تاپیک خوبی هست فقط نمی دونم میشه اینجا در مورد حدس و احتمالات خودمون در مورد داماش و تیم های دیگه صحبت کنیم ؟ مثلا کی بیاد کی بره ؟! چون اسم تاپیک طوری هست که فکر می کنم باید خبر های موثق تر رو اعلام کرد ... با این حال من نظر خودم درباره نقل و انتقالات داماش در این فصل رو میگم :
اول از همه چیز باید منتظر موند تا ترکیب مدیریتی تیم و مالک اون معلوم بشه ولی من نظر خودم رو با وجود مدیر عزیز آقای امیر عابدینی و بودجه خوب ( نه عالی ) می گم ...
1. از نظر کادر مربیان که به نظرم تارتار خوبه و کمک هاش هم عالی فقط یک مربی دروازه بانی خوب مثل مندز می خوایم که بیاد کنار سجادی و دروازه بانان رو تمرین بده البته اگه هادی طباطبایی بیاد که بهشت میشه و با سجادی ترکیب خوبی می شن ...
2. تو دروازه از نظر من اگه بازیکنی نگیریم بهتره چون این باعث میشه بازی به لایقی فر برسه ولی نمی دونم چرا یک حسی از خیلی وقت پیش بهم میگه میثاق معمارزاده میاد اینجا البته یه حسی هم جدیدا میگه طالب لو ... ولی نظر من فراهانی به عنوان گلر اول و لایقی فر گلر دوم هست .
3. در دفاع وسط با توجه به حفظ نظیفکار ، مختاری و آلوز یک دفاع درست و حسابی می خوایم که با چهار تا دفاع خیالمون راحت باشه حالا دفاع های شاهین بوشهر بدجوری چشم من رو گرفته
4. دفاع چپ هم باید ابوذر رو نگه داریم ، یک دفاع راست مطمئن مثل ابوذر هم می خوایم که ماهینی از ذوب آهن عالیه سید علی هم بمونه ذخیره جفتشون ...
5. هافبک دفاعی هم با وجود آبشک و حاجتی و مگنو نیازی نیست و بهتره توی این پست از امید بیاریم که توی چند وقت اخیر یک نفر هست که شماره 16 می پوشه سر تمرینات و اگه اشتباه نکنم " امین " صداش می کنند و بی نهایت با استعداده و خوراک هافبک دفاعی هست چون استیل فوق العاده تمیزی داره واسه هافبک دفاعی ...
6. برای هافبک های چپ و راست و وسط ما مهدوی و ابراهیمی و جهانبخش رو داریم و اینجا یار کم داریم که می تونیم دقیقی رو بگیریم ، همچنین من دنبال پتروویچ بودیم که توی این سایت زده بود رفته مس ( البته زیاد اطمینان ندارم به این قرارداد ها ) ، باز هم اون حسی که در مورد معمارزاده گفتم داشت میگفت هادی نوروزی هم یحتمل بگیریم البته اگه از پرسپولیس شوتش کنن بیرون ...
7. میمونه مهاجم نوک که امیدوارم غلامی بمونه ولی اگه نموند باید یک فوروارد درست و حسابی بگیریم ؛ خارجی باشه بهتره چون توی ایران فوروارد درست و حسابی نداریم یا اگه داشته باشیم فی خیلی بالا می زنه مثل انصاریفرد . البته من به شخصه نظر بسیار زیادی به منوچهری دارم که توی سایپا بازی می کنه چون هم جوانه و هم استیل درستی داره ... افشین هم هست ...
بازیکنان مازاد ما هم آقایی ، زنیدپور ، عسگری ، کوشکی ، فرزاد محمدی ، محمد کریمی ، میلاد نصرتی هستند و جای اینا هم می تونیم چند تا امید بذاریم ...
فقط امیدوارم سال بعد دیگه آقایی رو توی این تیم نبینم که واقعا عذاب هست واسه من
با تفاسیبر فوق ما 5 یا 6 بازیکن می خوایم ... البته در صورت حفظ بازیکنانی مثل مختاری و نظیفکار و ابراهیمی و جهانبخش و ابوذر و ...