[quote:cb8ad2dc76="king-0131"][quote:cb8ad2dc76="MEHRDAD"][color=black:cb8ad2dc76]همراهان همیشگی سایت به یاد دارند که حدود یک ماهی پیش از دومین سالروز تاسیس سایت به دلیل تراکم بازدید بالا در برخی از ساعات سایت با مشکل مواجه بود و گاها صفحات تالار با یکی دوبار رفرش باز می شد و اصطلاحا قطع و وصلی داشتیم .
به هر حال ما با همه محدودیتی که داریم ، روزهای ابتدایی شهریور یه سری تغییرات رو انجام دادیم تا سرعت باز شدن صفحات سایت تا حد ممکن بهبود پیدا کنه .
طی دو سه روز گذشته یه سری گزارش ها داشتم که مثلا سایت بدون index.php/ بعد از آدرس سایت دیتاها و اطلاعات دو روز پیش رو به نمایش میذاره یا صفحات سایت با مشکل باز میشن یا از طریق لینک های ورودی به سایت مثلا از طریق گوگل سایت دچار مشکل هست.
من با ابزاری که وجود داره یه سری بررسی ها انجام دادم ضمن اینکه چنین مشکلاتی رو برای خودم و از مروگرهای مختلف ندیدم و از چند نفری هم پرسیدم مشکل نداشتند،به هر حال کش سایت رو غیرفعال کردم.
برای ایمیل گروهی محدودیت داریم بنابراین بد ندیدم این مسئله رو اینجا مطرح کنم تا اگر کاربران عضو چنین مشکلاتی رو خودشون یا دوستانشون که به سایت مراجعه می کنند داشتند اینجا اعلام کنند .
پ.ن : ضمنا اول مطمئن بشید که مرورگرهاتون مشکلی نداره .[/color:cb8ad2dc76][/quote:cb8ad2dc76]
من یکی دوبار دیدم سایت و تالار گفتمان دیر لود میشه، این اتفاقات زمانی میفته که داماش با تیم های مهم بازی داره (مل مل یا تیم های تهرانی) .بخاطر بازدید زیاد
یعنی Bandwidth بشدت مصرف میشه .
بنظر من هاست سایت باید ارتقا پیدا کنه و Bandwidth بیشتر خریداری بشه .
[b:cb8ad2dc76]یکی از راه های خوب و مفید در بارگزاری سریع صفحات استفاده از فناوری Gzip است.( هم تالار و سایت )[/b:cb8ad2dc76]
بعضی کاربران گفتند سرعت سایت زیاد ترشده ، این بخاطر این است که هاست میزبان سیستم خود را به هارد ssd ارتقا داده (به احتمال 99% از میهن وب هاست خدمات می گیرید)[/quote:cb8ad2dc76]
درسته میزبان هارد رو دو ماه پیش ارتقا داد و بعد از اون هم من پهنای باند رو دو برابر کردم دیگه همینقدر وسعم میرسه
ایشالا در آینده پشتیبان پیدا کنیم تا مشکلات به صفر نزدیک شه.
پ.ن : کسانی که تو سایت مشکل دارند مشکلشون رو دقیق ذکر کنند و فقط تو نظرسنجی رای ندن ! رای تو نظرسنجی کمک نمی کنه که در جریان مشکلات احتمالی باشم بلکه فقط درصد بدست میاریم.
ضمنا مطمئن بشید که اینترنت (برای سرعت) یا مروگرتون ( برای مشکلاتی مثل عدم بروزرسانی دیتاهای سایت) دچار مشکل نیستند.
مخصوصا اگر این مشکل احتمالی تا شب یا فردا ادامه داشت حتما اطلاع بدن.