[quote:c74f24ff1d="aryanrecord"]کلا بعضیا تو ورزشگاه خیلی ماسکا هستن آدم از خنده میترکه پیششون میشینه
(پارسال بازیهای لیگ 1 داماش بازی داشت یادم نمیاد بازیش با کی بود آخرای لیگ هم بود و هوا هم گرم شده بود.بین دو نیمه دیدیم پشت دروازه زیر سکو ها دارن یخ بهشت میفروشن با دوتا از بچه ها رفتیم که یخ بهشت بخریم تا رسیدیم دیدیم اوووووووووووووووف 100 نفر جمع شدن میخوان یخ بهشت بخرن.گفتیم حالا چیکار کنیم بچه ها گفتن وایسیم الان سری به ما میده خلاصه در این بین نیمه دوم بازی هم شروع شد اون مردِ هم که یخ بهشت میداد به اونایی که زود تر اومده بودن زود تر میداد. به هر حال همینطور که میخواستیم یخ بهشت بخریم از پشت فنس ها داشتیم بازی رو هم میدیدیم که دو تا گل داماش زد و فقط 10 دقیقه از بازی مونده بود که من رفتم پیش مردِ گفتم آبرار یخ بهشت مارو نمیدی گفت تو تازه اومدی فعلا وایسا من گفتم آقا مگه کوری یک ساعت ما 3 نفر اینجاییم (البته نه با این لحن

) خلاصه مرده گفت وایسین الان میدم دیدیم مردِ هی دستشو تا ته میندازه تو دستگاه هی داره جان میده گفتم چی شده گفت هیچی فقط یخ بهشت تموم شده ما هم با کلی تشکر از خجالت مردِ در اومدیم میدونین که منظور از تشکر چیه
از بازی هم که چی نفهمیدیم خیلی خوشحال به سمت خونه اومدیم
اووووووووووف چقدر زر زدم

)[/quote:c74f24ff1d]
آره آرین یادمه منم بودم.العا گفتی کلی خندیدم.