توسط monfared » دوشنبه ژانويه 16, 2012 9:54 am
به نام خدا
دوستان عزیز، قصد ندارم با باز کردن این عنوان در سایت، مسایل حاشیه ای برای تیم ایجاد کنم، خاصه که در حال حاضر مسائل و اولویت های دیگری ممکن هست مطرح باشند.
اما از جایی که بعضی مغرضین، در حال موج سواری و سوء استفاده از شرایط حاضر هستند، لازم دیدم _ با اجازه ی مدیران محترم _ این مطلب را در سایت قرار دهم.
این مطلب را "هامان حامدی" که معرف حضور دوستان هست امروز [b:2b4e750341]دوشنبه 26 دیماه 90 در ویژه نامه ی استانی روزنامه ی خبر ورزشی[/b:2b4e750341] به چاپ رسانده است.
ظاهرا ایشان حافظه ی ضعیفی دارند و فراموش کردند که هواداران، موضع گیری های ایشان را کاملا و هنوز ... به خاطر دارند.
در هر صورت، با توجه به عملکرد قبلی این جناب، من لازم می دانم جلوی این موج سواری و کاسه ی داغ تر از اش شدن ها ... گرفته شود و به طور رسمی و از طرف هوداران به این آقا پاسخ داده شود تا هر کسی به عنوان متولی از طرف تیم و رشت حرف نزند.
به نظر من در پشت این متن هواخواهی و هواداری، سرّ دیگری نهفته است و به راحتی می شود به سوتی ها و تضاد های گفتاری ایشان و این که دل و دستشان وقت نوشتن همزبان نبوده اند پی برد!!!
و اما متن مطلب:
[color=red:2b4e750341]
آقای استاندار! چرا داماش را از بلاتکلیفی خارج نمی کنید؟
مردم رشت نباید کاسه ی چه کنم را به دست گرفته و به هر دری بزنند و از هر شخصی تقاضا و تمنا کنند تا وضعیت تیم شان را به ساحل آرامش رهنمون سازند.
آقای استاندار!
طرف صحبت ما شخص شما به عنوان بزرگترین و اولین متولی استان است که این حق مردم رشت است که از شما بخواهند هر چه سریع تر به اوضاع و احوال نابسامان تیم شان انزلیچی بخشید.[u:2b4e750341]مگر رشت قحط الرجال است که باشگاه داماش باید با این مدیریت فعلی اش با همین مشکلات به کار خود ادامه دهد[/u:2b4e750341]؟
دوست نداریم عملکرد چند ساله ی عابدینی را در شهر رشت مورد نقد و بررسی قرار دهیم اما به همین نکته اشاره می کنیم که اولا شما همین تیم را با نام پگاه در لیگ برتر از مردم رشت تحویل گرفتید و امروز قرار است در همان جایگاه تیم را به مردم رشت تحویل دهید.با این فرض که محبت فرمودید دو سال هم تیم لیگ برتری شهر ما را به دسته اول روانه کردید و جالب تر این که امروز دیگر هیچ اثری از تیم های پرقدرت و خوب پایه ی ان زمان پگاه در رشت باقی نمانده است و به نوعی شما با مدیریت تان تیم های پایه را هم به نوعی متلاشی کردید، پس لطفا هر چه سریع تر تکلیف مردم رشت را با تیم شان مشخص کنید، همان طور که طی چند سال گذشته انواع مربیان خارجی، مشوری، غیر منشوری و غیره را وارد این شهر کردید.
آقای استاندار!
با کمی بررسی و با کمی تفکر و صرف زمان بیشتر باور کنید حفظ این سهمیه در لیگ برتر توسط مرکز یک استان کار آنچنان حاد و نشدنی نیست.قطعا سازمان صنعت، معدن و تجارت با تشکیل یک گروه به راحتی قادر است چنین مجموعه ایرا تحت پوشش داشته باشدتا دیگر شاهد مشکلات باشگاه داماش نباشیم.[/color:2b4e750341]
لازم می بینم اشاره کنم استاندار فعلی در زمان تغییر و تحولات پگاه و داماش اصلا در این سمت نبوده اند!
در خصوص راهکار ِ تشکیل یک گروه ... ایشان خیال کرده اند عجب راه حلی به ذهنشان آمده و هیچ آدم عاقلی تا الان این راه به ذهنشان خطور نکرده.
از ان جایی که قصد و غرض این جناب نویسنده پشت این نوشته کاملا اشکار هست، به نظرم به ایشان نباید اجازه داد از زبان هوادار و مردم رشت سخن بگوید،و از این آب گل آلود و برای مطرح نام خود و جای دادن خود در میان صفوف هواداران داماش استفاده کند.
هم چنین در مطلب دیگری از این ویژه نامه به اقای سراوانی بابت محافظه کاری و ... تاخته اند ...
این که مردم رشت از استاندار و از تمامی مسولین تقاضای رسیدگی دارند در آن هیچ شکی نیست.
اما [size=18:2b4e750341]ما قدردان زحمات اقای عابدینی هستیم و موفقیت های داماش را مرهون مدیریت ایشان می دانیم[/size:2b4e750341].
از دوستان و براران عزیز و بزرگوارم هم خواهش می کنم ضمن پرهیز از توهین و ... پاسخی در خور را به ایشان و هواداری شان بدهند.
این مطلب به نوعی به سخره گرفتن شعور مردم رشت است ...
آخرين ويرايش توسط
monfared on دوشنبه ژانويه 16, 2012 10:09 am, ويرايش شده در 6.