[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - اصلاحات در قوانین وارش اسپرت7/12/1390

اصلاحات در قوانین وارش اسپرت7/12/1390

پیشنهادات و انتقادات + مطالب متفرقه ورزشی، اجتماعی، تاریخی و... (ارسال های سیاسی حذف خواهند شد) را در این بخش قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, antiros

اصلاحات در قوانین وارش اسپرت7/12/1390

پستتوسط antiros » يکشنبه فبريه 26, 2012 2:20 pm

[color=black:023a3b375d]تیم مدیریتی وارش اسپرت در قوانین سایت اصلاحاتی صورت داده ، که برای اگاهی بیشتر کاربران محترم وارش اسپرت این سری اصلاحات را در این تایپیک قرار می دهیم :

*قوانین

1.تمامی کاربران می بایست از کلمات مناسب جهت استفاده در نام کاربری خود استفاده نمایند.

2.کاربران سایت میبایست در هنگام ارسال نظر و درج مطلب در انجمن از کلمات و لغات مناسب استفاده کنند؛ بدیهی است درج مطالب و تصاویر غیر اخلاقی و بر خلاف قوانین جمهوری اسلامی ایران اکیدا ممنوع می باشد. همچنین کاربران الزاما باید از توهین به اقوام و اشخاص خودداری نمایند.

3.شایعه پراکنی و یا بیان نظرات و مطالب سیاسی (از هر نوع و هر جناح که باشد) در محیط وارش اسپرت موکدا ممنوع خواهد بود. وارش اسپرت برای هیچ کاربری استثنا قائل نخواهد بود.

4.درگیری ، فحاشی و توهین در میان کاربران و یا خطاب به شخصیت یا قومیتی خاص ممنوع خواهد بود. هر کاربر در حیطه وظایف خود می تواند اظهار نظر داشته باشد و از دخالت در امور دیگر مدیریتی و بحث و یا توهین به مدیران نیز اجتناب کنید در غیر اینصورت برخورد لازم صورت می گیرد . همچنین انتقادهای کاربران از هر شخصیت یا کاربری باید کاملا مطابق با قوانین سایت باشد و توهین به عنوان یک نقد برتابیده نخواهد شد.

5.هرگونه بحثی که موجب انحراف تاپیک ها از مسیر اصلی خود بشود و به نوعی برخلاف قوانین انجمن باشد در صورت تشخیص مدیران حذف خواهد شد و در صورت لزوم تاپیک و یا بحث های اضافه حذف خواهد شد.

تبصره : از نوشتن یك سوال و یا یك مطلب در انجمنهای مختلف خودداری كنید. انجمن مناسب و مرتبط به نامه خود را انتخاب كنید و فقط در آن انجمن نامه خود را ارسال كنید. در صورت مشاهده بدون اخطار قبلی ان مطلب حذف خواهد شد. کاربران توجه داشته باشند که هر مبحثی یا پرسش و خبری احتیاج به ایجاد یک تاپیک جداگانه ندارد چرا که اینکار موجب شلوغی بی مورد تالار خواهد شد.

6.با کاربرانی که از خارج از شهر رشت یا استان گیلان قصد ایجاد اخلال یا سو استفاده و تفرقه افکنی و فرافکنی داشته باشند به شدت برخورد خواهد شد. کاربران حق سو استفاده از محیط آزاد وارش اسپرت برای منافع و مقاصد خاص خود را نخواهند داشت .

[size=18:023a3b375d]7. از دادن پست تشکر و امثال آن و ارسال تنها یک یا چند شکلک بدون متن خاص به جهت نظم و یکپارچگی انجمن جدا خودداری فرمایید در صورت مشاهده بدون اطلاع قبلی حذف خواهد شد.

تبصره : از دادن پستهای یک کلمه ای مانند موافقم ، مخالفم ، بله و خیر خودداری نمایید در صورت مشاهده بدون اطلاع قبلی حذف خواهد شد. (برای تشکر فقط از کلید تشکر در بالا هر پست استفاده نمائید.)[/size:023a3b375d]

8.ایجاد چند اشتراک مختلف در وبسایت ممنوع است و هر کاربر باید از یک نام کاربری استفاده کند.کاربران محترم در صورتی که رمز ورود اشتراک خود را فراموش کرده اند می توانند با استفاده از بازیابی و یا حتی از طریق بخش ارتباط با ما و یا ارسال یک ایمیل(از طریق ایمیلی که در هنگام ثبت نام استفاده کرده)به ایمیل وبسایت وارش اسپرت نسبت به دریافت رمز عبور خود اقدام نمایند.

9.از فینگلیش (فارسی با حروف لاتین ) برای بیان نظرات و ارسال موضوع خودداری فرمایید. لازم به ذکر است که برای نوشتن به زبان گیلکی استفاده از حروف لاتین بلامانع است. در غیر اینصورت مطلب مورد نظر حذف خواهد شد.

10.نظرات و مطالب ارسالی توسط کاربران لزوما نظر و مطلب مسئولین سایت نمی باشد. ضمنا مدیران سایت این اختیار را دارند که اگر نظر یا تاپیکی را برخلاف اصول سایت بود آن را پاک کنند .

11.مسئولیت تمامی فایلها و یا تصاویر و ... كه از طریق سایت رد و بدل میشوند بر عهده كاربر فرستنده میباشد و سایت در قبال این گونه مسایل هیچ تعهدی در زمینه سالم بودن و یا انزلیچی نبودن آنها و ... ندارد.

12.درج پیامهای تجاری و تبلیغاتی ممنوع بوده و کاربر میتواند پیام و یا تبلیغ خود را با رعایت قوانین سایت در امضای کاربری نمایش دهد. [/color:023a3b375d]
antiros
کاندیدا
کاندیدا

تاريخ عضويت: جمعه سپتامبر 24, 2010 12:00 am

پستتوسط MAZIYAR » يکشنبه فبريه 26, 2012 5:05 pm

امیدوارم کاربران محترم سایت به قوانین فوق احترام بگذارند تا بتوانیم به خوبی از مطالب سایت استفاده کنیم.
"آبرار اَ خاک میرزا جاجیگایه / همیشه خنجرُ خون روبرایه"

"حواسَ خُب بَنَه می حرفَ بشنو / منو تو یک سریم ، دوشمن سیوایه"
نماد کاربر
MAZIYAR
مدیر انجمن
مدیر انجمن

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 07, 2010 12:00 am

پستتوسط Saeeed » يکشنبه فبريه 26, 2012 5:34 pm

قبل از هر چیز منم تشکر می کنم از اینکه قوانین رو یادآوری کردین ( البته طبق بند 7 کلید تشکر رو زدم و این کامنت صرفاً برای تشکر نیست :!: ).به نظر من زمانی که وارش 500 600 تا کاربر و حتی کمتر داشت،کیفیت نظرها خیلی بهتر بود و از همه مهمتر منطقی تر بود.امیدوارم آبراران عزیز با عنایت به قوانین بالا کاری کنن که دوباره به همون موقع ها برگردیم و نظراتمون منطقی باشه.درسته هممون عاشق داماشیم و ممکنه بعضی اوقات از روی تعصبمون احساسی عمل کنیم اما سعی کنیم به منطق بیشتر توجه کنیم.(اول از همه خودم بعد شکست داماش) /14/
نماد کاربر
Saeeed
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه ژوئن 25, 2011 12:00 am

پستتوسط ashkan0131 » يکشنبه فبريه 26, 2012 6:24 pm

خب قوانین هر سایت توسط مدیر اون سایت اجرا میشه و این حق مالک سایته که چه قوانینی وضع کنه اما یه انتقاد راجع به بند 6 دوستان مدیر برای اختلال در یک سایت حتما لازم نیست خارج رشت بود واین حرف واقعا بی معنیه بهتر بود از جمله هرکسی که قصد اخلال در سایت رو داشته باشه استفاده میکردید نه افراد خارج رشت
صرفا فقط جهت اطلاع
بازیکن بومی=تعصب بیشتر=بازی بهتر
نماد کاربر
ashkan0131
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: شنبه آپريل 02, 2011 12:00 am

پستتوسط ali_damashi » يکشنبه فبريه 26, 2012 6:32 pm

انتقاد : حذف كردن مطالب و تايپك ها براي افراد تازه عضو شده خيلي بد يك احساس بهشون دست ميده كه مديرا ميخوان جريان رو طبق دلخواه جولو ببرن شايد بگيد تو از زبان خودت حرف بزن منم اول اينجوري بودم مطالب ام يا 2-3 تايپك داشتم كه حذف شد ولي الان به قول معروف در جريان عمور هستم
خلاصه مطلب با افراد تازه عضو شده با ملايمت رفتار كنيد با سپاس از مديران سايت
/13/ /14/
نماد کاربر
ali_damashi
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه ژانويه 09, 2012 12:00 am

پستتوسط MEHRDAD » يکشنبه فبريه 26, 2012 6:35 pm

[quote:b41bae28c4="ashkan0131"]خب قوانین هر سایت توسط مدیر اون سایت اجرا میشه و این حق مالک سایته که چه قوانینی وضع کنه اما یه انتقاد راجع به بند 6 دوستان مدیر برای اختلال در یک سایت حتما لازم نیست خارج رشت بود واین حرف واقعا بی معنیه بهتر بود از جمله هرکسی که قصد اخلال در سایت رو داشته باشه استفاده میکردید نه افراد خارج رشت
صرفا فقط جهت اطلاع[/quote:b41bae28c4]

منظور این نیست که هر کی خارج از رشت بود رو هوادار داماش نمی دونیم . همین الان تعدادی هستند که از خارج از رشت ، استان و حتی کشور وارد این سایت میشن که اسمشون رو نمی برم، منتهی با کسانی که برای ما محرز بشه قصد سو استفاده دارند و خودشون رو هوادار داماش جا می زنند با حساسیت بیشتری عمل میشه وگرنه قوانین برای همه اجرا میشه چون خارج از رشت و چه داخل و چه حتی دوستان نزدیک خودم ما و تفاوت قائل نیستیم.
تصوير

نماد کاربر
MEHRDAD
مدیر سایت
مدیر سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am

پستتوسط Majid_Rasht » يکشنبه فبريه 26, 2012 7:33 pm

ایجاد قوانین و شرایط مشارکت در هر سایتی حق مدیریت و گردانندگان آن سایت می باشد . به عنوان عضو کوچکی از مخاطبان این رسانه امیدوارم قوانین جدید در بهبود و تعالی آن نقش بازی کند گرچه بعض از بندهای آن به این نگرانی که مدیریت سایت با دست باز میتواند افکار مخاطبان را هدایت کند دامن می زند! به هر حال کسی با کنترل محدود ، مخالف نیست بلکه برای یک سایت وزین لازم نیز میباشد به شرطی که هر مطلب خلاف میل را نامطلوب ندانسته و با تکیه بر قوانین اعلام شده آن را حذف ننماید . به هرحال آینده نشان خواهد داد که همچنان محبوب میمانید یا .... امیدکه مانند داماش همیشه محبوب بمانید .
نماد کاربر
Majid_Rasht
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: شنبه دسامبر 17, 2011 12:00 am

پستتوسط MEHRDAD » يکشنبه فبريه 26, 2012 7:44 pm

[quote:77d3f4b774="Majid_Rasht"]ایجاد قوانین و شرایط مشارکت در هر سایتی حق مدیریت و گردانندگان آن سایت می باشد . به عنوان عضو کوچکی از مخاطبان این رسانه امیدوارم قوانین جدید در بهبود و تعالی آن نقش بازی کند گرجه بعض از بندهای آن به این نگرانی که مدیریت سایت با دست باز میتواند افکار مخاطبان را هدایت کند دامن می زند! به هر حال کسی با کنترل محدود ، مخالف نیست بلکه برای یک سایت وزین لازم نیز میباشد به شرطی که هر مطلب خلاف میل را نامطلوب ندانسته و با تکیه بر قوانین اعلام شده آن را حذف ننماید . به هرحال آینده نشان خواهد داد که همچنان محبوب میمانید یا .... امیدکه مانند داماش همیشه محبوب بمانید .[/quote:77d3f4b774]

خوبه که اینطور ابهامات رو مطرح می کنید . در پاسخ باید بگم ما قصد جهت دهی نداریم اما مطمئنا ممکنه بعضی از مطالب در سطح پایینی نوشته بشن و در شان سایت نباشه یا اینکه اصلا نیازی به ایجاد اون مطلب در یک تاپیک جداگانه نباشه و یا اینکه کاملا نادرست و از حد نظر خارج شده و به بحث فرافکنی نزدیک باشه.
ضمنا توجه داشته باشید که اگر قصد داشتیم فقط امیال خودمون رو وارد کنیم یا کاملا با جریان خودمون این سایت رو راهبری کنیم که اصلا محیطی به اسم تالارگفتمان که نظرات و تاپیک ها بدون تائید ثبت میشن رو نمیذاشتیم و مثل خیلی از سایت ها یا تالاری نداشتیم یا اگر داشتیم به نحوی در اون عمل می کردیم که کاملا جدا از صفحه اصلی سایت به یه بخش جانبی و کم تاثیر در سایت باشه.
این قوانین هم فقط برای اینکه حفره ها پوشش داده بشه اصلاح شده چون به عنوان مثال در و قوانین قبلی هیچ کجا به طور مستقیم اشاره نشده بود که از شکلک بدون متن در کامنت استفاده نکنید و یا در مواردی کاربران می گفتند کجای قوانین سایت چنین چیزی ذکر شده .
تصوير

نماد کاربر
MEHRDAD
مدیر سایت
مدیر سایت

پستتوسط khorami201 » يکشنبه فبريه 26, 2012 7:49 pm

[size=8:9c0c8955ab]6.با کاربرانی که از خارج از شهر رشت یا استان گیلان قصد ایجاد اخلال یا سو استفاده و تفرقه افکنی و فرافکنی داشته باشند به شدت برخورد خواهد شد. کاربران حق سو استفاده از محیط آزاد وارش اسپرت برای منافع و مقاصد خاص خود را نخواهند داشت .
[/size:9c0c8955ab][b:9c0c8955ab]بند 6 واقعا جای تامل داره.من خودم بارها گفتم یک رشتیم مدتیه ساکن اصفهانم به دلیل شغلم.پس اگه یه وقت نظرم رو بگم که به مذاق خوش نیاد خاین و فرافکن و تفرقه بنداز هستم!!!یعنی تو خود رشت غیر رشتی ساکن نیست که بخواد تو سایت کاری انجام بده؟؟گناه ،گناهه و جرم ،جرمه. ساکن و غیر ساکن نداره. البته عشقست شهر زیبایم رشت[/b:9c0c8955ab]/3/ /3/ /3/ /3/
نماد کاربر
khorami201
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه اکتبر 21, 2011 12:00 am

پستتوسط MEHRDAD » يکشنبه فبريه 26, 2012 7:55 pm

[quote:020ad7cab8="khorami201"][size=8:020ad7cab8]6.با کاربرانی که از خارج از شهر رشت یا استان گیلان قصد ایجاد اخلال یا سو استفاده و تفرقه افکنی و فرافکنی داشته باشند به شدت برخورد خواهد شد. کاربران حق سو استفاده از محیط آزاد وارش اسپرت برای منافع و مقاصد خاص خود را نخواهند داشت .
[/size:020ad7cab8][b:020ad7cab8]بند 6 واقعا جای تامل داره.من خودم بارها گفتم یک رشتیم مدتیه ساکن اصفهانم به دلیل شغلم.پس اگه یه وقت نظرم رو بگم که به مذاق خوش نیاد خاین و فرافکن و تفرقه بنداز هستم!!!یعنی تو خود رشت غیر رشتی ساکن نیست که بخواد تو سایت کاری انجام بده؟؟گناه گناهه و جرم جرم ساکن و غیر ساکن نداره. [/b:020ad7cab8]/3/ /3/ /3/ /3/[/quote:020ad7cab8]

شما تامل بفرمائید! یک بار توضیح داده شد ، بهتر هست یکبار با دقت خود بند 6 و کامنت ها رو بخونید و بعد تامل بکنید.
تصوير

نماد کاربر
MEHRDAD
مدیر سایت
مدیر سایت

پستتوسط khorami201 » يکشنبه فبريه 26, 2012 8:17 pm

[quote:a14cb9f04b="MEHRDAD"][quote:a14cb9f04b="khorami201"][size=8:a14cb9f04b]6.با کاربرانی که از خارج از شهر رشت یا استان گیلان قصد ایجاد اخلال یا سو استفاده و تفرقه افکنی و فرافکنی داشته باشند به شدت برخورد خواهد شد. کاربران حق سو استفاده از محیط آزاد وارش اسپرت برای منافع و مقاصد خاص خود را نخواهند داشت .
[/size:a14cb9f04b][b:a14cb9f04b]بند 6 واقعا جای تامل داره.من خودم بارها گفتم یک رشتیم مدتیه ساکن اصفهانم به دلیل شغلم.پس اگه یه وقت نظرم رو بگم که به مذاق خوش نیاد خاین و فرافکن و تفرقه بنداز هستم!!!یعنی تو خود رشت غیر رشتی ساکن نیست که بخواد تو سایت کاری انجام بده؟؟گناه گناهه و جرم جرم ساکن و غیر ساکن نداره. [/b:a14cb9f04b]/3/ /3/ /3/ /3/[/quote:a14cb9f04b]

شما تامل بفرمائید! یک بار توضیح داده شد ، بهتر هست یکبار با دقت خود بند 6 و کامنت ها رو بخونید و بعد تامل بکنید.[/quote:a14cb9f04b]
برای دادن توضیح نیاز به تکرار قسمتی از نوشته کاربر با علامت تعجب نیست. همه دارای شعور و منطقند . من به عنوان کاربر سایت با احترام کامل فقط نظرم رو گفتم.
نماد کاربر
khorami201
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

پستتوسط antiros » يکشنبه فبريه 26, 2012 8:23 pm

با این قوانین بنظرم نظرات سایتمون به سمت پویاتری میره و این باعث پیشرفت هرچه بیشتر سایتمون میشه... و همونطور که مهرداد گفت ما یکسری حفره هایی رو پوشش دادیم که در انجاها احساس نیاز می کردیم .
در مورد بند 6 , بیشتر مربوط به کاربران تازه واردی هستش قصد بر هم زدن محیط سایت رو دارند و هویتشون برای ما روشن شدست که در یکی از ایام خاص یه سری افراد از جاهای غیر از رشت وارد سایت می شند و تو سایت تشنج ایجاد می کنند , که نمونش خیلی زیاد...
زنده باد عادل شاه کبیر ...زنده باد میرزا جنگلی کبیر
antiros
کاندیدا
کاندیدا

تاريخ عضويت: جمعه سپتامبر 24, 2010 12:00 am

پستتوسط khorami201 » يکشنبه فبريه 26, 2012 8:45 pm

[quote:d5fecedf65="antiros"]با این قوانین بنظرم نظرات سایتمون به سمت پویاتری میره و این باعث پیشرفت هرچه بیشتر سایتمون میشه... و همونطور که مهرداد گفت ما یکسری حفره هایی رو پوشش دادیم که در انجاها احساس نیاز می کردیم .
در مورد بند 6 , بیشتر مربوط به کاربران تازه واردی هستش قصد بر هم زدن محیط سایت رو دارند و هویتشون برای ما روشن شدست که در یکی از ایام خاص یه سری افراد از جاهای غیر از رشت وارد سایت می شند و تو سایت تشنج ایجاد می کنند , که نمونش خیلی زیاد...[/quote:d5fecedf65]
[b:d5fecedf65]از توضیحات عالی و بسیار منطقی شما بسیار سپاسگذارم همشهری. به امید اقتدار گیلان و رشت و داماش و سپیدرود[/b:d5fecedf65] :P
نماد کاربر
khorami201
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

پستتوسط hamed-rashti » دوشنبه فبريه 27, 2012 9:02 am

من خودم کسی هستم که همیشه قوانین سایت رو کاملا رعایت می کنم.
مهرداد خودش میدونه.
باور کنید.
زندگی با احساس,تعصب,هیجان و عسق زیباست.
همه اینها تقدیم به شهر زادگاهم: رشت
نماد کاربر
hamed-rashti
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: پنج شنبه آگوست 25, 2011 12:00 am

پستتوسط pezhman-paskiyabi » دوشنبه فبريه 27, 2012 9:21 am

آبرار من از الان بشم ایته وکیل دنبال
تارنمای هواداران سپیدرود رشت