[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - نقد و برسی در مورد ماهیت هواداران داماش

نقد و برسی در مورد ماهیت هواداران داماش

پیشنهادات و انتقادات + مطالب متفرقه ورزشی، اجتماعی، تاریخی و... (ارسال های سیاسی حذف خواهند شد) را در این بخش قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, antiros

نقد و برسی در مورد ماهیت هواداران داماش

پستتوسط r4sht » شنبه مه 11, 2013 6:18 pm

دوستان عزیز من سعی دارم با کمک شما به نتیجه برسیم که اگر تیم داماش پسوند گیلان را یدک میکشد چقدر از این هوادارا غیر رشتی
هستند و سعی خواهیم داشت به شناخت بهتری نسبت به هواداران واقعی تیم پیدا کنیم

به نظر شخص بنده حمایت از تیم داماش تقریبا 90% مربوط به رشت هستش
و 10% بقیه هم شهر هایی هستند که نزدیکی فرهنگی زیادی با رشت دارند مانند : کوچصفهان - صومعه سرا - سنگر - رستم آباد - فومن و صومعه سرا و شفت و...
و تقریبا هواداران کمتری در شهر های آستانه به بعد شرق گیلان و انزلی به بعد غرب گیلان میبینیم
نمونش حمایت خیلی زیاد تالش ها در بازی با پرسپولیس در استادیوم عضدی و حتی مسخره کردن میرزاکوچیک توسط آنها با شعار میرزای پرسپولیسی
نمونه دیگری که خیلی راحت مشاهده میشه شهر های انزلی رضوانشهر تالش و آستارا کلا تمایل بیشتری به ملوان دارند و داماش محبوبیت کمی در این شهرها دارند
از طرفی وضع در شرق گیلان فرق میکنه و اصولا در شهر های لاهیجان و لنگرود و رودسر تمایل به تیم های پایتخت به چسم میخوره نمونش ستون روزنامه های نظیر خبر ورزشی که کسانی که از این شهر ها نظر می دهند به دنبال مسایل استقلال و پرسپولیس تهران هستند .

به نظر بنده از آنحایی که شهر رشت بزرگترین و پرجمعیت ترین شهر گیلان و همچنین تنها کلانشهر حاشیه دریای خزر هست در بازی های خانگی
توانایی پر کردن 30 هزار نفر ( بیش از طرفیت عضدی ) را هم دارد و عملا نیازی به حمایت هواداری غیر رشتی ندارد
البته منظور ان دسته ار کسانی در شهر های نام برده هست که علاقه ای به داماش ندارند .
به همین جهت توصیه من بکار بردن لقب داماش شهر باران بجای داماش گیلان هستش
امیدوارم منظور من به درستی رسونده باشم و دچار سو تفاهم نشیم
ممنون : شاهین
نماد کاربر
r4sht
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: پنج شنبه دسامبر 08, 2011 12:00 am

پستتوسط monfared » شنبه مه 11, 2013 6:28 pm

با احترام به نظر دوست عزیز؛

علت گرایش مردم به تیم های سرخابی، عدم وجود تیم بومی قدرتمند در رقابت های سطح اول کشور بوده و می باشد. در حال حاضر نسل فعلی فوتبال رشت و گیلان، به مراتب از نظر تعصب و بومی گرایی و عدم انتساب به تیم های سرخابی، نسبت به نسل های قبل، کارنامه ی بهتری دارد.
رگه های تمایل به آبی یا قرمز در موضع گیری های اخیر برخی بازیکنان باسابقه ی بومی در مقابل تیم شهر خود داماش هم مشهود بود.
داماش گیلان، چتر بزرگی ست که می تواند تمام گیلانیان را زیر خود بگیرد و اختصاص آن به رشت، از چتر حمایتی آن می کاهد.
اگر چه در تشویق های هواداران و در نزد هوادارن رشتی داماش، به داماش شهر باران تشویق می شود، اما این تضادی با داماش گیلان بودن ندارد.
اجازه دهیم داماش، به مرکزیت رشت، داماش گیلان بماند تا جایی برای اعتبار و اتحاد گیلان منهای یک شهرستان باشد.
[color=red:1121b583ec]ضمن این که مقاومت هواداران در مساله ی خط قرمز تغییر نام "داماش گیلان"، در صورت تغییر گیلان به رشت کاملا لوث شده و در هم می شکند![/color:1121b583ec]
من با نظر شما کاملا مخالف هستم.
آخرين ويرايش توسط monfared on شنبه مه 11, 2013 6:42 pm, ويرايش شده در 2.
http://aryapayam.ir
آریا پیام؛ سامانه ی هوشمند پیام کوتاه
نماد کاربر
monfared
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: چهارشنبه نوامبر 02, 2011 12:00 am

پستتوسط dariush_kabir » شنبه مه 11, 2013 6:33 pm

من اصلاتا شرق گیلانیم تیم داماش تیم اولم هست بعد ملوان اونم چون تیم هم استانی هست...
همه افراد رو به یک چشم نگاه نکنی فک کنم بهتر باشه...
نماد کاربر
dariush_kabir
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: يکشنبه مه 08, 2011 12:00 am

پستتوسط ali_damashi » شنبه مه 11, 2013 6:38 pm

شاهین جان من با نظرت مخالف هم خیلیا رو میشناسم که 2 اتیشه سرخآبی بودند اما سمت داماش برگشتند
در مورد شهر های دیگه میتونم محل خودم قلعه رودخان رو بگم که سرخآبی زیاد هست اما طرفدار داماش هم هستند چیزی که در گذشته نبوده
این پیروزی های که ما مقابل تیم های بزرگ میاریم روز به روز به تعداد هوادار های ما اضافه میشن
در کل میشه داماشی ها رو به دسته های زیر تقسیم کزد
داماشی واقعی که فقط داماش براشون مهمه
اول داماشی بعد سرخ آّبی

گزینه دوم روز به روز در حال کمرنگ شدنه ما فقط یه جام میخوایم امیر خان به ما قول داده بعد بیا ببین چه انقلابی به پا میشه البته شده و جرقه زده شده
نماد کاربر
ali_damashi
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه ژانويه 09, 2012 12:00 am

Re: نقد و برسی در مورد ماهیت هواداران داماش

پستتوسط JUSTiran46 » شنبه مه 11, 2013 6:54 pm

[quote:9470fe4c7e="r4sht"]
[color=black:9470fe4c7e]از آنحایی که شهر رشت بزرگترین و پرجمعیت ترین شهر گیلان و همچنین تنها کلانشهر حاشیه[/color:9470fe4c7e] [color=red:9470fe4c7e][b:9470fe4c7e]دریای خزر[/b:9470fe4c7e][/color:9470fe4c7e][color=black:9470fe4c7e]؟؟؟[/color:9470fe4c7e]
[/quote:9470fe4c7e]
[align=center]
تصوير
[/align]
نماد کاربر
JUSTiran46
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه مه 19, 2012 12:00 am

پستتوسط amirdamashcity » شنبه مه 11, 2013 6:55 pm

به نظرمن اگه هم طرفدار سرخابی وجود داشته باشه حتما در کنارش از داماش حمایت میشه وبا کسب موفقیت بیشتر من مطمئنم به تدریج حمایت از تیم های پایتخت در گیلان ریشه کن میشه.
نماد کاربر
amirdamashcity
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: شنبه اکتبر 22, 2011 12:00 am

پستتوسط nima_beckham » شنبه مه 11, 2013 6:56 pm

[color=red:37bd495d8b]من هم کاملا مخالف هستم حتی با بحث کردن سر این موضوع تو این تاپیک هم به شدت مخالفم .[/color:37bd495d8b][color=black:37bd495d8b] اینو فراموش نکنیم که داماش گیلان بعد از سال ها داره به ثبات میرسه . نباید انتظار داشت که بعد از 2 فصل به ثبات رسیدن در لیگ ، گیلانی ها همه داماشی بشند ! خیلی ها هستند که تو شهر های دیگه گیلان چندین سال تحت تاثیر سرخابی ها قرار گرفتند .

شک ندارم فصل به فصل عاشقان غیر رشتی داماش اضافه خواهد شد . من به چشم دیدم افرادی رو که قبل فصل هوادار سرخابی بودند ولی با شناخته شدن داماش و دیدن این تیم بومی عاشقش شدند ... من دانشگاه فومن میرم و دوست های تالش هم دارم که داماشی هستند و با برد داماش خوش حال میشند :P حتی خیلی از مازندرانی هایی که گیلک و هم زبان ما هستند هم به هواداران ملیونی داماش در گیلان اضافه میشند :P[/color:37bd495d8b]

[color=green:37bd495d8b][b:37bd495d8b]ما با رفتن به آسیا میتونیم دل خیلی از گیلک ها و تالش ها [size=24:37bd495d8b](مردمان جنوب کاسپین) [/size:37bd495d8b]رو بدست بیاریم ... داماش باید نمام اتحاد مردمان این سرزمین بشه [/b:37bd495d8b][/color:37bd495d8b]
آخرين ويرايش توسط nima_beckham on شنبه مه 11, 2013 7:01 pm, ويرايش شده در 3.
[align=center][/align]
نماد کاربر
nima_beckham
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 14, 2010 12:00 am

پستتوسط nima_beckham » شنبه مه 11, 2013 6:57 pm

[quote:096d0276bf="JUSTiran46"][quote:096d0276bf="r4sht"]
[color=black:096d0276bf]از آنحایی که شهر رشت بزرگترین و پرجمعیت ترین شهر گیلان و همچنین تنها کلانشهر حاشیه[/color:096d0276bf] [color=red:096d0276bf][b:096d0276bf]دریای خزر[/b:096d0276bf][/color:096d0276bf][color=black:096d0276bf]؟؟؟[/color:096d0276bf]
[/quote:096d0276bf][/quote:096d0276bf]

این دوست بدبینمون مخالف اسم کاسپین هستند !!!!!!!!!!!! :?:
[align=center][/align]
نماد کاربر
nima_beckham
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط RainyGilman » شنبه مه 11, 2013 7:04 pm

کاملا مخالفم.
به نظرم این تحلیل خیلی سطحیه در مقابل پیچیدگی آدم ها.
- یه تحلیل کلی میتونه این باشه که غیر از رشت و انزلی تو بقیه شهر ها طرفداران سرخابی بیشترن. ولی این نکته رو در نظر نگرفتی که سرخابی ها میتونه تیم دومشون بعد از تیم های گیلانی باشه، یا اینکه احتمالا از برد تیم های گیلانی در برابر سرخابی های محبوبشون خوشحال میشن یا حداقل ناراحت نمی شن.

- بازم تو خیلی از این شهرها که گفتی خیلی ها طرفدار هر دو تیم گیلانی هستند، نمی گن فقط داماش، یا فقط ملوان. حتی تو رشت و انزلی هم کسانی هستند که طرفدار هر تو تیم اند.

- هیچ آماری رسمی که هیچی، نسبی هم وجود نداره که بگه چه شهری طرفدار چه تیمیه و به نظرم دیدگاه شما نسبت به این شهر ها صرفا یک برداشت شخصی باشه.

- اینکه میگید 90% ورزشگاه توسط خود رشتی ها پر میشه ، درسته.تو انزلی هم همینجوریه دلیلش هم فقط "وضع اقتصادی" مملکت و به خصوص "استان گیلان" هست. الان برای اونایی که رشت زندگی میکنن رفتن به ورزشگاه هزینه بر هست چه برسه مثلا بنده خدا بخواد از لنگرود پاشه بیاد. استان گیلان بعد از لرستان محروم ترین استان هست با درصد بالای بیکاری. با این وضع اقتصادی همین حمایت ها از تیم های گیلانی بیشتر به معجزه شیبه هست.
شک نکن اگه وضع اقتصادی ما با استانی مثل اصفهان و آذربایجان شرقی برابر بود، نه تنها بازی های داماش که ، بازی های ملوان هم استادیوم پر میشد و مجبور میشدن 2 استادیوم خوب تو این استان بسازن.

چند وقت پیش یه پیج گیلانی عکس نظر شما زده بود: این شعار معروفه داماش گل بزن........... رشتی ها بی قرارن. ممکنه بعضی از بچه هایی که از شهر های دیگه میان رو کمی دلسرد کنه و پیشنهاد داده بود از این به بعد بگیم : داماش گل بزن..............گیلک ها بی قرارن .
من خودم مشکلی با این شعار ندارم و به نظرم رشتی منظور کل گیلان هست. چون خارج از استان به کل گیلان که هیچی به مازنی ها هم میگن رشتی. واسه همین وقتی یکی تو جمله ش میگه رشتی چه خوب چه بد به خودم میگیرم، چون از دید اون کل شمال کشور یعنی رشت.

- ضمنا داماش نباید خودشو به رشت محدود کنه; دقیقا همون کاری که انزلیچی ها دارن می کنن.
در کل 1 بار ویرایش شده. اخرین ویرایش توسط RainyGilman در شنبه مه 11, 2013 9:40 pm .
نماد کاربر
RainyGilman
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: چهارشنبه نوامبر 21, 2012 12:00 am

پستتوسط nima_beckham » شنبه مه 11, 2013 7:11 pm

[quote:2d08a10300="ali_damashi"]شاهین جان من با نظرت مخالف هم خیلیا رو میشناسم که 2 اتیشه سرخآبی بودند اما سمت داماش برگشتند
در مورد شهر های دیگه میتونم محل خودم قلعه رودخان رو بگم که سرخآبی زیاد هست اما طرفدار داماش هم هستند چیزی که در گذشته نبوده
این پیروزی های که ما مقابل تیم های بزرگ میاریم روز به روز به تعداد هوادار های ما اضافه میشن
اول داماشی بعد سرخ آّبی

گزینه دوم روز به روز در حال کمرنگ شدنه ما فقط یه جام میخوایم امیر خان به ما قول داده بعد بیا ببین چه انقلابی به پا میشه البته شده و جرقه زده شده[/quote:2d08a10300]

[size=18:2d08a10300]دقیقا :) .... [color=black:2d08a10300]این انبار[/color:2d08a10300] [color=red:2d08a10300]باروت [/color:2d08a10300][color=green:2d08a10300](جنوب کاسپین)[/color:2d08a10300] [color=black:2d08a10300]فقط به[/color:2d08a10300] [color=red:2d08a10300]یک جرقه[/color:2d08a10300] [color=green:2d08a10300](آسیایی شدن گیلان) [/color:2d08a10300] [color=black:2d08a10300]نیاز داره ...[/color:2d08a10300][/size:2d08a10300]
[align=center][/align]
نماد کاربر
nima_beckham
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط ali_damashi » شنبه مه 11, 2013 7:12 pm

[quote:031cf2ef0e="r4sht"]دوستان عزیز من سعی دارم با کمک شما به نتیجه برسیم که اگر تیم داماش پسوند گیلان را یدک میکشد چقدر از این هوادارا غیر رشتی
هستند و سعی خواهیم داشت به شناخت بهتری نسبت به هواداران واقعی تیم پیدا کنیم

به نظر شخص بنده [color=red:031cf2ef0e]حمایت از تیم داماش تقریبا 90% [/color:031cf2ef0e]مربوط به رشت هستش
و 10% بقیه هم شهر هایی هستند که نزدیکی فرهنگی زیادی با رشت دارند مانند : کوچصفهان - صومعه سرا - سنگر - رستم آباد - فومن و صومعه سرا و شفت و...
و تقریبا هواداران کمتری در شهر های آستانه به بعد شرق گیلان و انزلی به بعد غرب گیلان میبینیم
نمونش حمایت خیلی زیاد تالش ها در بازی با پرسپولیس در استادیوم عضدی و حتی
[color=red:031cf2ef0e]مسخره کردن میرزاکوچیک توسط آنها با شعار میرزای پرسپولیسی [/color:031cf2ef0e]
نمونه دیگری که [color=red:031cf2ef0e]خیلی راحت مشاهده میشه [/color:031cf2ef0e] شهر های انزلی رضوانشهر تالش و آستارا کلا تمایل بیشتری به ملوان دارند و داماش محبوبیت کمی در این شهرها دارند
از طرفی وضع در شرق گیلان فرق میکنه و اصولا در شهر های لاهیجان و لنگرود و رودسر تمایل به تیم های پایتخت به چسم میخوره نمونش ستون روزنامه های نظیر خبر ورزشی که کسانی که از این شهر ها نظر می دهند به دنبال مسایل استقلال و پرسپولیس تهران هستند .

به نظر بنده از آنحایی که شهر رشت بزرگترین و پرجمعیت ترین شهر گیلان و همچنین تنها کلانشهر حاشیه دریای[color=darkblue:031cf2ef0e] خزر[/color:031cf2ef0e] هست در بازی های خانگی
توانایی پر کردن 30 هزار نفر ( بیش از طرفیت عضدی ) را هم دارد و عملا[color=blue:031cf2ef0e] نیازی به حمایت هواداری غیر رشتی ندارد[/color:031cf2ef0e]
البته منظور ان دسته ار کسانی در شهر های نام برده هست که علاقه ای به داماش ندارند .
به همین جهت[color=brown:031cf2ef0e] توصیه من[/color:031cf2ef0e] بکار بردن[color=darkred:031cf2ef0e] لقب داماش شهر باران[/color:031cf2ef0e] بجای داماش گیلان هستش
امیدوارم منظور من به درستی رسونده باشم و دچار سو تفاهم نشیم
ممنون : شاهین[/quote:031cf2ef0e]

کاملا سو تفاهم پیش اومد کویا شین ایسی

ما داماش را با پسوند گیــــــلان میخواهیم
نماد کاربر
ali_damashi
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه ژانويه 09, 2012 12:00 am

پستتوسط meelad » شنبه مه 11, 2013 7:16 pm

خب در اینکه ریشه و هویت اصلی تیم از رشت هست و اکثر هوادار ها هم رشتی هستن شکی وجود نداره ..
اما بهتره پسوند " گیلان " رو تیم باشه , این یعنی همه ی گیلک هایی که استان خودشون رو دوست دارن , جدایِ از تعصبات شهری , میتونن طرفدار داماش باشن..
نماد کاربر
meelad
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: دوشنبه آگوست 01, 2011 12:00 am

پستتوسط lvlamad_2010 » شنبه مه 11, 2013 7:52 pm

[quote:fb1954c194="ali_damashi"]شاهین جان من با نظرت مخالف هم خیلیا رو میشناسم که 2 اتیشه سرخآبی بودند اما سمت داماش برگشتند
اول داماشی بعد سرخ آّبی

گزینه دوم روز به روز در حال کمرنگ شدنه ما فقط یه جام میخوایم امیر خان به ما قول داده بعد بیا ببین چه انقلابی به پا میشه البته شده و جرقه زده شده[/quote:fb1954c194]

با نظر این دوستمون کاملا موافقم ، از دید بنده ما باید دیدمونو باز تر کنیم چرا این تیم روو واسه گیلان ندونیم وقتی ازش استقلبال می شه؟ این تیم متعلق به تمام کسانیه که بهش علاقه دارن ، همه انسان ها هم مثل هم نیستن .

یه نکته ایی که هست داماش داره روز به روز تو دل مردم جا بیشتر باز می کنه و ما هم باید تو راه تبلیغ پیش قدم باشیم ، من سرباز ارومیم وارد پادگان می شم همه می گن داماشیه تیر اومد ، یه استوار دارین هی می گه مهندس داماش یا تراکتور تا می گم داماش یه دونه میزنه پشتم ، بعد یه 10 15 تا می گه من خسته شدم دیگه خودش فهمید نمیتونه حرف من وو عوض کنه
نماد کاربر
lvlamad_2010
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: چهارشنبه نوامبر 10, 2010 12:00 am

پستتوسط metall » شنبه مه 11, 2013 8:04 pm

نمیفهمم شما چی میگی اصلن یعنی چه که نیاز به حمایت غیر رشت نداره شما میدونی چی میگی ده ها نفر از غیر رشتی ها رو من میشناسم که گیلانین و هوادار داماش بعد هدفت بزرگ کردن داماشه یا کوچیک کردنش
همه دنیا به دنبال عشق میگردن ولی واسه من همه دنیا یعنی تو
تصوير
نماد کاربر
metall
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: سه شنبه فبريه 14, 2012 12:00 am

پستتوسط nima_beckham » شنبه مه 11, 2013 8:17 pm

[quote:70a095ac4a="metall"]نمیفهمم شما چی میگی اصلن یعنی چه که نیاز به حمایت غیر رشت نداره شما میدونی چی میگی ده ها نفر از غیر رشتی ها رو من میشناسم که گیلانین و هوادار داماش بعد هدفت بزرگ کردن داماشه یا کوچیک کردنش[/quote:70a095ac4a]

قبلا هم ایشون تاکید داشتند رشتیا خارج رشت منفور هستند . من با دیدن تاپیک های ایشون یه فکرای بدی میاد تو ذهنمامیدوارم بقیه اینجوری فکر نکنند !
[align=center][/align]
نماد کاربر
nima_beckham
کاربر ویژه
کاربر ویژه

بعدي

بازگشت به متفرقه

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 6 مهمان