[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - سرعت باز شدن صفحات مختلف سایت چگونه است؟

سرعت باز شدن صفحات مختلف سایت چگونه است؟

پیشنهادات و انتقادات + مطالب متفرقه ورزشی، اجتماعی، تاریخی و... (ارسال های سیاسی حذف خواهند شد) را در این بخش قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, antiros

فرقی نکرده، مثل یک ماه گذشته است
14
30%
صفحات سایت در برخی ساعات با مشکل باز می شود
26
57%
اخیرا و در تمامی ساعات صفحات سایت با مشکل باز می شود
6
13%

کل آرا : 46

پستتوسط MEHRDAD » سه شنبه اکتبر 23, 2012 12:25 pm

[color=black:c4f32b9df8]همراهان همیشگی سایت به یاد دارند که حدود یک ماهی پیش از دومین سالروز تاسیس سایت به دلیل تراکم بازدید بالا در برخی از ساعات سایت با مشکل مواجه بود و گاها صفحات تالار با یکی دوبار رفرش باز می شد و اصطلاحا قطع و وصلی داشتیم .
به هر حال ما با همه محدودیتی که داریم ، روزهای ابتدایی شهریور یه سری تغییرات رو انجام دادیم تا سرعت باز شدن صفحات سایت تا حد ممکن بهبود پیدا کنه .
طی دو سه روز گذشته یه سری گزارش ها داشتم که مثلا سایت بدون index.php/ بعد از آدرس سایت دیتاها و اطلاعات دو روز پیش رو به نمایش میذاره یا صفحات سایت با مشکل باز میشن یا از طریق لینک های ورودی به سایت مثلا از طریق گوگل سایت دچار مشکل هست.
من با ابزاری که وجود داره یه سری بررسی ها انجام دادم ضمن اینکه چنین مشکلاتی رو برای خودم و از مروگرهای مختلف ندیدم و از چند نفری هم پرسیدم مشکل نداشتند،به هر حال کش سایت رو غیرفعال کردم.
برای ایمیل گروهی محدودیت داریم بنابراین بد ندیدم این مسئله رو اینجا مطرح کنم تا اگر کاربران عضو چنین مشکلاتی رو خودشون یا دوستانشون که به سایت مراجعه می کنند داشتند اینجا اعلام کنند .

پ.ن : ضمنا اول مطمئن بشید که مرورگرهاتون مشکلی نداره .[/color:c4f32b9df8]
در کل 1 بار ویرایش شده. اخرین ویرایش توسط MEHRDAD در پنج شنبه اکتبر 25, 2012 8:49 am .
تصوير

نماد کاربر
MEHRDAD
مدیر سایت
مدیر سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am

پستتوسط zxzx » سه شنبه اکتبر 23, 2012 12:38 pm

الان سرعتش خوبه ولی چند روز پیش در تالار گفتمان کامنت های قبلی رو میذاشت و بروز نمیشد
الان چند روز که خیلی خوب شده حتی نسبت به ماه های قبل و به راحتی سایت باز میشه
من الان باید به کدوم گزینه رای بدم /4/
داماش تا ابد جاویدان
نماد کاربر
zxzx
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: دوشنبه سپتامبر 12, 2011 12:00 am

پستتوسط meraj130 » سه شنبه اکتبر 23, 2012 12:55 pm

وارش اسپرت یه دونه / توی کشور نمونه .

سرعتش خیلی خوب شده
نماد کاربر
meraj130
کاندیدا
کاندیدا

تاريخ عضويت: دوشنبه سپتامبر 06, 2010 12:00 am

پستتوسط rashti_sarvar » سه شنبه اکتبر 23, 2012 1:33 pm

سرعتش بعضی ساعت خیلی پایین میاد. ولی از قبل بهتر شده
...VIVA DAMASH...
نماد کاربر
rashti_sarvar
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: دوشنبه آپريل 18, 2011 12:00 am

Re: سرعت باز شدن صفحات مختلف سایت چگونه است؟

پستتوسط king-0131 » سه شنبه اکتبر 23, 2012 1:34 pm

[quote:7f6c42ad24="MEHRDAD"][color=black:7f6c42ad24]همراهان همیشگی سایت به یاد دارند که حدود یک ماهی پیش از دومین سالروز تاسیس سایت به دلیل تراکم بازدید بالا در برخی از ساعات سایت با مشکل مواجه بود و گاها صفحات تالار با یکی دوبار رفرش باز می شد و اصطلاحا قطع و وصلی داشتیم .
به هر حال ما با همه محدودیتی که داریم ، روزهای ابتدایی شهریور یه سری تغییرات رو انجام دادیم تا سرعت باز شدن صفحات سایت تا حد ممکن بهبود پیدا کنه .
طی دو سه روز گذشته یه سری گزارش ها داشتم که مثلا سایت بدون index.php/ بعد از آدرس سایت دیتاها و اطلاعات دو روز پیش رو به نمایش میذاره یا صفحات سایت با مشکل باز میشن یا از طریق لینک های ورودی به سایت مثلا از طریق گوگل سایت دچار مشکل هست.
من با ابزاری که وجود داره یه سری بررسی ها انجام دادم ضمن اینکه چنین مشکلاتی رو برای خودم و از مروگرهای مختلف ندیدم و از چند نفری هم پرسیدم مشکل نداشتند،به هر حال کش سایت رو غیرفعال کردم.
برای ایمیل گروهی محدودیت داریم بنابراین بد ندیدم این مسئله رو اینجا مطرح کنم تا اگر کاربران عضو چنین مشکلاتی رو خودشون یا دوستانشون که به سایت مراجعه می کنند داشتند اینجا اعلام کنند .

پ.ن : ضمنا اول مطمئن بشید که مرورگرهاتون مشکلی نداره .[/color:7f6c42ad24][/quote:7f6c42ad24]

من یکی دوبار دیدم سایت و تالار گفتمان دیر لود میشه، این اتفاقات زمانی میفته که داماش با تیم های مهم بازی داره (مل مل یا تیم های تهرانی) .بخاطر بازدید زیاد
یعنی Bandwidth بشدت مصرف میشه .
بنظر من هاست سایت باید ارتقا پیدا کنه و Bandwidth بیشتر خریداری بشه .
[b:7f6c42ad24]یکی از راه های خوب و مفید در بارگزاری سریع صفحات استفاده از فناوری Gzip است.( هم تالار و سایت )[/b:7f6c42ad24]

بعضی کاربران گفتند سرعت سایت زیاد ترشده ، این بخاطر این است که هاست میزبان سیستم خود را به هارد ssd ارتقا داده (به احتمال 99% از میهن وب هاست خدمات می گیرید)
نماد کاربر
king-0131
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: چهارشنبه آپريل 20, 2011 12:00 am

پستتوسط miladcivil » سه شنبه اکتبر 23, 2012 1:50 pm

برای من ، گزینه دوم صادق هست /8/
just DAMASH

نماد کاربر
miladcivil
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am

Re: سرعت باز شدن صفحات مختلف سایت چگونه است؟

پستتوسط MEHRDAD » سه شنبه اکتبر 23, 2012 1:54 pm

[quote:cb8ad2dc76="king-0131"][quote:cb8ad2dc76="MEHRDAD"][color=black:cb8ad2dc76]همراهان همیشگی سایت به یاد دارند که حدود یک ماهی پیش از دومین سالروز تاسیس سایت به دلیل تراکم بازدید بالا در برخی از ساعات سایت با مشکل مواجه بود و گاها صفحات تالار با یکی دوبار رفرش باز می شد و اصطلاحا قطع و وصلی داشتیم .

پ.ن : ضمنا اول مطمئن بشید که مرورگرهاتون مشکلی نداره .[/color:cb8ad2dc76][/quote:cb8ad2dc76]

من یکی دوبار دیدم سایت و تالار گفتمان دیر لود میشه، این اتفاقات زمانی میفته که داماش با تیم های مهم بازی داره (مل مل یا تیم های تهرانی) .بخاطر بازدید زیاد
یعنی Bandwidth بشدت مصرف میشه .
بنظر من هاست سایت باید ارتقا پیدا کنه و Bandwidth بیشتر خریداری بشه .
[b:cb8ad2dc76]یکی از راه های خوب و مفید در بارگزاری سریع صفحات استفاده از فناوری Gzip است.( هم تالار و سایت )[/b:cb8ad2dc76]

بعضی کاربران گفتند سرعت سایت زیاد ترشده ، این بخاطر این است که هاست میزبان سیستم خود را به هارد ssd ارتقا داده (به احتمال 99% از میهن وب هاست خدمات می گیرید)[/quote:cb8ad2dc76]

درسته میزبان هارد رو دو ماه پیش ارتقا داد و بعد از اون هم من پهنای باند رو دو برابر کردم دیگه همینقدر وسعم میرسه :wink:
ایشالا در آینده پشتیبان پیدا کنیم تا مشکلات به صفر نزدیک شه.

پ.ن : کسانی که تو سایت مشکل دارند مشکلشون رو دقیق ذکر کنند و فقط تو نظرسنجی رای ندن ! رای تو نظرسنجی کمک نمی کنه که در جریان مشکلات احتمالی باشم بلکه فقط درصد بدست میاریم.
ضمنا مطمئن بشید که اینترنت (برای سرعت) یا مروگرتون ( برای مشکلاتی مثل عدم بروزرسانی دیتاهای سایت) دچار مشکل نیستند.
مخصوصا اگر این مشکل احتمالی تا شب یا فردا ادامه داشت حتما اطلاع بدن.
تصوير

نماد کاربر
MEHRDAD
مدیر سایت
مدیر سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am

پستتوسط metall » سه شنبه اکتبر 23, 2012 1:57 pm

الان خوبه /14/
همه دنیا به دنبال عشق میگردن ولی واسه من همه دنیا یعنی تو
تصوير
نماد کاربر
metall
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: سه شنبه فبريه 14, 2012 12:00 am

پستتوسط abarar1989 » سه شنبه اکتبر 23, 2012 2:01 pm

مهرداد جان جا داره از زحمتهایی که داری واسه سایت میکشی تشکر کنم،دمت گرم آبرار.همچنین از مازیار با تعصب و پویان و معراج و محمود عزیز هم تشکر میکنم...
زنده باد وارش اسپرت با تمومی کاربراش /23/ /23/ /23/
نماد کاربر
abarar1989
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه جولاي 04, 2011 12:00 am

پستتوسط The_King_of_rasht » سه شنبه اکتبر 23, 2012 6:03 pm

همین الان که من وارد سایت شدم در صفحه اصلی تالار گفتمان نظرات قدیمی تر رو نشون میداد و گزارش تصویری تمرین هم نشون داده نشده بود دوبار ریفرش کردم تا بروز شد.
فکر کنم تنها مشکل همین دیر لود شودن باشه.
دستت درد نکنه مهردادجان که این قدر زحمت میکشی از پویان و محمود و معراج هم بخاطر زحمتهایی که برای این سایت میکشن تشکر میکنم.
ما باز میگردیم

نماد کاربر
The_King_of_rasht
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: پنج شنبه اکتبر 20, 2011 12:00 am

پستتوسط RASHTBOY » سه شنبه اکتبر 23, 2012 6:12 pm

در هر صورت يكسري مشكلات وجود داره كه در تمامي سايت ها و كلاً اينتر نت كم يا زياد وجود داره ، من خودم به گزينه دو راي دادم ، :wink:
مهم اينكه دوستاني بودند كه با امكانات اندك ، اين سايت رو ايجاد كردند و در جهت اعتلاي نام رشت و رشتي گام هاي موثري برداشتند /3/
نماد کاربر
RASHTBOY
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه آگوست 28, 2011 12:00 am

پستتوسط havadarehamishegi » سه شنبه اکتبر 23, 2012 6:12 pm

من بلد نیسم رسمی بحرفم اقا دس شما مرسی بابت زحمات سخته میدونم
وارش اسپرت یه دونه تووو اسیا نمونه
فوتبال=عابدینی=داماش=رشت=زندگی=جایگاه H
ببین ما یکی دوتا نیستیم داماشیم و بیشمار اره
نماد کاربر
havadarehamishegi
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: شنبه اکتبر 02, 2010 12:00 am

پستتوسط khorami201 » سه شنبه اکتبر 23, 2012 6:33 pm

[quote:5a5faf5321="The_King_of_rasht"]همین الان که من وارد سایت شدم در صفحه اصلی تالار گفتمان نظرات قدیمی تر رو نشون میداد و گزارش تصویری تمرین هم نشون داده نشده بود دوبار ریفرش کردم تا بروز شد.
فکر کنم تنها مشکل همین دیر لود شودن باشه......[/quote:5a5faf5321]

[color=black:5a5faf5321]درود بر دوستان و مدیران سایت
دقیقا بنده هم چند روزی هست همین مشکل رو دارم . با مرورگرها و سیستمهای مختلفی هم وارد شدم ولی باز این مشکل پا برجا بود. یعنی قبلا تا صفحه سایت رو باز میکردم نظرات و تایپیک هایی که آخرین و جدیدترین نظرات توش داده شده بود به ترتیب نمایش داده میشد اما در حال حاضر تاپیکها با نظرات قدیمی تر نمایش داده میشه و باید حدود یک دقیقه صبر کنم تا رفرش بشه و حتی گاها خودم مجبور میشم رفرشش کنم. اما از لحاظ سرعت باز شدن صفحات خیلی بهتر از قبل شده و براحتی باز میشه.
از زحمات همه زحمتکشان سایت کمال تقدیر و تشکر را دارم.[/color:5a5faf5321]
نماد کاربر
khorami201
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه اکتبر 21, 2011 12:00 am

پستتوسط 777 » سه شنبه اکتبر 23, 2012 6:45 pm

[quote:cbd367db7d="The_King_of_rasht"]همین الان که من وارد سایت شدم در صفحه اصلی تالار گفتمان نظرات قدیمی تر رو نشون میداد و گزارش تصویری تمرین هم نشون داده نشده بود دوبار ریفرش کردم تا بروز شد.
فکر کنم تنها مشکل همین دیر لود شودن باشه.
دستت درد نکنه مهردادجان که این قدر زحمت میکشی از پویان و محمود و معراج هم بخاطر زحمتهایی که برای این سایت میکشن تشکر میکنم.[/quote:cbd367db7d]
منم چن روزاین مشکلودارم امروزاومدم تاریخ سایت بود1ابان :roll: درکل سرعت قرقی نکرده نسبت به یک سالی که میام توسایت
نماد کاربر
777
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: سه شنبه مه 01, 2012 12:00 am

پستتوسط navidmadan » سه شنبه اکتبر 23, 2012 6:47 pm

1-2 ماه پیش که واقعا سخت باز می شد ، ولی یه چند وقته خیلی خیلی بهتر شده ( هرچند که مثل قبل که همیشه راحت باز می شد هنوز نیست) ولی تقریبا قابل چشم پوشیه و در کل قابل قبول شده
نماد کاربر
navidmadan
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: پنج شنبه اکتبر 20, 2011 12:00 am

بعدي

بازگشت به متفرقه

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 4 مهمان