرزا نیز از تاکتیک خوبی در اجرای مبارزات برخوردار بودند.

وی با بیان اینکه گوراب‌زرمیخ پایتخت مبارزاتی میرزا کوچک جنگلی بود، ابراز کرد: در شرایط داخلی آن زمان هیچ‌کس به اندازه میرزا کوچک از سیاست و تاکتیک قوی و پخته‌ای برخوردار نبود.

دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام، دخالت *#‌ها، انگلیسی‌ها و مستبدان داخلی در اوضاع کشور را شرایطی بسیار وحشتناک و سخت در دوران نهضت جنگل بیان کرد و متذکر شد: میرزا کوچک برای مقابله با این سه دولت دارای دیپلماسی کارآمد بود.

وی یکی از دلایل اصلی ناتوانی نویسندگان و فیلم‌سازان در به تصور کشیدن نهضت جنگل را پیچیدگی افکار میرزا کوچک ذکر کرد و یادآور شد: نهضت جنگل نیازمند توجه بیشتر و مطالعه گسترده‌تر است.
داماش عشق گیلانی هاست _ خدایا این عشق را از ما نگیر
damashmylove2
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: دوشنبه آپريل 23, 2012 12:00 am

پستتوسط MAZIYAR » شنبه دسامبر 01, 2012 8:05 am

"آبرار اَ خاک میرزا جاجیگایه / همیشه خنجرُ خون روبرایه"

"حواسَ خُب بَنَه می حرفَ بشنو / منو تو یک سریم ، دوشمن سیوایه"
نماد کاربر
MAZIYAR
مدیر انجمن
مدیر انجمن

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 07, 2010 12:00 am

پستتوسط sepidroudi » شنبه دسامبر 01, 2012 10:09 am

مصاحبه با آقای علیرضا مجلل - سال 1390
سریال " کوچک جنگلی " به کارگردانی بهروز افخمی و با بازی زیبا و به یاد ماندنی هنرمند گیلانی علیرضا مجلل از آثار ماندگار دهه 60 تلویزیون است که سال 66 از شبکه یک سیما پخش شد این سریال روایتگر گوشه ای از تاریخ قیام جنگل به رهبری میرزاکوچک خان بود.

خودتان را معرفی کنید؟
علیرضا مجلل هستم متولد 1327 محله چهار برادران شهر رشت دارای مدرک لیسانس از دانشکده هنرهای زیبا.

از فعالیت های هنری خود بگویید ؟
در برنامه های کودک رادیو گیلان ، ادبیات و ارتش گویندگی کردم ، سپس در یک گروه تئاتر وابسته به اداره فرهنگ و هنر مشغول شدم که نام این گروه آتوسا بود و دوستانی چون انوش نصر ، آقای بشری و ابراهیم ضمیر در آن حضور داشتند. در سال 1348 وارد دانشکده هنرهای زیبا شدم . پیش از انقلاب کار تئاتر میکردم و بعد از انقلاب کارهای زیادی در تئاتر و تلویزیون و سینما داشتم، در سریالهایی همچون سلطان و شبان هم بازیگر بودم و هم تهیه کننگی آن را برعهده داشتم ، سریال ماه پنهان است ، سریال میرزا کوچک خان و همچنین فیلم سینمایی شاید وقتی دیگر نیز از دیگر کارهایی است که در آنها حضور داشتم.

علت انتخاب شما برای بازی در سریال میرزا کوچک خان چه بود ؟
من شمالی هستم و از خانواده مادری از اقوام میرزا کوچک خان هستیم .زمانی که قرار بود آقای تقوائی کارگردانی فیلم را برعهده داشته باشند، آقای داریوش ارجمند نقش میرزا را داشتند و قرار بود من هم نقش احسان اله خان را بازی کنم .. در آن زمان من مشغول کا در سریال سلطان و شبان بودم. پروژه میرزا کوچک خان مدتی متوقف شد و پس از یک سال و نیم قرار شد به کارگردانی آقای افخمی تهیه شود که آقای افخمی به دلیل آشنایی با موقعیت محلی، زبان گیلکی و بومی بودن و تحقیقات و سیعی که در مورد میرزا داشتم صلاح دیدند که نقش میرزا را به من بدهند.

تاثیر معنوی این نقش در خود شما چگونه بود ؟
تاثیر بسیار فراوانی داشت و من همیشه با میرزا زندگی می کنم و به او عشق می ورزم و هنوز تسبیح و انگشتر و مهر میرزا که در آن سریال داشتم همراه خود دارم و در تمامی کارها با من است .

چه خاطره ای از سریال میرزا کوچک خان دارید؟
خاطرات زیادی از این سریال دارم که ساعتها وقت لازم است تا درباره آنها گفتگو کنیم. ما سه سال در ماسوله بودیم و در آنجا فیلمبرداری می شد. ما سه زمستان در ماسوله بودیم و برای گرفتن برخی صحنه ها نیاز به بارش برف بود اما برفی نمی آمد. با افرادی که با میرزا ملاقات کرده بودند دیدار داشتم و خاطرات فراوانی نقل می کردند که بسیار شیرین و جذاب بود. یکی از این افراد که 96 سال سن داشت و از حسابداران میرزا بود می گفت: اینقدر میرزا مشغول بود و سرش شلوغ بود که اگر می خواستیم با او صحبت کنیم و مشکل را با وی در میان بگذاریم باید پشت سرش می دویدیم و میرزا می گفت: " بگو و بیا " و وقت ایستادن نداشت. اما او بسیار مهربان و مشکل گشا بود و مشکلات مردم وی را عذاب می داد.

از خاطرات به یاد ماندنی و صحنه هایی که خودتان از بازی در آن لذت بردید ؟
بیشتر صحنه ها جذاب بودند . اما در یکی از صحنه ها که میرزا خواب بود و حاج کسمائی و دکتر حشمت به میرزا مراجعه می کنند و وی را از خواب بیدا می کنند تا جلسه ای برگزار کنند ؛ در آن صحنه وقتی بیدار شدم و در دامان طبیعت این افراد را در کنار خود دیدم لحظه ای احساس کردم که در آن زمان و مکان قرار دارم و بسیار تحت تاثیر قرار گرفتم .

از مشکلات بازی در آن سریال بگویید؟
در آن زمان زندگی پر تلاطمی داشتم و با همه مشکلات ساختم اما حیف که سریال میرزا تمام نشد و بخش دوم یعنی نهضت جنگل که فلسفه اصلی نهضت را نشان می داد به مرحله تولید و پخش نرسید.

سخت ترین سکانسی که داشتید ؟
صحنه ی درگیری میرزا با حاج احمد کسمائی و خواهر زاده اش بود که میرزا به خواهر زاده کسمائی سیلی می زند . از نظر تکنیکی سکانس پلان بود و باید در یک سکانس گرفته می شد . در این صحنه 600 یا 700 سیاهی لشگر حضور داشتند و نزدیک غروب بود . آقای حقیقی فیلمبردار گفت : این صحنه را یا باید در 12 دقیقه امروز بگیریم ، یا اینکه فردا دوباره این 700 نفر را جمع و جور کنیم که سخت است . بالاخره این صحنه را یک بار گرفتیم و به خوبی انجام شد .

اکنون مشغول چه کاری هستید و چرا به ایران باز نمی گردید ؟

من اکنون در سوئد زندگی می کنم و مشغول کار تئاتر هستم . فعلا قراردای یک ساله در آنجا بسته ام و باید کار کنم امیدوارم بتوانم بازگردم و در خدمت هموطنان عزیزم در ایران باشم و کارهای دیگری ارائه کنم.
نماد کاربر
sepidroudi
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط sepidroudi » شنبه دسامبر 01, 2012 11:04 am

https://www.facebook.com/photo.php?fbid ... nt_count=1

https://www.facebook.com/photo.php?fbid ... nt_count=1

آدمین این پیج توهین نکرده پس به خود پیج کاری نداشته باشین ولی بعضی از کسانی که زیرش نظر دادن باید مورد عنایت قرار بگیرن - ببینم چیکار میکنین دیگه - من تمام سعیمو کردم با ادب جوابشونو بدم ولی تنهایی نمیشه
نماد کاربر
sepidroudi
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط armin8651 » شنبه دسامبر 01, 2012 11:08 am

[align=center:3114d67892]
امروز این عکس رو گرفتم

[b:3114d67892]مقبره میرزا کوچک خان

1391/9/11[/b:3114d67892]

[img:3114d67892]http://upcity.ir/images/01770244021587625680.jpg[/img:3114d67892][/align:3114d67892]
رشت، داماش، عشق
نماد کاربر
armin8651
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

پستتوسط soroosh8 » شنبه دسامبر 01, 2012 12:21 pm

میرزاروحت شاد,شهادت میرزارو به همه رشتیهای عزیز,گیلانیها,مخصوصا وارش اسپرتی ها گل تسلیت میگم /3/
"دنیا فقط رشت و داماش"
نماد کاربر
soroosh8
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه آگوست 20, 2012 12:00 am

پستتوسط popo131 » شنبه دسامبر 01, 2012 1:52 pm

چقد جنگله خُسی میلته وَسی
خسته نُبُستی می‌جانه جانانای

تره گُمه میرزا کوچیک خانای

خدا دانه کی من نتانم خوفتن
از ترسه دوشمن می‌دیل آویزانای

چِره زودتر نایی توندتر نایی
تنها بنایی گیلانه وِیرانای

بیا ای روحَ و روان، تی ریشِ قوربان
باهم نوانان تی کاس چومانای

اما گیله جاقالان ایسیم تی فرمان
کونیم امی جان تی پا جیر قوربانای

DAMASH per tutta la mia vita

popo131
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه مه 20, 2012 12:00 am

پستتوسط Damash1 » شنبه دسامبر 01, 2012 2:09 pm

[b:dab95e707b] گزارش تصویری / اولین کنگره ملی بزرگداشت میرزا کوچک جنگلی
[/b:dab95e707b]

http://www.mehrnews.com/fa/newsdetail.a ... ID=1755588
تصوير
نماد کاربر
Damash1
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: چهارشنبه آگوست 03, 2011 12:00 am

پستتوسط damash_fsz » شنبه دسامبر 01, 2012 5:10 pm

س<
در کل 1 بار ویرایش شده. اخرین ویرایش توسط damash_fsz در شنبه دسامبر 01, 2012 5:27 pm .
نماد کاربر
damash_fsz
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: دوشنبه مارس 26, 2012 12:00 am

قبليبعدي

بازگشت به فقط گیلان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 2 مهمان