[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - قویدل از همه ی فعالیت های اقتصادی در گیلان کنار می کشد!

قویدل از همه ی فعالیت های اقتصادی در گیلان کنار می کشد!

پیشنهادات و انتقادات + مطالب متفرقه ورزشی، اجتماعی، تاریخی و... (ارسال های سیاسی حذف خواهند شد) را در این بخش قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, antiros

قویدل از همه ی فعالیت های اقتصادی در گیلان کنار می کشد!

پستتوسط popo131 » سه شنبه ژانويه 22, 2013 5:43 pm

قویدل به جز ورزش طی قراردادی اقدام به سرمایه گذاری در صنعت چای ایران نموده و علاوه بر این با خرید اراضی کارخانه صنایع پوشش می خواست یک مجموعه ی بزرگ پارک آبی تفریحی بسازد.

بنابر گزارشی که به گل رسیده است، شهرام قویدل مالک متمول باشگاه داماش گیلان تصمیم گرفته از همه ی فعالیت های اقتصادی خود که در استان گیلان در حال انجام است کناره گیری کند. آن طور که شنیده ایم علت این امر سنگ اندازی ها و عدم همکاری مسئولین استان عنوان شده است. چرا که اطرافیان قویدل می گویند زمانی که ایشان به قصد سرمایه گذاری در فوتبال وارد استان شد بسیاری از مسئولین او را ترغیب کردند که در سایر ورزشها و همچنین مغوله هایی به غیر از ورزش اقدام به سرمایه گذاری نماید و آنها هم به او کمک خواهند کرد. از این رو او وارد گود شد، در حالی که پس از گذشت چندین ماه عملا همه ی وعده وعیدها محقق نشده و او به عبارتی با مشکلات تنها رها گردیده است.

لازم به توضیح است که قویدل به جز ورزش طی قراردادی اقدام به سرمایه گذاری در صنعت چای ایران نموده و علاوه بر این قصد داشت با خرید اراضی کارخانه صنایع پوشش دست به ساخت یک مجموعه ی بزرگ پارک آبی تفریحی، ورزشی بزند. همچنین شرکت سرمایه گذاری صدرا با بستن قراردادهایی نسبت به واگذاری تعداد زیادی اتومبیل لیزنگی با مراکز دولتی و خصوصی استان همکاری کرده است. البته آن طور که به ما گزارش رسیده است این کناره گیری ها شامل باشگاه داماش نخواهد شد. به عبارتی باید عنوان کرد که وی به دلیل درگیر شدن بیش از حد در ورزش فعلا توانایی بیرون رفتن از آن را ندارد و مجبور است ادامه دهد. پس از کم کردن فعالیت های هدایتی در فوتبال حالا قویدل دومین سرمایه دار است که قصد دارد کارهای اقتصادی اش را تعدیل کند.
DAMASH per tutta la mia vita

popo131
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه مه 20, 2012 12:00 am

پستتوسط mahyarmaya » سه شنبه ژانويه 22, 2013 5:49 pm

شــــــروع شـــــد
نماد کاربر
mahyarmaya
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه مه 21, 2011 12:00 am

پستتوسط soroosh8 » سه شنبه ژانويه 22, 2013 5:50 pm

[quote:ca6e74345d="mahyarmaya"]شــــــروع شـــــد[/quote:ca6e74345d]

کلا به ما خوشی نیومده...
نماد کاربر
soroosh8
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه آگوست 20, 2012 12:00 am

پستتوسط sepidroudi » سه شنبه ژانويه 22, 2013 5:59 pm

من به عنوان نایب بر حق مدیریت (ارواحنا فدا) و در جهت اجرای فریضه امر به تجمع و نهی از تکرار در زمان غیبت مدیریت و با رخصت از مدیر مهندس معراج عزیز که آنلاین هستند اعلام میکنم:

به دلیل جلوگیری از پراکندگی مباحث قفل و به زودی حذف خواهد شد /16/ :!:

ولی خداییش هوادارای داماش دیگه آبدیده شدند هر سال همین بساط رو داریم هی تو دل ما رو خالی میکنند دیگه برام عادی شده که آسایش نداشته باشیم - اصن دیگه مهم نیست برام این چیزا :(
اگر سپیدرود بخشکد ماهیها می میرند
نماد کاربر
sepidroudi
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه مه 16, 2011 12:00 am

پستتوسط popo131 » سه شنبه ژانويه 22, 2013 6:06 pm

[quote:bb92ef5b5d="sepidroudi"]من به عنوان نایب بر حق مدیریت (ارواحنا فدا) و در جهت اجرای فریضه امر به تجمع و نهی از تکرار در زمان غیبت مدیریت و با رخصت از مدیر مهندس معراج عزیز که آنلاین هستند اعلام میکنم:

ولی خداییش هوادارای داماش دیگه آبدیده شدند هر سال همین بساط رو داریم هی تو دل ما رو خالی میکنند دیگه برام عادی شده که آسایش نداشته باشیم - اصن دیگه مهم نیست برام این چیزا :([/quote:bb92ef5b5d]

خواسته خود مدیر سایت بود .که تاپیک بزنم

popo131
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط sepidroudi » سه شنبه ژانويه 22, 2013 6:10 pm

[quote:9851ac494d="popo131"][quote:9851ac494d="sepidroudi"]من به عنوان نایب بر حق مدیریت (ارواحنا فدا) و در جهت اجرای فریضه امر به تجمع و نهی از تکرار در زمان غیبت مدیریت و با رخصت از مدیر مهندس معراج عزیز که آنلاین هستند اعلام میکنم:

ولی خداییش هوادارای داماش دیگه آبدیده شدند هر سال همین بساط رو داریم هی تو دل ما رو خالی میکنند دیگه برام عادی شده که آسایش نداشته باشیم - اصن دیگه مهم نیست برام این چیزا :([/quote:9851ac494d]

خواسته خود مدیر سایت بود .که تاپیک بزنم[/quote:9851ac494d]

شوخی کردم داداش :D - اصلا به من ربطی نداره که در این مورد حرف بزنم فقط جهت مزاح بود 8) :wink:
اگر سپیدرود بخشکد ماهیها می میرند
نماد کاربر
sepidroudi
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه مه 16, 2011 12:00 am

پستتوسط nima_beckham » سه شنبه ژانويه 22, 2013 6:11 pm

[quote:7ca87fdf41="popo131"][quote:7ca87fdf41="sepidroudi"]من به عنوان نایب بر حق مدیریت (ارواحنا فدا) و در جهت اجرای فریضه امر به تجمع و نهی از تکرار در زمان غیبت مدیریت و با رخصت از مدیر مهندس معراج عزیز که آنلاین هستند اعلام میکنم:

ولی خداییش هوادارای داماش دیگه آبدیده شدند هر سال همین بساط رو داریم هی تو دل ما رو خالی میکنند دیگه برام عادی شده که آسایش نداشته باشیم - اصن دیگه مهم نیست برام این چیزا :([/quote:7ca87fdf41]

خواسته خود مدیر سایت بود .که تاپیک بزنم[/quote:7ca87fdf41]

:lol: !
[align=center][/align]
نماد کاربر
nima_beckham
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 14, 2010 12:00 am

پستتوسط popo131 » سه شنبه ژانويه 22, 2013 6:16 pm

[quote:502ffb64db="nima_beckham"][quote:502ffb64db="popo131"][quote:502ffb64db="sepidroudi"]من به عنوان نایب بر حق مدیریت (ارواحنا فدا) و در جهت اجرای فریضه امر به تجمع و نهی از تکرار در زمان غیبت مدیریت و با رخصت از مدیر مهندس معراج عزیز که آنلاین هستند اعلام میکنم:

ولی خداییش هوادارای داماش دیگه آبدیده شدند هر سال همین بساط رو داریم هی تو دل ما رو خالی میکنند دیگه برام عادی شده که آسایش نداشته باشیم - اصن دیگه مهم نیست برام این چیزا :([/quote:502ffb64db]

خواسته خود مدیر سایت بود .که تاپیک بزنم[/quote:502ffb64db]

:lol: ![/quote:502ffb64db]

چرا میخند :roll: :roll:

popo131
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط yankee » سه شنبه ژانويه 22, 2013 6:21 pm

آدم باید حق رو بگه همیشه !
من اینجا حق رو به قویدل میدم !
مسئولین استان ما فقط و فقط به فکر جیب خودشونن و هیچ چیز دیگه این شهر و این استان واسشون مهم نیست و اجازه هم نمیدن کسی کاری تو این استان انجام بده. چند نمونه از این سنگ اندازی ها رو خودم توی کار به چشم دیدم.!
وقتی یه غریبه اومده و داره سرمایه گذاری میکنه - پول خرج میکنه باید هواشو داشت دیگه باید کمکش کرد.
همه جا دنبال جذب سرمایه گزار هستن تو استان ما سرمایه گزار رو فراری میدن !!!!!
♥ داماش شهر باران --سرور کل ایران ♥

نماد کاربر
yankee
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: شنبه اکتبر 08, 2011 12:00 am

پستتوسط majid13 » سه شنبه ژانويه 22, 2013 6:22 pm

[quote:b21bf3a75e="sepidroudi"]ولی خداییش هوادارای داماش دیگه آبدیده شدند هر سال همین بساط رو داریم هی تو دل ما رو خالی میکنند دیگه برام عادی شده که آسایش نداشته باشیم - اصن دیگه مهم نیست برام این چیزا :([/quote:b21bf3a75e]
دقیقا همینطوره! خدایش این زمانی که مشکل نداشتیم من همش حس میکردم تیم یه چیزش کمه!!! :D
نماد کاربر
majid13
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه ژانويه 07, 2012 12:00 am

پستتوسط ali126 » سه شنبه ژانويه 22, 2013 6:33 pm

خدا رو شکر هنوز به تیم نرسیده و نخواهد رسید.
در کل 1 بار ویرایش شده. اخرین ویرایش توسط ali126 در سه شنبه ژانويه 22, 2013 6:40 pm .
ali126
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 20, 2011 12:00 am

پستتوسط Mordab » سه شنبه ژانويه 22, 2013 6:36 pm

[quote:4ce4c3167a="majid13"][quote:4ce4c3167a="sepidroudi"]ولی خداییش هوادارای داماش دیگه آبدیده شدند هر سال همین بساط رو داریم هی تو دل ما رو خالی میکنند دیگه برام عادی شده که آسایش نداشته باشیم - اصن دیگه مهم نیست برام این چیزا :([/quote:4ce4c3167a]
دقیقا همینطوره! خدایش این زمانی که مشکل نداشتیم من همش حس میکردم تیم یه چیزش کمه!!! :D[/quote:4ce4c3167a]
من هم دقیقا"با مجید موافقم تو این روزا همیشه به خودم میگفتم این ثبات اقتصادی باشگاه نمیتونه ادامه دار باشه چون اصولا"ناف فوتبال گیلان رو با بی پولی بستن!واسه من که رفتن قویدل و اومدن احتمالی شخص دیگه خیلی عادی شده....
نماد کاربر
Mordab
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: پنج شنبه دسامبر 01, 2011 12:00 am

پستتوسط nima_beckham » سه شنبه ژانويه 22, 2013 6:38 pm

[quote:ba75dc6ba1="majid13"][quote:ba75dc6ba1="sepidroudi"]ولی خداییش هوادارای داماش دیگه آبدیده شدند هر سال همین بساط رو داریم هی تو دل ما رو خالی میکنند دیگه برام عادی شده که آسایش نداشته باشیم - اصن دیگه مهم نیست برام این چیزا :([/quote:ba75dc6ba1]
دقیقا همینطوره! خدایش این زمانی که مشکل نداشتیم من همش حس میکردم تیم یه چیزش کمه!!! :D[/quote:ba75dc6ba1]

هم دل بودن و اتحاد سال پیش هرگز تکرار نمیشه ...
[align=center][/align]
نماد کاربر
nima_beckham
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 14, 2010 12:00 am

پستتوسط ali126 » سه شنبه ژانويه 22, 2013 6:43 pm

ابراران این قدر نا امید نباشید ایشالله که فقط مسال اقتصادی فقط باید به فکر تشویق تیم باشیم و خودمون" خودمون و به حاشیه نبریم.
تصوير
ali126
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 20, 2011 12:00 am

پستتوسط rasht20 » سه شنبه ژانويه 22, 2013 7:04 pm

با همدلی و درایت بر همه مشکلات پیروز میشیم ... مالک باشگاه نیاز به حمایت و دگرمی داره حداقل میتونیم این رو با تشویق و تشکر بهش نشون بدیم ...
نماد کاربر
rasht20
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: جمعه ژوئن 24, 2011 12:00 am

بعدي

بازگشت به متفرقه

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 1 مهمان