[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - زمانی که یک قشر راه نادانان در پیش گیرند.

زمانی که یک قشر راه نادانان در پیش گیرند.

پیشنهادات و انتقادات + مطالب متفرقه ورزشی، اجتماعی، تاریخی و... (ارسال های سیاسی حذف خواهند شد) را در این بخش قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, antiros

زمانی که یک قشر راه نادانان در پیش گیرند.

پستتوسط Inja-Rasht » يکشنبه اکتبر 23, 2011 5:12 pm

ملوان تیم گیلانی یا ضد گیلانی؟
امروز یه سری به سایت اصلی هواداری ملوان زدم. راستش بگم بعد از تیمای رشتی به شدت هوادار ملوان هستم. چون عقیدم بر این استوار هست که درسته که اکثر فوتبالیستها ودست اندرکاران ملوان فرهنگ و شعور و قدرت تحلیل درست و حسابی ندارن (که اگه داشتن با 42 سال حمایت مستمر دولتی وضعشون این نبود) ولی در هر صورت بیرون از استان اونها رو هم به چشم گیلک میبینن و متاسفانه بهشون رشتی میگن علاوه بر این من خاطره خوبی از مردم گل انزلی دارم. ضمنا تاکید میکنم که خیلی از ورزشکارای انزلی هم از فرهنگ و شعور بالایی برخوردارن نمونش خدا بیامرز انزلیچی قایقران، ضمنا قشر تحصیلکرده انزلی هم آدمای روشنفکرو درست و حسابی هستن فی الجمله افکارشون نسبت به رشتیا خیلی نزدیک و برادرانست. اما ای کاش درصدی از این میزان فرهنگ و درک در وجود ورزشکارها، مخصوصا فوتبالیست ها و هوادارانی بود که رهسپار استادیوم ها میشند. بگذریم رفتم به سایت ملوان کلاب که از احوال و اوضاع آگاه بشم به این امید که خبر خوشحال کننده ای از این تیم هم استانی بخونم. در ابتدا موضوع دردنامه توجهم جلب کرد. وارد موضوع شدم و چندتا نظر رو خوندم و متاسفانه بیش از پیش از این قشر بی غیرت و بی ریشه که قومیت و ناموس و استان و همه چیزشون رو به یک توپ میفروشند نا امید شدم. و حتی به جمله هایی از کاربران مختلف برخوردم. "رشتی ها باد به پرچم هستند"، "رشتی ها غریب پرستند"، "رشتیها تعصبی به تیم شهرشون ندارند" و . . . . فهمیدم که این دردنامه درد از جانب رشتی هاست. میزان پرت بودن این قشر از مرحله خیلی من رو به فکر فرو برد ودوست دارم این قشر چندتا چیز رو ملکه ذهن کنن:
1- اون زمان که رشتیها مقابل ضلم و بی عدالتی ایستاند و نهضت مشروطه و جمهوری گیلان رو بنیان نهادند و حتی 400 شهید انزلی چی زیر پرچم میرزا جنگیدند شما کجا بودین وقبل انقلاب برای ثبات اسم شهر انزلی چکار کردید؟
2- اگر انزلی فاصلش با رشت 60 کیلومتر بود و بجای اون، مثلا کیاشهر فاصلش با رشت 30 کیلومتر بود انزلی مهمترین بندر شمال میشد یا کیاشهر؟ پس چرا انقدر نمک نشناسی و بی معرفتی؟!
3- در حال حاضر انزلی در چه زمینه ای میتونه خودش رو با رشت نه بلکه با شهرهای کوچکتر استان مثل لاهیجان قیاس کنه؟ از نظر شهری؟ از نظر فرهنگی؟ از نظر قدمت؟ از نظر ثبات نام شهری؟ از نظر قشر تحصیلکرده؟ لابد دلیل اینها هم رشتیا هستن.
4- قهرمانان انزلی کسانی غیر از عوام فریبانی هستن که هنوز از موقعیت جغرافیایی انزلیچی خود اطلاعی ندارن؟ حالا از این قشر پرت از مرحله سوال کن پرفوسور امین کیوان یا سایه بان کیا هستن؟ حتما نمی دانند که انزلی چی بودند. آیا این قهرمانان ملی کنونی انزلی با کسانی مثل نامجو ها و سجودی ها در ورزش، سمیعی ها و رضا های میدان علم و معین های میدان فرهنگ و صدها سوسن تسلیمی در عرصه هنر قابل قیاسند؟ آقایان رمز عقب ماندگی شما طرز فکرتان است و معیارهایتان برای قهرمان و پهلوان بودن.
5- اما با این همه عقب ماندگی در زمینه های مختلف چه شد که انزلی در زمینه فوتبال داعیه استعداد پروری داره؟ آیا غیر این هست که بیش از 40 سال حمایت دولتی، ثبات اسپانسر، استثمار استعدادهای استان و کشور در غالب سرباز تا این حد این قشر رو مدعی نموده؟ واگر این حمایت مداوم در جای دیگری از استان نه در رشت بلکه حتی در لاهیجان بود خروجی های به مراتب بیشتری از انزلی نمیداشت؟
در پایان خیلی خیلی متاسفم از نوشتن چنین متنی. ولی فکر دیگری باقی نمیمونه وقتی قهرمان ملی انزلی (پورغلامی) در تبریز ادعا کنه که اکثریت شهرش ترک زبانه (خدایی به غیرت من برخورد نمیدونم انزلی چیا چرا ساکت موندن؟!!) و تیم استانمون (ملوان) به یک تیم تبریزی راه بده برای اینکه تمام انرژیش رو ذخیره کنه برای تیم هم استانیش. یقین دارم از این کار هر چیزی برداشت بشه، شعور و غیرت برداشت نخواهد شد. کاش این قشر خاص با افروختن آتش دشمنی پوچ میان جامعه فوتبالی دو شهر آب به آسیاب دشمن نمیریختند.
نماد کاربر
Inja-Rasht
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: دوشنبه سپتامبر 19, 2011 12:00 am

پستتوسط iman1978 » يکشنبه اکتبر 23, 2011 5:20 pm

وقتی نماد غیرت و تعصبشون( پژمان نوری) میگه 80 تا 90 درصد انزلی چی ها ترکن! دیگه از اینا چه انتظاری میشه داشت!!همون قایقزان هم تا وقتیکه زنده بود بلایی سرش آوردن که سالهای آخر عمرش اصلا نقشی تو فوتبال انزلی نداشت و سر از مربی گریه شهرداری بندرعباس در آورد. نظر من در مورد انزلی چیها اینه که اکثریت اونا آدم های با شخصیتی هستند که رو تیمشون واستانشون تعصب دارن اما اقلیتی بی ریشه با قومیتی دیگر الان دارن اونارو نمایندگی میکنند و بین گیلک های رشت وانزلی اختلاف میندازن.
نماد کاربر
iman1978
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه مه 28, 2011 12:00 am

پستتوسط meelad » يکشنبه اکتبر 23, 2011 5:36 pm

بهشــون حق بده .. آخه این بیچــاره هــا جز همین فوتبال چیز دیگه ای ندارن که بخوان بهش ببالن ..ببین چی شده که اونا به ما همچین حزفهایی بزنن .. شهری که اصلا معلوم نیست مردمش فارسن ؟ انزلیچی ؟ گیلک هستن ؟ تــرکن حالا یا ترک بادکوبه یا خلخــال و غیـــره .. به بقیه اینجــور برچسب هــا میـــزنــه ! ..
افتخار هم میکنن فــارسی رو بی لهجه تــر از رشتی ها صحبت میکنن !!
پــررویـــی پیش این بی هویـــتهــا شـــرمنــده است !
همیــنهــایی که میگــی تــا یه جــای مادر و خــواهــرشــون که درد میگیره سریع برای دکــتر و بیمارستان میان رشـــت و ســـربــار میــشن .. و خیلی چیزهای دیگه ..اونــا به رشــت احــتیاج دارن ..خیــلی حرفهای دیگه هست که میخوام بگــم اما فکر میکــنم حــتی فحش خــوردن اونــا از ما بـــاعث بزرگی اونــا میشه و بــاعث افتخــارشــون.. هر مــوجـــود پســت و بی وجــودی ارزش وقــت گــذاشتن نــداره .
نماد کاربر
meelad
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: دوشنبه آگوست 01, 2011 12:00 am

پستتوسط armin5 » يکشنبه اکتبر 23, 2011 6:13 pm

راست میگه.اکثر بازیکنانشون از شهرستان های اطرافند.بعضی ها هم از رشتند.و به خاطر اینکه تو تیم ملوان یه اسمی واسه خودشون دست و پا کنند براشون مشکلی پیش نیاد نمی گند ماله رشتند. یا مثلا لشت نشا جز رشته بعد دوتا از بازیکنان ملوان ماله اونجان ولی خودشونو انزلی چی میدونند.تامینی که حالا از این تیم رفته.نزهتی هم که الان داری تو این تیم بازی میکنه.واقعا جای تاسف داره و بعد میگن ما استعداد داریم.همه به خاطر سربازی میرند اونجا بازی می کنند.حالا اگه می خواند برای امتحان سربازی رو حذف کنند ببینند کی دیگه میره ملوان. /10/
یه تیم داریم تو ایران - اونم داماش گیلان
نماد کاربر
armin5
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: جمعه آپريل 22, 2011 12:00 am

پستتوسط rashti_sarvar » يکشنبه اکتبر 23, 2011 6:26 pm

انزلی فقط یه ملوان داره و دیگه هیچی نداره.. انزلی چیها زندگیشونو مدیون رشتن رشت. ماشالا یدونه انزلیچی ندیدم که تحصیل کرده باشه 70% دانشجوهای انزلی رشتین بقیه هم از شهرهای اطراف میان. هر وقت ملوانشون به حاشیه و بحران میره دست به دامنه رشت میزنن و بهونه جویی رو شروع میکنن. تیمشونو فقط ماله انزلی میدونن من که دانشجوی لاهیجان بودم بچهای لاهیجان بخدا همشون طرفداره داماش بودن. مشکل انزلیچیها اینه که فکر میکنن همچی باید ماله انزلی باشه همیچی رو واسه خودشون میخوان. مردم رشت دوست ندارن ملوان یه روزی از لیگ برتر حذف بشه هوادارای داماش تو بازی با تراکتور شعار دادن: داماش.ملوان سرور اذربایجان. انزلیچی ابایه تبریزی رو... اما انزلی چیها گفتن ما نشنیدیم این شعارها فتوشاپ بود. جمعه هم که رفتیم دیدم 90 دقیقه بر علیه هوادارای داماش و مردم رشت تو انزلی توهین شد. ما مردمی هستیم با فرهنگ و دارای ریشه از لحاظ علم و ادب و مخترع و دانشمند مثل پرفسور سمیعی. پرفسور رضا. و... ما دست دوستی به انزلیچیها دراز کردیم اما هوادارای ملوان این دست رو نگرفتن. هرچی باشه ما گیلانی هستیم نباید یه ترک بیاد تو سایت ملوان بر علیه داماش و رشت حرف بزنه و هوادارای ملوان ازش حمایت کنن. بازیکنای جام جهانی 98 ایران با متخب گیلان دوستانه تو عضدی بازی داشتن ما گفتیم: رو به رو اماده باش. قایقران...روحش شاد. نباید انزلیچیها اجازه بدن یکی که ترکه تبریزی میاد تو سایت ملوان بر علیه رشت نظر میزاره و انزلیچیها ازش حمایت میکنن. یادشون رفته انزلیجیها تو تبریز بر علیه انزلیچی قایقران توهین کردن. این رسم دوستی نبود انزلیچیها بدونن هرچی باشه ما گیلانی هستیم :?:
...VIVA DAMASH...
نماد کاربر
rashti_sarvar
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: دوشنبه آپريل 18, 2011 12:00 am

پستتوسط rashti_sarvar » يکشنبه اکتبر 23, 2011 6:32 pm

عششق است داماش. عششق است سپیدرود. عششق است مردم با فرهنگ رشت /3/
...VIVA DAMASH...
نماد کاربر
rashti_sarvar
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: دوشنبه آپريل 18, 2011 12:00 am

پستتوسط civilboy » يکشنبه اکتبر 23, 2011 7:13 pm

همینکه ماها اعتقاد داریم باید تیمایه استانمونو حمایت کنیم و جلو تیمایه تبریزی وایسیم خیلی چیزا رو روشن میکنه، به هر حال اونا داربیو باختن، قبل از بازی هر چی خواستن گفتن الانم که باختن وضعیتشون معلومه
مهم نیست بزارین تو توهمات فانتزیشون باقی بمونن، بزارین یه ترک خیلی راحت بیاد تو سایتشونو اونارو بازی بده، ولی ما همیشه گفتیم الانم میگیم داماش گیلان[b] از آستارا تا چابکسر (شما رامسرو شهسوارم اضافه کن :D ) تو استادیومم شعاره گیلان سروره آذربایجان خیلی چیزارو روشن کرد
بزارین اونا به توهیناشون ادامه بدن خواهشا دوستانم یکم سعه صدر داشته باشن و جوابشونو اینجا ندن، خیلیا میان این دو تا سایتو میبینن و مقایسه میکنن (از لنگرود، لاهیجان و...) بزارین هویت گیلانیشونو به چن تا ترک بفروشن ، بزارین دور خودشون یه دیوار بکشنو خودشون سرتر از همه بدونن، اینکار باعث انزوایه بیشترشون میشه شک نکنین.
تیم ما سالهاست در نبود ثبات مدیریت رنج میبره، واسه ما فرقی نمیکنه داماش باشه، پگاه باشه، سپید رود باشه یا... مهم اینه که هممون پشت تیممون هستیم و این تیمو متعلق به همه مردم گیلان میدونیم نه استاندار بهمون پول میده، نه منطقه آزاد بهمون کمک میکنه و نه بازیکن سرباز میگیریم، به قوله دوستان انزلیچی تیممون دردانه استانه، باهاشون موافقم چون با این همه مشکلات تو شهرشون سوگولیشونو بردیم
نماینده گیلان 1- ملوان بندر انزلی 0 .... و دیگر هیج
...Thanks God
نماد کاربر
civilboy
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: جمعه آگوست 12, 2011 12:00 am

پستتوسط hamidjavan » يکشنبه اکتبر 23, 2011 7:41 pm

خوب دیگه باید بازی با ملوانو واین حرفها راتمام شده دونست وبه فکر بازیهای بعد بود که خیلی سخت است.امیدوارم که ملوان تو لیگ برتر بمونه تا ما تعداد بازیهای خانگیمون از 17 به 18برسه و6امتیازو برای خودمون از اول فصل ذخیره کرده باشیم.
این برد خیلی انرزی بهمون داد وکلی حال کردیم امااین 2بازی اینده خیلی برامون مهمه مخصوصا" بازی با پس که میتونه برد باعث تثبیت ما تو جدول بشه.
انزلیچیهافقط بلند مزخرف بگند اصلا" سعی کنید تو سایتشون نرید.اگه رفتید برای خنده برید وکلی به حرفهاشون بخندیدکلا" اگه اینجوری به این قضیه نگاه کنی ادمهای بانمکی هستندباور کنید.
hamidjavan
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: پنج شنبه دسامبر 16, 2010 12:00 am

پستتوسط antiros » يکشنبه اکتبر 23, 2011 7:48 pm

[quote:81afe6b67e="hamidjavan"]خوب دیگه باید بازی با ملوانو واین حرفها راتمام شده دونست وبه فکر بازیهای بعد بود که خیلی سخت است.امیدوارم که ملوان تو لیگ برتر بمونه تا ما تعداد بازیهای خانگیمون از 17 به 18برسه و6امتیازو برای خودمون از اول فصل ذخیره کرده باشیم.
این برد خیلی انرزی بهمون داد وکلی حال کردیم امااین 2بازی اینده خیلی برامون مهمه مخصوصا" بازی با پس که میتونه برد باعث تثبیت ما تو جدول بشه.
انزلیچیهافقط بلند مزخرف بگند اصلا" سعی کنید تو سایتشون نرید.اگه رفتید برای خنده برید وکلی به حرفهاشون بخندیدکلا" اگه اینجوری به این قضیه نگاه کنی ادمهای بانمکی هستندباور کنید.[/quote:81afe6b67e] با تمام حرفای ابرار موافقم.
اولا اصلا سایتای اونارو جدی نگیرید
دوما اون بازی تموم شد و ما الان باید به فکر این دو تا بازی مهم خودمون باشیم . اگر لنگیو بزنیم که به امید خدا میزنیم خیلی به نفعمون میشه پس دیگه از شادی الگیلانو بیرون بیایم و حساسیت بازیهای دیگه رو به تیم انتقال بدیم .
antiros
کاندیدا
کاندیدا

تاريخ عضويت: جمعه سپتامبر 24, 2010 12:00 am

پستتوسط iman1978 » يکشنبه اکتبر 23, 2011 7:55 pm

ولی یه چیزی بگم برد ما بر م ل وان از لحاظ فنی اصلا ارزشی نداشت آخه تیم اونا اصلا در حد و قواره فوتبال لیگ برتر نیست !!!به نظرم اونا باید خیلی خوشحال باشن بیشتر گل نحوردن!!خیلی بد بازی کردیم که فقط یه گل بهشون زدیم معلوم نیست چاووشی و زنید پور و آبشک و ...چرا بهشون گل نزدن فکرشو بکنید اگه غلامی و مهدوی بودن که دیگه میشدن سوماپالان!!! /10/ /10/ /10/
نماد کاربر
iman1978
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه مه 28, 2011 12:00 am

پستتوسط Hesam » يکشنبه اکتبر 23, 2011 9:31 pm

با سلام
حسام هستم و اولین بار است که در این سایت نظر می¬دهم. یک انزلیچی ساکن رشت هستم. سال هاست که در رشت کار می کنم، همسرم رشتی است و بیش از ده سال است که در رشت زندگی می¬کنم. اینها رو از این جهت نوشتم که بگویم رشت رو خوب میشناسم. من فکر می کنم که خیلی از مطالبی که در اینجا در باره بعضی مشکلات بین رشتی ها و انزلیچی ها گفته می شود بیشتر در محیط های ورزشی و یا به خاطر مسایل ورزشی هست و گرنه بین انزلیچیها و رشتی ها مشکل خاصی وجود ندارد. من خودم در تمام مدتی که در رشت بوده ام هیچ گاه به خاطر انزلیچی بودن کوچکترین مشکلی نداشته و تقریبا اکثر دوستان صمیمی من رشتی هستند و همانطوری که دوست عزیز آقای Inja-Rasht گفته بسیاری از مردم انزلی به خصوص قشر تحصیل کرده آن نه تنها با رشتی ها مشکلی ندارند بلکه اتفاقا با کمی دقت متوجه می شویم که ارتباط آن ها با شهر رشت بسیار زیاد و در اکثر مواقع دوستانه است. حجم بالای مسافرت های روزانه بین شهری بین رشت و انزلی، آمار ازدواج نسبتا بالای بین رشتی ها و انزلیچیها و تعداد قابل توجه انزلیچیهای ساکن و یا شاغل در رشت گواه حرف من است. اگر نگاهی به ترکیب جمعیتی شهر رشت بیاندازیم متوجه می شویم در صد قابل توجهی از جمعیت این کلانشهر جدید ایران و یا حداقل یک یا دو نسل قبلی آن ها متعلق به سایر شهرهای استان گیلان از جمله خود انزلی می باشند و با این حساب می توان گفت که در حال حاضر بخش قابل توجهی از ترکیب جمعیتی شهر رشت معجونی از مردم سراسر استان گیلان و در واقع نماد کل استان گیلان محسوب می شود بنابراین هر کسی که خود را از صمیم قلب گیلک و یا گیلانی می داند، رشت را دوست خواهد داشت چه ساکن رشت باشد و چه نباشد همانطوری که هر گیلانی اصیل و با فرهنگ که عاشق زادگاه خود است، صرف نظر از این که متولد کدام شهر استان گیلان بوده و یا اکنون در کدام شهر (در هر کجای دنیا) ساکن باشد، جای جای این استان سرسبز ازجمله انزلی و رشت و تمام مردم محجوب و سرافراز آن را اعم از رشتی، انزلیچی، لاهیجانی، تالشی و ... را دوست خواهد داشت. من فکر می کنم یکی از ریشه-های اختلافات بین این دو شهر (رشت و انزلی) عدم اطلاع کافی و در مواردی تصورات نادرست بعضی مردم آن نسبت به هم می¬باشد که به خصوص در جو درون ور شگاه ها متاسفانه به این اختلافات دامن زده می شود. به نظر من برای حل این مشکل بایستی هر دو باشگاه ملوان و داماش مسایل فرهنگی را بیشتر جدی بگیرند که در این میان نقش هواداران، لیدرها، کادر فنی و یا حتی خود بازیکنان بسیار مهم است. به عنوان مثال در مواقعی که جو ورزشگاه متشنج می شود کادر فنی و بازیکنان هر دوتیم می توانند تماشاگران را دعوت به سکوت کرده و یا حتی در مواردی موقتا بازی را متوقف کنند تا جو ورزشگاه آرام شود. هواداران دو تیم هم اگر با یکدیگر ارتباط و تعامل مثبت بیشتری به خصوص در فضای نت پیدا کنند و صبر و سعه صدر بیشتری به خرج دهند می توانند با اقدامات فرهنگی مناسب جو ورزشگاه ها را به فضایی دوستانه و رقابتی ورزشی در عین رفاقت تبدیل نمایند که به نظر من با توجه به فرهنگ بالای مردم گیلان این امر دور از دسترس نیست. در پایان موفقیت های اخیر تیم داماش را به همه هواداران آن در تمام استان گیلان تبریک گفته و برای تیم دوست داشتنی ملوان هم آرزوی موفقیت می کنم. امیدوارم الگیلانو (الکاسپینو) بعدی در رشت در جوی دوستانه و سالم ورزشی انجام شود.
نماد کاربر
Hesam
کاربر کم کار
کاربر کم کار

تاريخ عضويت: چهارشنبه مارس 02, 2011 12:00 am

پستتوسط jamaran-city » يکشنبه اکتبر 23, 2011 9:41 pm

از Inja-Rasht تشکر میکنم بابت این پست زیبا /3/
نماد کاربر
jamaran-city
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه آگوست 05, 2011 12:00 am

پستتوسط meelad » يکشنبه اکتبر 23, 2011 10:08 pm

به نــظر من که مشکل وجــود داره آدم باید تو شرایط هیجانی به نیــت درونی انســانها پی ببره وگــرنه آدمها اگه تو شرایط عادی هم بخــوان مثل چی پــاچه بگیرن که کل مردم اون منطقه باید چــکاپ روانپــزشکی بشن ! شما اگه راست میگی بعد از همین بازی و اصلا هر بازی دیگه تو انزلی با ماشین نمره رشت تردد کنی . در بهترین حالت اینه که بی خــودی دوست دارن مثل بیمارهای روانی مرض بریزن . وقتی 7..8 هزار نفر با هم به مردم یه منطقه فحاشی میکنن دیگه اسمش رو چی میشه گذاشت ؟ شما تو 30 ثــانیه میتونی یه نفر رو از خودت برنجونی اما شاید مدتها طول بکشه تا این رنجشهــا فراموش بشه ..
این از فرهنگ بالای مردم رشت هست که باعث شده شما که انزلیچی هستی اینجا راحت زندگی کنی
من خــودم 2 سال پیش یه دوست دختر انزلیچی داشتم که خیلی هم تو صحبتهاش ادعای اینکه مردم خیلی بی فرهنگ شدن و فوتبال ببخشید مال آدمهای لات هست و این حرفها رو میزد .. این ارتباط ادامه پیدا کرد تا بازی داماش و ملوان که اتفاقا با برد ملوان هم همراه بود باور نمیکنی که چه کل کل بی خودی بعد از اون راه انداخته بود که بیشتر از اون که من عصبانی بشم متعجب شدم که اینی که اینجور میره بالا منبر و واسه مردم نسخه می پیچه مثل یه لات واقعی داره از تیم شهرش مثـــلا دفاع میکنه !! حالا نمیخوام مسایل رو شخصی کنم اما میخوام بگم این موضوع نهادینه شده بین مردم دو تا شهر و تو موقعیت های هیجانی خودش رو نشون میده و اثر خودش رو میزاره ..وقتی هم از واژه مردم استفاده میکنیم یعنی یه معنای کلی و جمعی ..خیلی هم ربطی هم به دکتر و مهندس بودن نداره .. البته ادبیات آدمها حتما با هم فرق میکنه که البته درصد زیادی نیستن مگه چند درصد مردم تو مجموع این قشر تحصیلکرده قرار میگیرن؟ که البته باز تو اصل موضوع هم تفاوتی ایجاد نمیکنه!
نماد کاربر
meelad
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: دوشنبه آگوست 01, 2011 12:00 am

پستتوسط Hesam » دوشنبه اکتبر 24, 2011 12:37 am

دوست عزیز (آقای میلاد) من خودم ماشین پلاک رشت دارم و در روزهایی مثل داربی شمال یا روزهای مشابه ترجیح می دم که در انزلی تردد نکنم! اما یک سوال از شما داشتم اگه شما خودت ماشین پلاک انزلی داشتی روزی که داربی شمال در رشت برگزار میشه در اطراف ورزشگاه بدون استرس رانندگی می کردی؟ من با این حرف شما که در مواقع هیجانی اختلاف بین طرفداران دو تیم بروز می کنه و خودشو نشون میده موافقم و نمیشه این موضوع رو کتمان کرد که این اختلاف ها وجود داره و بعضی مواقع بروز آن ها منجر به توهین ها و برخوردهایی میشه که در شان مردم گیلان نیست اما من فقط نظر خودم رو گفتم که هیچ دلیل منطقی برای این اختلاف ها نمی بینم. همین الان خیلی از دوستان من طرفدار داماش هستند و هیچ مشکلی هم با هم نداریم. من می خوام بگم که این اختلاف ها حتی در همون حد هیجانی، بین همه انزلیچی ها و همه رشتی ها نیست بلکه بین قسمتی از طرفداران دو تیم هست حالا سهم کدوم بیشتره و چقدر بیشتره یه موضوع دیگه است.
نماد کاربر
Hesam
کاربر کم کار
کاربر کم کار

تاريخ عضويت: چهارشنبه مارس 02, 2011 12:00 am

پستتوسط hadimasih » دوشنبه اکتبر 24, 2011 1:48 am

ممنون
نماد کاربر
hadimasih
کاربر سایت
کاربر سایت

تاريخ عضويت: جمعه آگوست 12, 2011 12:00 am