من دیروز ورزشگاه رفته بودم برای دیدن بازی داماش – ذوب آهن و نکته های جدید و جالبی دیدم که بد نیست شما هم بدونید
تماشای این بازی رایگان بود و برای تماشاگرا جایزه هم گذاشته بودند ولی با این حال این 3 هزار تماشاگر که به ورزشگاه اومده بودن به خاطر رایگان بودن بازی یا جایزه نیومده بودن چون اصفهانی ها خیلی زرنگن حتما باید پول نفد در کار باشه وگرنه با جایزه و این حرفا گول نمی خورن
شرکت ذوب آهن به تمام زیر مجموعه هاش گفته بود در صورتی که کارگرای شما برای تشویق بیان اضافه کار بهشون میدم و تمام کارگرا رو با مینی بوس آورده بودن مثلا شرکت فراورده های نسوز اصفهان بیرون ورزشگاه داشت حضور و غیاب میکرد و مینی بوس شرکت سخت کوشان اصفهان در هنگام پیاده شدن کارگراش میگفت موقع اومدن هم حضور غیاب می شه .
وقتی داخل ورزشگاه رفتم ساعت 3:20 بود یک بلوک از ورزشگاه هم پر نشده بود . دنبال تماشاگرای داماش گشتم که متاسفانی اثری از تماشاگرای داماش نبود به ناچار در بلوک کناری تماشاگران خواستم بنشینم که نیروی انتظامی اجازه نداد گفت باید تو همین بلوک وسط تماشاگرای ذوب بشینی من گفتم می خوام اینجا بشینم گفت : تا این بلوک پرنشده نمی شه بهمون گفتن تماشاگرا باید وسط بشینن
خندم گرفت چون تو رشت همه زودتر میان که جا بگیرن تا پر نشده و کسی الزامی نداره که کجا بشینه یا حداقل من ندیدم

بازی شروع شد خبری از تشویق نبود و همه مشغول تخمه خوردن تا جایی که لیدر های ذوب آهن تخمه چند نفر از آنهایی که جلو نشته بودند را گرفت و گفت شما سینما نیامده اید که تشویق کنید .واقعا خنده داره که تو رشت 90 دقیقه یکضرب داماش رو تشویق میکنن ولی به هر حال تماشاگر اجاره ای اینجوریه دیگه
بازی خوب پیش می رفت و این داماش بود که حمله می کرد انگار داماش میزبان بود و تا دقیقه 80 تماشاگرای ذوب فقط زمانی که توپ دست بازیکنای داماش می رسید و در حال حمله بودند هو می کردند و خبری از تشویق نبود
تماشاگرای سپاهان هم با پارچه هایی که نوشته شده بود سپاهان اصفهان تیم هم استانی شون رو تشویق می کردن خیلی اعصابم خورد شد چون امسال بیشتر مشکلاتمون از تماشاگرای هم استانی مون ( همین شهرک نشین ها ) بود 2 بار بعد از بازی با ملوان محروم شدیم و این واقعا جای تاسف داره .
به قول شاعر خیر تو به ما نمی رسد شر مرسان

در حین بازی بغل دستی ام ازم پرسید اگه بازی مساوی بشه چی می شه ؟ که من گفتم که مساوی برای ذوب بدتره تا داماش و اون پرسید نه منظورم اینه که وقت اضاقه داره یا پنالتی

داور بازی خدایش بجز صحنه آخر که مشکوک به آفساید بود مشکلی نداشت
نکته جالب این بود که من تو ورزشگاه فحش نشنیدم نه به بازیکنای خودشون نه به بازیکنای ما و شاید دلیلش عدم داشتن تعصب تماشاگرا باشه
ولی در دقیقه 80 خبری رسید مبنی بر اینکه در صورت باخت ذوب آهن اضافه کاریا تایید نمی شه و همین موقع بود که همه بلند شدند و بالاخره تیم رو 20 دقیقه رشتی تشویق کرند و همون 20 دقیقه فشار زیادی رو داماش اومد و استرس بچه ها قابل مشاهده بود
چند تا نکته است که باید بگم : کمتر جایی تو ایران تماشاگرایی مثل تماشاگرای داماشهست که عاشق تیمشونن تو سرما وتو گرما به عشق تیمشون بیا و تیمشون رو تشویق کنن تنها به عشق تیم نه چیز دیگه ای یه سایت داشته باشه که بی هیچ منتی به عشق تیم شهرش بنویسه و عاشقانه برای سایت وقت بزارن بعد از هر بازی تحلیل اون بازی رو بنویسن و عکس های بازی رو رو سایت بزارن اونم با عشق در نهایت در عوض تشکر و حمایت مورد توهین و محرومیت قرار بگیره
افتخار می کنم طرفدار داماش با این طرفدارای عاشقش هستم افتخار میکنم که سایتی مثل وارش اسپرت داریم که خیلی از تیم ها آرزوشونه که یه نفر به سایتشون سر بزنه و بچه های سایت وارش اسپرت با عشق می نویسن
در پایان آرزوی موفقیت برای مهرداد و مازیار عزیز و تیم داماش رو دارم و امیدوارم تیم امسال لیگ برتر بمونه