[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - کمک‌ 900 میلیونی قوه قضاییه به داماش/ نماینده گیلان 7 میلیارد بدهی دارد

کمک‌ 900 میلیونی قوه قضاییه به داماش/ نماینده گیلان 7 میلیارد بدهی دارد

پیشنهادات و انتقادات + مطالب متفرقه ورزشی، اجتماعی، تاریخی و... (ارسال های سیاسی حذف خواهند شد) را در این بخش قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, antiros

کمک‌ 900 میلیونی قوه قضاییه به داماش/ نماینده گیلان 7 میلیارد بدهی دارد

پستتوسط popo131 » سه شنبه مه 28, 2013 11:12 am

برای رفع مشکلات مالی؛
کمک‌ 9 میلیاردی قوه قضاییه به داماش/ نماینده گیلان 7 میلیارد بدهی دارد
باشگاه داماش گیلان با کمک‌هایی که قوه قضاییه به این تیم کرده است، در فصل نقل و انتقالات تیم خود را برای فصل آینده می‌بندد.
به گزارش خبرنگار مهر، باشگاه داماش که تحت اختیار قوه قضاییه قرار دارد، هفته گذشته با دریافت مبلغ 900 میلیون تومان بخشی از مشکلات خود را در فصل نقل و انتقالات حل کرد.

امیر عابدینی مدیرعامل باشگاه[size=24:3b4136c37e] [color=darkblue:3b4136c37e]داماش گيلان[/color:3b4136c37e][/size:3b4136c37e] در گفتگو با خبرنگار مهر، عنوان کرد قوه قضائیه هفته آینده هم 900 میلیون تومان دیگر را به حساب این باشگاه واریز می‌کند تا رتق و فتق امور این باشگاه صورت گیرد.

همچنین قرار است شهرام قویدل که در فصل گذشته به عنوان رییس هیات مدیره این باشگاه فعالیت می‌کرد، بر اساس بندی از قراردادش بخشی از بدهی‌های خود به این باشگاه را پرداخت کند تا مشکلات داماشی‌ها کمتر از قبل شود.

بر اساس اعلام امیر عابدینی مدیرعامل باشگاه داماش، میزان بدهی‌های این باشگاه حدود 6 میلیارد و 800 میلیون تومان است.
در کل 1 بار ویرایش شده. اخرین ویرایش توسط popo131 در سه شنبه مه 28, 2013 11:19 am .
DAMASH per tutta la mia vita

popo131
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه مه 20, 2012 12:00 am

پستتوسط popo131 » سه شنبه مه 28, 2013 11:13 am

شرایط جدید فروش باشگاه داماش اعلام شد
مسئولان باشگاه داماش گیلان برای فروش امتیاز این باشگاه شرط جدیدی را در نظر گرفته‌اند.
به گزارش خبرنگار مهر، باشگاه داماش گیلان بعد از به بن بست رسیدن مذاکرات خود با خریداران قبلی امتیاز این باشگاه شرط جدید را پیش روی مشتریان خود قرار داده است. بر این اساس داماشی‌ها تنها با متقاضیانی وارد مذاکره می‌شوند که ضمانت‌نامه بانکی را برای خرید امتیاز این باشگاه ارایه کنند.

فصل گذشته شهرام قویدل خواستار خرید این باشگاه بود و حتی چندین میلیارد تومان هم برای این باشگاه هزینه کرده بود ولی سرانجام نتوانست به تعهداتش در قبال خرید امتیاز باشگاه داماش عمل کند. چندی پیش هم فردی به نام محجوب به طور جدی با مدیرعامل این باشگاه وارد مذاکره شد که گفتگوهای طرفین به نتیجه نرسید.

popo131
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط soroosh8 » سه شنبه مه 28, 2013 11:16 am

پوریا جان اشتباه نوشته مدیر عامل پس پس,درستش کن لطفا /13/
"دنیا فقط رشت و داماش"
نماد کاربر
soroosh8
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه آگوست 20, 2012 12:00 am

پستتوسط ali_damashi » سه شنبه مه 28, 2013 11:20 am

کمک‌ 9 میلیاردی قوه قضاییه به داماش

تو متن خبر به این موضوع اشاره ای نشده چرا ؟
نماد کاربر
ali_damashi
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه ژانويه 09, 2012 12:00 am

پستتوسط pouryaR-damash » سه شنبه مه 28, 2013 11:22 am

منظورشون 9 میلیارد ریال هست دیگه آره ؟
نماد کاربر
pouryaR-damash
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه اکتبر 28, 2011 12:00 am

پستتوسط Amir0131 » سه شنبه مه 28, 2013 11:23 am

[align=center:007738b8e1][img:007738b8e1]http://media.farsnews.com/media/Uploaded/Files/Images/1391/01/18/13910118000047_PhotoA.jpg[/img:007738b8e1]
[/align:007738b8e1]
[b:007738b8e1]ناظمی و دارکو فصل آینده هم تیم را هدایت می‌کنند
عابدینی: با دستمزد سه بازیکن تیم‌های بزرگ، داماش را اداره می‌کنم
مدیرعامل باشگاه داماش گیلان گفت: با دستمزد سه بازیکن تیم‌های بزرگ، داماش را اداره می‌کنم.[/b:007738b8e1]

امیر عابدینی در گفت و گو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، در مورد وضعیت فصل آینده باشگاه داماش گیلان، گفت: داماش در حال شکل گرفتن است و قرار است با درآمد شرکت‌های گروه امیرمنصور آریا باشگاه اداره شود. این تصمیم را مسئولان نظارتی مستقر در باشگاه گرفته‌اند و آنها حتی با استعفای من هم مخالفت کردند و فصل آینده نیز من مدیرعامل باشگاه داماش گیلان هستم.

وی در مورد وضعیت سرمربی تیم داماش گفت: ترکیب افشین ناظمی و دارکو روی نیمکت داماش گیلان جواب داد و من به ترکیب تیم برنده دست نمی‌زنم و آنها فصل آینده هم مثل فصل قبل داماش را اداره خواهند کرد و امیدوارم از این فرصتی که برای مربیگری در لیگ برتر در اختیارشان قرار می‌گیرد نهایت استفاده را ببرند و توانایی‌هایشان را نشان بدهند زیرا من همواره تصمیمی که به سود باشگاه است را می‌گیرم.

عابدینی در مورد وضعیت بازیکنان این تیم گفت: علیرضا جهانبخش و حسین ابراهیمی از تیم ما قطعا جدا می‌شوند. جهانبخش اگر نتواند به دلیل مشکل خروج ازکشور به تیم هلندی برود فصل آینده به پرسپولیس و یا سپاهان خواهد رفت البته اولویت با پرسپولیس است.

وی ادامه داد: لیگ برتر جنگ ضعیف و قوی است و تیم‌هایی مثل ما باید با تیم‌های متمولی مثل نفت ، فولاد، سپاهان، استقلال و پرسپولیس رقابت کند. من با دستمزد سه بازیکن این ‌تیم‌ها باشگاه داماش را اداره می‌کنم. دستمزد سه بازیکن آنها رقمی در حدود 6 میلیارد تومان می‌شود.
نماد کاربر
Amir0131
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: چهارشنبه ژوئن 08, 2011 12:00 am

پستتوسط hatam » سه شنبه مه 28, 2013 11:25 am

من فکر میکردم 9 میلیارد تومن کمک کردن! :roll:
♥ دامـــــاش ♥

تصوير
hatam
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه ژوئن 04, 2011 12:00 am

پستتوسط pouryaR-damash » سه شنبه مه 28, 2013 11:26 am

الان یه سوال مهمی که پیش اومده این پول هایی که قوه ی قضاییه داره به داماش میده از کجا تامین میشه ؟ از حساب های شرکت امیر منصور آریا بر میدارن ؟
نماد کاربر
pouryaR-damash
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

پستتوسط soroosh8 » سه شنبه مه 28, 2013 11:27 am

[quote:df0f53502c="hatam"]من فکر میکردم 9 میلیارد تومن کمک کردن! :roll:[/quote:df0f53502c]

همینم خیلیه آبرار,توی این بی پولی 900هزار تومنم میدادن باید خوشحال میشدیم
نماد کاربر
soroosh8
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط popo131 » سه شنبه مه 28, 2013 11:29 am

[quote:c8335527aa="pouryaR-damash"]الان یه سوال مهمی که پیش اومده این پول هایی که قوه ی قضاییه داره به داماش میده از کجا تامین میشه ؟ از حساب های شرکت امیر منصور آریا بر میدارن ؟[/quote:c8335527aa]

امیر عابدینی در گفت و گو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، در مورد وضعیت فصل آینده باشگاه داماش گیلان، گفت: داماش در حال شکل گرفتن است و قرار است با درآمد شرکت‌های گروه امیرمنصور آریا باشگاه اداره شود. این تصمیم را مسئولان نظارتی مستقر در باشگاه گرفته‌اند و آنها حتی با استعفای من هم مخالفت کردند و فصل آینده نیز من مدیرعامل باشگاه داماش گیلان هستم.

popo131
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط hatam » سه شنبه مه 28, 2013 11:32 am

[quote:f9a60c4863="soroosh8"][quote:f9a60c4863="hatam"]من فکر میکردم 9 میلیارد تومن کمک کردن! :roll:[/quote:f9a60c4863]

همینم خیلیه آبرار,توی این بی پولی 900هزار تومنم میدادن باید خوشحال میشدیم[/quote:f9a60c4863]

بله درست میفرمایید تو این شرایط یک مو از خرس کندن هم غنیمته ! :idea:
♥ دامـــــاش ♥

تصوير
hatam
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه ژوئن 04, 2011 12:00 am

پستتوسط pouryaR-damash » سه شنبه مه 28, 2013 11:34 am

این خبر های امروز راجع به جهانبخش ماجراش چیه ؟؟؟ همش تو خبرها گفته شده اگه نتونه از کشور خارج شه میره پرسپولیس امیر عابدینی هم تو مصاحبش به این موضوع اشاره کرده .
لطفا مدیران سایت موضوع رو واسمون روشن کنن این خبرها شیطنت خبرگزاریهاست یا نه ؟
من فکر میکردم موضوع ترانسفر قطعی شده .

اینم خبر فارس :
در صورت حل نشدن مشکل خروج از کشور
جهانبخش به جای هلند به پرسپولیس می‌رود
بازیکن تیم فوتبال داماش گیلان در صورت حل نشدن مشکل خروج از کشورش راهی پرسپولیس می‌شود.
به گزارش خبرگزاری فارس، علیرضا جهانبخش که کار انتقالش به تیم « ان ای سی» هلند تقریبا تمام شده است، احتمال دارد که به دلیل مشکلات خروج از کشورش نتواند راهی این باشگاه هلندی شود.

در این صورت دو باشگاه پرسپولیس و سپاهان خواهان جذب این بازیکن هستند و حاضرند بابت انتقال سه ساله جهانبخش یک میلیارد تومان به باشگاه داماش پرداخت کنند.

این مبلغ به اندازه پولی است که باشگاه داماش از انتقال جهانبخش به هلند کسب می‌کند.

امیر عابدینی مدیرعامل باشگاه داماش با تایید این خبر به فارس گفت: اگر جهانبخش نتواند راهی خارج از کشور شود اولویت با پرسپولیس است و او را به پرسپولیس می‌دهیم. این بازیکن قراردادی 5 ساله با ما دارد.
در کل 1 بار ویرایش شده. اخرین ویرایش توسط pouryaR-damash در سه شنبه مه 28, 2013 11:37 am .
نماد کاربر
pouryaR-damash
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

پستتوسط soroosh8 » سه شنبه مه 28, 2013 11:36 am

[quote:ff03664d95="pouryaR-damash"]این خبر های امروز راجع به جهانبخش ماجراش چیه ؟؟؟ همی تو خبرها گفته شده اگه نتونه از کشور خارج شه میره پرسپولیس امیر عابدینی هم تو مصاحبش به این موضوع اشاره کرده .
لطفا مدیران سایت موضوع رو واسمون روشن کنن این خبرها شیطنت خبرگزاریهاست یا نه ؟
من فکر میکردم موضوع ترانسفر قطعی شده .[/quote:ff03664d95]

احساس میکنم همه چی داره شیر تو شیر میشه!! :idea: حتما این رویانیان هم سنگ انداخته!!!!
نماد کاربر
soroosh8
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط ali126 » سه شنبه مه 28, 2013 11:44 am

الان من نفهمیدم یعنی الان داماش زیر نظر یکی از شرکت های آریا قرار گرفته؟
تصوير
ali126
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 20, 2011 12:00 am

پستتوسط ARYANST122 » سه شنبه مه 28, 2013 11:47 am

تو این مملکت هیچ کس دوست نداره جوونا پیشرفت کنن متاسفم واسه کسایی که جلوی پای این جوون به این خوبی سنگ میندازن که پیشرفت نکنه

نوبت به نسل ما رسید یهو دنیا شد خراب
جان دهم اما نمیرد خاک من
نماد کاربر
ARYANST122
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: چهارشنبه دسامبر 07, 2011 12:00 am

بعدي

بازگشت به متفرقه

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 2 مهمان