[quote:64d1af78f7="shervin1381"]امروز ضبط شده برنامه نود رو میدیم خیلی برام جالب بود که فردوسی تغییر عقیده داده ودر این برنامه بارها از اجحافی که به تیم داماش شده صحبت کرد جالبه از افشین خان ناظمی هم تعریف کرد نکته جالب این برنامه جایی بود که در پایان بازی ملوان و فولاد یک شهروند رشتی در هنگام مصاحبه دوربین نود از هواداران ملوان انقدر ایستاد تا از وی در مورد ملوان مصاحبه بگیرند که موفق هم شد (ادرس ایشان پاساژ ارسن میباشد )
اما یک چیز جالب که این احمد صالحی شده بلای جان گیلان معلوم نیست که چه هیزم تری گیلانیها بهش فروختنه اند اون که دو تا پنالتی مارو جلوی استقلال نگرفت وبعد از دو ،سه جلسه که ابها ازاسیاب افتاد واحتمالا پول خوبی هم به جیب زد خیلی راحت داور ملوان وفولاد شد وانجاهم یک پنالتی برای ملوان نگرفت واون هم از ان بازی سال گذشته که به اشتباه رودباریان را اخراج کرد ویک پنالتی علیه ما گرفت تا اتش اختلاف تماشاگران را شعله ور تر کند واقعا این مردک دشمن گیلان نیست ؟من که 100درصد بهش شک دارم نمیدونم اقای عابدینی هم مثل من فکر میکنه ؟[/quote:64d1af78f7]
در مورد اون شهروند رشتی البته اگه منظورتون همونی باشه که منم میگم برام خیلی عجیب بود که ایشون رو دیدم

- ایشون که الان اسمش رو یادم نمیاد تمام بازیهای سپیدرود رو میاد ورزشگاه و متعصب هم هست حتی یه بار داشتیم بحث میکردیم چنان از ملوان بد میگفت که ........