[quote:3013ef6848="metall"][quote:3013ef6848="amirreza_pro"][quote:3013ef6848="armin8651"]این تاپیک هایی که پشت سر هم برای حمایت غیر مستقیم از عابدینی زده میشه چرا پاک نمیشه!!![/quote:3013ef6848]
حمایت غیر مستقیم از عابدینی؟!!!!!
دوست عزیز شما یه حرفی می زنی که آدم دلش می خواد سرش رو محکم بکوبه به سه تیغ دیوار
من دارم با انگشتم ماه رو نشون میدم شما همینطوری زل زدی به نوک ِ انگشتانم!!
نمی دونم واقعا چه طوری به این نتیجه رسیدید اما اون چیزی که کاملا از این متن مشخصه اینه که به این قضیه تاکید میکنه که در این اتفاقات هر فردی به نوبه خودش مقصر هست و سهمی در این بحران داره...از من ِ هوادار گرفته تا مدیران و مالکان و....
در واقع در این متن سعی شده که مجموعه ای از اتفاقاتی که تا به حال گذشته شرح داده بشه و به کوتاهی ها و قصران ها در حد ِ توان اشاره بشه.....[/quote:3013ef6848]
آبرار اول ببین من چی میگم بعد خواستی سرتو بکوب من هم با حرف های تو موافقم هم با حرف های بچه ها و من هم مدیران داماش رو مقصر میدونم ولی ماباید بدونیم که خیلی دشمن داریم و همه موندن که از ما سوءاستفاده کنن دوست من میگم باید داشته های خودمونو حفظ کنیم و قدرشونو بدونیم[/quote:3013ef6848]
کاملا حق با شماست...چیزی که کاملا مشحون و واضح هست اینه که ما دشمن زیاد داریم,کافیه یک سری به روزنامه ها و تیترهای خبری بزنیم و ببینیم که چه طور دارند برعلیه ما مینویسند...به قول شما ما باید با تکیه بر داشته های خودمون, نهایت سعیمون رو بکنیم که بهانه دست اینها ندیم...