[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - خاطرات خنده دار یا جالب از ورزشگاه....

خاطرات خنده دار یا جالب از ورزشگاه....

پیشنهادات و انتقادات + مطالب متفرقه ورزشی، اجتماعی، تاریخی و... (ارسال های سیاسی حذف خواهند شد) را در این بخش قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, antiros

خاطرات خنده دار یا جالب از ورزشگاه....

پستتوسط siakelach » يکشنبه دسامبر 11, 2011 3:22 pm

برای عوض کردن حال و هوای این سایت چندتا از خاطرات خنده دار و جالب خودتون رو بذارید تا یکم یخندیم با هم.....
بین همه ی تیم های دنیا
عشق است داماش را
http://www.3pix.ir/viewer.php?file=hltl ... 8i6mu4.jpg
نماد کاربر
siakelach
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: سه شنبه نوامبر 01, 2011 12:00 am

پستتوسط siakelach » يکشنبه دسامبر 11, 2011 3:32 pm

این کینگ آو رشت رفیقمه.
اون این سایت رو به من معرفی کرده.
یه آدم ماسکاییه که نگو
زود میره ورزشگاه موقعی که بقیه دارن میان که سرجاشون بشینن یهو صدا میزنه علی... علی... علی
10 نفر برمیگردن نگاهش میکنن به اولی میگه تو نه اون اون اونیکی رو کار دارم...
بلاخره با یکی سلام و احوال پرسی گرم میکنه بنده خدا اون هم فکر میکنه کیه که میشناسدشو جواب سلامش رو میده و میره.
آقا یه صحنه خنده داریه که نگو.
بعد از چند بار هر کی دورو برشه همینکار رو میکنه.فکرش رو بکن یهو 20 نفر دارن صدا میکنن علی... علی.. علی
ببین چی میشه بعدش هم هر 20 نفر با هم میترکن از خنده.
من دیگه زود نمیرم ورزشگاه چون کنارش بشینم اینقدر میخندم که سر درد میگیرم.

یه بار خواستم ضایع کنمش به بقیه گفتم اسمش رو صدا کنین....
برگشت با هر 20 نفری که صداش میکردن دست داد و احوالپرسی کرد...
حالا ببینین چه موجود خارق العاده ایه این آقا ح...
خودش خواست اسمش رو میگه بهتون.
...
بین همه ی تیم های دنیا
عشق است داماش را
http://www.3pix.ir/viewer.php?file=hltl ... 8i6mu4.jpg
نماد کاربر
siakelach
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: سه شنبه نوامبر 01, 2011 12:00 am

پستتوسط abarar1989 » يکشنبه دسامبر 11, 2011 5:12 pm

یه رفیق دارم که اسمش شایانه.پارسال جام حذفی که به پرسپلیس خورده بودیم((دایی سرمربی پرسپولیس بود)).فتوا گذاشته بود که کل بازیو بگه دایی باید برقصه.اول که این شعارو گفت یه2،3دقیقه بچه ها باهاش گفتند.بعدش که بچه ها رفتند سراغ شعار های دیگه شایان تا آخر بازی تنهایی عینه ک..خولا داد میزد دایی باید برقصه /10/ /10/ /10/ /10/ /10/
نماد کاربر
abarar1989
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه جولاي 04, 2011 12:00 am

پستتوسط The_King_of_rasht » يکشنبه دسامبر 11, 2011 5:48 pm

دستت درد نکنه آقا ارسلان!
البته من با اون کلاه حصیری که سرم میزارم تقریبا توی ورزشگاه شناخته شدم و فکر کنم اکثر کسانی که رو به روی جایگاه میشینن من رو دیدند.
خاطره ای که میخوام اینجا بگم از همین بازی با نفته:بنده خدا این تقی لیدر داشت قبل از بازی به تماشاچی ها میگفت: (البته به اون زبانی که نمیدونم مال کجاست) من 1و2و3 که گفتم شما بلند شین و بگین داماش ولی کلمه بلند رو با لهجه منحصربه فرد خودش میگفت بولووند ،وقتی این کلمه رو به زبون آورد ما چند بچه های همین سایت که بغل هم نشسته بودیم زدیم زیر خنده و چنان قاه قاه میزدیم و مسخره اش می کردیم که بیچاره از سکویی که ما نشسته بودیم رفت روی یه سکوی دیگه
ما باز میگردیم

نماد کاربر
The_King_of_rasht
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: پنج شنبه اکتبر 20, 2011 12:00 am

پستتوسط miladcivil » يکشنبه دسامبر 11, 2011 6:00 pm

[quote:60955b1c4a="The_King_of_rasht"]دستت درد نکنه آقا ارسلان!
البته من با اون کلاه حصیری که سرم میزارم تقریبا توی ورزشگاه شناخته شدم و فکر کنم اکثر کسانی که رو به روی جایگاه میشینن من رو دیدند.
خاطره ای که میخوام اینجا بگم از همین بازی با نفته:بنده خدا این تقی لیدر داشت قبل از بازی به تماشاچی ها میگفت: (البته به اون زبانی که نمیدونم مال کجاست) من 1و2و3 که گفتم شما بلند شین و بگین داماش ولی کلمه بلند رو با لهجه منحصربه فرد خودش میگفت بولووند ،وقتی این کلمه رو به زبون آورد ما چند بچه های همین سایت که بغل هم نشسته بودیم زدیم زیر خنده و چنان قاه قاه میزدیم و مسخره اش می کردیم که بیچاره از سکویی که ما نشسته بودیم رفت روی یه سکوی دیگه[/quote:60955b1c4a]

کینگ جان شناسایی شدی :wink: این بازی هم اول کار بغل ما (زیر عکس پیله آقا) بودی :wink:
نماد کاربر
miladcivil
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am

پستتوسط The_King_of_rasht » يکشنبه دسامبر 11, 2011 6:17 pm

آره اومدم اونجا بعد دوستان دیگه ای رو دیدم رفتم پیش اونها
ما باز میگردیم

نماد کاربر
The_King_of_rasht
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: پنج شنبه اکتبر 20, 2011 12:00 am

پستتوسط aryanrecord » يکشنبه دسامبر 11, 2011 6:31 pm

کلا بعضیا تو ورزشگاه خیلی ماسکا هستن آدم از خنده میترکه پیششون میشینه /10/
(پارسال بازیهای لیگ 1 داماش بازی داشت یادم نمیاد بازیش با کی بود آخرای لیگ هم بود و هوا هم گرم شده بود.بین دو نیمه دیدیم پشت دروازه زیر سکو ها دارن یخ بهشت میفروشن با دوتا از بچه ها رفتیم که یخ بهشت بخریم تا رسیدیم دیدیم اوووووووووووووووف 100 نفر جمع شدن میخوان یخ بهشت بخرن.گفتیم حالا چیکار کنیم بچه ها گفتن وایسیم الان سری به ما میده خلاصه در این بین نیمه دوم بازی هم شروع شد اون مردِ هم که یخ بهشت میداد به اونایی که زود تر اومده بودن زود تر میداد. به هر حال همینطور که میخواستیم یخ بهشت بخریم از پشت فنس ها داشتیم بازی رو هم میدیدیم که دو تا گل داماش زد و فقط 10 دقیقه از بازی مونده بود که من رفتم پیش مردِ گفتم آبرار یخ بهشت مارو نمیدی گفت تو تازه اومدی فعلا وایسا من گفتم آقا مگه کوری یک ساعت ما 3 نفر اینجاییم (البته نه با این لحن :D ) خلاصه مرده گفت وایسین الان میدم دیدیم مردِ هی دستشو تا ته میندازه تو دستگاه هی داره جان میده گفتم چی شده گفت هیچی فقط یخ بهشت تموم شده ما هم با کلی تشکر از خجالت مردِ در اومدیم میدونین که منظور از تشکر چیه :D
از بازی هم که چی نفهمیدیم خیلی خوشحال به سمت خونه اومدیم
اووووووووووف چقدر زر زدم /10/ /10/ /10/ )
نماد کاربر
aryanrecord
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه اکتبر 16, 2011 12:00 am

پستتوسط golsar » يکشنبه دسامبر 11, 2011 6:43 pm

[quote:b9ed5d2d51="The_King_of_rasht"]دستت درد نکنه آقا ارسلان!
خاطره ای که میخوام اینجا بگم از همین بازی با نفته:بنده خدا این تقی لیدر داشت قبل از بازی به تماشاچی ها میگفت: (البته به اون زبانی که نمیدونم مال کجاست) من 1و2و3 که گفتم شما بلند شین و بگین داماش ولی کلمه بلند رو با لهجه منحصربه فرد خودش میگفت بولووند ،وقتی این کلمه رو به زبون آورد ما چند بچه های همین سایت که بغل هم نشسته بودیم زدیم زیر خنده و چنان قاه قاه میزدیم و مسخره اش می کردیم که بیچاره از سکویی که ما نشسته بودیم رفت روی یه سکوی دیگه[/quote:b9ed5d2d51]

:lol:
اون بدبختو هیچکی به حساب نمیاره :lol: :lol:
نماد کاربر
golsar
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

پستتوسط Rashti0131 » يکشنبه دسامبر 11, 2011 6:55 pm

کینگ آو رشت منم شناختمت. /2/ /2/ /2/
افتخار مي کنيم که داماش مان را با نام مقدس رشت مي شناسند ، نه نام شهرمان را با تيم مان!
نماد کاربر
Rashti0131
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه اکتبر 30, 2011 12:00 am

پستتوسط Rashti0131 » يکشنبه دسامبر 11, 2011 7:03 pm

[quote:c74f24ff1d="aryanrecord"]کلا بعضیا تو ورزشگاه خیلی ماسکا هستن آدم از خنده میترکه پیششون میشینه /10/
(پارسال بازیهای لیگ 1 داماش بازی داشت یادم نمیاد بازیش با کی بود آخرای لیگ هم بود و هوا هم گرم شده بود.بین دو نیمه دیدیم پشت دروازه زیر سکو ها دارن یخ بهشت میفروشن با دوتا از بچه ها رفتیم که یخ بهشت بخریم تا رسیدیم دیدیم اوووووووووووووووف 100 نفر جمع شدن میخوان یخ بهشت بخرن.گفتیم حالا چیکار کنیم بچه ها گفتن وایسیم الان سری به ما میده خلاصه در این بین نیمه دوم بازی هم شروع شد اون مردِ هم که یخ بهشت میداد به اونایی که زود تر اومده بودن زود تر میداد. به هر حال همینطور که میخواستیم یخ بهشت بخریم از پشت فنس ها داشتیم بازی رو هم میدیدیم که دو تا گل داماش زد و فقط 10 دقیقه از بازی مونده بود که من رفتم پیش مردِ گفتم آبرار یخ بهشت مارو نمیدی گفت تو تازه اومدی فعلا وایسا من گفتم آقا مگه کوری یک ساعت ما 3 نفر اینجاییم (البته نه با این لحن :D ) خلاصه مرده گفت وایسین الان میدم دیدیم مردِ هی دستشو تا ته میندازه تو دستگاه هی داره جان میده گفتم چی شده گفت هیچی فقط یخ بهشت تموم شده ما هم با کلی تشکر از خجالت مردِ در اومدیم میدونین که منظور از تشکر چیه :D
از بازی هم که چی نفهمیدیم خیلی خوشحال به سمت خونه اومدیم
اووووووووووف چقدر زر زدم /10/ /10/ /10/ )[/quote:c74f24ff1d]

آره آرین یادمه منم بودم.العا گفتی کلی خندیدم.
نماد کاربر
Rashti0131
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه اکتبر 30, 2011 12:00 am

پستتوسط Fan » يکشنبه دسامبر 11, 2011 7:36 pm

[quote:57a1fa4d98="golsar"][quote:57a1fa4d98="The_King_of_rasht"]دستت درد نکنه آقا ارسلان!
خاطره ای که میخوام اینجا بگم از همین بازی با نفته:بنده خدا این تقی لیدر داشت قبل از بازی به تماشاچی ها میگفت: (البته به اون زبانی که نمیدونم مال کجاست) من 1و2و3 که گفتم شما بلند شین و بگین داماش ولی کلمه بلند رو با لهجه منحصربه فرد خودش میگفت بولووند ،وقتی این کلمه رو به زبون آورد ما چند بچه های همین سایت که بغل هم نشسته بودیم زدیم زیر خنده و چنان قاه قاه میزدیم و مسخره اش می کردیم که بیچاره از سکویی که ما نشسته بودیم رفت روی یه سکوی دیگه[/quote:57a1fa4d98]

اون بدبختو هیچکی به حساب نمیاره :lol: :lol:[/quote:57a1fa4d98]

آخه خودشم نميدونه چي ميگه خداييش انگار هي ميگه جابا مجيري :D :D :D
نماد کاربر
Fan
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: دوشنبه ژوئن 27, 2011 12:00 am

پستتوسط Fan » يکشنبه دسامبر 11, 2011 7:40 pm

اين خاطره بر ميگرده به سالها پيش يادم نيست كدوم تيم بود خدا اومده بود اينجا آقا بچه ها سوت داشتن صداش خيلي بلند بود تا تيم حريف ضد حمله ميزد بچه ها سوت ميزدن اونا واي ميستادن فكر ميكردن داور سوت زده بعد ميديدن داور نيست .... خداييش خيلي خنده بود :D :D :D :D
نماد کاربر
Fan
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

پستتوسط golsar » يکشنبه دسامبر 11, 2011 7:40 pm

[quote:91cd26d462="Fan"][quote:91cd26d462="golsar"][quote:91cd26d462="The_King_of_rasht"]دستت درد نکنه آقا ارسلان!
خاطره ای که میخوام اینجا بگم از همین بازی با نفته:بنده خدا این تقی لیدر داشت قبل از بازی به تماشاچی ها میگفت: (البته به اون زبانی که نمیدونم مال کجاست) من 1و2و3 که گفتم شما بلند شین و بگین داماش ولی کلمه بلند رو با لهجه منحصربه فرد خودش میگفت بولووند ،وقتی این کلمه رو به زبون آورد ما چند بچه های همین سایت که بغل هم نشسته بودیم زدیم زیر خنده و چنان قاه قاه میزدیم و مسخره اش می کردیم که بیچاره از سکویی که ما نشسته بودیم رفت روی یه سکوی دیگه[/quote:91cd26d462]

اون بدبختو هیچکی به حساب نمیاره :lol: :lol:[/quote:91cd26d462]

آخه خودشم نميدونه چي ميگه خداييش انگار هي ميگه جابا مجيري :D :D :D[/quote:91cd26d462]

جابا مجیری :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
نماد کاربر
golsar
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

پستتوسط armin » يکشنبه دسامبر 11, 2011 7:41 pm

آقآ اینارو بی خیال /10/ کسی بازی جمعه یادشه؟مجتبی زارعی رو اذیت کردیم /10/ /10/ وایی..چه قدر خندیدیم /10/ /10/
نماد کاربر
armin
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am

پستتوسط Fan » يکشنبه دسامبر 11, 2011 7:42 pm

[quote:0120e43595="armin"]آقآ اینارو بی خیال /10/ کسی بازی جمعه یادشه؟مجتبی زارعی رو اذیت کردیم /10/ /10/ وایی..چه قدر خندیدیم /10/ /10/[/quote:0120e43595]

آره از رو نميرفت بازم ميومد رد ميشد :D
نماد کاربر
Fan
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

بعدي

بازگشت به متفرقه

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: Google [Bot] و 2 مهمان