[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - پوربخش: گزارش 20 هزار توماني ارزش ندارد فحش ناموس بشنويم

پوربخش: گزارش 20 هزار توماني ارزش ندارد فحش ناموس بشنويم

پیشنهادات و انتقادات + مطالب متفرقه ورزشی، اجتماعی، تاریخی و... (ارسال های سیاسی حذف خواهند شد) را در این بخش قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, antiros

پوربخش: گزارش 20 هزار توماني ارزش ندارد فحش ناموس بشنويم

پستتوسط MEHRDAD » شنبه اکتبر 20, 2012 10:00 pm

[color=black:def50f8c49]حاشيه روز: حملات تند سكوهاي انزلي به گزارشگر گيلان/ پوربخش: گزارش 20 هزار توماني ارزش ندارد فحش ناموس بشنويم

شنيده شده علت فحاشى‌ها و اعتراضات هواداران ملوان ربطى به گزارش او در بازى با سايپا نداشت و ملوانى‌ها از برگزارى مسابقه sms او در برنامه «سكو» دلخورند

سایت گل- مجتبى پوربخش گزارشگر شبكه باران، امروز در جريان مسابقه ملوان با سايپا در اغلب دقايق بازى هدف فحاشي و ناسزاهاي هواداران ملوان قرار گرفت! شدت اين فحاشى‌ها آن‌قدر بود كه هر چه تهيه‌كننده‌ى برنامه صداى ورزشگاه را مي‌بست باز هم بينندگان تلويزيونى از شنيدن الفاظ ركيك بى‌نصيب نمي‌ماندند. از اين رو خبرنگار سايت گل در گفتگويي كوتاه با پوربخش نظر او را در اين زمينه جويا شده است. پوربخش علاوه بر گزارشگرى، مجرى و تهيه‌كننده‌ي برنامه‌ي فوتبالى «سكو» در شبكه باران هم هست.

شنيديم در انزلى جو براى شما نامناسب بود؟

بله. متاسفانه برای چندمین بار شاهد توهین و فحاشی به گزارشگران هستیم. نمی‌دانم جرم ما چیست! گزارشگری که برای 90 دقیقه گزارش 20 هزار تومان حق الزحمه می‌گیرد چرا باید به ناموسش فحاشی شود؟ جالب اينجاست همیشه بعد از این حرکات عده‌ای به‌جای برخورد با خاطیان از ما می‌خواهند سکوت کرده و پیگیری نکنیم.

شايد علت اين فحاشى‌ها نوع گزارش‌هاى شما باشد؟

همه من را می‌شناسند. وقتی پشت میکروفن می‌روم به خدا توکل می‌کنم و یک سوره می‌خوانم تا خدای نکرده از این میکروفن که حق بیت‌المال است سوءاستفاده نکنم. معمولا در بازي‌هايى كه از شهرستان‌هاى كشور به شكل مستقيم روي آنتن سراسري مي‌روند گزارشگر شهر ميزبان در هنگام گزارش كمي به جانب همشهري‌هايش گرايش پيدا مي‌كند اما من این داستان را در خودم حل کردم و تحت تاثیر جو قرار نمی‌گیرم و منطقی و فنی به گزارش بازی می‌پردازم.

پس اگر خودتان را بى‌طرف مى‌دانيد اين همه ناسزا كه از در و ديوار بر عليه شما باريد براي چه بود؟

داستان امروز، به‌خاطر گزارشگری من نبود. یک عده که هرگز در زندگی‌ام به آنها باج نداده‌ام بارها من را تهدید کرده‌اند و بارها پیامک‌هایی برایم ارسال کرده‌اند و خواسته‌های نابجا داشتند و جالب است وقتی نتیجه نمی‌گیرند به راه‌های ضداخلاق روی می‌آورند. همان عده‌ای که پشت مردم و هواداران فهیم انزلی مخفی شده‌اند تا کسی متوجه نشود در فوتبال به دنبال چه چيز هستند و من حساب آن‌ها را از هواداران ملوان جدا می‌کنم. امروز هم تنها گوشه کوچکی از ورزشگاه اقدام به فحاشی ناموسی کردند که خوشبختانه ورزشگاه دارای دوربین‌های مدار بسته است و به راحتی مشخص شده که چه کسانی دست به این کار زده‌اند.

از طرف باشگاه ملوان كسى از شما دلجويى نكرد؟

بعد از بازی آقای درودگر تماس گرفتند و اعلام کردند با آنها برخورد خواهند کرد و من هم منتظر خواهم شد تا آقای درودگر که در بحث سکوها در این مدت کارهای خوبی انجام داده‌اند در این خصوص چه خواهند کرد. البته هم فیلم دوربین‌های مدار بسته و هم پیامک‌های آقایان موجود است و هم نماینده كميته انضباطی این مسئله را گزارش کرده‌اند. آقاى حسن‌زاده هم اعلام كردند منتظر گزارش نماينده كميته انضباطى مى‌مانم.

پى‌نوشت: آن طور كه شنيده شده علت فحاشى‌ها و اعتراضات هواداران ملوان ربطى به گزارش او در بازى با سايپا نداشت و ملوانى‌ها از برگزارى مسابقه sms او در برنامه سكو كه پرسيده بود آيا با تغيير نام تيم‌هاى ملوان و داماش توسط مالكان‌شان موافق هستيد، دلخورند! آنها معتقدند كه پوربخش نبايد داستان تغيير نام را به ملوان بسط مى‌داد و اصلا از اول هم قرار نبود تغيير نامى براى ملوان صورت گيرد![/color:def50f8c49]
تصوير

نماد کاربر
MEHRDAD
مدیر سایت
مدیر سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am

پستتوسط khorami201 » شنبه اکتبر 20, 2012 10:11 pm

[color=black:444d4cbfa5]با عرض پوزش از مدیران سایت ، کامنتی را در قسمت گفتگوی آزاد گذاشته بودم که با توجه به موضوع این تایپیک بد ندیدم در این قسمت هم بگذارم:[/color:444d4cbfa5]

[color=black:444d4cbfa5][size=13:444d4cbfa5]اینکه هر از چند صباحی از طرف هواداران تیم ملوان ، به هر کس یا هرچیز که به گمان آنان قرابتی با رشت دارد توهین یا فحاشی شود ، چیز جدید و تعجب آوری نیست. بارها و بارها شاهد اینگونه مسایل در آن دیار بوده و هستیم و خواهیم بود. نه اینکه در شهر ما وجود ندارد ولی شدت و حدت آن بسیار کمتر است. حداقل قضیه این است که شاید فقط در بازیهای رودررو با ملوان اینگونه باشد یا جایی که بازیکنانی حاشیه ساز وجود داشته باشند ولی به هر حال میان ماه من تا ماه گردون . . .
اما روی سخنم با جناب درودگر مدیرعامل تیم بندرنشینان است که فرهنگ و تمدن باید در باطن یک جامعه آماری نمود داشته باشد و با [b:444d4cbfa5]سخنرانی و آبادانی ظاهر نمیتوان فرهنگ سازی نمود و نابوده را ، بوده جلوه داد.[/b:444d4cbfa5]
نه هر که چهره برافروخت دلبری داند
نه هر که آینه سازد سکندری داند
نه هر که طرف کله کج نهاد و تند نشست
کلاه داری و آیین سروری داند
[b:444d4cbfa5]هزار نکته باریکتر ز مو این جاست
نه هر که سر بتراشد قلندری داند[/b:444d4cbfa5]
یادمان باشد که تمامی آشفتگی ها و نگرانی و بی قراری های نسل بشر از ظاهرسازی او ناشی می شود، از نداشتن پشتوانه ، طبیعت هر فرد و هر قوم ،منحصر به خود اوست و با زر و زور و افاده و اطفار نمیتوان منحصر به فرد شد و کتمان واقعیات نمود.فردیتمان در گرو کشف طبیعتمان است، نه در گرو رنگ و لعاب نیکو. . .
[b:444d4cbfa5]جناب درودگر لطفا به جای تبلیغات و شعار، کمی با تامل بیشتر و بدور از هیاهوهای کاذب ، فحاشی را از ورزشگاهتان دور کنید. قولتان یادتان نرود، قرار بود ورزشگاه تیمتان از لحاظ فرهنگی سرآمد باشد! [/b:444d4cbfa5][/size:444d4cbfa5][/color:444d4cbfa5]
نماد کاربر
khorami201
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه اکتبر 21, 2011 12:00 am

پستتوسط Rashti0131 » شنبه اکتبر 20, 2012 10:14 pm

من بارها هم گفتم و میگم انزلیچی ها مضخرفترین کثیفترین ادمای روی زمینن...من رشتی اونارو به حساب نمیاریم چون انقد تو جنگل موندن وحشی شدن...اینا خودشونو ترک میدونن بعضی هاشونم *# دیگه هویتشون معلومه درپایان بگم اتحاد با اینا مثل تف سربالاس /12/
آخرين ويرايش توسط Rashti0131 on شنبه اکتبر 20, 2012 10:26 pm, ويرايش شده در 2.
افتخار مي کنيم که داماش مان را با نام مقدس رشت مي شناسند ، نه نام شهرمان را با تيم مان!
نماد کاربر
Rashti0131
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه اکتبر 30, 2011 12:00 am

پستتوسط sepidroudi » شنبه اکتبر 20, 2012 10:16 pm

[quote:ffa3836d63="Rashti0131"]من بارها هم گفتم و میگم انزلیچی ها * * ادمای روی زمینن...من رشتی اونارو به حساب نمیاریم چئن انقد تو * موندن * شدن...اینا خودشونو ترک میدونن بعضی هاشونم * دیگه هویتشون معلومه درپایان بگم اتحاد با اینا مثل تف سربالاس /12/[/quote:ffa3836d63]

تا این حد؟؟!! :roll:
اگر سپیدرود بخشکد ماهیها می میرند
نماد کاربر
sepidroudi
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه مه 16, 2011 12:00 am

پستتوسط Rashti0131 » شنبه اکتبر 20, 2012 10:20 pm

[quote:ec6c366116="sepidroudi"][quote:ec6c366116="Rashti0131"]من بارها هم گفتم و میگم انزلیچی ها مضخرفترین کثیفترین ادمای روی زمینن...من رشتی اونارو به حساب نمیاریم چئن انقد تو جنگل موندن وحشی شدن...اینا خودشونو ترک میدونن بعضی هاشونم *# دیگه هویتشون معلومه درپایان بگم اتحاد با اینا مثل تف سربالاس /12/[/quote:ec6c366116]

تا این حد؟؟!! :roll:[/quote:ec6c366116]

بله عزیز مگه کم مارو اذیت کردن...من خودم یکی از دلایلی که شاید اقراق باشه فوتبالیست نشدم چندتا انزلیچی بودن که زیرابمو زدن...البته من روی حرفم با همه مردم انزلی نیست...تا با اینا نشینی نمیفهمی چه ادمای مضخرف و گندین...عشق است گیلان و گیلانی منهای صدهزار ترک *#...
افتخار مي کنيم که داماش مان را با نام مقدس رشت مي شناسند ، نه نام شهرمان را با تيم مان!
نماد کاربر
Rashti0131
متعصب سایت
متعصب سایت

پستتوسط Rashti0131 » شنبه اکتبر 20, 2012 10:28 pm

دوستان راست میگن کمی اعصابم خرد شد یاد خاطرات افتادم چشامو بستم هرچی تو دهنم بود گفتم...معذرت میخوام د بشم بوخوسم
نماد کاربر
Rashti0131
متعصب سایت
متعصب سایت

پستتوسط sepidroudi » شنبه اکتبر 20, 2012 10:29 pm

Rashti0131 عزیز دل من 4 سال اونجا درس خوندم و با خیلیاشون هم سر و کله زدم و.... , میدونم چجورین ولی نه تا این حد که شما گفتی و اگه اینجوری هم باشن فکر نکنم به این شکل اینجا مطرح بشه جالب باشه :idea:

میدونم اعصاب نری :wink:
اگر سپیدرود بخشکد ماهیها می میرند
نماد کاربر
sepidroudi
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه مه 16, 2011 12:00 am

پستتوسط RASHTBOY » يکشنبه اکتبر 21, 2012 4:52 am

اینکه به کسی توهین شده ، پدیده نو و تازه ای تو فوتبال ایران نیست اما نحوه برخورد کمیته انضباطی با اون مهم هست ،
ناظر بازی تر تر - اس اس که از تماشاگران میزبان تعریف کرد در صورتی که 90 دقیقه به قلعه نوعی ، برهانی ، اکبر پور و . . . فحاشی کردند ؛
تو انزلی هم خواهیم دید که حکم چه خواهد بود !!
این وسط فقط و فقط سر داماش و رشت داره کلاه می ره ، به دو دلیل ، اول اینکه ، دشمنان رشت و داماش زیادند ، دوم اینکه توی مسئولین داماش آدم برش دار که توانایی جمع کردن این مسائل رو داشته باشه وجود نداره ، تازه با توجه به این عدم توانایی کاسه داغ تر از آش هم می شند و معکوس عمل می کنند ؛ این یکی که دیگه نوبریه!
نماد کاربر
RASHTBOY
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه آگوست 28, 2011 12:00 am

پستتوسط yaran-mirzakochak » يکشنبه اکتبر 21, 2012 5:39 am

RASHTBOY گل گفتی .
پارسال اگه یادتون باشه وهابی هم مورد لطف این جماعت قرار گرفته بود .
تا کی می خوایم این جماعت رو از خودمون بدونیم خدا میدونه؟؟!!!
اینها تو ذهنشون هیچ برنامه ای برای حذف دشمنی با رشت ورشتی ندارن !!!
دلم میسوزه برای اون کسانی که روز بازی داماش با ملوان فکر کردن این جماعت تو صحرای کربلا گیر کردن و برایشان سوز نامه ساختن و کلی سینه واشک ریختن !!!!
سخنی با دوستان شبکه بارانی!!!
عاقبت پخش کردن زورکی بازی داماش در داخل خانه و پخش بازی تیم شهرک همسایه حتی بیرون از خانه بهتر از این نمیشه .کمی به خودتون بیاین !!! هرچی باشه این برنامه ها تو مرکز تهیه میشه !!!
yaran-mirzakochak
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: پنج شنبه سپتامبر 09, 2010 12:00 am

پستتوسط sheykhe_rashti » يکشنبه اکتبر 21, 2012 6:29 am

برین تو پیج فیس بوک هواداران باشگاه ملوان بندرانزلی ببینین بدترین فحشای ناموس رو به پوربخش دادن!!!!!!!!
واقعن چه جماعته......
منم دامـــــــــــــــاش کوبنده
نماد کاربر
sheykhe_rashti
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: سه شنبه آگوست 16, 2011 12:00 am

پستتوسط Daniial » يکشنبه اکتبر 21, 2012 7:07 am

*# بهتر از این نمیشه /9/
تصوير
نماد کاربر
Daniial
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: يکشنبه آگوست 07, 2011 12:00 am

پستتوسط alex00755 » يکشنبه اکتبر 21, 2012 7:33 am

خیلی منتظر این روز نموندم...انتظار داشتم تراوشات فرهنگیه جناب دروغگر به زودی بیرون بریزه...منتظره مصاحبه های آقای لمپن هستیم... :(
نماد کاربر
alex00755
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: دوشنبه آگوست 08, 2011 12:00 am

پستتوسط rashti_sarvar » يکشنبه اکتبر 21, 2012 8:26 am

گزارشگرای نباید دیگه انزلی برن گزارش کنن اگه برن واقعا... هم واسه وهابی پیش اومده بود دیروز هم واسه پوربخش
...VIVA DAMASH...
نماد کاربر
rashti_sarvar
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: دوشنبه آپريل 18, 2011 12:00 am

پستتوسط mohammadss22 » يکشنبه اکتبر 21, 2012 8:37 am

یه عده *
mohammadss22
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: دوشنبه ژوئن 06, 2011 12:00 am

پستتوسط havadarehamishegi » يکشنبه اکتبر 21, 2012 9:12 am

یعنی چی فحش دادن که نفهمن
اخه گزارش بازی 20هزار تومن؟کجارو میگیره این 20تومن؟
فوتبال=عابدینی=داماش=رشت=زندگی=جایگاه H
ببین ما یکی دوتا نیستیم داماشیم و بیشمار اره
نماد کاربر
havadarehamishegi
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: شنبه اکتبر 02, 2010 12:00 am

بعدي

بازگشت به متفرقه

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 3 مهمان