من این تاپیک مهم را ایجاد کردم تا از این به بعد خیلی دقیقتر به رفتارهایه دشمنان رسانه ای (مثلا بی طرف) تمرکز کنیم و پاسخ محکمی بعد هر حرکت ضد داماشیشون بدیم.
مطمعنا افراد زیادی هستند که دشمنیشون با ما برامون ثابت شده هست. افرادی مثل آغایان [size=18:4adef57d17]حمید حمیدی - حامدی راد - فرشاد کاس نزاد - عادل فردوسی پور - حسن زاده - افشین وهابی - آرتین زهرابی[/size:4adef57d17] و ... هستن که تا قبل از این هر کاری که میخواستن علیه ما انجام دادن و از ما هیچ واکنشی ندیدن اما دیگه بسته. دیگه کاسه صبرمون لبریز شده و از این به بعد هر حرکتی از این افراد علیه ما پاسخ داده خواهد شد.. و هدف این تاپیک برنامه ریزی برای چگونگی پاسخ هستش.
[size=18:4adef57d17]حمید حمیدی[/size:4adef57d17] : من دیروز بیشتر از بازی تمرکزم رو این گزارشگر خاعن حمید حمیدی بود باور کنید هر 30 دقیه میرفت با این شیرینی مصاحبه میکرد تا اون علیه ما حرف بزنه. این عاقا دیگه خیلی پاشو از گلیمش درازتر کرده از اول فصل قصدش این بوده که ما رو توو یه برنامهی پربیننده که خود مجریشم یکی از خاعنینه (با دلیل که بعدا میگم) بدنام و فحاش و بی تعصب به تیممون نشون بده.
[size=18:4adef57d17]
حامدی راد - فرشاد کاس نزاد[/size:4adef57d17] : سالهاست که جوهر قلم هاشون پر شده از عقده های کلانشهر رشت و تیم بزرگ داماش.
[size=18:4adef57d17]عادل فردوسی پور [/size:4adef57d17]: مطمعنا همه با من هم عقیده هستید و نیازی به بازگو کردن شیطنتایی که این آغا علیه ما انجام میده نیست ولی چندتاشو میگم برا محکم کاری! اول اینکه اگه به آرشیو برنامه این عاقا نگاه کنید میبینید بطور کاملا خودجوش اکثرا بازیهایه ما رو یا آخرین بازی پخش میکنه یه یک مونده به آخر.. دوم اینکه این آغا بعد حمید حمیدی مقصر اصلی بدنام کردن تیممونه فقط کافیه اون هفتهی که با سوراختر بازی داشتیم رو به یاد بیارید صحنهی که توو تمام دوربینا حرکت زشت آغایه سید صالحی شکار شد اما آغایه فردوسی پور بصورت خودجوش اون صحنه رو حذف کرد تا شعارهای که اصلا در حد شعارهای پایتخت نیشنا نیست بی مورد نشون بده علیهش. جالبتر از اون این بود که این بازی رو دقیقا بین بازی گهر نشون داده شد یعنی بازی گهر بدون حواشیش نشون داده شد بعد بازی ما با حواشی بعد حواشی بازی گهر (نشون دادن هواداران به اصطلاح فهیم دورودی). حرکتی که اوج عقده رو نشون میده!
[size=18:4adef57d17]حسن زاده [/size:4adef57d17]: بدون شرح

[size=18:4adef57d17]افشین وهابی[/size:4adef57d17] : این عاقا هم تازگیا دم در آورده و مثل اینکه بویه پول بدجوری کورش کرده! امیدوارم سابقه تقریبا خوبش در گذشته رو برباد نده مثل بعضی ها...
[size=18:4adef57d17]آرتین زهرابی[/size:4adef57d17] : کسی که تیم شهرشو بخاطر نرسیدن به منفعت و پول بفروشه خاعن به حساب میاد حالا میخاد پسر هرکسی باشه! این عاقا بارها به هر نحوی که تونسته تیم داماش مورد تمسخر قرار داده. واقعا نمیدونم اسرارش چیه که فقط این بحث تغیر اسم تیم داماش در گذشته رو بارها در رسانه های مختلف تکرار میکنه!
[color=darkred:4adef57d17]در این موقعیت پیشنهاد میکنم ابتدا برنامهی رو برا یکی از بزرگترین خاعنان یعنی آغا حمید حمیدی بچینیم چون پاشو خیلی از گلیمش درازتر کرده[/color:4adef57d17]