[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - بازم کمک به ملوان

بازم کمک به ملوان

پیشنهادات و انتقادات + مطالب متفرقه ورزشی، اجتماعی، تاریخی و... (ارسال های سیاسی حذف خواهند شد) را در این بخش قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, antiros

بازم کمک به ملوان

پستتوسط jeff » دوشنبه آپريل 02, 2012 12:38 pm

جلسه مسئولان استاني براي حل مشکلات ملوان

مديرعامل باشگاه ملوان انزلي گفت: در جلسه‌اي با استاندار گيلان و فرماندار انزلي مشکلات مالي باشگاه بررسي خواهد شد.

بهمن صالح‌نیا در مورد مشکلات مالی باشگاه ملوان و درخواست سرمربی تیم برای کمک رئیس جمهور اظهار داشت: من هم مثل پورغلامی از رئیس جمهور محترم درخواست کمک دارم تا مشکلات باشگاه ملوان حل شود. در مورخ ۹/۸/۱۳۸۷ در سفر استانی هیئت دولت مصوب شد که سازمان منطقه آزاد انزلی با هماهنگی نیروی دریایی به نسبت سهم ۸۰ درصد منطقه آزاد انزلی و ۲۰ درصد نیروی دریایی به مدت سه سال موسسه فرهنگی ورزشی ملوان منطقه آزاد انزلی اداره شود.

وی ادامه داد: در مصوبه اول اشتباهی رخ داد زیرا مقرر شد منطقه آزاد انزلی تا پایان سال ۱۳۹۰ هزینه‌های باشگاه را تقبل کند در حالی که فصل ورزشی با سال تفاوت دارد و فصل ورزشی ما اردیبهشت ماه ۹۱ به پایان می‌رسد.

صالح‌نیا تاکید کرد: در تاریخ ۸/۸/۹۰ مصوبه‌ای به تایید رئیس جمهور محترم رسید و امریه‌ای از سوی محمدرضا رحیمی ابلاغ شد که منطقه آزاد انزلی فقط تا پایان سال ۹۰ مجاز است که در باشگاه ملوان هزینه کند. این در حالی است که پیش از آغاز فصل در جلسه‌ای که در مهمانسرای استان گیلان با حضور استاندار، فرماندار، بهمنی رئیس منطقه آزاد انزلی و نمایندگان مردم در مجلس برگزار شد من اعلام کردم باشگاه ملوان ۳ میلیارد تومان کسری بودجه دارد و به همین دلیل من قراردادهای بازیکنان را امضا نمی‌کنم.

وی افزود: در آن جلسه استاندار و فرماندار به من گفتند از شما انتظار نداشتیم که اینقدر ترسو باشید و ما هستیم و شما را کمک می‌کنیم اما از آن روز تا این لحظه فقط ۲۰۰ میلیون تومان از آن سه میلیارد تومان پرداخت شده است. که آن را هم به باشگاه ذوب آهن دادیم تا رضایت‌نامه جلال رافخایی را بگیریم. ضمن اینکه ۵۰ میلیون تومان هم روی آن مبلغ گذاشتیم.

صالح نیا تصریح کرد: تیم ملوان انزلی شناسنامه بندر انزلی است و قائم به فرد نیست. من هم بنیانگذار این تیم بوده‌ام و ۴ دهه در کنار ملوان حضور داشته‌ام انتظار دارم مسئولان استانی به تیم کمک کنند ضمن اینکه از بازیکنان هم می‌خواهم برای موفقیت تیم تلاش کنند و تا رده تک رقمی را به دست بیاورند و بدانند دیون آن‌ها پرداخت می‌شود.

صالح‌نیا در مورد پرداخت ۵ درصدی به بازیکنان در این فصل گفت: قرار بود باشگاه ۳۰ درصد از مطالبات فصل گذشته را بدهد اما پورغلامی گفت با توجه به اینکه برخی بازیکنان جدید آمده‌اند به همه بازیکنان ۳۰ درصد از قرارداد سال جدید را بدهید و آن ۳۰ درصد فصل گذشته جز دیون بماند. من به ایشان حق می‌دهم زیرا باید پاسخگوی بازیکنان باشد. من هم دو سه هفته است که به دلیل مشکلات مالی کنار تیم حاضر نمی‌شوم زیرا بازیکنان از من توقع و انتظار دارند همانطور که من از مسئولان استان تقاضا دارم.

مدیرعامل باشگاه ملوان همچنین خبر از تشکیل جلسه‌ای برای حل مشکلات مالی داد و گفت: قرار است حداکثر تا روز ۲۵ فروردین جلسه‌ای با حضور استاندار، فرماندار، نمایندگان مردم در مجلس، فرمانده نیروی دریایی بندر انزلی و نماینده تام الاختیار نیروی دریایی برگزار و مشکلات مالی باشگاه بررسی شود تا منطقه آزاد انزلی حداکثر تا پایان فصل هزینه‌های باشگاه را بدهد. من از بهمنی رئیس منطقه آزاد انزلی تشکر می‌کنم که تمام تلاشش را انجام داد تا مصوبه‌ها به درستی و دقت انجام شود و از سن من هم گذشته که دیگر تملق کسی را بگویم اما بهمنی تلاش بسیاری برای حل مشکلات مالی باشگاه ;vn.

[size=18:03e4dbffd4][color=red:03e4dbffd4]واقعا دم مسئولین شهر خودمون گرم[/color:03e4dbffd4][/size:03e4dbffd4]
نماد کاربر
jeff
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: سه شنبه مارس 13, 2012 12:00 am

پستتوسط mahyarmaya » دوشنبه آپريل 02, 2012 12:44 pm

تــٌــــــــــــــــــــــــــف به ذات کثیفتون که همیشه با مرکز بودن حقمون رو خوردن
نماد کاربر
mahyarmaya
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه مه 21, 2011 12:00 am

پستتوسط nima_beckham » دوشنبه آپريل 02, 2012 12:47 pm

ای کاش من استاندار بودم :? به خدا حاضر بودم بدون حقوق استاندار گیلان باشم .
[align=center][/align]
نماد کاربر
nima_beckham
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 14, 2010 12:00 am

پستتوسط damash_fsz » دوشنبه آپريل 02, 2012 1:24 pm

همش ملوان دیگه.همش .ماله ما خار دار اخه
نماد کاربر
damash_fsz
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: دوشنبه مارس 26, 2012 12:00 am

پستتوسط RASHTBOY » دوشنبه آپريل 02, 2012 4:35 pm

[color=red:1f0b915a95]يك حسي دارم در واقع تركيبي از غيظ ، نفرت ، خنده و تمسخر ، بيچارگي و نگون بختي بعضي ها، بي عدالتي بعضي ديگر و افسوس [/color:1f0b915a95]. /9/
نماد کاربر
RASHTBOY
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه آگوست 28, 2011 12:00 am

پستتوسط majid13 » دوشنبه آپريل 02, 2012 5:00 pm

این استاندار از ترس اینکه ملوانیا به رییس جمهور نامه دادن داره پول میده، بنظرم عابدینی هم باید این کارو انجام بده.
تصوير
نماد کاربر
majid13
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه ژانويه 07, 2012 12:00 am

پستتوسط ARYANST122 » دوشنبه آپريل 02, 2012 5:17 pm

استاندار سپاهی= کمک به تیم سپاهی
استاندار غیر بومی= نادیده گرفتن استعداد های استان
من نمیدونم اینا بازیکن مفته سرباز میگیرن کمک چپ و راست از دولت و سپاه و منطقه آزاد میشن حالا پری روز قرار بود هیات فوتبال تیم مارو بخره بدشونم اومده بود که هیات فوتبال نباید تیمو بخره
جان دهم اما نمیرد خاک من
نماد کاربر
ARYANST122
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: چهارشنبه دسامبر 07, 2011 12:00 am

پستتوسط hamidjavan » دوشنبه آپريل 02, 2012 7:43 pm

استاندار که جزء هیات مدیره این باشگاه است خوب معلومهبیادطرف تیمه خودشوبگیره وهمه جوره ضد داماش باشه.
اما من دوست دارم مولوان یه سال خصوصی بشه مطمین باشید همون جای میره که استقلال انزلی رفت یعنی منحل شدن اینها خجالت نمی کشندتو این سالها انواع واقسام کمکهای دولتی از خریدن امتیاز یه تیم لیگ برتری (بانک ملی) تو سال 73وقتی سقوط کرده بودند گرفته تا بازیکنان سرباز وداوریهای انچنانی در داربیهای گیلان از زمان گذشته تا حال . همیشه مورد حمایت بودند.اما کجای فوتبال ایران گرفتند خدا می دونه تو بازیهای خانگیشونم که هزار نفر هم نمیره اما ادعا اسمون پاره کرده.یه خورده از این حمایتها اگه روی شهر ما باشه .......
hamidjavan
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: پنج شنبه دسامبر 16, 2010 12:00 am

پستتوسط SajjaD_46 » دوشنبه آپريل 02, 2012 9:09 pm

واقعا دیگه خودشونو گیر آوردن !! این همه نا حقی که در حق تیمای رشتی کردن و این همه هوای تیم ان زلی رو داشتن خدایی کجارو گرفتن . با این همه ادعا و کمک و بقول خودشون ریشه ( با این نفرین و ناله ای که پشتشونه )سال به سالم رتبه شون تو لیگ داره پایین ترم میره .

..............................

فقط دامـــــــــــــــــــــــاش /23/
اخبار روز IT ، آموزش و ترفند در : http://shorumsoft.blogfa.com

آبای همیشه زیر مایی
سرور هرچی مرده . . آبرار گیله مرده
فقط دامــــاش + + سپیــــدرود
نماد کاربر
SajjaD_46
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: دوشنبه فبريه 27, 2012 12:00 am

پستتوسط Dane_Ali » دوشنبه آپريل 02, 2012 9:14 pm

استاندار ابایه /8/
نماد کاربر
Dane_Ali
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: يکشنبه فبريه 19, 2012 12:00 am

پستتوسط MEHRDAD » دوشنبه آپريل 02, 2012 9:19 pm

آخرش که چی ؟ تا کی؟
توی مطلب " +داربی " که به چند مورد از مباحث مربوط به داربی و دوباشگاه اشاره کردم هم گفتم ملوان در فصول آینده که باید تمام باشگاه ها خصوصی بشن میخواد چیکار بکنه؟! اون هم طبق ضوابطی که AFC اعلام کرده..
حتی به AFC هم کار نداشته باشیم دولت هم مصوب کرده که از سال های آینده دیگه به باشگاه ها کمک مالی نشه و حتی تیمایی مثل ذوب آهن و سپاهان هم با اون افتخارات چند سال اخیرشون تو این قضیه موندن چه رسد به ملوان...
تصوير

نماد کاربر
MEHRDAD
مدیر سایت
مدیر سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am

پستتوسط abarar1989 » دوشنبه آپريل 02, 2012 9:24 pm

[color=darkblue:6e1210d197][size=24:6e1210d197]کجایی قهرمانی ،که قدرت ندانستیم[/size:6e1210d197][/color:6e1210d197]
نماد کاربر
abarar1989
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه جولاي 04, 2011 12:00 am

پستتوسط Dane_Ali » دوشنبه آپريل 02, 2012 9:29 pm

قهرمانی خدایی مرداک بود /3/

یه استاندار اصیل گیلانی اگه داشتیم این بحثا پیش نمیومد

حیف که شایسته سالاری وجود نداره ... /15/
نماد کاربر
Dane_Ali
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: يکشنبه فبريه 19, 2012 12:00 am

پستتوسط vahidn » جمعه آپريل 06, 2012 4:52 am

امیدوارم که به تیم ما هم توجه ای بشه.
من بارها گفتم که باید این توجه رو ما بوجود بیاریم.استاندار و حتی رئیس جمهور هم از عشق و علاقه مردم انزلی به ملوان خبر دارند،چون تمامی عشق وعلاقه آنها رسانه ای و جهانی شده.
اما ما چی کار کردیم؟
نماد کاربر
vahidn
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: پنج شنبه فبريه 23, 2012 12:00 am

پستتوسط metall » جمعه آپريل 06, 2012 8:25 am

همین جور پیش بره دیگه عجیب نیست که انزلی بشه مرکز :cry:
همه دنیا به دنبال عشق میگردن ولی واسه من همه دنیا یعنی تو
تصوير
نماد کاربر
metall