ما هواداراي داماش به راستي يار دوازدهم اين تيم هستيم. به نظر من بازي نيمه نهايي جام حذفي فرصت خوبي براي ما عاشقان داماش هست كه نشون بديم از نظر يار دوازدهم قوي ترين تيم ايران و آسيا هستيم.
اما بالاخره بايد اين رو بپذيريم كه ما هم در طول فصل اشتباهاتي داشتيم كه الآن نيازي به بازگو كردن نيست و زمان مناسبي براي اين كار نيست. ولي به نظر من اگه فردا ما كارمون رو درست انجام بديم داماش 100٪ برنده از زمين بيرون ميآد.
منظورم از كار درست كاري هست كه به سود داماش باشه. تيم حريف رو به هم بريزه و تيم مارو به سمت جلو هدايت كنه.
جنگ رواني رو بر عليه تيم ما راه انداختند. داوري هم ممكنه به ضرر ما باشه. همه نوع حاشيه هم براي تيم درست كردند. به همين دليل من فكر مي كنم كه زمان اون رسيده كه ما طرفداراي داماش كاري كنيم كارستان.
[size=18:749b710adb] [/size:749b710adb]شايد ما هم بايد ياد بگيريم كه مثل بازيكنا از دقيقه ي اول تا دقيقه ي 90 تمركز خودمون رو روي بازي بگذاريم و از حاشيه دوري كنيم.
به همين دليل چند خواهش از آبراراي گلم دارم كه اميدوارم مورد پذيرش همه باشه و به تيم كمك كنه.
1- بارها شده كه ما در دقايق ابتدايي انسجام لازم رو نداشتيم و شعارهايي داديم كه به افراد يا بازيكنا به صورت انفرادي ربط داشته. حتي بعضي وقتها برخي از دوستان به شعار به چشم تفريح نگاه كردند. من فكر مي كنم كه اين كار تمركز تيم رو به هم مي زنه. به همين دليل از تمامي عزيزان و همامهنگ كننده هاا مي خوام كه از دقيقه ي اول يك شعار كوبنده و تيمي رو يك صدا فرياد بزنند تا هم جهنم عضدي رو به پس پس نشون بديم و هم اينكه استرس رو رو حريف زياد كنيم. از طرفي تيم خود رو به انسجام تيمي و حركت رو به جلو تشووويق كنيم.
2- از تشويق و يا توهين به تيم حريف بپرهيزيم. در شرايطي كه هما شمشير رو براي ما از رو بستن دليلي نداره كه ما بخواهيم خودمان رو خو نشان دهيم و بگيم كه خيلي مهمان نوازيم. با اين كار فقط استرس رو از بازيكناي حريف دور مي كنيم. ولي از طرفي نبايد به بازيكنان حريف توهين بشه و براي تيم خودمان دردسر درست بشه. به نظر من هو كردن يك صداي بازيكناي پس پس به صورت ناگهاني بهتر از هر چيز ديگري تمر كز اونها رو به هم مي ريزه.
3- به هيچ وجه به جنگ رواني روباهيان و تماشاگراي حريف جواب نديم تا تمر كز خود رو از تشويق كردن داماش عزيز از دست نديم.
4- از آبراران عاجزانه خواهش مي كنم كه تشويق افراد رو به بين دو نيمه و در زمان جشن پيروزي بعد از بازي محدود كنيم تا داماش با قدرت و تمر كز بالا در وازه ي پس پس رو به تو پ ببنده.
به اميد پيروزي داماش.
باز هم از آبراراي گل خواهش مي كنم كه تمركز رو از دست ندن و تيم رو دچار حاشيه نكنند و الگوي جديدي براي خرد كردن تيم مهمان با شعارهاي كوبنده از خود به جاي بگذارند.
با سپاس از همه ي شما- سينا آبرار