[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - هنوز هيچ اتفاقي نيافتاده,ريش و قيچي دست خودمان است/داماشي ها به کدام سمت ميروند;فتح قله هاي بيشتر يا

هنوز هيچ اتفاقي نيافتاده,ريش و قيچي دست خودمان است/داماشي ها به کدام سمت ميروند;فتح قله هاي بيشتر يا

مطالب عمومی و متفرقه و مقالات تاریخی مربوط به استان را در این بخش قرار دهید

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

هنوز هيچ اتفاقي نيافتاده,ريش و قيچي دست خودمان است/داماشي ها به کدام سمت ميروند;فتح قله هاي بيشتر يا

پستتوسط amirreza_pro » دوشنبه سپتامبر 24, 2012 7:43 am

[color=darkblue:dbec936fa0][b:dbec936fa0]هنوز هيچ اتفاقي نيافتاده,ريش و قيچي دست خودمان است/داماشي ها به کدام سمت ميروند;فتح قله هاي بيشتر يا سقوطهاي متوالی[/color:dbec936fa0][/b:dbec936fa0]

نداهاي تلخ و آشنايي در آن بازی شوم در ورزشگاه عضدي هنوز هم گوشم را آزار
ميدهد....
جمعيتي احساسي و سرخوش بدون آنکه لحظه اي به عاقبت ِ کار خويش بيانديشند يک صدا شعار هاي حاشيه اي مي دادند ....شعارهاي حاشيه اي تمامي نداشتند و لحظه به لحظه متنوع تر و بیشتر میشدند...هيچ اثري از آن هواداراني که پر طمطراق و ديوانه وار تيم خود را تشويق ميکردند(به تعبير مربيان حريف به سبک آلماني ها) و با تشويق افرادي نظير فرکي و ويسي و...فرهنگ بالاي خود را به رخ ديگران ميکشيدند,ديده نميشد...
ورزشگاهي که آنرا "سانتياگو عضدي" نام نهاديم و قرار بود جهنمي باشد براي حريفمان,تبديل شد به قتلگاه خودي ها...
از آن موقع بحران پشت ِ بحران گريبان ِ تيم را گرفت...
مدير عامل و مدير رسانه اي و... به جان ِ هوادار افتادند و متعاقبا هوادار به جان آنها...هوادار در مقابل بازيکن ايستاد و بازيکن در مقابل هوادار.....همه انگشت اتهام را به سمت يکديگر نشانه گرفتند....زخمها و اختلافات کهنه يکي يکي سر باز کردند...
تا قبل از آن جنگ بين خودي و غير خودي بود اما از آن پس جنگ بين خودي ها شکل گرفت که صد البته جنگ بين خودي ها هزاران بار سخت تر و طاقت فرسا تر است....
تقريبا همه از ياد بردند که تا قبل از اين,عامل ِ اصلي استقامت و استواري داماشمان تنها يک چيز بود : [color=darkblue:dbec936fa0][b:dbec936fa0]اتحاد(همدلی[/color:dbec936fa0])[/b:dbec936fa0]
حالا ديگر درد از در و ديوار و آسمان و زمين ميريزد و به هر طرف که نگاه ميکني جز سياهي نمي بيني...روزگاري که مي رفت به واسطه حضور اسپانسر جديد به کام هوادارها شيرين شود,تلخ تر از هر زمان ِ ديگري شده است....
[color=darkblue:dbec936fa0][b:dbec936fa0]اما در اين گير و دار هنوز اميد داريم...هنوز اميد داريم که هوادارها متنبه شده و سرشان به سنگ خورده و درس عبرت گرفته باشند...تيم قرمز پايتخت را آينه عبرت خود قرار دهند و از دو دستگي و ملتهب کردن سکوها پرهيز کنند...هنوز اميد داريم که مسئولين و مديران از خواب غفلت بيدار شده و متوجه باشند که احترام و اعتماد جاده اي دو طرفه است(اگر هوادار اشتباهي ميکند راهنماييش کند نه سرزنش!),بدانند که قرمز و آبي پايتخت خيلي وقت است که در اين شهر هيچ جايگاه و پايگاهي ندارند و ذکر چند باره نام آنها فقط آتش ِ خشم هوادارها را شعله ورتر ميکند...هنوز اميد داريم که از بين مسئولين و مديران,مردي پيدا شود و غبارها را کنار بزند و آفتاب را نشانمان دهد...کدورتها و اختلافات را بر طرف کند و همدلي ها و هم افزايي ها را بيشتر کند...در لفافه و پشت پرده گويي ها و غرور و منیتش را کنار بگذارد و بيايد در بين هوادارها و مستقيما و شفاف با آنها صحبت کند و باور داشته باشد که اين فاصله گرفتنها و غير مستقيم حرف زدنها و مخفي شدنها فقط کينه و دشمني را بيشتر ميکند....قدر و منزلت هوادار را بداند و مثل قديمها هوادار را مخاطب قرار دهد و به او اعتماد کند و بداند که کشتي داماش بدون هوادارانش به هيج جا نخواهد رسيد..[/color:dbec936fa0]...[/b:dbec936fa0]
اما باز هم ندایی گوشم را آزار می دهد...
آيا سخت در اشتباهيم؟!
آيا باز هم تاريخ تکرار مي شود؟!اين دفعه به شکلي ديگر؟!
آيا باز هم شعار هاي ِ احساسي عليه مدير عامل و سرمربي و... از سوي هوادارها خواهيم شنيد و برخوردهاي سلبي و نامهربانانه و غيرمسئولانه از مديران و مسئولين خواهيم ديد؟!آيا باز هم آنقدر در تب و تاب احساسات غرق می شویم که ناخواسته تيشه به ريشه داماش مي زنيم؟!آيا بازهم هم اسير ِ لج و لج بازي هاي ِ کودکانه خواهيم شد و با "دو دستگي و تفرقه" خود زني را کامل تر مي کنيم و فرصتهایمان را یکی پس از دیگری از دست می دهیم؟!آيا باز هم دل ِ دشمنان را شاد خواهيم کرد؟!...
اينکه به کدام سمت خواهيم رفت,بايد منتظر بود و به نظاره نشست و ديد که اتفاقات ِ زنجير وار آينده چگونه رقم مي خورند...
اما من در اين آشفته بازار که هر که ساز خويش را در دست گرفته و آن را ميزند تنها دو چيز را مي بينم:
[color=darkblue:dbec936fa0][b:dbec936fa0]شهر مقدسم رشت و عشق هميشگي و ماندگارم داماش....[/color:dbec936fa0]
[/b:dbec936fa0]
[align=center:dbec936fa0][img:dbec936fa0]http://img4up.com/up2/38962874802749853792.jpg[/img:dbec936fa0][/align:dbec936fa0]
نماد کاربر
amirreza_pro
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: يکشنبه ژوئن 26, 2011 12:00 am

پستتوسط mehdi_damash » دوشنبه سپتامبر 24, 2012 7:57 am

ممنون از متن زیبات آبرار.خوشحالم که چنین افرادی با سطح فکری بالا تو سایت هستن.دمت گرم /13/
نماد کاربر
mehdi_damash
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: سه شنبه اکتبر 18, 2011 12:00 am

پستتوسط abararshahrebaran » دوشنبه سپتامبر 24, 2012 9:35 am

به نظر من این اتفاقات از وقتی اغاز شد که مالکان جدید امدند وبا صحبتهای نپخته و احساسی که چیزی از فوتبال نمیدونن باعث این جریانات شدن
نماد کاربر
abararshahrebaran
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 09, 2012 12:00 am

پستتوسط yankee » دوشنبه سپتامبر 24, 2012 9:38 am

فقط امیدوارم این مشکلات حل شه همین
♥ داماش شهر باران --سرور کل ایران ♥

نماد کاربر
yankee
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: شنبه اکتبر 08, 2011 12:00 am

پستتوسط Inja-Rasht » دوشنبه سپتامبر 24, 2012 11:55 am

نمیدونم چرا سعی دارید این حواشی رو به اون بازی کذایی ربط بدید؟؟!!! با کمال احترام به انزلیچیا غیر فوتبالی باید بگم در انزلی اشخاصی که فوتبالیست هستن یا به استادیوم میرن همگی دچار فقر شدید فرهنگی هستن و الان هم یک مدیر عامل لنگه خودشون گیرشون اومده که از بازی با پرسپولیس قصد حاشیه سازی و فرافکنی داشت. بارها هم به ما ثابت شده که اینا قبل از بازی میشن هم استانی ما ولی بعدش میرن مشغول میشن به یاوه بافی. همه چیز فوتبال نیست به نظر من حقشون بود دست همه هوادارهای داماش درد نکنه. وقتی متوجه حرف من میشید که بازی برگشت تو انزلی رو ببینید. لطفا بیخودی این حواشی رو به اون بازی ربط ندید. این حواشی در اثر اختلاف بین عابدینی و مالکین باشگاهه. این خیلی تابلو هست. نمیدونم چرا بعضی نمیخوان حقایق رو ببینن. در پایان بگم با تیطر مطلبت کاملا موافقم هنوز هیچ اتفاقی نیفتاده و با رفتن هر شخصی هرندی، عابدینی یا حتی قویدل هیچ اتفاقی نخواهد افتاد چون اینجا رشته و ما وارش اسپرتی هستیم. خون مشروطه خواهان فاتح تهران در رگ ماست. ما بزرگتر از آنیم که گوش مالی دادن به یک جماعت کوچک باعش به حاشیه رفتنمان شود.
دنیا فقط رشت
نماد کاربر
Inja-Rasht
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: دوشنبه سپتامبر 19, 2011 12:00 am

پستتوسط armin8651 » دوشنبه سپتامبر 24, 2012 12:19 pm

این تاپیک هایی که پشت سر هم برای حمایت غیر مستقیم از عابدینی زده میشه چرا پاک نمیشه!!!
رشت، داماش، عشق
نماد کاربر
armin8651
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: دوشنبه مه 16, 2011 12:00 am

پستتوسط Hamed9 » دوشنبه سپتامبر 24, 2012 12:34 pm

آرمین کدوم قسمت این تایپیکه از عابدینی حمایت کرده؟
متن خوبی بود.
مخصوصا اینجاش : مدير عامل و مدير رسانه اي و... به جان ِ هوادار افتادند و متعاقبا هوادار به جان آنها...هوادار در مقابل بازيکن ايستاد و بازيکن در مقابل هوادار.....همه انگشت اتهام را به سمت يکديگر نشانه گرفتند....زخمها و اختلافات کهنه يکي يکي سر باز کردند...
نماد کاربر
Hamed9
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: پنج شنبه نوامبر 24, 2011 12:00 am

پستتوسط armin8651 » دوشنبه سپتامبر 24, 2012 12:38 pm

گفتم که حمایت غیر مستقیم
الان همه ساکت بمونن هیچی نگن و بزارن مدیرعامل و رئیس باشگاه هر کاری بکنن به نظر شما حمایت از اونها نیست !!!
بعد با فرض این که اصلا از کسی حمایت نمی کنن، اما هر روز 4-5 تا تاپیک به صورت های مختلف در ارتباط با این موضوع زده میشه، کافی نیست دیگه !!! این ها هم باید شامل "قفل و به زودی پاک خواهد شد" بشن، مثل اون تاپیک هایی که پشت سر هم برای حمایت از هرندی زده میشد.
رشت، داماش، عشق
نماد کاربر
armin8651
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: دوشنبه مه 16, 2011 12:00 am

پستتوسط amirreza_pro » دوشنبه سپتامبر 24, 2012 3:02 pm

[quote:30d3cfea34="armin8651"]این تاپیک هایی که پشت سر هم برای حمایت غیر مستقیم از عابدینی زده میشه چرا پاک نمیشه!!![/quote:30d3cfea34]

حمایت غیر مستقیم از عابدینی؟!!!!!
دوست عزیز شما یه حرفی می زنی که آدم دلش می خواد سرش رو محکم بکوبه به سه تیغ دیوار :D
من دارم با انگشتم ماه رو نشون میدم شما همینطوری زل زدی به نوک ِ انگشتانم!!
نمی دونم واقعا چه طوری به این نتیجه رسیدید اما اون چیزی که کاملا از این متن مشخصه اینه که به این قضیه تاکید میکنه که در این اتفاقات هر فردی به نوبه خودش مقصر هست و سهمی در این بحران داره...از من ِ هوادار گرفته تا مدیران و مالکان و....
در واقع در این متن سعی شده که مجموعه ای از اتفاقاتی که تا به حال گذشته شرح داده بشه و به کوتاهی ها و قصران ها در حد ِ توان اشاره بشه.....
نماد کاربر
amirreza_pro
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

پستتوسط metall » دوشنبه سپتامبر 24, 2012 3:14 pm

[quote:2da8cf7e27="amirreza_pro"][quote:2da8cf7e27="armin8651"]این تاپیک هایی که پشت سر هم برای حمایت غیر مستقیم از عابدینی زده میشه چرا پاک نمیشه!!![/quote:2da8cf7e27]

دوست عزیز شما یه حرفی می زنی که آدم دلش می خواد سرش رو محکم بکوبه به سه تیغ دیوار :D
نمی دونم واقعا چه طوری به این نتیجه رسیدید اما اون چیزی که کاملا از این متن مشخصه اینه که به این قضیه تاکید میکنه که در این اتفاقات هر فردی به نوبه خودش مقصر هست و سهمی در این بحران داره...از من ِ هوادار گرفته تا مدیران و مالکان و....
در واقع در این متن سعی شده که مجموعه ای از اتفاقاتی که تا به حال گذشته شرح داده بشه و به کوتاهی ها و قصران ها در حد ِ توان اشاره بشه.....[/quote:2da8cf7e27]

آبرار اول ببین من چی میگم بعد خواستی سرتو بکوب من هم با حرف های تو موافقم هم با حرف های بچه ها و من هم مدیران داماش رو مقصر میدونم ولی ماباید بدونیم که خیلی دشمن داریم و همه موندن که از ما سوءاستفاده کنن دوست من میگم باید داشته های خودمونو حفظ کنیم و قدرشونو بدونیم
نماد کاربر
metall
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: سه شنبه فبريه 14, 2012 12:00 am

پستتوسط amirreza_pro » دوشنبه سپتامبر 24, 2012 3:21 pm

[quote:3013ef6848="metall"][quote:3013ef6848="amirreza_pro"][quote:3013ef6848="armin8651"]این تاپیک هایی که پشت سر هم برای حمایت غیر مستقیم از عابدینی زده میشه چرا پاک نمیشه!!![/quote:3013ef6848]

در واقع در این متن سعی شده که مجموعه ای از اتفاقاتی که تا به حال گذشته شرح داده بشه و به کوتاهی ها و قصران ها در حد ِ توان اشاره بشه.....[/quote:3013ef6848]

آبرار اول ببین من چی میگم بعد خواستی سرتو بکوب من هم با حرف های تو موافقم هم با حرف های بچه ها و من هم مدیران داماش رو مقصر میدونم ولی ماباید بدونیم که خیلی دشمن داریم و همه موندن که از ما سوءاستفاده کنن دوست من میگم باید داشته های خودمونو حفظ کنیم و قدرشونو بدونیم[/quote:3013ef6848]

کاملا حق با شماست...چیزی که کاملا مشحون و واضح هست اینه که ما دشمن زیاد داریم,کافیه یک سری به روزنامه ها و تیترهای خبری بزنیم و ببینیم که چه طور دارند برعلیه ما مینویسند...به قول شما ما باید با تکیه بر داشته های خودمون, نهایت سعیمون رو بکنیم که بهانه دست اینها ندیم...
نماد کاربر
amirreza_pro
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

پستتوسط Inja-Rasht » دوشنبه سپتامبر 24, 2012 4:20 pm

متاسفم که بعضی کاربرای سایت یا نفهمیدن یا نمیخوان بفهمن که غیر از خودمون هیچ کس به ما وفا نمیکنه. اینم از مربی به اصطلاح بومی. اون از امیر ارتش عشق. آقایون ما به عنوان هوادار باید از همه نیروها استفاده کنیم. ما بت و اسطوره و ازین مسخره بازیا نمیخوایم. رشت اینقدر اسطوره داره که اینا خیلی کوچوولو هستن. خسرو گلسرخی اسطوره بود، میرزا اسطوره بود، سمیعی و رضا و اکبرزاده و ... اسطوره هستن نه کسایی که به من و تو هوادار نیاز دارن و از بودجه این استان جیبشون پر میشه و پز ماشینای چند صد میلیونیشون به ما میدن. حالا باز برید بچسبید به این آدمایی که خیلی قدشون کوتاه تر از اینه که تو رشت اسطوره بشن. البته شاید اگه تو شهرک یا حتی شهرای دیگری بودن اسطوره که چه عرض کنم خدا میشدن.
دنیا فقط رشت
نماد کاربر
Inja-Rasht
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: دوشنبه سپتامبر 19, 2011 12:00 am

بازگشت به فقط گیلان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 1 مهمان