[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - سرمایه ما چیست؟

سرمایه ما چیست؟

پیشنهادات و انتقادات + مطالب متفرقه ورزشی، اجتماعی، تاریخی و... (ارسال های سیاسی حذف خواهند شد) را در این بخش قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, antiros

سرمایه ما چیست؟

پستتوسط Inja-Rasht » شنبه سپتامبر 22, 2012 11:13 pm

سرمایه ما چیست؟
در این دو سال چه بدست آوردیم؟
قهرمانی لیگ یک؟ صعود به لیگ برتر؟ رتبه 7 لیگ برتر؟
نه آبرار من تو را بدست آوردم و تو مرا. ما همدیگر را داریم.ما جمعی ساختیم که لرزه بر اندام دشمن می اندازد آنچنان که در هیبت دوست به جمع بی ریای ما رخنه می کند و سعی در تفرقه افکنی دارد. گاهی در غالب هواداری که دلسوخته نیروهای بومی فوتبال رشت است. گاهی در هیبت جان باخته مدیر عامل داماش شهر باران.
آبرار! راه روشن است. همه راه را از بیراهه تشخیص میدهیم. راه ما نه حفظ داماش در لیگ برتر است نه کسب رتبه تک رقمی و نه حتی کسب سهمیه آسیایی. راه ما حفظ اتحادی است که با خون دل بدست آوردیم. شاید بهتر است بگویم به بهایی گزاف از حوادث دو سال اخیر خریدیم. باهم جوش خوردیم تا به لیگ برتر بیاییم سال اول نشد اما این نشد تبدیل شد به اراده ای آهنین برای شدن. سال بعدش با گامی محکم، با هوادارانی غیور پا به عرصه لیگ برتر گذاردیم و آنچنان عرصه را بر یاوه گویان تنگ کردیم که از شوق گرفتن تساوی در رشت گریستند.
ماجرای اختلاس آمد تا کمرمان را بشکند که من و تو ما شدیم و کمرش راشکستیم. ما دیگر آبدیده شدیم. ما رشتیها، ما گیلکها مرد روزهای سختیم. من و تو هرزمان ما شدیم خانه شیطان را ویران نمودیم. آبرار من، وارشی عزیز داماش بهانه است برای اتحاد من و تو. اشخاص می آیند و می روند و تنها کرده هایشان معیار قضاوت تاریخ است. بیا دست به دست هم دهیم و با به خاک مالیدن پوزه شیاطین کوچک که چشم دیدن اتحاد ما را ندارند بار دیگر به جنگ حوادث روزگار برویم. چرا که ما با این حوادث قوی تر میشویم و لذت اتحاد را میچشیم.
بیا بجز نام "داماش" که اکنون مظهر اتحاد من و توست (چه در لیگ برتر باشد چه در زیرگروه استان) تمامی نام ها را فراموش کنیم و باز هم تاریخ ساز باشیم و کمر اهریمن تفرقه را بشکنیم.
آبرارای گل بیاین تو همین تایپیک دست بذاریم تو دست هم و دیگه سر اشخاص به جون هم نیفتیم. فقط و فقط داماش رو حمایت کنیم با بردهاش بخندیم و با باخت هاش زانوی غم بغل بگیریم. بیا نذاریم چندتا بدخواه کوچولو بین من و تو تفرقه بندازن. بیا باهم قرار بذاریم از این تاریخ به بعد دیگه هیچ آبراری از شخص حرف نزه، از کسی بت نسازه و کسی رو خراب نکنه تا اینجوری دشمنان کثیفمون از جمع آبرارای گل غربال بشن.
نماد کاربر
Inja-Rasht
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: دوشنبه سپتامبر 19, 2011 12:00 am

پستتوسط nima_beckham » شنبه سپتامبر 22, 2012 11:16 pm

[color=red:f3dcf83192][b:f3dcf83192]عالی عالیییییییییییییییییییی ... دوباره یه حرف دل دیگه زده شد .... بچه ها تو این تاپیک دیگه حرف از مششکلات نزنید ! اگه حرفی دارید تو تاپیک های دیگه بگید ... من دیگه خسته شدم .... اینجا فقط داماش ... دلم تنگ شد واسه موقعی که یه مشکلی پیش میومد و همه یک صدا میگفتیم(( داماش شهر باران )) و اون مشکل همونجا تو ورزشگاه خود به خود حل میشد ![/b:f3dcf83192][/color:f3dcf83192]
[align=center][/align]
نماد کاربر
nima_beckham
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 14, 2010 12:00 am

پستتوسط Fan » يکشنبه سپتامبر 23, 2012 1:36 am

عالى بود ، بخدا كار درست همينه ... مرسى ...
نماد کاربر
Fan
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: دوشنبه ژوئن 27, 2011 12:00 am

پستتوسط arsalan27 » يکشنبه سپتامبر 23, 2012 2:40 am

فقط میتونم تشکر کنم.دست خوش ابرار /13/
نماد کاربر
arsalan27
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: يکشنبه آگوست 21, 2011 12:00 am

پستتوسط meelad » يکشنبه سپتامبر 23, 2012 4:32 am

عالی بود آبرار .. من فکر میکنم همه اگه داماش رو هم دوست دارن و دلشون میخواد پر افتخار باشه و نتیــجــه بــگیـره ؛ نــهایــتا فقــط برای سربلندی نامِ رشــتِ عزیز هست ..وگرنه همه افراد میان و میرن ..

شهر من من به تو می اندیشم نه به تنهایی خویش
از پس شیشه تو را می بینم که گرفتی مرا در بر خویش
من وضو با نفس خیال تو میگیرم و تو را می خوانم
و به شوق فردا که تو را خواهم دید چشم به راه می مانم
تن من پاره ای از آن تن توست
و قشنگترین شبای پر ستاره شب توست..
نماد کاربر
meelad
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: دوشنبه آگوست 01, 2011 12:00 am

پستتوسط power3449 » يکشنبه سپتامبر 23, 2012 5:09 am

بسیار زیبا ، در عین حال احساسی بودن اما پر معنی و پر مغز. مرسی مرسی. ما هرزگاهی به این دست نوشته ها احتیاج داریم تا راه رو گم نکنیم /3/
نماد کاربر
power3449
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: يکشنبه ژوئن 05, 2011 12:00 am

پستتوسط amirreza_pro » يکشنبه سپتامبر 23, 2012 5:12 am

[color=darkblue:09447c67db][b:09447c67db]چه کسی می‌خواهد
من و تو ما نشویم
خانه‌اش ویران باد[/color:09447c67db][/b:09447c67db]
من اگر ما نشوم، تنهایم
تو اگر ما نشوی، خویشتنی
از کجا که من و تو
شور یکپارچگی را در شرق
باز برپا نکنیم
از کجا که من و تو
مشت رسوایان را وانکنیم
من اگر برخیزم
تو اگر برخیزی
همه بر می‌خیزند
من اگر بنشینم
تو اگر بنشینی
چه کسی برخیزد؟
چه کسی با دشمن بستیزد؟
چه کسی پنجه در پنجه‌ی هر دشمن دون آویزد
دشت‌ها نام تو را می‌گویند
کوه‌ها شعر مرا می‌خوانند
کوه باید شد و ماند،
رود باید شد و رفت،
دشت باید شد و خواند.....
---------------------------------------------
[b:09447c67db][color=darkblue:09447c67db]سپاس فراوان بابت ارسال این تاپیک[/color:09447c67db][/b:09447c67db]
[align=center]تصوير[/align]
نماد کاربر
amirreza_pro
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: يکشنبه ژوئن 26, 2011 12:00 am

پستتوسط milad1987 » يکشنبه سپتامبر 23, 2012 5:49 am

این مطلب خیلی زببای و دل نشینه ولی یه نکته جاش خالیه من وتو و ما فکر کنم از هر چیزی سرفرازی رشت برامون مهمه حتی اگه داماشی نباشه
اگه اختلافی پیش اومده اگه درگیری هست بر سر حقانیت رشت ، گاهی بعضی ها فکر میکنن ما که داریم فریاد میزنیم امید هرندی پس این شخص امید هرندی که واسمون مهمه نه عزیزان دل این نام رشت که داره لگدمال میشه به یک رشتی 8 بازی فرصت میدن (نتایجم بد نبوده)به یه غیر رشتی مثل عبدی تا نزول تیم به لیگ 1 اتحاد من وتو باید سر رشت باشه نه داماش اگه داماش بر اوج آسمان باشه ولی خاری باشه بر دل مردم شهرم به هیچ نمیخوامش
داماش تي نام قربان
نماد کاربر
milad1987
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: جمعه نوامبر 05, 2010 12:00 am

پستتوسط yankee » يکشنبه سپتامبر 23, 2012 6:34 am

عـــــــــــــــــــــــــــــــــــالی بـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــود ابــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــرار /3/ /8/
♥ داماش شهر باران --سرور کل ایران ♥

نماد کاربر
yankee
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: شنبه اکتبر 08, 2011 12:00 am

پستتوسط zxzx » يکشنبه سپتامبر 23, 2012 6:37 am

واسه من ثابت شده هر وقت بچه های وارش اسپورت اتحاد داشتند تیم هم موفق بوده :twisted: :twisted: /16/
داماش تا ابد جاویدان
نماد کاربر
zxzx
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: دوشنبه سپتامبر 12, 2011 12:00 am

پستتوسط mahyarmaya » يکشنبه سپتامبر 23, 2012 7:11 am

توی زندگی ایران یه چیز ناخواسته یاد میگیری و اون چیزی هست بنام مصلحت !
مصلحت باشه از سر مرغ نمیگذرن مصلحت باشه باید ماجرای اختلاس را کـــٍـش نداد!
مصلحت تیم ما چیه؟هواداران زمانی خوب و بهترین هست که جو رو برای تیم خودش مثبت کنه.
مصلحت اینه که داماش دیگه هیچ وقت پایین نره .
مصلحت اینه هرندی تشویق بشه؟!با تشویق ما درخشان میره؟!
مصلحت اینه که امسال یارگیری بد کردیم و قرار 4 تا تیم پایین بره حاشیه سازی کنیم؟
مصلحت اینه که توی استادیوم داماش رو فراموش کنیم اسم ها رو صدا کنیم؟!
اگه یه کامنت های منو قبلا خونده باشید با هر غیر بومی مخالف هستم از تدارکات تا بازیکن اما باید مصلحت چیه ؟
مصلحت اینه خاک پای بومی رو به غریبه ندیم امـــــا مصلحت تـــر (!)این نیست که بفکر شهرش بود تا مردم شهرش؟
باور کنید بیشتر از هر چیزی برای ما دوام توی لیگ نیازه.اجنبی ها 15 لیگ میشن اما همین که چندین سال فقط هستن اسمشون بخوبی یاد میشه اما دامــاش هفتم لیگ میشیم و رکود بهترین رتبه تیم های گیلانی رو میزنه به چشم نمیایم.
کمک کنید تا بتونیم توی لیگ باقی بمونیم.لطفاً بچه ها
نماد کاربر
mahyarmaya
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه مه 21, 2011 12:00 am

پستتوسط vahidn » يکشنبه سپتامبر 23, 2012 9:04 am

من قلباً هم عاشق هرندی هستم که بعد از مدتها یه بومی تو تیم شهرم بود و باعث افتخارم بود و هم عابدینی رو دوست دارم.......................................
اما از هر دو اینها بیشتر عاشق شهر وتیمم هستم...
اگه ببینم با تشویق هرندی تیمم ضعیف میشه دیگه این کار رو نمی کنم.......
اگه ببینم با خراب کردن عابدینی به تیم لطمه می خوره دیگه این کارو نمی کنم.
اگه ببینم با تشویق درخشان تیم موفق میشه این کارو می کنم.
اگه ببینم سراوانی رو باید یاری کنم تیم آسیبی نمیبینه این کارو میکنم.
اگه ببینم باید تو وارش اسسپرت چیزی بگم که باعث رشد تیمم و بالا رفتن روحیه می شه حتما این کارو میکنم.
اگه ببینم اگه ببینم اگه ببینم اگه ببینم اگه ببینم اگه ببینم
یعنی همه کار برای پیشرفت تیم و آبروی شهر می کنیم.حتی اگه به قیمت بالایی برای ما تموم بشه.
نماد کاربر
vahidn
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: پنج شنبه فبريه 23, 2012 12:00 am

پستتوسط siabagh » يکشنبه سپتامبر 23, 2012 9:43 am

داماش نماد اتحاد گيلان داماش پرچم اتحاد گيلان
تا قبله مي شين مردومه من قبله نمايم
نماد کاربر
siabagh
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: سه شنبه آگوست 16, 2011 12:00 am

پستتوسط ARYANST122 » يکشنبه سپتامبر 23, 2012 9:56 am

قابل توجه اون عده ای که تو این سایت تفرقه افکنی میکنن همه اونارو میشناسن فقط منتظر یه بهانه و جرقه ایم

مرسی آبرار تاپیک زیبایی بود /13/
جان دهم اما نمیرد خاک من
نماد کاربر
ARYANST122
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: چهارشنبه دسامبر 07, 2011 12:00 am

پستتوسط ashkan0131 » يکشنبه سپتامبر 23, 2012 10:07 am

اتحاد تنها رمز موفقیت ماست
بازیکن بومی=تعصب بیشتر=بازی بهتر
نماد کاربر
ashkan0131