[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - جایگاهی جایگزین جایگاه H نظر شما چیست؟

جایگاهی جایگزین جایگاه H نظر شما چیست؟

پیشنهادات و انتقادات + مطالب متفرقه ورزشی، اجتماعی، تاریخی و... (ارسال های سیاسی حذف خواهند شد) را در این بخش قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, antiros

جایگاهی جایگزین جایگاه H نظر شما چیست؟

پستتوسط The_King_of_rasht » سه شنبه مارس 05, 2013 6:31 pm

[b:f62eef2755]جایگاه اچ!!!!![/b:f62eef2755]

[img:f62eef2755]http://upcity.ir/images/15376678440152386614.gif[/img:f62eef2755]
[b:f62eef2755]موضوع : تغيیر جايگاه H به صورت موقت
قصه معروف شدن این جایگاه از زمانی شروع شد که من و چند نفر از کاربران دوست داشتنی وارش اسپرت(پدرام1367 و میلاد سیویل و یکی دو نفر دیگه) توی سایت با هم قرار گذاشتیم که در یکی از بازی های داماش در فصل قبل همدیگه رو ببینیم تا قبلش اون جایگاه زیر سلطه عباس و صادق و دوستانشون بود .
خلاصه سرتون رو درد نیارم،روز بازی مذکور همدیگه رو دیدیم و قرار گذاشتیم که از اون تاریخ به بعد زیر عکس پیله آقا بنشینیم (اون موقع جای عکسها رو عوض نکرده بودند) و خودمون خودجوش و صد البته مستقل از سایر جایگاه ها تشویق کنیم ،اوایل تعدادمون خیلی کم بود حتی بازی بود که در جایگاه اچ فقط 5 نفر بودیم برای تشویق و ما بقی دوستان در سکوت مطلق که هر از چند گاهی این سکوت با صدای شکستن تخمه ها قطع می شد!!!!
کم کم تعدادمون زیاد شد ،چند نفر از بچه های سایت که یا در اونجا بودند و ساکت مینشستند به ما پیوستند و یا دوستانی بودند که در جایگاه های دیگه می نشستند و به ما اضافه شدند و تعدادی هم از بچه های دروازه لاکان هم به ما ملحق شدند و صد البته این اضافه شدن ها همچنان ادامه داشت تا جایی که دوستانی به ما اضافه شدند که در ظاهر مثل ما دو آتیشه بودند ولی با سبکی متفاوت!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
وارد جزییات نمیشم این جایگاه کم کم مستقل میشد و جایگاهی بود برای جواب دادن شعار دو طرفه تیفوسی ها و البته از یوغ عباس و صادق هم مستقل شد ،عکسهای زیادی هم از ما منتشر شد که مصداق جمله های من هست.
این ها رو مقدمه گفتم که به اصل مطلب برسم:
امروز سر تمرين چند شخص معلوم الحال كه اتفاقا هم در جايگاه ما حضور فعال دارند ، اشتباهاتی رو که قبلا داشتند رو تکرار کردند(نمیخواهم از واژه خود فروشی استفاده کنم) و باعث شدند که حس و حال از هواداران در تمرین امروز گرفته بشه و اثر و نفس این حضور خدشه دار بشه.
البته تا اندي پيش حضور اين افراد رو به مسئولين باشگاه گزارش داده شد اما ديديم زور مسئولين به اين 2-3 نفر نميرسه !! چه برسه به ما !! به همين خاطر تمرين امروز كه برگزار شد تني از چند از هوادارن وارشي H پس از هم انديشي تصميم گرفته شد اين چند بازي اخر رو به مكان ديگري نقل مكان كنيم تا در ارامش فقط از تيم خودمون حمايت كنيم نه از شخص خاصي پس اينجا از نظر هاي شما دوستاني كه در جايگاه خودتون H هستيد میخوام نظرتون رو بفرمایید.
[/b:f62eef2755]

[img:f62eef2755]http://upcity.ir/images/46334699128789460742.jpg[/img:f62eef2755]

[img:f62eef2755]http://upcity.ir/images/75385907807366442135.jpg[/img:f62eef2755]

[b:f62eef2755]البته از اونجایی که جایگاه ما کاملا مستقل و خود جوش تشویق میکرد ازتون میخوام که به جز جایگاه S و T (به دلیل نزدیکی به اچ) یک جایگاه دیگر رو انتخاب کنید تا روز بازی نفت همه همدیگر رو اونجا ببینیم
با تشکر [/b:f62eef2755]
ما باز میگردیم

نماد کاربر
The_King_of_rasht
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: پنج شنبه اکتبر 20, 2011 12:00 am

پستتوسط ali_damashi » سه شنبه مارس 05, 2013 6:35 pm

حمزه جان حرف دل مارو زدي نظر من رو جايگاه a1
هست كه پشت اين دروازه نزديك ورودي درب ورزشگاه هست
زور باشگاه به اين ها نميرسه چه برسه به ما !!
نماد کاربر
ali_damashi
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه ژانويه 09, 2012 12:00 am

پستتوسط shahinwade » سه شنبه مارس 05, 2013 6:37 pm

جایگاه تیفوسی پشت دروازه
/23/ /23/ /23/ /23/ /23/ /23/ /23/ /23/ /23/ /23/
عشقم قلبم داماش
نماد کاربر
shahinwade
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: دوشنبه نوامبر 26, 2012 12:00 am

پستتوسط yankee » سه شنبه مارس 05, 2013 6:39 pm

واقعا من دلیل اون حرکت سر تمرین رو نفهمیدم ! و همچنین دلیل حمایت برخی ها از درخشان رو !!!
من هم موافقم حمزه جان.
♥ داماش شهر باران --سرور کل ایران ♥

نماد کاربر
yankee
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: شنبه اکتبر 08, 2011 12:00 am

پستتوسط soroosh8 » سه شنبه مارس 05, 2013 6:40 pm

با تمام احترام آبرار,الان تا بخوایم به یه عده بفهمونیم این قضیه رو لیگ سال بعد شروع میشه!
خوب ما هم تعدادمون کم نیست که
"دنیا فقط رشت و داماش"
نماد کاربر
soroosh8
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه آگوست 20, 2012 12:00 am

پستتوسط pouri_sb » سه شنبه مارس 05, 2013 6:42 pm

فقط از پشت دروازه دور نشین همینطوری صدا نمی رسه! می تونین بیاین سکوی بعده آبخوری و بعده نورافکن یعنی سمت راست جایگاه T. سکوی A و R دوره
نماد کاربر
pouri_sb
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: شنبه آگوست 13, 2011 12:00 am

پستتوسط popo131 » سه شنبه مارس 05, 2013 6:42 pm

امروز منو آرین رکوردو با مرتضی داشتیم صحبتشو میکردیم ........من مخلص شما هم هستم هر جا این بشر ها برن من هم میام ....البته یه پیش نهادم میدم R
DAMASH per tutta la mia vita

popo131
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه مه 20, 2012 12:00 am

پستتوسط MAZIYAR » سه شنبه مارس 05, 2013 6:42 pm

این شما نیستید که باید تغییر جایگاه بدهید ، چون جایگاه اچ به خوبی جای افتاده است و هر گونه تغییر مکان باعث می شود تا اخر فصل آن شور سابق را نتوانید برگردانید.این وظیفه باشگاه هست که ...
شما حرفاتون رو توی همین تاپیک بزنید تا آقای سراوانی در همین تاپیک جوابگوی شما باشند...
در کل 1 بار ویرایش شده. اخرین ویرایش توسط MAZIYAR در سه شنبه مارس 05, 2013 6:44 pm .
"آبرار اَ خاک میرزا جاجیگایه / همیشه خنجرُ خون روبرایه"

"حواسَ خُب بَنَه می حرفَ بشنو / منو تو یک سریم ، دوشمن سیوایه"
نماد کاربر
MAZIYAR
مدیر انجمن
مدیر انجمن

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 07, 2010 12:00 am

پستتوسط 777 » سه شنبه مارس 05, 2013 6:43 pm

چی جالب منم میخاستم این بحث روتوسایت بازکنم منتها توگفتگوازاد البته الان اینطوری بهتره
من نظرم اینه که بریم Sبشینیم تاهم توبعضی حرکات صادق وعباس اخلال ایجادکنیم یااینکه درنهایت برن یه قسمت دیگه
نماد کاربر
777
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: سه شنبه مه 01, 2012 12:00 am

پستتوسط Rashti0131 » سه شنبه مارس 05, 2013 6:43 pm

تشکر ویژه از آبرار باوجودمون حمزه کینگ...من و علی داماشی و چندتا از بچه های جایگاه امروز داشتیم راجع به همین موضوع بحث میکردیم به نظر من بهترین جایگاه R هست چون هم دید خوبی داریم هم نزدیک ورودی ها هست هم خیلی راحت میتونیم جایگاه رو در اختیار خودمون قرار بدیم در ضمن اگه بخوایم تغییر مکان بدیم بعدش بازم نفوذی بینمون بیاد فایده نداره باید همه پشت هم باشیم و بچه های خودمون این جایگاه جدید رو کامل در اختیار بگیریم...دلابل دیگری هم دارم چون میتونیم قشنگ با تیفوسی ها شعار دوطرفه بدیم هم میتونیم با دوتا شعار جایگاه S رو هم در اختیار بگیریم به نظر من بهترین جایگاه Rهست. /23/ درضمن فکر کنم بیشتر بچه ها علت تغییر مکان رو بدونن :wink:
در کل 1 بار ویرایش شده. اخرین ویرایش توسط Rashti0131 در سه شنبه مارس 05, 2013 6:47 pm .
افتخار مي کنيم که داماش مان را با نام مقدس رشت مي شناسند ، نه نام شهرمان را با تيم مان!
نماد کاربر
Rashti0131
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه اکتبر 30, 2011 12:00 am

پستتوسط meraj130 » سه شنبه مارس 05, 2013 6:46 pm

یعنی هیچ وقت نباید روی خوش رو ببینیم؟؟!!!!

من چندتا از دوستان با هدف حمایت تیم و اخراج درخشان خائن از تیم امروز سر تمرین اومدیم ولی متاسفانه چند نفر که بسیار کم تجربه بودن نشون دادن که چه هدفی دارن و همه برنامه ها رو بهم زدن و درگیری ایجاد کردن . اولش خواستیم بمونیم ولی بعد دیدیم که اونجا موندن هیچ کمکی به تیم نمیکنه هیچ حتی روحیه بازیکنا رو هم پایین میاره , این بود که تصمیم گرفتیم از جمع جدا بشیم و فقط نظاره گر تمرین و کارهای بعضیا بشیم!!!!!!!!!!!!

با بازگشت درخشان و قویدل باید منتظر باشیم که هر اتفاقی بیفته !!!! بعضیا از اینکه سال بعد جهانبخش رو میدن به لنگ و حذفی رو هم لنگ میبازونن مارو ناراحت هستن ولی این که چیزی نیست چون با بازگشت این دوتا خائن تیم مطمئنا به لیگ یک میره!!!!
در آخر هم میخواستم بگم که پیراهن و پول و ... ارزشش چقدره؟؟؟ بیشتر از تیم شهرمون؟؟؟!!!

جایگاه هم اگه قراره عوض بشه به نظر من پشت نیمکت مناسبه , چون اونجا کسی جنب و جوش نداره و میشه یه تحول اساسی ایجاد کرد تو اون ناحیه :wink:
نماد کاربر
meraj130
کاندیدا
کاندیدا

تاريخ عضويت: دوشنبه سپتامبر 06, 2010 12:00 am

پستتوسط ali_damashi » سه شنبه مارس 05, 2013 6:49 pm

[quote:40d00c1d4d="shahinwade"]جایگاه تیفوسی پشت دروازه
/23/ /23/ /23/ /23/ /23/ /23/ /23/ /23/ /23/ /23/[/quote:40d00c1d4d]
شخصيت ما از پشت دروازه اي ها جداست امسال كوچكترين توهيني از جايگاه ما نشد شاهين جان شما كه پشت دروازه ميشيني هميشه لطفا در مورد اين جايگاه صحبت نكنيد

[quote:40d00c1d4d="MAZIYAR"]این شما نیستید که باید تغییر جایگاه بدهید ، چون جایگاه اچ به خوبی جای افتاده است و هر گونه تغییر مکان باعث می شود تا اخر فصل آن شور سابق را نتوانید برگردانید.این وظیفه باشگاه هست که ...
شما حرفاتون رو توی همین تاپیک بزنید تا آقای سراوانی در همین تاپیک جوابگوی شما باشند...[/quote:40d00c1d4d]

مازيار جان وظيفه باشگاه نيست اين ما هستيم كه به اين جايگاه شخصيت داديم .در مورد اون چند شخص هم اقاي سراواني دلشون مي سوزه با اونا برخورد كنه تصميم بر اين شد تا وقتي كه پاكسازي نشده اون جايگاه ما به اونجا برنگرديم اين تغير هم تا اخر فصل هست
نماد کاربر
ali_damashi
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه ژانويه 09, 2012 12:00 am

پستتوسط samblack » سه شنبه مارس 05, 2013 6:49 pm

[quote:d7ef9ed4a4="meraj130"]یعنی هیچ وقت نباید روی خوش رو ببینیم؟؟!!!!

من چندتا از دوستان با هدف حمایت تیم و اخراج درخشان خائن از تیم امروز سر تمرین اومدیم ولی متاسفانه چند نفر که بسیار کم تجربه بودن نشون دادن که چه هدفی دارن و همه برنامه ها رو بهم زدن و درگیری ایجاد کردن . اولش خواستیم بمونیم ولی بعد دیدیم که اونجا موندن هیچ کمکی به تیم نمیکنه هیچ حتی روحیه بازیکنا رو هم پایین میاره , این بود که تصمیم گرفتیم از جمع جدا بشیم و فقط نظاره گر تمرین و کارهای بعضیا بشیم!!!!!!!!!!!!

با بازگشت درخشان و قویدل باید منتظر باشیم که هر اتفاقی بیفته !!!! بعضیا از اینکه سال بعد جهانبخش رو میدن به لنگ و حذفی رو هم لنگ میبازونن مارو ناراحت هستن ولی این که چیزی نیست چون با بازگشت این دوتا خائن تیم مطمئنا به لیگ یک میره!!!!
در آخر هم میخواستم بگم که پیراهن و پول و ... ارزشش چقدره؟؟؟ بیشتر از تیم شهرمون؟؟؟!!!

جایگاه هم اگه قراره عوض بشه به نظر من پشت نیمکت مناسبه , چون اونجا کسی جنب و جوش نداره و میشه یه تحول اساسی ایجاد کرد تو اون ناحیه :wink:[/quote:d7ef9ed4a4]

من اینو از یکی دیگه هم شنیدم.موضوع این پیراهن چیه؟ من امروز نتونستم بیام کیا تشویق ها رو به هم ریختن؟ میشه بیشتر باز کنی
نماد کاربر
samblack
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: سه شنبه آگوست 28, 2012 12:00 am

پستتوسط The_King_of_rasht » سه شنبه مارس 05, 2013 6:50 pm

ببینید دوستان نظر همه محترم ولی چند مثال ساده براتون میارم:
اواخر فصل گذشته روزی مهرداد عزیز مدیر سایت طبق معمول اومد توی اچ بنشینه ولی اون روز یک دوستی اومد جلوی ایشون رو گرفت که تو اینجا تفرقه افکن هستی و من قدیمی هستم و نمی گذارم اینجا بنشینی و از این چرندیات البته قضیه خوشبختانه ختم به خیر شد و ما دیگه اون آقای مثلا قدیمی رو ندیدیم!!!!!!! البته از این اتفاقات کم ندیدیم والبته صبوری کردیم
یا این اتفاقات عجیب و غریب جایگاه ما باعث شد چند روز پیش یکی از دوستان وارشی که برای من خیلی عزیزه! به من بگه :"حمزه من شنیدم شما هم دستتون با اینها توی یه کاسه هست !!!" (عین نقل قول) یا مثلا به من گفته بشه : "چیزی از اینها به شما رسیده که اینقدر با هم مدارا میکنین" من هم گفتم "بچه های خوبی هستند" هر چند واکنشها به این جمله من متفاوت بود
ولی خب بهتره به خاطر اتحاد هم که شده و برای جلوگیری از درگیری احتمالی بریم یه جای دیگه بنشینیم .
مطمئن باشید میریم و یه جایگاه مستقل دیگه درست میکنیم
همه جای سنتیاگو عضدی سرای من است
ما باز میگردیم

نماد کاربر
The_King_of_rasht
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: پنج شنبه اکتبر 20, 2011 12:00 am

پستتوسط popo131 » سه شنبه مارس 05, 2013 6:50 pm

کسی که جیره خوره باشه یا به حرکت سر تیمو شهر خودشو بفروشه ....نباید زنده باشه .....مرگ بر وطن فروش
در کل 1 بار ویرایش شده. اخرین ویرایش توسط popo131 در سه شنبه مارس 05, 2013 6:53 pm .
DAMASH per tutta la mia vita

popo131
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه مه 20, 2012 12:00 am

بعدي

بازگشت به متفرقه

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: Google [Bot] و 2 مهمان