[quote:5aa56ebf68="hamed3"][quote:5aa56ebf68="rashti_sarvar"]دوستان عزیزم این روزها همه باید از تیم حمایت کنیم نه از شخص خاصی فقط از نام داماش حمایت کنیم این تیم فقط ماله ما رشتی ها نیست بلکه واسه بچهای گیلانه از فومن گرفته تا لاهیجان یک ماه میشه که تیم دچار حاشیه شده هرکس به خاطر منافع شخصیش یه چیز میگه و همه باهم در موردش بحث میکنیم و اختلاف و دو دستگی پیش میاد اقای ایکس یه چیز میگه از روی عصبانیت مدیرای سایت هم این حرفشو رسانه ای میکنن و میزارن تو سایت و میشه سوزه تیم ما. چرا خودمون داریم واسه خودمون حاشیه درست میکنیم؟ دیروز شهرک همسایه رفته بودم داشتن از داماش حرف میزدن یکم حرفاشونو گوش کردم میگفتن رشتی ها افتادن به جون هم. بعضی از دوستان بدونن با تشویق هرندی و اوردن بنرش به هیچ جایی نمیرسیم با این کار تیم دچار حاشیه و بحران میشه. خودم موافق هرندی بودم و رفتنش اشتباه بود اما به هر دلیلی از تیم رفت. اما نباید اسمشو همش بیاریم این کار ما باعث پایین اومد روحیه بازیکنا میشه. همه باید با هم داماش شهر باران رو تشویق کنیم. این تیم نه ماله هرندیه نه ماله عابدینیه نه درخشان و... این تیمه بچهای گیلانه. هرکی میاد هرکی بره واسه ما موفقیت داماش مهمه. مگه ما پارسال پرهوادارترین تیم شهرستانی نشدیم؟؟ یادتون رفته کی روش سرمربی تیم ملی وقتی پارسال بازی داماش پرسپولیس تو ورزشگاه سردار جنگل رو دید چی گفته بود؟ گفته بود(مردم ایران) زیر بارون تو هوای سرد میان ورزشگاه رو پر میکنن و تیم رو تشویق میکنن منظورش به هوادارای داماش بود. همین امسال بازی فولاد سرپرست فولاد یادتون رفته چی گفت؟ تماشاگرای داماش با اینکه یک گل خوردند تیمشونو تا دقیقه ی 90 تشویق کردن مثل تماشاگرای ژاپنی بدون اینکه هیچ فحاشی انجام بدن. بیایم همه با هم دست تو دست هم بزاریم متحد بشیم و فقط داماش شهر باران رو تشویق کنیم خیلی ها میخوان این تیم نباشه و تیم رو دچار حاشیه کنن و ار بین ببرن اما ما باید چشم دشمنان این تیم رو کور کنیم. نزاریم دشمنانمون از اب گل الود ماهی بگیرن. اون مدیر عاملی که بر علیه مدیر تیم ما حرف میزنه و از این فرصت سو استفاده میکنه تا از اب گل الود ماهی بگیره یادش نره بازیکن محبوب تمیش دچار اعتیاد شده بود. پارسال تیم ما هفتم شده بود این اقا کجا بود؟ تیم خودش چندم شده بود ؟ کسی نمیتونه این تیم رو ازبین ببره. همه با هم متحد میشیم و فقط داماش رو تشویق مکنیم و بازم مثل همیشه پرچم رشت رو میبیریم بالا . زنده باد رشت.... زنده باد گیلان.....فقط داماش شهر باران[/quote:5aa56ebf68]
مرسی از روزبه عزیز بخاطر اَ متن زیبا. کاملاً موافقم. فقط 2 تا نکته متنی اَیَ وجود دَره. ایتا کی تماشاگر ژاپنیَ نَنَم از کویَ بَمو. آلمانی بُگُفته بو فولادِ سرپرست

ایتاهم اشتباه املایی ایسه کی خیــــــلی از زَکَن دَرید و متأسفانه همه سایتَنِ میان و حتی زیرنویس فیلمانِ میان دیده به و یجوری جا دَکَفته به اشتباه، اَنه کی نیویسید [b:5aa56ebf68]بزاریم یا نزاریم[/b:5aa56ebf68]، والله [color=red:5aa56ebf68][b:5aa56ebf68]نذاریم[/b:5aa56ebf68][/color:5aa56ebf68] درسته.
[color=red:5aa56ebf68]نگذاریم = نذاریم = مَگُذاریم = وَنَلیم = وَلانیم = وَنخالیم...[/color:5aa56ebf68][/quote:5aa56ebf68]
آبرار من املام خیلی ضعیفه

یه کلاس املا باید ب[b:5aa56ebf68]ذ[/b:5aa56ebf68]اری واسه بچه ها !!!