به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) - منطقه کاسپین

در این مراسم مهندس قهرمانی چابک، استاندار گیلان با اشاره به ویژگی های برتر پروفسور رضا گفت: با حضور پروفسور رضا اعتماد به نفس، انگیزه و تواناییهایم افزون می شود زیرا ایشان شخصیت توانمندی هستند که به همه چیز رسیده اند بدون آنکه چیزی از دست بدهند.
وی افزود: پروفسور رضا با تلاش و همت خود در طول سالیان متمادی، مصداق عینی عبارت «خواستن توانستن است» را به اثبات رسانده اند.
استاندار گیلان گفت: انسان هایی همچون پروفسور رضا انسان های بی نیازی هستند که تجلیل از آنها، برای شناساندن به نسل جدید و بهره مندی ما، غنیمت است تا الگوبرداری از چنین انسان های وارسته ای که در صراط مستقیم زندگی کرده اند، راهگشای مسیر زندگی ما باشد.
قهرمانی چابک ادامه داد: من به عنوان یک خادم سرزمین زیبای گیلان آرزو دارم که تمامی زیبایی ها، مهربانی ها و امکانات آسایش و رفاه را برای مردم قدر شناس گیلان مهیا کنم و مفاخر استان را به جوانان شناسانده و تجلیل از مفاخر استان همچون استاد برجسته پروفسور رضا با این هدف برنامه ریزی شده است که امیدواریم در آینده نیز در این راه ثابت قدم بمانیم.
همچنین در این مراسم قاسمی رییس شورای اسلامی کلانشهر رشت با تقدیر از حضور پروفسور رضا در زادگاه خود، شهر باران گفت: ما در سرزمینی زندگی می کنیم که تاریخ کهنش روایتگر فرهنگ و تمدنی غنی است و گیلان قطعه ای از این سرزمین است که مهد تمدن و فرهنگ است.
وی تصریح کرد: شهر رشت که دروازه اروپاست شهری بر بلندای فرهنگ ایران زمین است و مهد پرورش انسانهای فرهیخته ای همچون پروفسور رضاست.کسی که با جهد و ایمان و اعتقاد راسخ مایه مباهات و افتخار همه ایرانیان و گیلانیان است.