[quote:a43af2ba76="siabagh"][quote:a43af2ba76="iman1978"]جسارتا اینجا همه دوستان اومدن از این ایده حمایت کردن اما من با اجازه دوستان مخالف هستم یا شاید هم منظورتون رو درست متوجه نشدم یعنی شما میگید وقتی اونا دارن به حضرت میرزا توهین میکنن ما باید ساکت بشنیم؟ ضمن اینکه ما به اونها توهین نمیکنیم بلکه یک واقعیت تاریخی رو به اونا یادآوری میکنیم!(فجایع *# ها در ا ن ز ل ی). و اصالتشون رو جلوی چشمشون میاریم نمیشه تاریخ رو تغییر داد ننگ بارنگ پاک نمیشود[/quote:a43af2ba76]
يعني چي واقعيت تاريخي ؟؟ يعني چند درصد مردم انزلي از نژاد *# هستند؟ نه دوست عزيز اينطوري حرف نزن فوقش به يكي دو درصدم نميرسه ، قديم مردمي كه مورد تجاوز قرار ميگرفتند يا خودكشي ميكردند يا ... به هر حال از چهره ظاهري مردم بايد به نژادشون پي برد كه در انزلي نميتوني بيش از دو سه در صد چشم ابي مو بور قد بلند پيدا كني تازه ما گيلكان هم از هزاران سال قبل داراي همين ويژگي مو بور سفيد پوست چشم كاس بوديم يعني كاس ها يكي از تيره هاي اصلي گيلكها بودند پس نميتوانيم به *# نسبت بديم ، تازه خيلي ها اومدند مهاجرت كردند و اينطوري نژادشون پخش شده به هر حال ما كه رشتي هشتيم و منافع گيلان رو متوجه ميشيم اگر حرفي به يكي از شهرهاي غير رشت بزنيم ، يعني به خودمون زديم (مثل تف سر بالا ميمونه) تازه انزلي هم مال ماست مني كه خودم رو گيلاني ميدونم پس انزلي هم مثل رشت و استارا و لاهيجان و... مال منه پس عشق است انزلي رو ، حالا بعضي ها يا بيشترشون متوجه نيستند ما كه متوجه هستيم ضمنا جلوي سوء استفاده بيگانه رو هم بايد بگيريم ، ضما مردم گيلان اصيل ترن نژاد هستند و كمتر با نژاداي ديگه تركيب شدن بويژه از طريق تجاوز ، وبيشتر هم تو اين سي ساله ازدواج غير گيلاني ها با گيلاني ها زياد شده و حاصلش خيل عظيم دو رگه است كه البته اين هم خطرناكه، ولي در كل همه مناطق ديگر ايران بارها مورد تجاوز اقوام ديگر قرار گرفتند مثل عرب و ترك و مغول و... پس نژادشون مشكل داره ، از تيپ چهره شون مشخصه
زنده باد گيلان به مركزيت رشت گيلان متعلق به همه رشتها و رشت متعلق به همه گيلاني ها[/quote:a43af2ba76]
بابا انزلیچیا بالا برن پایین بیان انزلیچی.اونا هم هیچوقت از ما دفاع نکردن از ما ما هم ازشون دفاع نمیکنم.