[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - زنده باد گیلان به مرکزیت رشت(خطاب به کاربرای سایت)

زنده باد گیلان به مرکزیت رشت(خطاب به کاربرای سایت)

مطالب عمومی و متفرقه و مقالات تاریخی مربوط به استان را در این بخش قرار دهید

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

زنده باد گیلان به مرکزیت رشت(خطاب به کاربرای سایت)

پستتوسط MAZIYAR » پنج شنبه اکتبر 13, 2011 10:37 am

بیش از 13 ماه هست که این سایت در حال فعالیت هست و لحظات خوش و تلخی رو در کنار هم داشتیم و با حمایت شما دوستان حتی به این افتخار رسیدیم که بعد از یک سال فعالیت پربازدیدترین سایت ورزشی هواداری حوزه دریا کاسپین باشیم!
ما همیشه ادعا داشتیم که مرکز استان هستیم و از همه لحاظ هم لیاقت مرکزیت رو داریم(بر منکرش لعنت) مهمترین خصوصیت مردم شهر باران ، فرهنگ و سطح فکر بالای این شهر هست.
متاسفانه تعدادی از افراد همش دوست دارند که در سایت جنگ بین رشت و انزلی راه بیندازند!. این را قبول دارم شروع کننده اصلی این جنگ افرادی در سایت تازه تاسیس شده ملوان بودند حالا که شما کاربران عزیز وارش اسپرت به اندازه کافی مطالب گذاشتید ایا دیگه کافی نیست؟
اگر واقعا ما ادعای روشن فکری می کنیم پس چرا به عواقب این کار برای این سایت و مردم این شهر فکر نمی کنیم؟
متاسفانه بعضی از دوستان از بعضی کلمات استفاده می کنند که در شان یک رشتی نیست. اگر یه نفر کوته فکر یه حرفی زده دلیلی نمیشه که ما جوابش را بدیم.به قول یه مجری رشتی(کامبیز حسینی):
اسمش را نمی دانم اگر هم بدانم نمی گویم چون بزرگ می شه!
پس خواهش می کنم کاری نکنیم تا کری هامون از حد خودش بیشتر بشه و باعث توهین به نقطه ای از گیلان عزیزمون بشه!
چون اگر یه غیر گیلانی بیاد از سایت بازدید کنه و ببینه که تیم شهرمون رو ول کردیم و داریم به هویت و ناموس هم توهین می کنیم باعث شرمساری نمیشه؟ به خدا من منکر کری نیستم ولی با این مخالفم که بیاییم به خاطر یه عده خیلی کم بر علیه مردم یک شهر مطلب بنویسیم.
اگر اون یه عده می ایند و بر علیه حضرت میرزا کوچک کبیر نظر می گذارند و اسطوره نه یک شهر و نه یک استان بلکه یه خطه را با نظرات چرند خود زیر سوال می برند در مرام ما رشتیا و گیلانی ها با فرهنگ نیست که با دست خود اسطوره هامون رو زیر سوال ببریم . ایا فضا برای دشمنان این دیار باز نمی کنیم؟
دوستان عزیز اینجا دنیای مجازی هست ، دنیایی که مطالب ان را همه دنیا می تواند رویت کنند پس ازتون خواهش می کنم کاری نکنیم تا به خاطر یه فوتبال سرزمین کاسپی ها و کادوس ها زیر سوال بره !
خیلی از دوستان هم مطالب خوبی در مورد گیلان می گذارن و این نشان دهنده تعصب و عرق گیلانی بودنشون هست ، پس سعی کنید در بعضی موارد احساسی عمل نکنیم.
فقط گیلان سرای من است
زنده باد گیلان به مرکزیت رشت
"آبرار اَ خاک میرزا جاجیگایه / همیشه خنجرُ خون روبرایه"

"حواسَ خُب بَنَه می حرفَ بشنو / منو تو یک سریم ، دوشمن سیوایه"
نماد کاربر
MAZIYAR
مدیر انجمن
مدیر انجمن

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 07, 2010 12:00 am

پستتوسط abarar1989 » پنج شنبه اکتبر 13, 2011 10:52 am

با نظرت موافقم آبرار /7/
نماد کاربر
abarar1989
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه جولاي 04, 2011 12:00 am

پستتوسط armin5 » پنج شنبه اکتبر 13, 2011 10:55 am

دما گرم آبره خيلي باحال بوگفتي.راست گه ده آقا .اگه نخاييد دوست بيبيد لااقل ده همديگر امره دوشمن نيبيد.بخدا ارزش ناره. بازم گم.رشت تي نام قوربان
یه تیم داریم تو ایران - اونم داماش گیلان
نماد کاربر
armin5
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: جمعه آپريل 22, 2011 12:00 am

پستتوسط keyvan » پنج شنبه اکتبر 13, 2011 2:18 pm

حاضرم تا آخر عمر نوکری مردم رشت رو بکنم بخدا...
رشت همه ی زندگیه منه بخدا...
*************** چو رشت مباد / تن من مباد ****************
نماد کاربر
keyvan
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: سه شنبه فبريه 08, 2011 12:00 am

پستتوسط ali126 » پنج شنبه اکتبر 13, 2011 2:21 pm

ممنون ابربا تعصب خیلی خیلی مطلب جالبی بود /3/
تصوير
ali126
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 20, 2011 12:00 am

پستتوسط miladcivil » پنج شنبه اکتبر 13, 2011 2:58 pm

عالی بود دوست من . منم همیشه گفتم برای مسائل بی ارزش نباید وقت گذاشت . ما حرفمونو تو زمین میزنیم و بذار افرادیکه از رشت و رشتی عقده دارن ....... تو همون بسوزن .......
just DAMASH

نماد کاربر
miladcivil
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am

پستتوسط mahyarmaya » پنج شنبه اکتبر 13, 2011 3:15 pm

دقیقا.ما نه تنها با این حرف ها ارزشمون میاد پایین بلکه به تیممن به شهر مون نمیتونیم بیشتر نظر بدیم و تمرکز ما از بین میره
نماد کاربر
mahyarmaya
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه مه 21, 2011 12:00 am

پستتوسط MAZIYAR » پنج شنبه اکتبر 13, 2011 3:42 pm

از همه دوستان ممنونم و امیدوارم کسی از کاربرای این سایت که از دوستای خودم هستند از دستم ناراحت نشده باشند و بتونیم با تمرکز بیشتر در مورد تیم محبوبمون نظر بدیم. :P
"آبرار اَ خاک میرزا جاجیگایه / همیشه خنجرُ خون روبرایه"

"حواسَ خُب بَنَه می حرفَ بشنو / منو تو یک سریم ، دوشمن سیوایه"
نماد کاربر
MAZIYAR
مدیر انجمن
مدیر انجمن

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 07, 2010 12:00 am

پستتوسط ali126 » پنج شنبه اکتبر 13, 2011 4:34 pm

[quote:83b5464f48="Aberare_ba_tasob"]از همه دوستان ممنونم و امیدوارم کسی از کاربرای این سایت که از دوستای خودم هستند از دستم ناراحت نشده باشند و بتونیم با تمرکز بیشتر در مورد تیم محبوبمون نظر بدیم. :P[/quote:83b5464f48]
ممنون ممنون امیدوارم کسی ناراحت نشده حرف حرف راسته ابرار :wink:
ali126
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 20, 2011 12:00 am

پستتوسط 888 » پنج شنبه اکتبر 13, 2011 4:38 pm

دما گرم
888
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه جولاي 08, 2011 12:00 am

پستتوسط iman1978 » پنج شنبه اکتبر 13, 2011 5:23 pm

جسارتا اینجا همه دوستان اومدن از این ایده حمایت کردن اما من با اجازه دوستان مخالف هستم یا شاید هم منظورتون رو درست متوجه نشدم یعنی شما میگید وقتی اونا دارن به حضرت میرزا توهین میکنن ما باید ساکت بشنیم؟ ضمن اینکه ما به اونها توهین نمیکنیم بلکه یک واقعیت تاریخی رو به اونا یادآوری میکنیم!(فجایع *# ها در ا ن ز ل ی). و اصالتشون رو جلوی چشمشون میاریم نمیشه تاریخ رو تغییر داد ننگ بارنگ پاک نمیشود
نماد کاربر
iman1978
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه مه 28, 2011 12:00 am

پستتوسط miladcivil » پنج شنبه اکتبر 13, 2011 7:48 pm

دوست عزیزمون iman1978 درست میگن که ما نباید در مورد بی احترامیای انزلیچیا ساکت بشینیم اما به نظر من راهش فحاشی تو ورزشگاه نیست ..... اما چیز دیگه ای هم که هست وقتی تو همین سایت ما تا یه مطلبی راجع به اونا باز میشه ، سریع همه از جمله خودم با جبهه گیری و .... شروع به تلافی میکنیم . راه حلش چیه ؟ واقعا" نمیدونم !؟!؟!؟!؟
just DAMASH

نماد کاربر
miladcivil
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am

پستتوسط siabagh » پنج شنبه اکتبر 13, 2011 8:49 pm

[quote:804da78e0b="iman1978"]جسارتا اینجا همه دوستان اومدن از این ایده حمایت کردن اما من با اجازه دوستان مخالف هستم یا شاید هم منظورتون رو درست متوجه نشدم یعنی شما میگید وقتی اونا دارن به حضرت میرزا توهین میکنن ما باید ساکت بشنیم؟ ضمن اینکه ما به اونها توهین نمیکنیم بلکه یک واقعیت تاریخی رو به اونا یادآوری میکنیم!(فجایع *# ها در ا ن ز ل ی). و اصالتشون رو جلوی چشمشون میاریم نمیشه تاریخ رو تغییر داد ننگ بارنگ پاک نمیشود[/quote:804da78e0b]
يعني چي واقعيت تاريخي ؟؟ يعني چند درصد مردم انزلي از نژاد *# هستند؟ نه دوست عزيز اينطوري حرف نزن فوقش به يكي دو درصدم نميرسه ، قديم مردمي كه مورد تجاوز قرار ميگرفتند يا خودكشي ميكردند يا ... به هر حال از چهره ظاهري مردم بايد به نژادشون پي برد كه در انزلي نميتوني بيش از يكي دودر صد چشم ابي مو بور قد بلند پيدا كني تازه ما گيلكان هم از هزاران سال قبل داراي همين ويژگي مو بور سفيد پوست چشم كاس بوديم يعني كاس ها يكي از تيره هاي اصلي گيلكها بودند پس نميتوانيم به *# نسبت بديم ، تازه خيلي ها اومدند مهاجرت كردندو تو انزلي ساكن شدند لهستانيها هم اومدند و اينطوري نژادشون پخش شده به هر حال ما كه رشتي هشتيم و منافع گيلان رو متوجه ميشيم اگر حرفي به يكي از شهرهاي غير رشت بزنيم ، يعني به خودمون زديم (مثل تف سر بالا ميمونه) تازه انزلي هم مال ماست مني كه خودم رو گيلاني ميدونم پس انزلي هم مثل رشت و استارا و لاهيجان و... مال منه پس عشق است انزلي رو ، حالا بعضي ها يا بيشترانزلي چي ها متوجه نيستند؛ ما كه متوجه هستيم ضمنا جلوي سوء استفاده بيگانه رو هم بايد بگيريم ، همچنين مردم گيلان اصيل ترين نژاد هستند و كمتر با نژاداي ديگه تركيب شدن بويژه از طريق تجاوز ، وبيشتر هم تو اين سي ساله ازدواج غير گيلاني ها با گيلاني ها زياد شده و حاصلش خيل عظيم دو رگه است كه البته اين هم خطرناكه، ولي در كل همه مناطق ديگر ايران بارها مورد تجاوز اقوام ديگر قرار گرفتند مثل عرب و ترك و مغول و... پس نژادشون مشكل داره ، از تيپ چهره شون مشخصه يه مثال ميزنم همين كشور مكزيك مورد اشغال امپراطوري اسپانياقرار گرفت و همه جور بلا سر مردم اونجا اوردند ولي الان از نظر نژادي به مكزيكي ها نگاه كن همون سرخپوستاي قديمي هستند و كمترين شباهت رو به اسپانيايي ها ندارند ، برعكس آرژانتين يا شيلي كه بيشتر مردم اين دو كشور ريشه اسپانيولي دارند و از چهره شون هم مشخصه حالا يا تجاوز بوده يا مهاجرت يا اخراج سرخپوستا يا كشتارشون
زنده باد گيلان به مركزيت رشت گيلان متعلق به همه رشتيها و رشت متعلق به همه گيلاني ها
در کل 1 بار ویرایش شده. اخرین ویرایش توسط siabagh در پنج شنبه اکتبر 13, 2011 8:58 pm .
نماد کاربر
siabagh
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: سه شنبه آگوست 16, 2011 12:00 am

پستتوسط arvand » پنج شنبه اکتبر 13, 2011 8:54 pm

[quote:a43af2ba76="siabagh"][quote:a43af2ba76="iman1978"]جسارتا اینجا همه دوستان اومدن از این ایده حمایت کردن اما من با اجازه دوستان مخالف هستم یا شاید هم منظورتون رو درست متوجه نشدم یعنی شما میگید وقتی اونا دارن به حضرت میرزا توهین میکنن ما باید ساکت بشنیم؟ ضمن اینکه ما به اونها توهین نمیکنیم بلکه یک واقعیت تاریخی رو به اونا یادآوری میکنیم!(فجایع *# ها در ا ن ز ل ی). و اصالتشون رو جلوی چشمشون میاریم نمیشه تاریخ رو تغییر داد ننگ بارنگ پاک نمیشود[/quote:a43af2ba76]
يعني چي واقعيت تاريخي ؟؟ يعني چند درصد مردم انزلي از نژاد *# هستند؟ نه دوست عزيز اينطوري حرف نزن فوقش به يكي دو درصدم نميرسه ، قديم مردمي كه مورد تجاوز قرار ميگرفتند يا خودكشي ميكردند يا ... به هر حال از چهره ظاهري مردم بايد به نژادشون پي برد كه در انزلي نميتوني بيش از دو سه در صد چشم ابي مو بور قد بلند پيدا كني تازه ما گيلكان هم از هزاران سال قبل داراي همين ويژگي مو بور سفيد پوست چشم كاس بوديم يعني كاس ها يكي از تيره هاي اصلي گيلكها بودند پس نميتوانيم به *# نسبت بديم ، تازه خيلي ها اومدند مهاجرت كردند و اينطوري نژادشون پخش شده به هر حال ما كه رشتي هشتيم و منافع گيلان رو متوجه ميشيم اگر حرفي به يكي از شهرهاي غير رشت بزنيم ، يعني به خودمون زديم (مثل تف سر بالا ميمونه) تازه انزلي هم مال ماست مني كه خودم رو گيلاني ميدونم پس انزلي هم مثل رشت و استارا و لاهيجان و... مال منه پس عشق است انزلي رو ، حالا بعضي ها يا بيشترشون متوجه نيستند ما كه متوجه هستيم ضمنا جلوي سوء استفاده بيگانه رو هم بايد بگيريم ، ضما مردم گيلان اصيل ترن نژاد هستند و كمتر با نژاداي ديگه تركيب شدن بويژه از طريق تجاوز ، وبيشتر هم تو اين سي ساله ازدواج غير گيلاني ها با گيلاني ها زياد شده و حاصلش خيل عظيم دو رگه است كه البته اين هم خطرناكه، ولي در كل همه مناطق ديگر ايران بارها مورد تجاوز اقوام ديگر قرار گرفتند مثل عرب و ترك و مغول و... پس نژادشون مشكل داره ، از تيپ چهره شون مشخصه
زنده باد گيلان به مركزيت رشت گيلان متعلق به همه رشتها و رشت متعلق به همه گيلاني ها[/quote:a43af2ba76]
بابا انزلیچیا بالا برن پایین بیان انزلیچی.اونا هم هیچوقت از ما دفاع نکردن از ما ما هم ازشون دفاع نمیکنم. :evil:
arvand
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: سه شنبه مه 17, 2011 12:00 am

پستتوسط abarar1989 » پنج شنبه اکتبر 13, 2011 9:02 pm

اونا واسه این به میرزای بزرگ ما توهین میکنن که خودشون یه دونه آدم سرشناس ندارن.وقتی اونا از قایقران وپژمان نوری و مازیار زارع به انوان اسطوره ی شهرشون نام میبرن دیگه چه انتظاری ازشون داری؟!!!
ما سطحمون با اونا زمین تا آسمون فرق داره با این همه مشاهیر بزرگ /11/ /11/
پسر عموم یه حرفه باحالی میزد:اگه این انزلی چی ها قایقرانو نداشتن اسم کوچه ها و مغازه هاشونو چی میخواستن بزارن /10/ /10/ /10/ /10/ /10/ /10/
نماد کاربر
abarar1989
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه جولاي 04, 2011 12:00 am

بعدي

بازگشت به فقط گیلان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 2 مهمان