[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - اعلام نظرات درمورد خریداران جدید داماش

اعلام نظرات درمورد خریداران جدید داماش

پیشنهادات و انتقادات + مطالب متفرقه ورزشی، اجتماعی، تاریخی و... (ارسال های سیاسی حذف خواهند شد) را در این بخش قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, antiros

اعلام نظرات درمورد خریداران جدید داماش

پستتوسط soroosh8 » پنج شنبه مه 02, 2013 8:24 am

[size=18:773a87e95b]انتظار داریم اگر مالک جدید تیم محبوب شمال ایران محرز به این نظرات و انتقادات توجه کنن.[/size:773a87e95b]

[color=darkblue:773a87e95b][size=18:773a87e95b]
نظراتی از قبیل:
1.عدم تغییر نام باشگاه ( بدون هیچ پیشوند و پسوندی)
2.عدم تغییرلوگو باشگاه.
3.عدم تغییر رنگ پیراهن(آبی با رگهای قرمز)
4.حضور همیشگی امیر عابدینی که پیوند عاطفیه او و هواداران داماش هرگز گسسته نخواهد شد.
...[/size:773a87e95b][/color:773a87e95b]
شما هم نظرات خودتون رو در مورد خریدار آینده داماش بگید .
نماد کاربر
soroosh8
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه آگوست 20, 2012 12:00 am

پستتوسط Rashti0131 » پنج شنبه مه 02, 2013 8:29 am

فوتبال رشت بیشتر از هر چیزی به یه مدیر کاربلد مثل امیرخان نیاز داره ما تو این شهر استعدادهایی زیادی داریم باید یه مدیریت قوی و کادرفنی بومی داشته باشیم تا به نتیجه برسیم به نظر من اگه امیرخان بره دقیقا میشه مثل پگاه زمانی که آقای شاد مدیرعاملش بود بدون هیچ لابی و سیاستی میشیم یه تیم مثل پگاه اون سال...من اومدن آقای محجوب رو به فال نیک میگیرم ایشان میتونن از این تیم منبع مالی برای ما و خودشون بسازن و مدیریت تیم رو بسپارن به امیرخان اون وقت میشه که داماش میتونه یه تیم در حد آسیا باشه چون بودن ایشون از خیلی جهات خیال مارو راحت میکنه وقتی امیرخان با تیم باشه خیالمون راحته که تیممون دسته یه نفر کاربلد هست...اگر هرکسی جای ایشون پارسال یا امسال بود شک نکنید این تیم میرفت دسته یک من امیدوارم هر اتفاقی پیش میاد عابدینی بمونه /7/
ولی در مورد اسم تیم که هیچ صحبتی نمیمونه داماش خط قرمز هوادارنه و العا یه هویتی مال خودش داره به نظر من آقای محجوب باید به احترام هوادارا اسم این تیم رو حفظ کنه همچنین رنگ پیراهن باید آبی باشه چون ما این تیم رو تو سکوها با رنگ ابی شهر باران فقط میشناسیم به نظر من آقای محجوب که بومی هستن ما ازش انتظارات بیشتری نسبت به هرکس دیگری داریم باید نظر هوادارا رو لحاظ کنه
/11/
افتخار مي کنيم که داماش مان را با نام مقدس رشت مي شناسند ، نه نام شهرمان را با تيم مان!
نماد کاربر
Rashti0131
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه اکتبر 30, 2011 12:00 am

پستتوسط RainyGilman » پنج شنبه مه 02, 2013 8:33 am

البته بنده با "تغییر لوگو" موافقم به شرطی که لوگویی در خور نام "دامــــاش شــهر بــــاران" بر اساس نظرات هواداران طراحی بشه و بعد از اون دیگه هرگز تغییر نکنه. (که لازمش اینه که در تغییر لوگو آینده نگری داشته باشیم و تمام جوانب رعایت بشه )
نماد کاربر
RainyGilman
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: چهارشنبه نوامبر 21, 2012 12:00 am

پستتوسط soroosh8 » پنج شنبه مه 02, 2013 8:35 am

اینم بگم آقای محجوب اینجا هیچکس یه شبه محبوب نمیشه,همین امیر خان عابدینی انقدر زحمت کشید و پشت ما موند که الان همه اونو یه رشتی و گیلک میدونیم و ار مفاخر گیلان /3/
"دنیا فقط رشت و داماش"
نماد کاربر
soroosh8
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط RainyGilman » پنج شنبه مه 02, 2013 8:38 am

[quote:09ba6dab72="soroosh8"]اینم بگم آقای محجوب اینجا هیچکس یه شبه محبوب نمیشه,همین امیر خان عابدینی انقدر زحمت کشید و پشت ما موند که الان همه اونو یه رشتی و گیلک میدونیم و ار مفاخر گیلان /3/[/quote:09ba6dab72]

بقول یکی از بچه های سایت; لقب [size=18:09ba6dab72][color=blue:09ba6dab72]" آبرار "[/color:09ba6dab72][/size:09ba6dab72] رو باید بهش اعطا کنیم. :P
نماد کاربر
RainyGilman
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: چهارشنبه نوامبر 21, 2012 12:00 am

پستتوسط sepidroudi » پنج شنبه مه 02, 2013 8:56 am

با گزینه 1 و 3 که صد در صد موافقم و اصلا صحبت کردنش هم زشته

اما در مورد گزینه 2 فکر نمیکنم اگه تصمیمی بر تغییرش باشه و با نظر هواداران و در واقع طرح برگزیده ی آنها مشکلی باشه چون بهر حال آرم فعلی هم چیز خاصی نداره ....... ضمنا تغییر آرم و به روز شدنش البته با ظوابط و اصول خاص خودش و اونم یکبار برای همیشه تو دنیا هم سابقه داشته مثل چلسی که کلا آرمش رو تغییر داد و خیلی از تیمهای بزرگ که آرمشون هر از چند گاهی تغییرات جزیی با نظر هواداراشون داشتن

اما در مورد گزینه 4 مخالفم که برای مالک ما تصمیم بگیرم که چه کسی با ایشون کار کنه....
شاید مالک نخواد با آقای عابدینی کار کنه , به زور نمیشه شخصی رو تحمیل کرد.
من خودم اون 2 سال اول حضور آقای عابدینی, سایه اش رو با تیر میزدم به دلایل زیاد ولی همونطور هم که قبلا گفتم ایشون تازه 1 الی 2 سالی شدند همون مدیرعاملی که همه ما میخواستیم - الان هم به شدت موافق حضور و ادامه فعالیتشون هستم چون بهترین گزینه موجود ایشون هستند ولی مخالف این هستم که فشار بر روی مالک بیاریم که ایشون حتما مدیرعامل باشه - این موضوع رو میتونیم به عنوان یه درخواست به مالک برسونیم که خواسته هواداران ادامه فعالیت جناب عابدینی در راس مدیریت باشگاه هست (بازم میگم به صورت درخواست قلبی نه یک شرط و فشار)
اگر سپیدرود بخشکد ماهیها می میرند
نماد کاربر
sepidroudi
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه مه 16, 2011 12:00 am

پستتوسط mtb368 » پنج شنبه مه 02, 2013 10:30 am

لطفا از ادبیات دستوری استفاده نفرمایید بالاخره وقتی کسی میاد این همه پول خرج میکنه که نباید به سیخ و صلابه کشیده بشه بنده خدا باید یه دلخوشی هم داشته باشه من با گزینه 1 و4موافقم و یه توصیه کوچکی به آقای محجوب دارم فقط خواهش میکنم که ریش و قیچی رو بدن دست آقای عابدینی و نظاره گر کارها باشند بدون شک ضرر نمی کنند و در نهایت داماش رو در آسیا خواهند دید به امید آنروز
/23/ /23/ /23/ /23/ /23/ /23/ /23/ /23/ /23/ /23/ /23/
نماد کاربر
mtb368
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: چهارشنبه آپريل 27, 2011 12:00 am

پستتوسط soroosh8 » پنج شنبه مه 02, 2013 10:44 am

آبرارهای گلم نظراتتونم بگید,اونا گزینه نیست,نظرهای شخصیه منه.

منم نظر این آبرار گلمون mtb368,در مورد اینکه ایشون تیم رو ازلحاظ مالی تامین کنن,مهندس عابدینی و خود ما هوادارها تیم رو موفق میکنیم,شما هم بشین و لذت ببر /13/
"دنیا فقط رشت و داماش"
نماد کاربر
soroosh8
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط metall » پنج شنبه مه 02, 2013 10:45 am

من میگم تا قطعی نشه کاملا هیچ حرفی نزنیم اشتباه قبل رو نکنیم

هر وقت ایشان شدن قانونی مالک رو چشما

البته الویت هر کس که بیاد باید هوادارسالاری باشه
همه دنیا به دنبال عشق میگردن ولی واسه من همه دنیا یعنی تو
تصوير
نماد کاربر
metall
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: سه شنبه فبريه 14, 2012 12:00 am

پستتوسط soroosh8 » پنج شنبه مه 02, 2013 10:52 am

[quote:631f578507="metall"]من میگم تا قطعی نشه کاملا هیچ حرفی نزنیم اشتباه قبل رو نکنیم

هر وقت ایشان شدن قانونی مالک رو چشما

البته الویت هر کس که بیاد باید هوادارسالاری باشه[/quote:631f578507]

[size=18:631f578507]آبرار چون ایشون محتمل ترین گزینه هستن,و روی سایت خودمون و سایت اصلی باشگاه هم این خبر اومده ما در موردش بحث میکنیم,و در متن تاپیک هم اومده اگر مالکیت ایشون محرز بشه... یعنی هیچ چیز قطعی نیست اما اگر ایشون از الان مواضع مارو بدونن خیلی بهتره.ما هم سعی نداریم بخاطر خریدار قبلی و اتفاقات تلخ گذشته در مورد ایشون هم جبهه بگیریم,شاید هم ایشون انسان خوبی باشن و برای خدمت اومده باشن,انشاالله.[/size:631f578507]
نماد کاربر
soroosh8
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط metall » پنج شنبه مه 02, 2013 10:57 am

در کل من مالک زده شدم اون قویدل و حالا ببینید هدایتی با ملوان چیکار کرده /21/ /21/
همه دنیا به دنبال عشق میگردن ولی واسه من همه دنیا یعنی تو
تصوير
نماد کاربر
metall
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: سه شنبه فبريه 14, 2012 12:00 am

پستتوسط soroosh8 » پنج شنبه مه 02, 2013 11:01 am

اون انزلیچیها که حقشونه,از هول حلیم افتادن توی دیگ,مخ اون یارو رو زدن بردن باشگاه "در پیتشونو" بهش انداختن حالا به غلط کردن افتادن!
"دنیا فقط رشت و داماش"
نماد کاربر
soroosh8
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط zxzx » پنج شنبه مه 02, 2013 11:33 am

[color=black:333c18db9c]گزینه 1 و3 که حتی نباید در موردش صحبت کرد [size=18:333c18db9c]فقط داماش گیلان بدون پیشون و پسوند[/size:333c18db9c] اما در مورد گزینه 4 از اختیارات مالک هستش که با چه شخصی کارکنه ولی اگر با اقای عابدینی به توافق برسن که خیلی خوب میشه[/color:333c18db9c]
داماش تا ابد جاویدان
نماد کاربر
zxzx
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: دوشنبه سپتامبر 12, 2011 12:00 am

پستتوسط The_King_of_rasht » پنج شنبه مه 02, 2013 11:41 am

جناب آقای محجوب
با احترام سلام عرض میکنم
نخست ورود شما را به باشگاه داماش گیلان به فال نیک میگیرم و خدمت حضرت عالی خیر مقدم عرض میکنم و بسیار خرسندم تیم محبوب شهر من ؛ این کشتی طوفان زده از تلاطم گرداب ها و سیلابها به ساحل آرامش نزدیک شده و اندک اندک دل مردمان دیار کاسپی را شاد کرده است.
برادر بزرگوار جناب محجوب
اینک که این چند سطر را برای شما مینوسم در دل هنوز بر ترس و استرس غلبه نکرده ام که مبادا مشکلات سال گذشته که از بی تدبیری عده ای تازه وارد دامن گیر تیم محبوبمان شد و چون پتکی بر سرمان خورد دوباره سر باز نکند و ما باز هم شاهد وعده های توخالی و عالمان بی عمل نباشیم !

شما خود اهل همین دیار هستید و همین که برای این دیار دل می سوزانید خود نشانگر دید والا و گواه تعصب مثال زدنی شماست و خود بهتر میدانید که کمبودهای گیلان پشت سرسبزی اش پنهان شده است.
در روزگاری که همه از نقش پر رنگ ورزش مخصوصا فوتبال و تاثیر آن بر جامعه آگاه هستند و همه میدانند که تاثیر فوتبال برجامعه فارغ از بحث ورزش نماد هویتی و بعضا ملیتی شده است .
این داماش که به زودی در اختیار شما قرار خواهد گرفت تنها امانتی است از طرف صاحبان اصلی و بلا منازع اش یعنی دو و نیم میلیون نفر از هم ولایتی های گیلانی شما
این داماش دیگر تنها یک تیم نیست بلکه جزیی از تاریخ و هویت گیلان شده است .
این داماش را یک کالا و به قولی چهار دیواری مپندارید که این قلب این مردم است و قلب حرم الهی است و صاحبش شخص و گروهی خاص نیست!
این داماش اکنون در گوشت و پوست و خون این مردم رسوخ کرده و گوشت را از پوست نتوان سهل جدا کرد.
جناب محجوب در سالیان گذشته خیلی کم پیش آمده بود که به غیر از مردمان شهر عزیز رشت سایر گیلانی ها هوادار تیمی از شهر باران باشند ولی اکنون اکثریت قریب به اتفاق گیلانی ها همه یک چیز را میخواهند ،یک نام و دیگر هیچ : " داماش گیلان " بدون هیچ پسوند یا پیشوندی!
اگر باور نمیکنید در خیابان و گذر های گیلان و حتی در کوی و برزن به سراغ مردم بروید و از آنها بپرسید؛ازشهر بام های سفالی ، آستارا تا شرق ، شهسوار و تنکابن از انزلیچی گیلان لاهیجان تا دیار دلاورانِ آمارد در دیلمستان و سیاهکل ، از بلندای قله درفک تا دروازه بهشت گیلان در چابکسر از شهر آفتاب گیلان لوشان تا دیار کادوس ها در تالش، از مرزهای حقیقی گیلان در طالقان و الموت تا پایتخت جلگه زرین گیلان رشت از همه بپرسید مطمئن باشید به نامی و به عشقی به غیر از داماش برنمیخورید.
از شما میخواهیم با ما باشید و در کنار ما تا باهم و در کنار هم نام زیبای گیلان را به اوج برسانیم
آن طور که آرزوی ما و شماست.
امیدوارم با ثبات در امر اقتصادی و مدیریتی و ساختار باشگاه در کنار شما و مهندس عابدینی که برادری اش را با داماش به اثبات رسانده در کنار کادر فنی خوب و بازیکنان مستعد داماش که اکثرا از همین خطه هستند و خواهند بود به رویایمان یعنی پرچمداری در آسیا برسیم که هم ما سود برده باشیم و هم شما!

و مِن الله توفیق

حمزه صداقت
1392/2/12
ما باز میگردیم

نماد کاربر
The_King_of_rasht
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: پنج شنبه اکتبر 20, 2011 12:00 am

پستتوسط pouryaR-damash » پنج شنبه مه 02, 2013 12:07 pm

آقا حمزه ی ما اینقدر زیبا و کامل و دقیق حرفای ما رو زد که حرفی واسه گفتن نذاشت عالی بود حمزه جان مرسی .
اما من خودم مثل تمام دوستان ثبات نام تیم رو خیلی واجب میدونم و بعد از اون داشتن برنامه ی اقتصادی مدون و حساب شده . منظورم اینه که خدایی نکرده اینجوری نباشه که سال بعد بودجه ای در کار نباشه واسه تیمداری . ما دوس نداریم هر سال مالک و اسپانسر عوض کنیم . جناب آقای محجوب مسئولیت سنگینی را به عهده گرفته اید البته در این راه سخت مردم گیلان و هوادارای داماش شما رو یاری خواهند داد فقط خواهشم از شما اینه که برای آینده ی باشگاه یک برنامه ی مناسب اقتصادی در نظر بگیرید تا همیشه در اوج باشیم . تیمداری در لیگ برتر و رقابت با پول های نفت و دولت کار راحتی نیست اما این امر با همت شما و هوادارای داماش ممکن خواهد شد .
ورود شما رو به قلب و عشق دیارتان خیر مقدم میگوییم .
کنارمان باشید تا ما هم کنارتان باشیم .
برای ما 3 چیز خیلی مهم است : 1-نام داماش گیلان (بدون هیچ کلمه یا حرف اضافه ای ) 2-آسیایی شدن داماش با تیمی حداکثر بومی 3-احترام به نظر و عقاید هوادار
به امید موفقیت محبوب ترین تیم شمال ایران ...
نماد کاربر
pouryaR-damash
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه اکتبر 28, 2011 12:00 am

بعدي

بازگشت به متفرقه

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 3 مهمان