[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - گیلان اذربایجان افتخار ایران!

گیلان اذربایجان افتخار ایران!

مطالب عمومی و متفرقه و مقالات تاریخی مربوط به استان را در این بخش قرار دهید

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

پستتوسط havadarehamishegi » سه شنبه ژانويه 17, 2012 2:45 pm

ترک ترکه بالا بری پایین بیای ترک ترکه
فوتبال=عابدینی=داماش=رشت=زندگی=جایگاه H
ببین ما یکی دوتا نیستیم داماشیم و بیشمار اره
نماد کاربر
havadarehamishegi
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: شنبه اکتبر 02, 2010 12:00 am

پستتوسط civilboy » سه شنبه ژانويه 17, 2012 2:50 pm

[quote:f9ed78fd39="miladcivil"]البته من در بسیاری از موارد حرف دو دوستمون mahyarmaya و civilboy رو تایید میکنم . اما از نطر من منصفانه نیست بگیم همه ترکها بد ، چون خوب و بد همه جا هست ، ترک و گیلک و کرد و فارس نداره !
من کار آذری ها رو تایید نمیکنم که پرچم کشور دیگری رو بالا بیارن ، اگه کشوری هم بود که گیلکها اونجا ساکن بودن یعنی ما باید ایرانی بودنمونو فراموش کنیم ؟
خب همیشه حتی در طول تاریخ گیلک جزیی از این آب و خاک بوده و همچنین
اونها ، حالا هر کدوم دارای زبانی متفاوت و فرهنگی خاص خودش .......
در بدی حرکت یه عده نباید شک کرد . مثلا" حرکت ترکها بد بود و هست و همچنین حرکت تالش هم بد بود ...........
اما موافقم که ما گیلکها همیشه چوب صافی و محبت خودمونو میخوریم ! دقیقا"[/quote:f9ed78fd39]
ببین دوست عزیز من نگفتم همه بدن اما ترو خشک با هم میسوزن ...اصن شما بدو خوبو چی معنی میکنی؟ همون ترکی که تو رشت شاید رفتارش خوب باشه ولی وقتی صحبت از شهرش میشه شک نکن میره طرفه شهرشو میگیره
من مدتی تو شهرداری مشغول بودم یه روز یه نامه ای دادن دستمون که تو بلوار انصاری اهالی اسماعیل اباد (شما بخون ترک محله) درخواست دادن که سرعت گیر بزنیم خلاصه چن تا از اهالی اونجا (که هر دو تاشون ترک بودن) با ماشین اومدنو ما رفتیم اونجا . اهاالی اونجا اومدن پیشمون گفتم واسه چی میخواین سرعتگیر بزنین گفتن اونور خیابون مدرسه ست که سه هفته پیشم یه کشته داده ، تا حالا 3 تا ترک تو این مسیر تصادف کردن.بعدم با خنده گفتن از امار گیلکا بیخبریم. با این حرفش انگار روم اب جوش ریختی. خیلی حرفه بیان تو شهرت این حرفو بهت بزنن، دلیلش چیه؟ ساده ست. تو این مدت اونارو از خودمون دونستیم و اونام فک کردن اینجا واقعا شهرشون. یه عده مسئول بیسوادم رفتن تو راس کار که فرق دوغ و دوشایم نمیدونن. کدومتون اعضایه شورای شهر میشناسین؟ میدونستین یکیش محمودیانه که ترکه اصله تب ریزه؟ میدونستین هاتفی کجاییه؟ این دو نفر از همون مهمونای ناخونده این که سالهای پیش اومدن اینجا
این دوستمون در مورد * مارکت حرف خوبی زد، شاید بنظر بی اهمیت بیاد ولی باید از این چیزایه خیلی کوچیک شروع کرد
...Thanks God
نماد کاربر
civilboy
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: جمعه آگوست 12, 2011 12:00 am

پستتوسط miladcivil » سه شنبه ژانويه 17, 2012 2:58 pm

[quote:7a9f082935="civilboy"][quote:7a9f082935="miladcivil"]البته من در بسیاری از موارد حرف دو دوستمون mahyarmaya و civilboy رو تایید میکنم . اما از نطر من منصفانه نیست بگیم همه ترکها بد ، چون خوب و بد همه جا هست ، ترک و گیلک و کرد و فارس نداره !
من کار آذری ها رو تایید نمیکنم که پرچم کشور دیگری رو بالا بیارن ، اگه کشوری هم بود که گیلکها اونجا ساکن بودن یعنی ما باید ایرانی بودنمونو فراموش کنیم ؟
خب همیشه حتی در طول تاریخ گیلک جزیی از این آب و خاک بوده و همچنین
اونها ، حالا هر کدوم دارای زبانی متفاوت و فرهنگی خاص خودش .......
در بدی حرکت یه عده نباید شک کرد . مثلا" حرکت ترکها بد بود و هست و همچنین حرکت تالش هم بد بود ...........
اما موافقم که ما گیلکها همیشه چوب صافی و محبت خودمونو میخوریم ! دقیقا"[/quote:7a9f082935]
ببین دوست عزیز من نگفتم همه بدن اما ترو خشک با هم میسوزن ...اصن شما بدو خوبو چی معنی میکنی؟ همون ترکی که تو رشت شاید رفتارش خوب باشه ولی وقتی صحبت از شهرش میشه شک نکن میره طرفه شهرشو میگیره
من مدتی تو شهرداری مشغول بودم یه روز یه نامه ای دادن دستمون که تو بلوار انصاری اهالی اسماعیل اباد (شما بخون ترک محله) درخواست دادن که سرعت گیر بزنیم خلاصه چن تا از اهالی اونجا (که هر دو تاشون ترک بودن) با ماشین اومدنو ما رفتیم اونجا . اهاالی اونجا اومدن پیشمون گفتم واسه چی میخواین سرعتگیر بزنین گفتن اونور خیابون مدرسه ست که سه هفته پیشم یه کشته داده ، تا حالا 3 تا ترک تو این مسیر تصادف کردن.بعدم با خنده گفتن از امار گیلکا بیخبریم. با این حرفش انگار روم اب جوش ریختی. خیلی حرفه بیان تو شهرت این حرفو بهت بزنن، دلیلش چیه؟ ساده ست. تو این مدت اونارو از خودمون دونستیم و اونام فک کردن اینجا واقعا شهرشون. یه عده مسئول بیسوادم رفتن تو راس کار که فرق دوغ و دوشایم نمیدونن. کدومتون اعضایه شورای شهر میشناسین؟ میدونستین یکیش محمودیانه که ترکه اصله تب ریزه؟ میدونستین هاتفی کجاییه؟ این دو نفر از همون مهمونای ناخونده این که سالهای پیش اومدن اینجا
این دوستمون در مورد * مارکت حرف خوبی زد، شاید بنظر بی اهمیت بیاد ولی باید از این چیزایه خیلی کوچیک شروع کرد[/quote:7a9f082935]

من تایید کردم و اعلام موافقت کردم ، چون با چشمای خودم دیدم این چیزارو و حس کردم که (محبت از حد گذرد ، نادان خیال بد کند) . من یه نکته تکمیلی در مورد حرف دوستم mahyarmaya گفتم که در مورد کشور گیلکها و ............ وگرنه با کامنت قبلیت 100% موافق بودم و حتی گفتم با اکثر نکات موافقم و فقط یه چیزی رو نباید زیاد روش مانور داد . چون متاسفانه گیلکهای بسیاری (غیر رشتی و در سایر شهرها) هستن که از ترکها بیشتر به ما (گیلان) خنجر زدن و دارن میزنن و فقط به فکر اینن بیان بالا (به هر قیمتی شده).
بازم میگم که ما همیشه چوب سادگی و مهربونی و با اصالت بودنمونو خوردیم.
just DAMASH

نماد کاربر
miladcivil
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am

پستتوسط ali_damashi » سه شنبه ژانويه 17, 2012 3:17 pm

/15/
نماد کاربر
ali_damashi
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه ژانويه 09, 2012 12:00 am

پستتوسط abarar1989 » سه شنبه ژانويه 17, 2012 4:07 pm

[color=red:df5e3c9bbd][size=24:df5e3c9bbd]گیلان
سرور آذربایجان /23/ /23/ /23/ [/size:df5e3c9bbd][/color:df5e3c9bbd]
نماد کاربر
abarar1989
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه جولاي 04, 2011 12:00 am

پستتوسط nima_beckham » سه شنبه ژانويه 17, 2012 4:08 pm

من فقط نظرمو دوست دارم خیلی کوتاه بگم . به نظر من نباید مثل ترک ها که به ایرانی ها فحاشی میکنن و هر کاری میکنن که خودشونو جدا بکنن و اصلا خودشونو ایرانی نمیدونن عمل کنیم ! ما باید همیشه واسه زنده نگه داشتن فرهنگمون افراطی باشیم .ولی نباید به ایرانی ها توهین کنیم .(منظورم اونایی که خودشونو ایرانی میدونن )

/13/ در کل من با تمام وجود باحرف های miladcivil وmahyarmaya وcivilboy تایید میکنم و وقتی داشتم تاپیکو میخوندم خیلی با حرفاتون حال کردم /13/ /3/
[align=center][/align]
نماد کاربر
nima_beckham
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 14, 2010 12:00 am

پستتوسط iman1978 » سه شنبه ژانويه 17, 2012 5:14 pm

مهیار دمت گرم حرف دلمو زدی اما فکر میکنم ترک ها اگر امروز پرچم کشور دیگه ای رو بالا میبرن دلیلش ایمه که اونا هم سالها ازبعضی از این جماعت ایرانی نما تحقیر شنیدن
نماد کاربر
iman1978
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه مه 28, 2011 12:00 am

پستتوسط The_King_of_rasht » سه شنبه ژانويه 17, 2012 5:26 pm

با همه کامنت ها موافقم
یه مثال واستون بزنم پدرم تعریف میکرد میگفت بیست و چند سال پیش وقتی مرز افغانستان رو باز کردن تا افغانی ها بیان ایران پناهنده بشن .وارد همه شهر ها شدن ولی از قبلش توی رشت به این حرکت اعتراض شد وقتی هم اتوبوس های حامل افغانی ها داشت وارد گیلان میشد یه اتفاق عجیب افتاد سه دستگاه اتوبوس در گردنه کویین سقوط کرد وهمه اون افغان ها مردن! هیچ کس دلیل این تصادف رو نفهمید و نتیجه اش این شد که شما در گیلان و مخصوصا رشت افغانی به تعداد انگشتان دو دست نمیبینید ولی در تهران و شیراز در بعضی محله ها اونقدر ایرانی نیست که افغانی هست !
اما ترکها چون تعدادشون خیلی زیاده راحتر بگم چون زیادی زاد و ولد میکنند خارجی نبودن که باهاشون اون برخورد بشه و این قدر هم خودشون رو به موش مردگی زدن تا صاحب همه چیز شدن الان شما برو محله جماران از هر صدنفر چند نفر گیلکه؟حمیدیان چطور؟دوستمون راست میگه اسماعیل آباد رو باید خوند ترک محله ولی میدونید مشکل کجاست؟مشکل اینجاست که ما گیلانی ها هوای همدیگر رو نداریم .
بعضی از بچه های همین سایت یادشونه شب عاشورای امسال یه نفر تالش اومده بود توی این سایت و هر چیزی که لایق خانواده خودش بود رو داشت به رشتی ها  نسبت میداد بعداز نیم ساعت که بین دو طرف فحش رد و بدل شد .از سایت رفت بیرون .من همون موقع بهش یه پیام دادم که آخه برادر من یعنی چی؟مگه هر دومون گیلانی نیستیم پس این حرفها چیه ولی اون فحش میداد تا عقده هاش خالی بشه حالا چه عقده ای نمی دونم .
ما باز میگردیم

نماد کاربر
The_King_of_rasht
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: پنج شنبه اکتبر 20, 2011 12:00 am

پستتوسط Namjoo_St » سه شنبه ژانويه 17, 2012 7:45 pm

من کلا با آدمای عقده ای مشکل دارم متاسفانه ترکا هم عقده ای ان . از همه چی و همه کس عقده دارن . کل دق و دلشون می خان تو یه تراکتورو فوتبال خالی کنن .وقتی هم یه سویه به هر چی نگا کنی یا باید خاکستری ببینی یا سیاه . دید ترکا هم اینه که کل ایران باشون دشمنه و غیر ترکا و دولت مرکزی همیشه مانع پیشرفتشون شدن . و زیاد از حد "خود بزرگ بین" ان
از این جهت بسیار شبیه انزلی چیان , با این تفاوت که مقیاس انزلی چیا کوچیکتره و حسرت و عقده رشت رو دارن ولی ترکا مقیاسشون کل ایرانه
خلاصه بگم سرتونو درد نیارم آبم با ترک جماعت تو یه جوب نمیره , انزلیچیا فقط تو شهرشون * میکنن , از اون جمع بیان بیرون آدمن ولی ترک .........
نماد کاربر
Namjoo_St
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: سه شنبه ژوئن 21, 2011 12:00 am

پستتوسط antiros » سه شنبه ژانويه 17, 2012 7:55 pm

مهیار جان با تک تک حرفات موافقم ...

[size=18:eba45e0989][color=blue:eba45e0989]گیلان سرور کل ایران
گیلان سرور اذربایجان
زنده باد گیلک , کاسپی و کادوس و دیلم ...
رشتی ابراره[/color:eba45e0989][/size:eba45e0989]
زنده باد عادل شاه کبیر ...زنده باد میرزا جنگلی کبیر
antiros
کاندیدا
کاندیدا

تاريخ عضويت: جمعه سپتامبر 24, 2010 12:00 am

پستتوسط Damash1 » سه شنبه ژانويه 17, 2012 8:05 pm

[b:6701ccab6f] گیلان آی لاو یو [/b:6701ccab6f] /23/
تصوير
نماد کاربر
Damash1
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: چهارشنبه آگوست 03, 2011 12:00 am

پستتوسط Namjoo_St » سه شنبه ژانويه 17, 2012 8:41 pm

[quote:b4d8dc01b9="mahyarmaya"]دوستان این قدر ایران ایران نگید ما این قدر برای این که به فکر رشت نبودیم و ایران ایران کردیم عقب افتادیم .گفتیم اوه رای ندیم تا پشت کنیم به ... اما بقیه رای دادن نماینه چند سال پیش شد کسی که ترک .تاکید میکنم نماینده ما رشتها که مرکز استان گیلان هستیم شد یه آدمی با اصالت ترک .بازم تاکید میکنم ما رای ندادیم چون به فکر ایران بودیم نماینده ما شد ترک (حضرتی)
بسه بخدا .شهر نه آسفالت داره نه جدول داره نه اماکن درست و حسابی داره نه پارک داره.الان توی کرمان بری توی جولش چمن داره اما اینجا که توی سنگ بلوک درخت نارگیل در میاد جدولش چمن نداره .توی میدون اش یه مجسمه خوب نداره (جز حضرت میرزا ).
تموم کنیم این تعصب های بیخود رو به شهرمون بها بدین .اون ترک حق داره بگه ترکیه .منم اگه جایی بود که گیلک نشین بود آرزوم بود جدا شم .وقتی میبینم با تمام اسطوره توی هر زمینه ای بازم دارم توهین میشنوم باید قید این مردم و این شهرها رو زد که همون ایرانه .
اگه اون شیرازی یا اصفهانی میگه ایران "برای اینه که شهرش دیگه نیازی نداره اگه هم داره خیلی کمتر داره اما ما به چیز های ساده حتی نیازمندیم پس شکل شهر ا دیگه رو در نیاریم [/quote:b4d8dc01b9]

مهیار جان حرفت روی تعصب به شهرته و چیزی که از دل برآید بر دل نشیند . تا حد بسیار زیادی بات موافقم ولی با یکم درجه حرارت کمتر . شوربختانه نمیشه بحثو کاملا باز کرد اما نظر شخصیه من اینه : قبول دارم گیلان ما محروم مونده و مورد بی مهری حکام قرار گرفتیم و فلان ولی این جور از روی احساس حرف زدن و خدای نکرده افراطی برخورد کردن فاصله خودمونو با ترکا کم میکنیم . ما هم به تدریج میشیم مثه اونا ! دور خودمون یه حصار بکشیم فقط خودمونو قبول داشته باشیم و لا غیر .هر چی که ما از ترکا می نالیم فردا یکی دیگه از ما بگه
مشکل ما ایران و ایرانیان نیستن مشکل ما ایرانبانان نا اهلن .
تو هرجای سرزمینم ایران باشم با افتخار فریاد میزنم رشتیم و تحقیقا یکی از محبوب ترین و دوست داشتنی ترین مردمان ایران گیلانیها بالاخص رشتیا هستند . نمونشم اتفاقات یکی دو سال پیش رو تو بالاترین و سایتای دیگه مرور کن .واقعا افتخار می کردم به این شهر و مردم .
ولی چه کنیم به دلایل روشن عده ی قلیلی عزت سر افرازی نه تنها ما بلکه هیشکیو نمی خوان
از این حیث بات موافقم که برای ساختن ایران قدرتمند و آزاد باید اول از خودمون و دورو بر خودمون شروع کنیم .
زنده باد رشتی و گیلانی همه جای دنیا . از رشت تا واشنگتون تا لندن
نماد کاربر
Namjoo_St
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: سه شنبه ژوئن 21, 2011 12:00 am

پستتوسط mahyarmaya » سه شنبه ژانويه 17, 2012 8:57 pm

Namjoo_St :دوستم "من میدونم دارم افراطی میگم و دلیل هم گفتم چرا .چون نسل قبل ما کاملا خوابید و تفریط کرد و ما باید جبران کنیم .
دوستم "من واقعا اون احمق ها رو از این بابت قبول دارم .کی میتونه توی این جریانات این قدر خودش رو بالا بکشه .چندتا از استانها الان احمق نشین هستن ؟
این همش همش برای خودستانی هستش که اونها انجام دادن و نتیجه دارن میگیرن .پولدار ترین آدم ها همون احمقها هستن و چون اکثریت هستن باید دیگه کم کم احترام گذاشت .همین اکثریت باشه شده تا رسانه ها احترام بزارن بهشون و دارن از اون ماجرای توهین فاصله میگیرن .
من هرگز بدم نمیاد مثل اونها خودپرست باشیم با وجودی که یه سر و گردن از همه قومیت های ایرانی بالاتریم .
نماد کاربر
mahyarmaya
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه مه 21, 2011 12:00 am

پستتوسط MEHRDAD » سه شنبه ژانويه 17, 2012 9:07 pm

انحراف از موضوع و قوانین سایت
قفل شد
تصوير

نماد کاربر
MEHRDAD
مدیر سایت