قلعه نویی: اگر گل نفت آفساید نبود فوتبال را می گذارم کنار/ هرچی در شان خودشان است را نگویند
ورزش > لیگ برتر - امیر قلعه نویی اتهام توهین به داور بازی تیمش با نفت تهران را رد کرد.
به گزارش خبرآنلاین؛ امیر قلعه نویی که از سوی رضا غیاثی متهم شد به کمک داور بازی تیمش ، توهین قومیتی کرده است روی خط برنامه آمد و حرف هایش را اینگونه آغاز کرد:« من از کارشناسی داوری بازی شروع می کنم. آقای نصیرزاده اگر گل اول نفت آفساید نبود من از همین تریبون می گویم ، مربیگری را می گذارم کنار.»
او سپس درباره ادعای کمک داور بازی در گزارش خود گفت:« من آدمی هستم که هیچ وقت دروغ نمی گویم حتی اگر به ضررم باشد و 2 سال محرومم کنند. شما می توانید درباره این اتفاق از کارشناس رادیو ورزش بپرسید یا اصلا از داور وسط بازی بپرسید که خودش آنجا بود. از این آقا که اسمش را هم بلد نیستم پرسیدم که چطور در آن شلووغی آفساید بازیکن ما را دیدی اما یک کرنر واضح را ندیدی؟ که برگشت گفت من همانی هستم که از سال قبل با من مشکل داشتی. به جان محمدم قسم خوردم که حتی این آقا را نمی شناسم . او حرفش طوری بود که حتی صالحی داور بازی هم گفت آقا این چه حرفی است که می زنی. من کجا به کسی توهین قومیتی کردم؟ اگر حرفی را زده باشم تا ته آن می ایستم. بعد هم این آقای رئیس هیات رشت آمده و حرف هایی را می گوید که در شان و لیاقت خودشان را به زبان می آورد بابا مگر خود ما را در رشت نزدند؟ آرامش مان را به هم نریختند؟ مردم تبریز را خونین و مالین نکردند؟ این حرف ها و اتهام ها یعنی چه؟»