از خواندن این مصاحبه خیلی ناراحت شدم ! و شاید این پنجمین کامنتی باشه که تایپ می کنم ولی ارسال نمی کنم تا شاید از روی عصبانیت چیزی ننویسم !!
به نظرم حسین ابراهیمی اشتباه کرد !! آخه مرد حسابی آدم 1 میلیارد هنجار رو می ذاره و میره 200 میلیون نقد میگیره ؟؟؟ حالا بشین ببین چجوری با نفری چند میلیارد هنجار امسال تیم رو می بندیم و آبشک و نظیفکار و ... رو هم حفظ می کنیم ! حالا هم میریم ازت شکایت می کنیم که چرا 2 سال بازی کردی و پول نگرفتی ... تازه از بقیه هم شکایت می کنیم ...
مخصوصا از نظیفکار و آبشک ...
شکایت می کنیم چون نظیفکاری که در رده اول در بین 10 دفاع برتر ایران قرار داره اینجا مونده بی پول ( البته با هنجار ) ولی یکی مثل عبدالله کرمی یا خلیل زاده یا طالبی یا نصرتی دارند پول درو می کنند ...
شکایت می کنیم چون آبشک باید اینجا بی پول ( با هنجارش سر جاش محفوظ ) بازی کنه ولی یکی مثل پژمان نوری حرف 1 میلیارد رو بزنه ... یکی مثل ابراهیمی و حدادی فر و حقیقی و دهنوی و ... در تیم ملی باشند ...
تازه شماها هم برید ... چه فراوانه بازیکن !!!!... والله ...
قبلا توی مصاحبه ها یکم امید بود همین هم دیگه تمام شد ...
آقا چرا قرارداد های بازیکنانی که میمونند امضا نمیشه ؟؟ چرا قرارداد کادر فنی امضا نمیشه ؟؟ چرا این تیم از سردرگمی بیرون نمیاد ؟! راستی نفر پنج کیه که باشگاه داماش ازش حمایت می کنه توی انتخابات ؟؟