تقریبا همه ما گاهی فیلمهایی میبینیم که خیلی بهمون میچسبه و گاهی در اوقات فراغتمون به فکر اون فیلمها میفتیم و خیلی دلمون میخواد دوباره یک فیلمی به خوبی اونها ببینیم. من خودم تو زندگیم 4 تا فیلم و دو سریال یادم هست که خیلی به دلم نشست. "گذشته(اصغر فرهادی)"، "ذهن زیبا(بر اساس زندگی جان نش)"، "افسانه تروی" و "گلادیاتور". از سریال ها هم از همه بیشتر از "مختارنامه" خوشم اومد با بازی فوق العاده فریبرز عرب نیا و "lost" با اون محیط جذاب و فلسفه قوی.
اما منظورم از این تایپیک مرور خاطرات نیست. دوست دارم تو این تایپیک فیلم های خوبی رو که میبینیم به هم دیگه معرفی کنیم. مثلا اون دونفری که ذهن زیبا و lost رو به من معرفی کردن همیشه تو ذهنم میمونن. پس بیاین با فیلم های خوب و پرمحتوی تو ذهن های همدیگه ماندگار بشیم.
ضمنا اگر بچه ها موافق باشن بعد از هر دوره زمانی مشخص یک نظرسنجی میذاریم و به کاربران بابت فیلم هایی که معرفی کردن امتیاز میدیم.
از دوستان خواهش میکنم فیلمهاشون رو با ذکر یک خلاصه در یک تا نهایتا دو خط بدون لو دادن نکات برجسته فیلم معرفی کنن. بهترین شیوه به نظر شخصی من همین فرمی هست که دوست خوبمون ali_damashi تو کامنت چهارم بکار برده. اینجوری هر کاربر با توجه به خلاصه و موضوع میتونه بره فیلم مورد نظرش رو تهیه کنه. البته تو کشور ما چون خیلی به فرهنگ بها داده میشه کسی فیلم دانلود نمیکنه