[b:11baed73a9][align=center:11baed73a9]خانه جن زده در رشت[/align:11baed73a9][/b:11baed73a9]
من و چندتا از دوستان به انجا رفتیم .ولی متاسفانه نگهبان داشت ونزاشت که داخل بریم.ولی یه سری سوالات لازمو پرسیدم وتاحدودی جوابمو گرفتم و مطمعن شدم که حرفایی رو که راجب اون خونه میگفتن شایعه نیست و همش واقعیت است..... من ازنگهبان سوال کردم که راست میگن که در این ساختمان جن و روح و ازاین جو چیزا هست ؟نگهبان(بله . دو نفر کل این ساختمان رو خریده بودند که یکی از اون ها برای مدتی به مسافرت رفت . مثل این که همسایه پایینی متوجه این میشه که شب ها توی واحد بالایی صداهایی میاد . فردای اون روز با صاحب خونه تماس میگیره و میگه مستعجری که شما آوردین شب ها خیلی سروصدا می کنند. صاحب خونه گفت من اصلا مستعجری نیا وردم.ازاون روز به بعد همسایه پایینی شب ها همون ساعتی که سرصدا میشد میرفت و نگاه میکرد اما به محض این که در رو باز میکردند صداها قطع میشد.تا این که دوتا از پسر های خودش جن هارو دیدند و دیوونه شدند .از اون روز به بعد کسی جرعت نکرده که در اونجا زندگی کنه...... )این تمام حرف هایی بود که من از نگهبان و بنگاه های اون جا پرسیدم......بهتون قول داده بودم که آدرسشو هم بهتون بگم اینم آدرس(رشت.گلباغ نماز.روبروی فروشگاه سناتور.) اگه هم باور ندارید به این ادرس بروید و از بنگاه ها و نگهبان اون جا سوال کنید..(پیشنهاد میکنم از بنگاه اون محل بپر سید چون نگهبان جواب درست و حسابی نمیده)
منبع مطلب بالا :
http://monster0131.blogfa.com/post/11
کسی از جریان این خونه خبر داره !!!
- - - - - -
خونه جن زده ای که بالاتر از صابرین بودو دارن خراب میکنن :|
امیدوارم اوناییکه میگفتن شایعست دیگه چیزی نگن :دی
حتما جن بوده که دارن خرابش میکنن دیگه :|
ولی تجربیاتم میگه این داستان اینجا ختم نمیشه :|
و نکته جالب این که دیروز کارگرا اونجا مشغول بودن ولی امروز هیچ کس کار نمیکرد :|
- - - - - -
مبنع : خانم Proushaat Savarkar از پیج city.rain